O nama - ŽABAC BOWLING CENTAR

Žabac Bowling Centar nudi iznajmljivanje prostora za dečije rođendane, žurke, team building aktivnosti i druge vrste proslava u krugu članova Vaše porodice i prijatelja. Na dve lokacije u gradu, očekuju Vas veliki broj sadržaja koji garantuju nezaboravnu zabavu za sve generacije.

Prvi Žabac Bowling Centar počeo je sa radom 2011. godine u sportskoj hali „Pinki“ u Zemunu, sa željom da svim Beograđanima ponudi nešto drugačiji i sasvim originalan vid zabave. Od prošle godine, Žabac Bowling Centar nalazi se i na novoj lokaciji na Vidikovcu, kod okretnice autobusa 23.

U prijatnom i klimatizovanom prostoru naše kuglane možete organizovati nezaboravnu proslavu rođendana za mališane svih uzrasta. Žabac Bowling Centar nudi Vam različite rođendanske pakete od kojih svaki uključuje picu i osveženje za decu. Dok mališani uživaju u zabavi, roditeljima i njihovim gostima namenjen je moderno opremljen bar u kome ih očekuje bogata ponuda pića.

Ukoliko se odlučite za kuglanje, naša ponuda obuhvata dva sata kuglanja na jednoj stazi za 6-oro dece. Svi mališani imaće prilike da se upoznaju sa ovom zabavnom i dinamičnom igrom koju će zavoleti već nakon prve bačene kugle. Osim toga, nudimo i mogućnost organizacije rođendana u klasičnoj igraonici koja sadrži Sony Playstation, pikado aparati, stoni fudbal, xBox.

Žabac Bowling Centar organizuje i team building aktivnosti za sve koji žele da kod svojih zaposlenih probude timski duh. U moderno opremljenom prostoru površine 800m2, pored automatizovanih staza za kuglanje, očekuju Vas i stolovi za bilijar, karaoke program, light show u samom objektu, visokokvalitetno klupsko ozvučenje i kompletna prateća oprema u vidu mikrofona, videobima, projektora.

Nakon uspešno odigrane partije, možete se opustiti u prelepom ambijentu Žabac kafea koji nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, frapea, koktela, raznih poslastica, kao i slanih snack obroka, po pristupačnim cenama. Svima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je adekvatan parking prostor.

Još jedna mogućnost koju nudimo u okviru Žabac Bowling Centra je održavanje Biznis lige u kojoj mogu da učestvuju firme koje predstavljaju od četiri igrača-amatera po timu. Ekipe nose imena firme iz koje dolaze, a moguće je i smenjivanje igrača tokom trajanja takmičenja. Utakmice se održavaju jednom nedeljno, a naglasak je na rekreaciji i opuštanju nakon napornog radnog dana.

Posetite nas i predočite nam Vaše ideje, a mi ćemo se potruditi da organizujemo Vašu proslavu iz snova!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-24h
subota i nedelja od 10-01h

Žabac Bowling Centar, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.05.2018 10:02
Dejan Stefanovic

U Rodjendaonici ZABAC BOWLING CENTAR,mozete napraviti veoma intersesantan rodjendanac za svoje dete. Pored standardne igraonice u ponudi cam je i jedna staza na kojoj moze da stane sestoro dece,idealno da seoprobaju u kuglanju.Za odrasle postoji ogroman sank sa velikim izborom pica koje mogu da konzumiraju.Za svakog po nesto!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rođendaonica Žabac Bowling Centar
  • Žabac Bowling Centar,
  • Žabac Bowling Centar rođendaonica,
  • Žabac Bowling Centar rođendaonica Zemun,
  • rođendaonica Žabac Bowling Centar,
  • rođendaonica Žabac Bowling Centar Zemun,
  • rođendaonica Zemun,
  • rođendaonica Žabac Bowling Centar radno vreme