Rođendaonica Žabac Bowling Centar

5.0 | 11 ocena
Ulica: Gradski Park 2 (Hala Pinki)
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Rođendaonica Žabac Bowling Centar
Telefon: 011/
www.zabac.rs

O nama

ŽABAC BOWLING CENTAR

Žabac Bowling Centar nudi iznajmljivanje prostora za dečije rođendane, žurke, team building aktivnosti i druge vrste proslava u krugu članova Vaše porodice i prijatelja. Na dve lokacije u gradu, očekuju Vas veliki broj sadržaja koji garantuju nezaboravnu zabavu za sve generacije.

Prvi Žabac Bowling Centar počeo je sa radom 2011. godine u sportskoj hali „Pinki“ u Zemunu, sa željom da svim Beograđanima ponudi nešto drugačiji i sasvim originalan vid zabave. Od prošle godine, Žabac Bowling Centar nalazi se i na novoj lokaciji na Vidikovcu, kod okretnice autobusa 23.

U prijatnom i klimatizovanom prostoru naše kuglane možete organizovati nezaboravnu proslavu rođendana za mališane svih uzrasta. Žabac Bowling Centar nudi Vam različite rođendanske pakete od kojih svaki uključuje picu i osveženje za decu. Dok mališani uživaju u zabavi, roditeljima i njihovim gostima namenjen je moderno opremljen bar u kome ih očekuje bogata ponuda pića.

Ukoliko se odlučite za kuglanje, naša ponuda obuhvata dva sata kuglanja na jednoj stazi za 6-oro dece. Svi mališani imaće prilike da se upoznaju sa ovom zabavnom i dinamičnom igrom koju će zavoleti već nakon prve bačene kugle. Osim toga, nudimo i mogućnost organizacije rođendana u klasičnoj igraonici koja sadrži Sony Playstation, pikado aparati, stoni fudbal, xBox.

Žabac Bowling Centar organizuje i team building aktivnosti za sve koji žele da kod svojih zaposlenih probude timski duh. U moderno opremljenom prostoru površine 800m2, pored automatizovanih staza za kuglanje, očekuju Vas i stolovi za bilijar, karaoke program, light show u samom objektu, visokokvalitetno klupsko ozvučenje i kompletna prateća oprema u vidu mikrofona, videobima, projektora.

Nakon uspešno odigrane partije, možete se opustiti u prelepom ambijentu Žabac kafea koji nudi veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, frapea, koktela, raznih poslastica, kao i slanih snack obroka, po pristupačnim cenama. Svima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je adekvatan parking prostor.

Još jedna mogućnost koju nudimo u okviru Žabac Bowling Centra je održavanje Biznis lige u kojoj mogu da učestvuju firme koje predstavljaju od četiri igrača-amatera po timu. Ekipe nose imena firme iz koje dolaze, a moguće je i smenjivanje igrača tokom trajanja takmičenja. Utakmice se održavaju jednom nedeljno, a naglasak je na rekreaciji i opuštanju nakon napornog radnog dana.

Cena rođendanskog paketa iznosi 5.390, 00 rsd.

Posetite nas i predočite nam Vaše ideje, a mi ćemo se potruditi da organizujemo Vašu proslavu iz snova!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 10-24h
subota i nedelja od 10-01h

Žabac Bowling Centar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dejan Stefanovic
  07.05.2018 10:02

  U Rodjendaonici ZABAC BOWLING CENTAR,mozete napraviti veoma intersesantan rodjendanac za svoje dete. Pored standardne igraonice u ponudi cam je i jedna staza na kojoj moze da stane sestoro dece,idealno da seoprobaju u kuglanju.Za odrasle postoji ogroman sank sa velikim izborom pica koje mogu da konzumiraju.Za svakog po nesto!

  Firme u blizini

  Rodjendaonica Tigar, Mali Kalemegdan 8, Stari grad, Beograd
  Rodjendaonica Žabac Bowling Centar, Gradski Park 2 (Hala Pinki), Zemun, Beograd
  RODJENDAONICA I DISKOTEKA JUHU, Bulevar Zorana Đinđica 94, Novi Beograd, Beograd
  Sweet & Salty rođendaonica, Antifašističke borbe 23d, Novi Beograd, Beograd
  Sportski rodjendani Pobednik, Bulevar Vojvode Mišića 14, Sajam Hala 4, Savski venac, Beograd
  Rođendaonica Euforija, Gandijeva 106b, Novi Beograd, Beograd
  Dečija Rodjendaonica Vijuganje, Vespučijeva 22, Novi Beograd, Beograd
  Koko Land Igraonica i Rođendaonica, Omladinskih Brigada 65v, lok 23, 1 sprat, Novi Beograd, Beograd
  Proslava rodjendana MMR escape rooms, Bulevar Milutina Milankovića 124, Novi Beograd, Beograd
  Laser Tag dečiji rođendani, Nehruova 51a, Novi Beograd, Beograd