Rođendaonica Euforija

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - ROĐENDAONICA EUFORIJA


Proslavite rođendan Vašeg mališana na jedan do sada neviđen način, izaberite rođendaonicu Euforija na Novom Beogradu. Ono po čemu se naši rođendani razlikuju su raznovrsne sportske i društvene animacije, koje kombinuju sve ono što mališani vole: igru, takmičenje, učenje i zabavu.

Rođendaonica Euforija prostire se na 100m2, a maštovito i zanimljivo uređen prostor opremljen je po visokim bezbednosnim standardima. Kapacitet rođendaonice je do 25-oro dece, kojima su na raspolaganju brojni sadržaji, stolovi i stolice prilagođeni njihovom uzrastu.

Za zabavu mališana zaduženi su profesionalni animatori koji organizuju brojne kreativne programe prilagođene uzrastu slavljenika i njegovih drugara. Cilj ovih radionica je da podstičemo maštu i upošljavamo ruke kreativnih i vrednih rođendanaca. Pored toga što će ih zabaviti i nasmejati, naši animatori vode računa i o bezbednosti dece.

Posebnu euforiju na našim rođendanima izazivaju sportske animacije koje organizuju i realizuju profesionalni treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Kroz jedinstvene poligone spretnosti i upotrebom raznovrsnih dečijih rekvizita, mališani će uživati u brojnim igrama i biti aktivni učesnici u proslavi.

Rođendaonica Euforija nudi Vam mogućnost kompletne organizacije proslave: hrana, piće, torta, animatori, poklon za slavljenika, po popularnoj ceni od 120e. Ukoliko želite tortu možete organizovati i u sopstvenoj režiji, a tada ukupna cena iznosi 110e.

Još jedna mogućnost koju Vam nudimo je proslava rođendana uz prisustvo odraslih gostiju, kapaciteta do 25 ljudi. U cenu ovog paketa koji iznosi 150e uključeno je kompletno posluženje za decu i odrasle, torta i negazirani sokovi.

Posetite nas i obradujte sve goste fantastičnom zabavom u kojoj maksimalno uživaju kako deca, tako i roditelji. Naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć oko organizacije, kako bi proslava najsrećnijeg dana Vašeg mališana, protekla na najbolji mogući način.

Rođendani se organizuju isključivo na zakazivanje, a u našoj ponudi nalaze se brojni termini, kako radnim danima, tako i vikendom.

Rođendaonica Euforija, Gandijeva 106b, Novi Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

05.05.2018 12:05
Slobodan Jovicic
U rodjendaonici EUFORIJA posebno se daje akcenat na prelepu sportsku animaciju za koju su zaduzeni vrhunski treneri.Vasa deca ce uzivati. Uz razlicite poligone sa raznovrsnim rekvizitima deca ce aktivno ucestvovati u proslavi rodjendana.Na vama je da zakazete termin ,a oni ce se postarati da sve ispadne i vise nego dobro. Posluzenje moze biti kompletno njihovo cak i torta. A vi sa vasim detetom se osecati kao gost,i potpuno uzivati.
08.04.2017 04:35
Borislav Milic
Za zabavu malisana zaduzeni su profesionalni animatori koji organizuju brojne kreativne programe prilagodjene uzrastu slavljenika i njegovih drugara.Cilj ovih radionica je da podsticu mastu i uposljavaju ruke kreativnih i vrednih rodjendanaca.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rođendaonica Euforija
  • rodjendaonica euforija,
  • rodjendaonica euforija beograd,
  • rodjendaonica euforija kontakt telefon,
  • sportske animacije,
  • animatori na rodjendanima,
  • organizacija proslave,
  • organizacija rodjendana,
  • deciji rodjendani