Rođendaonica Euforija

0.0 | 0 ocena
Ulica: Gandijeva 106b
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Rođendaonica Euforija
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.euforija.rs

O nama

ROĐENDAONICA EUFORIJA

Proslavite rođendan Vašeg mališana na jedan do sada neviđen način, izaberite rođendaonicu Euforija na Novom Beogradu. Ono po čemu se naši rođendani razlikuju su raznovrsne sportske i društvene animacije, koje kombinuju sve ono što mališani vole: igru, takmičenje, učenje i zabavu.

Rođendaonica Euforija prostire se na 100m2, a maštovito i zanimljivo uređen prostor opremljen je po visokim bezbednosnim standardima. Kapacitet rođendaonice je do 25-oro dece, kojima su na raspolaganju brojni sadržaji, stolovi i stolice prilagođeni njihovom uzrastu.

Za zabavu mališana zaduženi su profesionalni animatori koji organizuju brojne kreativne programe prilagođene uzrastu slavljenika i njegovih drugara. Cilj ovih radionica je da podstičemo maštu i upošljavamo ruke kreativnih i vrednih rođendanaca. Pored toga što će ih zabaviti i nasmejati, naši animatori vode računa i o bezbednosti dece.

Posebnu euforiju na našim rođendanima izazivaju sportske animacije koje organizuju i realizuju profesionalni treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Kroz jedinstvene poligone spretnosti i upotrebom raznovrsnih dečijih rekvizita, mališani će uživati u brojnim igrama i biti aktivni učesnici u proslavi.

Rođendaonica Euforija nudi Vam mogućnost kompletne organizacije proslave: hrana, piće, torta, animatori, poklon za slavljenika, po popularnoj ceni od 120e. Ukoliko želite tortu možete organizovati i u sopstvenoj režiji, a tada ukupna cena iznosi 110e.

Još jedna mogućnost koju Vam nudimo je proslava rođendana uz prisustvo odraslih gostiju, kapaciteta do 25 ljudi. U cenu ovog paketa koji iznosi 150e uključeno je kompletno posluženje za decu i odrasle, torta i negazirani sokovi.

Posetite nas i obradujte sve goste fantastičnom zabavom u kojoj maksimalno uživaju kako deca, tako i roditelji. Naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć oko organizacije, kako bi proslava najsrećnijeg dana Vašeg mališana, protekla na najbolji mogući način.

Rođendani se organizuju isključivo na zakazivanje, a u našoj ponudi nalaze se brojni termini, kako radnim danima, tako i vikendom.

Rođendaonica Euforija, Gandijeva 106b, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Slobodan Jovicic
  05.05.2018 12:05

  U rodjendaonici EUFORIJA posebno se daje akcenat na prelepu sportsku animaciju za koju su zaduzeni vrhunski treneri.Vasa deca ce uzivati. Uz razlicite poligone sa raznovrsnim rekvizitima deca ce aktivno ucestvovati u proslavi rodjendana.Na vama je da zakazete termin ,a oni ce se postarati da sve ispadne i vise nego dobro. Posluzenje moze biti kompletno njihovo cak i torta. A vi sa vasim detetom se osecati kao gost,i potpuno uzivati.

  Borislav Milic
  08.04.2017 04:35

  Za zabavu malisana zaduzeni su profesionalni animatori koji organizuju brojne kreativne programe prilagodjene uzrastu slavljenika i njegovih drugara.Cilj ovih radionica je da podsticu mastu i uposljavaju ruke kreativnih i vrednih rodjendanaca.

  Firme u blizini

  Rodjendaonica EXTRA DAR - MAR, Nikolaja Gogolja 4, Čukarica, Beograd
  Rodjendaonica Žabac Bowling Centar, Gradski Park 2 (Hala Pinki), Zemun, Beograd
  RODJENDAONICA I DISKOTEKA JUHU, Bulevar Zorana Đinđica 94, Novi Beograd, Beograd
  Sweet & Salty rođendaonica, Antifašističke borbe 23d, Novi Beograd, Beograd
  Sportski rodjendani Pobednik, Bulevar Vojvode Mišića 14, Sajam Hala 4, Savski venac, Beograd
  MI-MI Land rođendaonica i diskoteka, Vodovodska 175e, Žarkovo, Čukarica, Beograd
  Dečija Rodjendaonica Vijuganje, Vespučijeva 22, Novi Beograd, Beograd
  Koko Land Igraonica i Rođendaonica, Omladinskih Brigada 65v, lok 23, 1 sprat, Novi Beograd, Beograd
  Proslava rodjendana MMR escape rooms, Bulevar Milutina Milankovića 124, Novi Beograd, Beograd
  Laser Tag dečiji rođendani, Nehruova 51a, Novi Beograd, Beograd