DEČIJA KUĆICA ROĐENDAONICA

Dečija Kućica rođendaonica je idealno mesto za proslavu rođendana u prelepom prirodnom ambijentu Zvezdarske šume. Pored odlične lokacije daleko od gradske buke i gužve, glavna prednost naše rođendaonice su prošireni kapaciteti za roditelje i njihove goste, kao i neograničen broj gostiju po popularnoj ceni.

Maštovito uređena unutrašnjost rođendaonice Dečija Kućica u kojoj dominiraju vesele boje i mnoštvo rekvizita za igru, u potpunosti je prilagođena potrebama dece. Šarenilo boja, dosta sunčeve svetlosti i lepa vizura, garantuju prijatan ambijent za sve mališane. Našim najmlađim gostima na raspolaganju je posebno uređen prostor sa najvećim brojem raznovrsnih igračaka – plišane, drvene, plastične, društvene...

Pored prostora sa bezbroj igračaka, nalazi se roditeljska soba koja je uređena kao udoban kafić sa odvojenim pušačkim i nepušačkim delom. Posebno naglašavamo proširene kapacitete za odrasle koji obuhvata 30 pušača i 30 nepušača. Nešto starijim rođendancima namenjena je moderno opremljena diskoteka koja je potpuno odvojena sa garderobom i mokrim čvorom.

Tokom lepog vremena našim gostima na raspolaganju je prava zelena oaza koja se prostire na 20 ari. Zahvaljujući velikom broju sportskih rekvizita: 3 tramboline, stoni tenis, stoni fudbal, golovi za fudbal na travi, koš za košarku, mreža za odbojku, puno šarenih strunjača na travi, kavez sa fazanima i golubovima..., naše dvorište je savršeno mesto za igre na otvorenom.

Dečija Kućica rođendaonica nudi iznajmljivanje prostora, po popularnim cenama. Rođendani se održavaju isključivo u zakazanim terminima, a Vama prepuštamo organizaciju pića, hrane i ostalog posluženja za Vaše drage goste. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je adekvatan parking prostor.

Za zabavu mališana zaduženi su profesionalni vaspitači i animatori, koji su uključeni u cenu. Program animacije je u potpunosti prilagođen uzrastu slavljenika i njegovih drugara. Pored toga, što će ih zabaviti i nasmejati, naši animatori vode računa o bezbednosti svih mališana, tako da roditelji mogu slobodno da uživaju u društvu svojih gostiju.

Smeštena u prirodnom ambijentu, rođendaonica Dečija Kućica Zvezdarska šuma, leti pruža prijatnu svežinu, a zimi snežnu atraktivnost u urbanim gradskim uslovima. Dođite i uverite se u jedinstvenost naše rođendaonice!

Pratite nas na facebook-u: https://sr-rs.facebook.com/Decija-kucica-1528819850774817/

Radno vreme:
Svaki dan od 10-20h

Dečija Kućica rođendaonica, Drugovačka 15a, Zvezdarska šuma, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

07.05.2018 09:57
Djordje Markovic
Prvo pi pihvalio ljubazne i simapaticne devojke koje vode racuna o nasoj deci tokom rodjendana. Prelep ambijent,kutak i za roditelje i za decu.S lepim vremenom moze se igrati u velikoj basti koja je odvojena od gradske guzve!Sve pohvale za rekvizite za decu od 0-12:)
07.05.2013 03:47
Ivana
Svaka čast devojkama,ljubazne i zaista se trude oko dece .O prostoru i ambijentu sve najbolje i sve pohvale .Bila sam u par rodjendaonica-igraonica ali nisam bila zadovoljna ni uslugom kao ni igračkama koje su na raspolaganju.Ovde možete naći igračke za uzrast od 0 do 12 god. Sve pohvale
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija Kućica rođendaonica
  • decija kucica rodjendaonica,
  • decija kucica rodjendaonica radno vreme,
  • decija kucica,
  • decija kucica zvezdara,
  • rodjendaonica decija kucica,
  • rodjendaonica zvezdara