Dodaj firmu

Praseće pečenje Tri praseta

Restoran u Zemunu nudi novi koncept domaće kuhinje, kuvanih jela, pečenja u domačisnkoj atmosferi i ambijentu.
Pročitaj više

Prvomajska 38a
Zemun, Beograd

Praseće pečenje Paun

Porodični restoran u Mladenovcu. Na meniju je uvek dobar roštilj, pečenje i kuvana jela
Pročitaj više

Smederevski put 114
Mladenovac, Beograd

Praseće pečenje Balkan restoran

Restoran Balkan nalazi se u Mirijevu. Nacionalni specijaliteti i kuvana jela, prelepa bašta i udoban ambijent očekuju vas u ovom restoranu.
Pročitaj više

Rableova bb
Zvezdara, Beograd

Mali Đeram restoran

Mali Đeram restoran nalazi se na Zvezdari. U rustičnom i finom ambijentu očekuju vas delikatesi i bogata karta odličnih vina i drugih pića uz muziku i prijatan ambijent.
Pročitaj više

Đakovačka 1
Zvezdara, Beograd

Deda Pele plus mesara

Deda Pele plus mesara nalazi se u Beogradu. Možete svakodnevno poručiti roštilj na kilogram i bilo koju porcije kako za ručak tako i za sve vrste proslava.
Pročitaj više

Miljakovačke staze 24
Rakovica, Beograd

Vule Mesara

Mesara Vule nalazi se na Voždovcu. U ponudi su sve vrste svežeg i pečenog mesa, svinjetina, jagnjetina, teletina, piletina, roštilj na kilogram za sve vrste proslava.
Pročitaj više

Braće Jerković 95z
Voždovac, Beograd

Restoran MB

Vruća jagnjetina je nadaleko čuveni specijalitet Restorana domaće kuhinje MB u Mladenovcu. To su prepoznale mnoge poznate ličnosti iz sveta glume, sporta, politike, estrade koje možete sresti u našem restoranu
Pročitaj više

Svetolika Rankovića 111b
Mladenovac, Beograd

Praseće pečenje Etno restoran Petrović

Etno restoran "Petrović" pronaći ćete u Borči, nadomak Beograda, na adresi Put za Ovču broj 49. U duhu pravog srpskog restorana nacionalne kuhinje, naš etno restoran se ističe u sveopštem haosu i otuđenosti koja sve više vlada u modernom ugo...
Pročitaj više

Put za Ovču 49
Borča, Beograd

Pečenjara TOR PLUS

Probajte najukusnije jagnjeće i praseće pečenje u gradu, posetite pečenjaru TOR PLUS. Pored vrhunskog čačanskog pečenja neodoljivog ukusa, u našoj ponudi nalaze se pečeni pilići, kao i jedno od najpopularnijih jela domaće kuhinje, jagnjeće s...
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 352 (okretnica 55)
Zvezdara, Beograd

Praseće pečenje Tri praseta

Nova pečenjara u Zemunu, domaće praseće, jagnjeće, teleće pečenje sa ražnja i domaća kuvana jela u prijatnom ambijentu.
Pročitaj više

Prvomajska 38a
Zemun, Beograd

Praseće pečenje je mnogima omiljeno, pa se sa pravom govori da je najslađe ono što je slano. Ne konzumiramo ga svakoga dana, već obično u nekim posebnim prilikama, ali je srpski narod takav, da će te posebne prilike stvoriti, iako ih nema, samo da bi uživao u čarima mirisa i ukusa pečenja od prasetine.

Vruće praseće pečenje

Vruće praseće pečenje je nešto što ostavlja nezaboravan utisak, pa ko jednom proba, uvek se vraća ovim zalogajima. Na mnogim proslavama, svadbama, događajima, i slično, na stolu i trpezi, svoje mesto pronalazi prasetina.

Često viđamo prizor, kada se okupe prijatelji na nekom izletu, pa okrenu prase na ražnju. Kažu da je prase najlepše kada po sebi ima hrskavu kožicu. Ova hrskava kožica zavisi od mnogo toga. Dobri poznavaoci pečenja kažu da treba biti pravi majstor da bi se ono ispeklo kako treba.

Vruća prasetina

Pre svega, treba znati kako prase okretati. I ako ovo činite po prvi put, verovatno ćete biti pomalo nespretni. Ukoliko vam je potrebno da odmah imate prasetinu na svom stolu u kući, tada je najbolje da ne razmišljate previše i da okrenete naše oglašivače koji se nalaze na istoj stranici portala na kojoj čitate ovaj tekst.

Vruća prasetina stiže na vašu adresu, upakovana na najbolji mogući način, tako da se očuva sva aroma i ukus, miris, te sve ono što čini da sva čula uživaju – od očiju, preko mirisa i našeg nepca.

Pečenje od prasetine

Pečenje od prasetine može da se konzumira bilo kog dana, kada okupite prijatelje, možda baš iz tog razloga, jer ste gurmani i želite da se počastite nakon dugog i napornog radnog dana. Važno je znati kome da se obratite i da dobijete takve komade pečenja kojima će svi biti prezadovoljni. Pečenje mora da ima meru kada je u pitanju masnoća, ali isto tako i koliko soli je stavljeno u meso.

Bajadera prase – skockana prasetina

Bajaderu svi vole, i svi su čuli za nju, ali se obično misli na slatkiš. Međutim, postoji i prase bajadera, to jest, kockice prasetine, koje su tako lepo poređane, da je svaka po jedan neodoljiv zalogaj. Ako do sada niste probali bajadera prase ili skockanu prasetinu, onda je pravo vreme da to i učinite. Bićete više nego iznenađeni i zadovoljni, pa verujemo da ćete se ovom receptu uvek iznova veoma rado vraćati i ponuditi druge.

Pečenje za svadbe i slave

Svadbe i slave, ne mogu da se zamisle bez prasećeg pečenja. Iako je pravi gušt da sami pečete prase, još je bolje kada to neko učini za vas, a vi ne morate da se uopšte ništa mučite, već vam sve stiže pripremljeno na adresu, i kao takvo spremno je za konzumiranje. Pozovite telefonom i zakažite kada želite da se obavi dostava. Dostava se obavlja u zadnjem momentu, tako da praseće pečenje bude sveže, hrskavo, ukusno, aromatično, i to se vrši posebnim vozilima, sve do vašeg praga.

*Za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici na kojoj čitate ovaj naš tekst na portalu.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane