Dodaj firmu

Sta je to program za ugostiteljstvo? Veoma je lepo imati svoj ugostiteljski objekat, odnosno restoran, kafić, kafanu, klub, splav... Sva ta mesta imaju uvek opuštenu i veselu atmosferu, u kojoj se zaboravlja na sve probleme. Ipak, vlasnicima ovih objekata, koliko god da vole svoj posao, nije uvek lako da isti organizuju.

Ponekad im je potreban verni saradnik, odnosno asistent koji će biti na radnom mestu 24 časa dnevno, uvek spreman, sa gomilom neophodnih informacija koje nam plasira u sekundi. Naravno, ovde nije reč o čoveku, već o programu za ugostiteljstvo.

Softver za ugostiteljstvo

Na primer, potrebno vam je da efikasno izdajete porudžbine. Pri tome, omogućena je odvojena štampa porudžbina za šankove i kuhinje, ponavljanje i razdvajanje porudžbina, dodatni opisi i označavanje artikala, na primer – kafa sa šlagom, sa toplim/hladnim mlekom, nemućena i slično; potom, moguće je premeštanje porudžbina sa stola na sto, određivanje redosleda izdavanja porudžbina; omogućene su sve vrste naplate i kombinovanje načina plaćanja. 

Program za restorane

Programi su prilagođeni touch screen računarima kao i mobilnim uređajima. Međutim, kako ćete poslovati u svom restoranu umnogome zavisi od optimizacije rada. Naravno da su želje klijenata imperativ, kao i njihovo brzo usluživanje, ali da biste to postigli, vaš posao mora biti maksimalno dobro organizovan. 

Iz tog razloga se pojavljuje potreba za korišćenjem prilagodljivih programa za vođenje poslova u restoranu. 

Program za kafiće

Bolja organizacija posla i ušteda resursa, to je ono najvažnije što dobijate korišćenjem softvera za kafiće. Drugačijim rečima kazano, savremeni softverski trendovi pomažu poslovanju i čine ga uspešnijim. 

Korišćenjem ovih programa, vaš rad će postati profitabilniji i rentabilniji, što je sve nemerljivo u odnosu na simboličan iznos koji je izdvojen za kupovinu i instalaciju softvera za kafiće.

Program za kafane

Savremeni softverski sistemi verovatno još nisu stigli do toga da uspešno evidentiraju bakšiš koji je zaradila plavokosa kafanska pevačica, ali zato se mogu tumačiti kao investicija koja će se vrlo brzo pretvoriti u profit. 

Softver za restorane

U tom smislu, nikako ne bi trebalo posmatrati softver za restorane kao trošak, već ulaganje u restoran, a dokaz za to su mnogi ugostiteljski objekti koji su postali značajno uspešniji nakon ove inovacije, koja je sada postala savremena potreba. 

Softver za kafane

Zamislimo sada jednu situaciju: najčešće se dešava da jedan sto ima jedinstven račun. Ipak, u praksi se događa da jedan gost želi da plati samo svoj deo. U tom smislu, softver za kafane ima mogućnost razdvajanja porudžbine, pri čemu se na lak način mogu izdvojiti stavke. Tako se od jednog računa može napraviti nekoliko računa, odnosno onoliko koliko je potrebno u datoj situaciji.

Program za klubove

Verovatno smo svi čuli za “muzički dinar“. To je praksa da se u klubovima koji imaju muziku na svaki račun obračuna i određeni iznos novca, namenjen muzičarima. Uz pomoć programa za klubove, moguće je da se definiše i po potrebi ova stavka uključi u račune.

Softver za kafiće

Možda želite da u svakom trenutku imate uvid u svoje poslovanje? U tom slučaju možete da se oslonite na daljinsku kontrolu stanja. Da biste bili u prilici da pratite sve što se dešava u vašem kafiću, ne morate biti u njemu fizički prisutni. Dovoljno je da pri ruci imate računar koji poseduje internet konekciju.

Program za splavove

Možda ste vlasnik splava, a trenutno se nalazite na moru, planini, ili jednostavno u svojoj kući. Sada želite da pogledate šta u vašem ugostiteljskom objektu dešava, i to ćete moći ukoliko imate program za splavove, koji uključuje i ovu opciju, uz internet, naravno.

Softver za klubove

Daljinski pristup programu je omogućen kroz zaštićen sistem. Tu su još razne druge pogodnosti, kao što je situacija kada konobar ranije završi smenu, pre nego što se naplate računi na svim stolovima. Zahvaljujući programu, sva zaduženja po stolovima, mogu se prebaciti na konobara koji svoju smenu tek započinje.

Softver za splavove

Programi za splavove poseduju sasvim prilagodljiv interfejs, na taj način što preslikavaju oblik i dimenzije splava, ali i lokacije stolova u njemu; tako se softver u potpunosti prilagođava vašem poslovanju. Na ovaj način, poslovanje možete optimizovati i značajno povećati profit.

Program za ugostiteljstvo – cena:

Cena zavisi od toga da li plaćate na mesečnom nivou ili imate trajnu licencu. U tom smislu, mesečni zakup je od 40 evra i naviše, sve do 699 evra za trajnu licencu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane