Dodaj firmu

NormaReclamare

4.9 | 93 ocena
Član 15 godina Komentari korisnikaNapišite recenziju
Cenovnik 5 najnovijih iz cenovnika
1. Test...
100
2. Premium sajt
cena na upit
3. Professional Host 20GB
12.900,00 rsd
4. Power Host 10GB
8.900,00 rsd
5. Economic Host 5GB
5.900,00 rsd
Najčešće postavljana pitanja

Koji prevoz ide u blizini Normareclamare ?

Autobus: 33 Tranvaj: 9, 10, 14

Da li ima parking u blizini firme?

U neposrednoj blizini se nalazi parking, samo sto je uvek problem sa slobodnim mestima. Nije zonsko parkiranje

Da li radite samo sajtove ili se bavite i digitalnim marketingom?

Izrada sajtova jeste naš osnovni posao, koji radimo preko 15 godina, ali isto tako poslednjih 9 godina se bavimo i digitalnim marketingom.

Ostavite komentar
    Komentari posetilaca
    Neregistrovan korisnik
    27.01.2024 13:16

    Test komentara sa slikom 6

    NormaReclamare
    Neregistrovan korisnik
    27.01.2024 10:41

    asd123

    NormaReclamare
    Neregistrovan korisnik
    26.01.2024 13:32

    Test komentara sa slikom 5

    NormaReclamare
    Neregistrovan korisnik
    26.01.2024 11:40

    fffff

    NormaReclamare
    Neregistrovan korisnik
    25.10.2023 09:40

    TEST FAJLA 2

    NormaReclamare
    Jelena Jovanovic
    12.04.2018 04:22

    U koliko zelite da za kratko vreme dobijete vrhunsku reklamu onda ste na pravom mestu. Firma Norma Reclamare me je iskreno odusevila jer mi je pomogla da izradim kvalitetne web stranice i aplikacije,web hosting-a. Cula sam da se jos bave izradom poslovnih aplikacija internet marketingom i jos mnogo toga..Sve pohvale i preporuke!

    NormaReclamare
    Milos Bozovic
    06.04.2017 09:54

    Najpouzdaniji web dizajn u celom gradu od svih formi sa kojima sam saradjivao.Mogu da ispune i najzahtevnije graficke zahteve koji su neophodni da bi vas posao propsperirao u zeljenom pravcu.

    NormaReclamare
    Sanja Kekic
    03.01.2017 06:12

    Lider su kada su u pitanju web prezentacije,pravljenje multumedijalnih sadrzaja i organizovanje i pravljenje sajtova.Celokupno vodjenje prepustite njima jer je to skup vrhunskih strucnjaka a rezultati ce vas oduseviti.

    NormaReclamare
    Borislav Milic
    12.05.2016 10:34

    Profesionalno i brzo je ono sto mogu da kazem u vezi saradnje sa Norma Reclamare.Na jedanom CD prikazali su oko dva sata moje naucne prezentacije.Ubacivsi sve potrebne efekte,sa nekoliko formata teksta,slika i klipova.Estetski dodaci doprineli su da moja prezentacija dobije na vrednosti zato im se ovim putem zahvaljujem.

    NormaReclamare
    Goran Sarenac
    12.05.2016 10:29

    Kvalitetna izrada sajtova u skladu sa vasim zeljama i potrebama i zato preporucujem Norma Reclamare.Bez dugog cekanja,strucni tim usvaja sve vase predloge i daje nove ideje kako bi musterije bile zadovoljne i unapredile svoju poslovnu delatnost.

    NormaReclamare
    Kosta Savic
    12.05.2016 10:23

    Sve preporuke za saradnju.Norma Reclamare je skup profesionalnih i strucih ljudi iz polja web dizajna koji mogu ispuniti vase i najzahtevnije projekte iz ovog polja.U mom slucaju to je web aplikacija prilagodjena poslu kojim se bavim.

    NormaReclamare
    Dunja Petrovic
    08.09.2015 10:56

    Cula sam lepe preporuke o firmi Norma Reclamare, sada sam videla da dajete i akciju na izradu sajta, pa me zanima da li imam neke ponudjenje varijante sajta koje mogu da vidim pa da izaberem ili mora da se ispocetka sve osmisljava ?
    Hvala
    Pozdrav

    NormaReclamare
    Ružica Manojlović
    31.07.2015 09:31

    Izuzetno kvalitetni sajtovi, fenomenalan web dizajn! Sve pohvale za saradnju

    NormaReclamare
    Ivana Jovanovic
    21.03.2015 04:20

    Vrlo profesionalno su odradili posao

    NormaReclamare
    Goran Andonov
    10.02.2015 01:46

    Izradjuju najbolje i najkvalitetnije sajtove

    NormaReclamare
    Portal Navidiku
    27.01.2015 02:08

    Samo najbolje o Normi Reclamare, sve pohvale

    NormaReclamare
    Nevena
    20.11.2013 10:34

    Stvarno su jako dobri i korektni, najbolja firma za izradu sajtova

    NormaReclamare
    Milan
    01.08.2009 12:17

    stvarno su korektni

    NormaReclamare
    zoki
    27.07.2009 20:27

    :lol: super ste!

    NormaReclamare
    Stanko
    27.07.2009 20:07

    -)

    NormaReclamare
    miki
    27.07.2009 11:45

    Super ste-)

    NormaReclamare
    Mapa
    NormaReclamare
    Firme u blizini
    Lenka design - grafički dizajn, Dušana Jovanovića 4a, Voždovac, Beograd
    Mrak Štampa - Grafički dizajn, Alekse Dundića 10, Bežanijska kosa, Novi Beograd, Beograd
    Shocky Design Studio, Patrijarha Joanikija 16, Rakovica, Beograd
    Jovšić Printing Centar - grafički dizajn, Patrijarha Dimitrija 53, Rakovica, Beograd
    Štamparija Kolorton, Savski nasip 11a, Novi Beograd, Beograd
    Idi na vrh strane