Od starog – novo – to bi bila najbolja  i najtačnija definicija presvlačenja, odnosno tapaciranja nameštaja.

presvlačenje nameštaja

 

U našem tekstu možete da saznate sve što vas zanima o presvlačenju garnitura, kućnog i poslovnog nameštaja, kauča, fotelja, troseda, dvoseda i jednoseda, sofi, ugaonih garnitura, kao i kakva su iskustva ljudi sa tapaciranjem nameštaja i koje su cene ove usluge.

Presvlačenje garnitura

Kada se odlučite za presvlačenje nameštaja, potrebno je samo da se ispuni jedan uslov, a to je da je komad pokućstva očuvan, tj. da je konstrukcija dobra.

U tom slučaju, sve možete da prepustite veštim rukama majstora, a na vama je samo da odaberete željenu tkaninu kojom će se obaviti presvlačenje garniture.

Presvlačenje kućnog nameštaja

Vaš celokupni kućni nameštaj može da dobije sasvim novo ruho i to tako što ćete se odlučiti za njegovo presvlačenje. Sada imate mogućnost da uklapate boje, dezene, šare i da dobijete enterijer prema svojoj želji.

presvlačenje nameštaja cena

 

Presvlačenje poslovnog nameštaja

Ukoliko je vaš poslovni nameštaj kvalitetan i skupocen, a pri tome je pretrpeo neka estetska oštećenja, tada je prava odluka da se odlučite za tapaciranje, odnosno presvlačenje nameštaja.

Taj izbor je daleko jefitniji i povoljniji nego da kupujete sasvim nove komade za svoj poslovni prostor, a prednost je i u tome što ćete imati okruženje prema svojim zamislima, jer se radi u bojama i sa materijalom koji najviše preferirate.

Presvlačenje fotelje

Kada se presvlači fotelja, tada majstor obično fotografiše sklopljenu fotelju pre nego što započne sa radom, kako bi kasnije znao tačan raspored delova.

Pri radu, strogo se vodi računa o nekim detaljima, kao što je pravac pruga, raspored šara i slično.

Presvlačenje kauča

Možda imate svoj omiljeni kauč u kome najradije provodite popodneva gledajući TV program? Sada je on postao pohaban i star, ali ipak ne želite da ga se odreknete? Rešenje je jednostavno, odlučite se da iskoristite uslugu tapaciranja, jer će tako kauč dobiti novo punjenje, kao i osvežen i moderan izgled.

Presvlačenje troseda

Ako se na vašem trosedu često okuplja društvo, tada je verovatno materijal na njemu postao isflekan, pohaban, pocepan... Ne želite da ovaj komad nameštaja kvari celokupnu atmosferu u prostoru i zato je vaša dobra odluka da uradite tapaciranje, jer tada birate nove boje materijala, dezene, šare, pruge...

Presvlačenje dvoseda i jednoseda

Dvosedi i jednosedi se koriste svakoga dana, pa kao i sve druge stvari, postaju sa vremenom stare i ružne. Kada tapetar bude presvlačio ove komade nameštaja, on će koristiti kvalitetan materijal, i kada je reč o ispuni, i kada se radi o tkanini kojom se presvlači dvosed.

Presvlačenje sofe

Ako ste „zaljubljeni“ u svoju staru sofu i žao vam je da je bacite, dobra vest je da od nje možete da dobijete sasvim nov komad i to tako što će tapetar obaviti presvlačenje. Sofa može da postane modernija i atraktivnija, jer ćete izabrati savremene dezene.

Presvlačenje ugaone garniture

Na ugaonoj garnituri obično primamo goste, pa nije ni čudo da će materijal relativno brzo postati star, pohaban, isflekan... Ako je konstrukcija ugaone garniture očuvana, tada nema razloga da se trošite i kupujete novu, kada će tapetar od starog komada nameštaja napraviti sasvim nov i to po vašem ukusu – sami ćete birati omiljene tkanine i šare...

Iskustva sa presvlačenjem nameštaja

Kada pozovete tapetarsku radnju, biće vam objašnjeno da na cenu utiče da li će biti rađeno sa vašim materijalom ili će tapetar isti nabaviti sam. U prvom slučaju ćete platiti samo ruke majstora, a u drugom i cenu ispune i materijala za presvlačenje.

Ne morate da brinete oko prevoza, sve tapetarske radionice imaju organizovanu uslugu odvoza i dovoza nameštaja na adresu. Savet je samo da se dodatno raspitate da li je to uračunato u cenu, ili se doplaćuje.

Cena presvlačenja nameštaja:

Za presvlačenje fotelje, cena bez materijala se kreće u proseku oko 50 – 80 evra za jednu fotelju, dok je za jednu stolicu potrebno platiti oko 15 evra. Ostale cene su: trosed, od 80 do 150 evra, dvosed od 50 do 100 evra, krevet od 80 do 110 evra... Napominjemo da su ovo cene samo za ruke, bez materijala.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Presvlačenje nameštaja
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

12.09.2018
Nenad Pavlovic

Nedavno smo presvlacili namestaj i od svih firmi koje smo kontaktirali najbolju ponudu dala nam je taoetarska radnja almira. Mogu vam reci da su super kada se radi o presvlacenju namestaja. Sve pohvale i preporuke.