Od starog – novo – to bi bila najbolja i najtačnija definicija kada je u pitanju presvlačenje namestaja, odnosno tapaciranje nameštaja.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje nude uslugu PRESVLAČENJA NAMEŠTAJA

Beograd

Tapetar Saško Tapaciranje nameštaja
Baštovanska 2nj (Paunova 19b)
Voždovac

Tapetar Saško bavi se tapaciranjem nameštaja, fotelja, dvoseda, troseda, kao i unikatnom izradom taburea i jastuka po meri i želji na teritoriji Beograda....
Pročitaj više

Pre 11 min poslednji put pozvana firma
Tapetarska radnja MN ENTERIJER NIKITOVIĆ
Ustanička 125 b, ( iza kineskog restorana )
Voždovac

Oplemenite Vaš prostor savršeno sređenim nameštajem uz profesionalne usluge tapetarske radnje MN ENTERIJER NIKITOVIĆ. Ono po čemu se izdvajamo jeste stil rada starih beogradskih majstora što garantuje vrhunski kvalitet pružene usluge....
Pročitaj više

Pre 19 h poslednji put pozvana firma
Tapaciranje nameštaja Barok In
Vojvodjanska 126
Novi Beograd

Tapetarska radnja Barok In nudi usluge tapaciranja stilskog, modernog ili klasičnog nameštaja, po najpovoljnijim cenama u gradu. Bilo da se odlučite za tapaciranje nameštaja sa Vašim ili našim materijalom, garantujemo najviši kvalitet uslug...

Almira tapetar
Jurija Gagarina 141, Novi Beograd
Novi Beograd

Tapetarska radnja „Almira“ više od 30 godina bavi tapetarskim uslugama. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina broj 141, Novi Beograd....

Tapetar Barok S In
Vizeljska 34a
Novi Beograd

Tapetarska radnja „Barok S In“ pruža vam mogućnost da ulepšate svoj životni ili radni prostor dezenima po vašoj želji....

Tapetarska radnja Gorstaktex Hat
Dimitrija Lazarova Raše 21

Tapetarska radnja Gorštaktex Hat nudi kompletne usluge prerade i izrade tapaciranog nameštaja na jednom mestu. Tokom 27 godina uspešnog poslovanja naša radnja je postala prepoznatljiv simbol za brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu....

Novi Sad

Tapetar Dane
Marka Peričina Kamenjara 16, Čenej

Popravka, presvlačenje ili izrada tapaciranog nameštaja po želji i meri - 18 godina iskustva....
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Tapetar Lazić
Vase Eškićevića 14

Udahnite novi život Vašem starom ili oštećenom nameštaju uz pomoć tapetara Lazića. Više od 25 godina iskustva u službi je Vašeg zadovoljstva....
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Od starog – novo – to bi bila najbolja i najtačnija definicija kada je u pitanju presvlačenje namestaja, odnosno tapaciranje nameštaja.

U našem tekstu možete da saznate sve što vas zanima o presvlačenju garnitura, kućnog i poslovnog nameštaja, kauča, fotelja, troseda, dvoseda i jednoseda, sofi, ugaonih garnitura, kao i kakva su iskustva ljudi sa tapaciranjem nameštaja i koje su cene ove usluge.

Presvlačenje garnitura

Kada se odlučite za presvlačenje nameštaja, potrebno je samo da se ispuni jedan uslov, a to je da je komad pokućstva očuvan, tj. da je konstrukcija dobra.

U tom slučaju, sve možete da prepustite veštim rukama majstora, a na vama je samo da odaberete željenu tkaninu kojom će se obaviti presvlačenje garniture.

Presvlačenje kućnog nameštaja

Vaš celokupni kućni nameštaj može da dobije sasvim novo ruho i to tako što ćete se odlučiti za njegovo presvlačenje. Sada imate mogućnost da uklapate boje, dezene, šare i da dobijete enterijer prema svojoj želji.

Presvlačenje poslovnog nameštaja

Ukoliko je vaš poslovni nameštaj kvalitetan i skupocen, a pri tome je pretrpeo neka estetska oštećenja, tada je prava odluka da se odlučite za tapaciranje, odnosno presvlačenje nameštaja.

Taj izbor je daleko jefitniji i povoljniji nego da kupujete sasvim nove komade za svoj poslovni prostor, a prednost je i u tome što ćete imati okruženje prema svojim zamislima, jer se radi u bojama i sa materijalom koji najviše preferirate.

Presvlačenje fotelje

Kada se presvlači fotelja, tada majstor obično fotografiše sklopljenu fotelju pre nego što započne sa radom, kako bi kasnije znao tačan raspored delova.

Pri radu, strogo se vodi računa o nekim detaljima, kao što je pravac pruga, raspored šara i slično.

Presvlačenje kauča

Možda imate svoj omiljeni kauč u kome najradije provodite popodneva gledajući TV program? Sada je on postao pohaban i star, ali ipak ne želite da ga se odreknete? Rešenje je jednostavno, odlučite se da iskoristite uslugu tapaciranja, jer će tako kauč dobiti novo punjenje, kao i osvežen i moderan izgled.

Presvlačenje troseda

Ako se na vašem trosedu često okuplja društvo, tada je verovatno materijal na njemu postao isflekan, pohaban, pocepan... Ne želite da ovaj komad nameštaja kvari celokupnu atmosferu u prostoru i zato je vaša dobra odluka da uradite tapaciranje, jer tada birate nove boje materijala, dezene, šare, pruge...

Presvlačenje dvoseda i jednoseda

Dvosedi i jednosedi se koriste svakoga dana, pa kao i sve druge stvari, postaju sa vremenom stare i ružne. Kada tapetar bude presvlačio ove komade nameštaja, on će koristiti kvalitetan materijal, i kada je reč o ispuni, i kada se radi o tkanini kojom se presvlači dvosed.

Presvlačenje sofe

Ako ste „zaljubljeni“ u svoju staru sofu i žao vam je da je bacite, dobra vest je da od nje možete da dobijete sasvim nov komad i to tako što će tapetar obaviti presvlačenje. Sofa može da postane modernija i atraktivnija, jer ćete izabrati savremene dezene.

Presvlačenje ugaone garniture

Na ugaonoj garnituri obično primamo goste, pa nije ni čudo da će materijal relativno brzo postati star, pohaban, isflekan... Ako je konstrukcija ugaone garniture očuvana, tada nema razloga da se trošite i kupujete novu, kada će tapetar od starog komada nameštaja napraviti sasvim nov i to po vašem ukusu – sami ćete birati omiljene tkanine i šare...

Iskustva sa presvlačenjem nameštaja

Kada pozovete tapetarsku radnju, biće vam objašnjeno da na cenu utiče da li će biti rađeno sa vašim materijalom ili će tapetar isti nabaviti sam. U prvom slučaju ćete platiti samo ruke majstora, a u drugom i cenu ispune i materijala za presvlačenje.

Ne morate da brinete oko prevoza, sve tapetarske radionice imaju organizovanu uslugu odvoza i dovoza nameštaja na adresu. Savet je samo da se dodatno raspitate da li je to uračunato u cenu, ili se doplaćuje.

Cena presvlačenja nameštaja:

Za presvlačenje fotelje, cena bez materijala se kreće u proseku oko 50 – 80 evra za jednu fotelju, dok je za jednu stolicu potrebno platiti oko 15 evra. Ostale cene su: trosed, od 80 do 150 evra, dvosed od 50 do 100 evra, krevet od 80 do 110 evra... Napominjemo da su ovo cene samo za ruke, bez materijala.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
12.07.2021 14:15

Koliko materijala mi treba za presvlake je troseda

Neregistrovan korisnik
12.07.2021 14:15

Koliko materijala mi treba za presvlake je troseda

Nenad Pavlovic
12.09.2018 12:13

Nedavno smo presvlacili namestaj i od svih firmi koje smo kontaktirali najbolju ponudu dala nam je taoetarska radnja almira. Mogu vam reci da su super kada se radi o presvlacenju namestaja. Sve pohvale i preporuke.

Ostavite komentar
Ocenite firmu