Dodaj firmu

Presvlačenje nameštaja Dražan Nenadić tapetarska radnja

Dražan Nenadić tapetarska radnja u Beogradu nudi kompletne tapetarske usluge na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama. Bilo da Vam je potrebno tapaciranje ili redizajniranje nameštaja, stolica, kauča, kao i restauracija stilskog nameštaja, naš iskusni tim majstora je tu za Vas
Pročitaj više

Široki put 31d, Batajnica
Zemun, Beograd

Tapetar Saško Presvlačenje nameštaja

Tapetar Saško bavi se tapaciranjem nameštaja, fotelja, dvoseda, troseda, kao i unikatnom izradom taburea i jastuka po meri i želji na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Baštovanska 2nj (Paunova 19b)
Voždovac, Beograd

Presvlačenje nameštaja Gorstaktex Hat

Tapetarska radnja Gorštaktex Hat nudi kompletne usluge prerade i izrade tapaciranog nameštaja na jednom mestu. Tokom 27 godina uspešnog poslovanja naša radnja je postala prepoznatljiv simbol za brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu.
Pročitaj više

Dimitrija Lazarova Raše 21
Zemun, Beograd

Presvlačenje nameštaja Barok S In

Tapetarska radnja „Barok S In“ pruža vam mogućnost da ulepšate svoj životni ili radni prostor dezenima po vašoj želji.
Pročitaj više

Vizeljska 34a
Novi Beograd, Beograd

Presvlačenje nameštaja Barok In

Tapetarska radnja Barok In nudi usluge tapaciranja stilskog, modernog ili klasičnog nameštaja, po najpovoljnijim cenama u gradu. Bilo da se odlučite za tapaciranje nameštaja sa Vašim ili našim materijalom, garantujemo najviši kvalitet usluge i poštovanje dogovorenih rokova.
Pročitaj više

Vojvodjanska 126
Novi Beograd, Beograd

Presvlačenje nameštaja Almira

Tapetarska radnja „Almira“ više od 30 godina bavi tapetarskim uslugama. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina broj 141, Novi Beograd.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 141, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Presvlačenje nameštaja MN ENTERIJER NIKITOVIĆ

Oplemenite Vaš prostor savršeno sređenim nameštajem uz profesionalne usluge tapetarske radnje MN ENTERIJER NIKITOVIĆ. Ono po čemu se izdvajamo jeste stil rada starih beogradskih majstora što garantuje vrhunski kvalitet pružene usluge.
Pročitaj više

Ustanička 125 b, ( iza kineskog restorana )
Voždovac, Beograd

PRESVLAČENJE NAMŠTAJA BEOGRAD

Od starog - novo - to bi bila najbolja  i najtačnija definicija kada je u pitanju presvlačenje namestaja, odnosno tapaciranje nameštaja.

U našem tekstu možete da saznate sve što vas zanima o presvlačenju garnitura, kućnog i poslovnog nameštaja, kauča, fotelja, troseda, dvoseda i jednoseda, sofi, ugaonih garnitura, kao i kakva su iskustva ljudi sa tapaciranjem nameštaja i koje su cene ove usluge.

Presvlačenje garnitura

Kada se odlučite za presvlačenje nameštaja, potrebno je samo da se ispuni jedan uslov, a to je da je komad pokućstva očuvan, tj. da je konstrukcija dobra.

U tom slučaju, sve možete da prepustite veštim rukama majstora, a na vama je samo da odaberete željenu tkaninu kojom će se obaviti presvlačenje garniture.

Presvlačenje kućnog nameštaja

Vaš celokupni kućni nameštaj može da dobije sasvim novo ruho i to tako što ćete se odlučiti za njegovo presvlačenje. Sada imate mogućnost da uklapate boje, dezene, šare i da dobijete enterijer prema svojoj želji.

Presvlačenje poslovnog nameštaja

Ukoliko je vaš poslovni nameštaj kvalitetan i skupocen, a pri tome je pretrpeo neka estetska oštećenja, tada je prava odluka da se odlučite za tapaciranje, odnosno presvlačenje nameštaja.

Taj izbor je daleko jefitniji i povoljniji nego da kupujete sasvim nove komade za svoj poslovni prostor, a prednost je i u tome što ćete imati okruženje prema svojim zamislima, jer se radi u bojama i sa materijalom koji najviše preferirate.

Presvlačenje fotelje

Kada se presvlači fotelja, tada majstor obično fotografiše sklopljenu fotelju pre nego što započne sa radom, kako bi kasnije znao tačan raspored delova.

Pri radu, strogo se vodi računa o nekim detaljima, kao što je pravac pruga, raspored šara i slično.

Presvlačenje kauča

Možda imate svoj omiljeni kauč u kome najradije provodite popodneva gledajući TV program? Sada je on postao pohaban i star, ali ipak ne želite da ga se odreknete? Rešenje je jednostavno, odlučite se da iskoristite uslugu tapaciranja, jer će tako kauč dobiti novo punjenje, kao i osvežen i moderan izgled.

Presvlačenje troseda

Ako se na vašem trosedu često okuplja društvo, tada je verovatno materijal na njemu postao isflekan, pohaban, pocepan... Ne želite da ovaj komad nameštaja kvari celokupnu atmosferu u prostoru i zato je vaša dobra odluka da uradite tapaciranje, jer tada birate nove boje materijala, dezene, šare, pruge...

Presvlačenje dvoseda i jednoseda

Dvosedi i jednosedi se koriste svakoga dana, pa kao i sve druge stvari, postaju sa vremenom stare i ružne. Kada tapetar bude presvlačio ove komade nameštaja, on će koristiti kvalitetan materijal, i kada je reč o ispuni, i kada se radi o tkanini kojom se presvlači dvosed.

Presvlačenje sofe

Ako ste „zaljubljeni“ u svoju staru sofu i žao vam je da je bacite, dobra vest je da od nje možete da dobijete sasvim nov komad i to tako što će tapetar obaviti presvlačenje. Sofa može da postane modernija i atraktivnija, jer ćete izabrati savremene dezene.

Presvlačenje ugaone garniture

Na ugaonoj garnituri obično primamo goste, pa nije ni čudo da će materijal relativno brzo postati star, pohaban, isflekan... Ako je konstrukcija ugaone garniture očuvana, tada nema razloga da se trošite i kupujete novu, kada će tapetar od starog komada nameštaja napraviti sasvim nov i to po vašem ukusu - sami ćete birati omiljene tkanine i šare...

Iskustva sa presvlačenjem nameštaja

Kada pozovete tapetarsku radnju, biće vam objašnjeno da na cenu utiče da li će biti rađeno sa vašim materijalom ili će tapetar isti nabaviti sam. U prvom slučaju ćete platiti samo ruke majstora, a u drugom i cenu ispune i materijala za presvlačenje.

Ne morate da brinete oko prevoza, sve tapetarske radionice imaju organizovanu uslugu odvoza i dovoza nameštaja na adresu. Savet je samo da se dodatno raspitate da li je to uračunato u cenu, ili se doplaćuje.

Cena presvlačenja nameštaja:

Za presvlačenje fotelje, cena bez materijala se kreće u proseku oko 50 - 80 evra za jednu fotelju, dok je za jednu stolicu potrebno platiti oko 15 evra. Ostale cene su: trosed, od 80 do 150 evra, dvosed od 50 do 100 evra, krevet od 80 do 110 evra... Napominjemo da su ovo cene samo za ruke, bez materijala.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane