Dodaj firmu

Restauracija nameštaja Almira

Tapetarska radnja „Almira“ više od 30 godina bavi tapetarskim uslugama. Nalazimo se u ulici Jurija Gagarina broj 141, Novi Beograd.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 141, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Tapetar Saško Restauracija nameštaja

Tapetar Saško bavi se tapaciranjem nameštaja, fotelja, dvoseda, troseda, kao i unikatnom izradom taburea i jastuka po meri i želji na teritoriji Beograda.
Pročitaj više

Baštovanska 2nj (Paunova 19b)
Voždovac, Beograd

Restauracija nameštaja Gorstaktex Hat

Tapetarska radnja Gorštaktex Hat nudi kompletne usluge prerade i izrade tapaciranog nameštaja na jednom mestu. Tokom 27 godina uspešnog poslovanja naša radnja je postala prepoznatljiv simbol za brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu.
Pročitaj više

Dimitrija Lazarova Raše 21
Zemun, Beograd

Restauracija nameštaja Tapetarska radnja Tapetar

Ako želite da modernizujete Vaš stari nameštaj ili poboljšate njegov kvalitet, tapetarska radnja “Tapetar” je prava adresa za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu pružamo usluge tapaciranja, prepravke i restauracije svih vrsta nameštaja.
Pročitaj više

Marka Čelebonovića 15
Novi Beograd, Beograd

Restauracija nameštaja Dražan Nenadić tapetarska radnja

Dražan Nenadić tapetarska radnja u Beogradu nudi kompletne tapetarske usluge na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama. Bilo da Vam je potrebno tapaciranje ili redizajniranje nameštaja, stolica, kauča, kao i restauracija stilskog nameštaja, naš iskusni tim majstora je tu za Vas
Pročitaj više

Široki put 31d, Batajnica
Zemun, Beograd

Tapetarska radionica Dekor AS

Dr Branislava Barišića 74đ
Zemun, Beograd

Restauracija nameštaja Deki

Tapetarska i dekoraterska radnja Deki vise od 20 godina svojim klijentima nudi visok nivo usluga u domenu izrade i restauracije namestaja. Kvalitet naše usluge i nasu posvecenost poslu najbolje dokazuje nase opredeljenje za izradu i restauraciju koznih garnitura i stilskog namestaja.
Pročitaj više

Preševska 84, Beograd
Zvezdara, Beograd

Restauracija nameštaja najbolji je nacin da starom namestaju date nov sjaj. Postoji dosta ljudi koji se emotivno vezuju za svoj nameštaj, iz razloga što isti ukrašava i čini funkcionalnim životni prostor dugi niz godina, kao i zato jer je kvalitetan i skupo plaćen. 

Međutim, sve je podložno zubu vremena, koji je nemilosrdan, pa tako i naš voljeni nameštaj počinje da gubi svoj prvobitni sjaj, pretvarajući se u neugledne komade, koji moraju podleći restauraciji, ili biti zamenjeni novim regalima, komodama, stolovima, stolicama...

Restauracija nameštaja od drveta

Dakle, kako bismo definisali pojam restauracije? Ili, kako se to od starog načini nešto lepo i novo? Ovo je proces koji podrazumeva kompletno tretiranje nameštaja, uz primenu potrebnih posebnih tehnika, kao i materijala. Pod tim se misli na furniranje, bajcovanje, inkrustraciju, patiniranje, tutkalisanje, intarziju, antikiranje, politiranje šelakom i slično.

Restauracija starog nameštaja

Radionice koje se bave ovom vrstom posla vrše restauraciju svih vrsta i stilova nameštaja. To može biti bojeni, gesso, bajcovani, crni, floderaj... Na ovaj način, vašim komadima pokućstva biće vraćen prvobitni izgled i lepota, pa će oni izgledati isto, ili čak i bolje, nego prvog dana kada ste ih doneli iz salona.

Restauracija stolica

Kada poželite da restaurirate svoje stolice, u radionicama vam mogu biti pokazane slike tzv. „pre i posle“, pa ćete vrlo brzo doći do zaključka da ne možete da pretpostavite da je u pitanju isti komad nameštaja. 

Sve je to iz razloga što majstori poseduju dugogodišnje iskustvo, ali i zato jer pri radu koriste visokokvalitetne materijale.

Restauracija drvenog stola

Drvo je „živ“ materijal, koji unosi toplinu u svaki dom. Međutim, ono sa godinama propada, i nephodno ga je redovno održavati. Ipak, u nekom trenutku, biće neophodna restauracija. Da bi vaš drveni sto izgledao baš kao nov, majstori će raditi po starim recepturama i primenjivaće detalje klasičnih tehnika restauracije.

Restauracija komoda

Ovaj postupak se primenjuje iz više razloga, na primer, ukoliko su vaše komode delimično oštećene, ili njihova boja više ne odgovara ostatku prostora. Restauracija se drugačije može nazvati rekonstrukcijom nameštaja, koji zapravo ima svoju funkcionalnu ulogu, ali se vama više ne dopada njegov izgled. Takođe, komoda može biti sasvim „demode“, ali će nakon postupka rekonstrukcije biti moderna, to jest dodaće joj se određeni ukrasni elementi, izvršiće se oslikavanje ili rezbarenje po vašoj želji, kao i farbanje i lakiranje. Dotrajali delovi će biti zamenjeni ili popravljeni.

Restauracija nameštaja cena

Nov i jeftin nameštaj može da priušti sebi skoro svako, ali da li je poenta priče baš u tome? Takvi komadi pokućstva vršiće svoju ulogu, ali na samo nekoliko godina, nakon čega ćete morati da ponovo krenete u kupovinu.

U tom smislu se može reći da starinski nameštaj, pored svog kvaliteta, poseduje i osobeni šmek, a posle postupka restauracije dobiće i osvežen izgled i sjaj. 

Sada nas sve zanima koliko je novca potrebno da izdvojimo da bismo dobili novi izgled našeg doma ili poslovnog prostora. Za stolice je potrebno platiti od 70 evra po komadu i naviše, a za stolove od 300 do 450 evra. Kada je reč o komodama, cena zavisi od dimenzija, pa se u proseku kreće u rasponu od 200 do 350 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate radionice za restauraciju nameštaja koje su oglašene ispod našeg teksta.  

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane