Dodaj firmu

Pčelinjaci Stanković Mladenovac

Pčelinjaci Stanković Mladenovac donose najslađe i najzdravije ukuse iz prirode na Vašu trpezu. Naši proizvodi sjedinjuju najlepše darove prirode sa visokokvalitetnim medom koji pčele požrtvovano skupljaju na blago zatalasanim i pitomim šumad...
Pročitaj više

Kajmakčalanska 20
Mladenovac, Beograd

Zlato u Tegli proizvodi od meda

Zlato u tegli su ručno rađeni proizvodi od meda sa raznim ukusima, kao i čist, prirodan med koji će ojačati vaš imunitet. Proizvodi “Zlato u tegli” dostupni su u Beogradu al ii u celoj Srbiji
Pročitaj više


Beograd

Med sa salaša

Prirodni, domaći čist med sa salaša od jedne vrste biljaka. Pčelarstvo Beograd bogatije je za još jedan domaći kvalitetan med, koji možete poručiti na teritoriji Beograda ali i Srbije.
Pročitaj više

Mihaila Bulgakova 6v
Zvezdara, Beograd

Saće Plus oprema za pčelarstvo

Saće Plus oprema za pčelarstvo vrhunskog kvaliteta i fine završne obrade namenjena je kako profesionalnim pčelarima, tako i početnicima u poslu. Pored kompletnog alata, u našoj ponudi nalazi se nekoliko vrsta meda i razni pčelinji proizvodi ...
Pročitaj više


Obrenovac, Beograd

Novosti iz rubrike Pčelarstvo

Vidi sve (14)

Prirodan med za dobro zdravlje!

Med i proizvodi od meda važe za proizvode koji jačaju imunitet i popravljaju kompletno stanje organizma. Naročito je efikasan kod respiratornih infekcija koje su početkom jeseni najčešće kod najmlađih, najstarijih i osoba sa oslabljenim imunitetom.

Prirodan med za dobro zdravlje!

Med za imunitet!

Stvaranje meda i proizvoda od meda u firmi Zlato u tegli je proces koji se od košnice do police obavlja ručno i sa mnogo ljubavi.

Med za imunitet!

Kupujte med od proverenih pčelara!

Jedna od najzdravijih namirnica na svetu je najslađa i može zameniti slatkiše. Med obiluje vitaminima, mineralima, oligoelementima, kiselinama neophodnim za pravilno funkcionisanje organizma.

Kupujte med od proverenih pčelara!

Med za dobar imunitet!

Kada jedemo slatko, u mozgu se proizvode dopamin i serotonin, koji nam pružaju osećaj zadovoljsta. Međutim, slatkiši mnogo više utiču na telo od pukog dobijanja kilograma.

Med za dobar imunitet!
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane