O nama - PARKET TIVOLI - PRODAJA PARKETA I PARKETARSKE USLUGE


Parket Tivoli tržištu nudi najkvalitetniji parket od hrasta, jasena i bukve, čijom se prodajom i ugradnjom bavimo. U našoj ponudi nalazi se i kompletan prateći materijal za parket, a vršimo i usluge, kao što su: hoblovanje, šlajfovanje i lakiranje parketa.

Ukoliko Vas interesuju podovi koji su elegantni, imaju dug životni vek i pri tom su laki za održavanje, parket je pravo rešenje. I pored pojave modernih podova, parket je bio i ostao prvi izbor svih onih koji vole osećaj trajnosti, stabilnosti, čvrstoće i toplote koji ne može da pruži ni jedna druga podna obloga. Zahvaljujući svojim karakteristikama, parket ima i dobra izolaciona i mehanička svojstva.

Vođeni načelima dobrog kvaliteta i pristupačnih cena, Parket Tivoli nudi Vam sledeće usluge:

 • prodaja parketa – hrast, jasen, bukva
 • ugradnja parketa
 • hoblovanje starog parketa
 • šlajfovanje parketa
 • lakiranje parketa
 • prodaja kompletnog pomoćnog materijala za parket
 • U ponudi imamo i MASIVNI HRASTOV POD ( PODSEĆA NA BRODSKI POD) sa oborenim ivicama; debljine 20,5 mm; širine 9 cm i 12 cm.
  Klasiran je kao: SELEKTA,NATUR, MARKANT
  Ovaj pod se lepi u dvokomponentnom poluuretanskom lepku, nakon toga se polira i lakira i postupak je gotov!
  PRELEPO IZGLEDA!

U našoj ponudi nalazi se parket svih dimenzija od hrasta, bukve ili jasena. Parket koji prodajmo i ugrađujemo sigurno će zadovoljiti svaki ukus i savršeno se uklopiti u Vaš enterijer. Takođe, u našoj ponudi nalazi se kompletan prateći materijal za postavljanje parketa: lajsne, lepkovi, lakovi, silikon, valjkovi itd.

Parket Tivoli Vam nudi i uslugu postavljanja svih vrsta parketa u stambenim i poslovnim objektima. Na raspolaganju Vam je širok izbor načina postavljanja parketa, a prilikom rada koristimo najsavremenije mašine i tehnike, što kvalitet našeg rada podiže na viši nivo. Takođe, ukoliko je Vaš parket izgubio nekadašnji sjaj nudimo usluge hoblovanja, šlajfovanja i lakiranja parketa.

U našoj prodavnici kupci mogu dobiti sve besplatne i stručne savete u vezi parketa, jer smo kroz godine trajanja stekli iskustvo i poverenje velikog broja klijenata koji nam se rado vraćaju. Parket Tivoli najvišeg kvaliteta omogućiće Vam da uživate u toplini Vašeg doma ili poslovnog prostora.


Radno vreme:

ponedeljak – petak od 07-14h
subota od 07-12h

Parket Tivoli, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

02.12.2016 11:43
Milos Topalovic

Ukoliko vas interesuju podovi koji su elegantni,imaju dug zivotni vek i pri tom su laki za odrzavanje,parket je pravo resenje.Prodaja parketa hrast,jasen,bukva.Ugradnja parketa i hoblovanje starog parketa.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Parketari
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Parket Tivoli - prodaja parketa i parketarske usluge
 • Tivoli prodaja parketa i parketarske usluge,
 • Tivoli prodaja parketa i parketarske usluge radno vreme,
 • Tivoli prodaja parketa i parketarske usluge kontakt telefon,
 • Tivoli parket