Dodaj firmu

U jednom enterijeru, drvene lajsne su veoma važne jer daju estetsku notu prostoru, a pored toga, imaju i zaštitnu ulogu. Na primer, ako se odlučite da hoblujete parket, a pri tome želite da zadržite stare lajsne – niste postigli mnogo, jer će se veoma lepo videti razlika između starog i novog. Upravo zbog toga bi trebalo da razmišljate o kupovini novih podnih lajsni.

Parket lajsne

Kada majstori završe posao, ostaćete prijatno iznenađeni promenom koja je nastala u ambijentu. Profilisane letvice ili lajsne, vizuelno oblikuju prostor, jer one su zapravo zaštitna i ukrasna ivica koja se nalazi na spoju zida i poda.

Pervajz lajsne prodaja

Ovakve lajsne se nalaze između dovratka i zida. Tanje su u odnosu na podne lajsne. Ponudu pervajz lajsni moguće je videti putem interneta, gde su one prikazane kroz fotografije i kratke tekstualne opise koji govore o najvažnijim karaktestikama, a vidno je prikazana i cena.

Drvene lajsne za parket

Vaš parket će zablistati svojim punim sjajem tek kada bude uokviren lepim i kvalitetnim lajsnama. Drvene lajsne su dugotrajne, tako da ulaganje u nove podove možete da posmatrate kao dugoročnu investiciju koja se vremenom vraća, jer u skorije vreme nije potrebno ponovo ulagati, ukoliko se sve pravilno održava.

Drvene lajsne za laminat

Laminat je pod koji postaje sve popularniji, usled svoje cene, kvaliteta, ali i lakog održavanja. Kada kupujete parket, to jeste skupoceniji materijal, ali iziskuje održavanje koje podrazumeva hoblovanje, lakiranje, čišćenje na poseban način, itd. Mnogi ljudi to ne žele, i odlučuju se za podne obloge od laminata, koje će nakon izvesnog vremena zameniti drugim.

Međutim, dobra odluka je da kupite drvene lajsne koje će dati svoj pečat prostoru.

Drvene lajsne za stepenice

Kao što smo već naveli, lajsne imaju veoma značajnu estetsku ulogu. Takođe, stepenice koje se nalaze u okviru enterijera neretko postaju dominantne u istom, kada je reč o vizuelnom utisku. One će biti još privlačnije ako ih ukrasite drvenim lajsnama.

Drvene lajsne za ramove

Za uramljivanje umetničkih dela, slika, fotografija, postera i slično, mogu da se koriste drvene lajsne. One će doprineti još boljem estetskom utisku.

Drvene lajsne za vrata

Ukoliko ste već odabrali visoko kvalitetna vrata, tada je dobro da izaberete drvene lajsne. Takođe, postoje i pragovi za sobna vrata koji su izrađeni od drveta.

Drvene lajsne cena

Cene drvenih lajsni su različite, ali se može reći da se kreću u proseku od 80 do 140 dinara po metru dužnom.

*Sve cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane