Dodaj firmu

Nutricionista Ana Todorović

Nutricionista može da Vam pomogne na putu ka zdravijem životu. Donećete prave odluke, naučiti kako da pripremate zdravu hranu, pravilno kombinujete namirnice i koje su to zdrave alternative omiljene hrane koje ne možete da se odreknete. Uz ...
Pročitaj više

Sjenička 1
Vračar, Beograd

Dietetski suplementi Dietfood

Dijetetski suplementi mogu postati Vaš saveznik u borbi protiv različitih bolesti. IMATE PRAVO NA IZBOR kada je Vaše zdravlje u pitanju.
Pročitaj više

Kneza Viseslava 134/12, Beograd
Čukarica, Beograd

Milijana Šarac nutricionista

Milijana Šarac, licencirani strukovni nutricionista i dijetetičar, pruža savete i sastavlja plan pravilne ishrane gojaznima i svima koji drže do zdravog stila života. Usluge nudim i vrtićima, restoranima, gerontološkim centrima, ketering fir...
Pročitaj više

Bulevar MIhajla Pupina 10e, lokal 69 vp
Novi Beograd, Beograd

Nutricionista - East medic

East Medic centar za nutriciju svojim klijentima pruža sledeće usluge: merenje sastava tela kvantnim analizatorom, nutrigenetike, lifetime plan - lanac ishrane, medicinsku nutritivnu terapiju. Za vraćanje Vašeg imunog sistema u pravi balans ...
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Sana nutrition & beauty

U Sana beauty nutrition na Savskom vencu možete zakazati profesionalne usluge nutricioniste, plan ishrane napravljen samo za vas u cilju dostizanja idealne težine i rešavanja problema sa ishranom, kao i zdravstvenih problema.
Pročitaj više

Durmitorska 17/2
Savski venac, Beograd

Miloš Veljović nutricionista - Online program ishrane

Nutricionista Miloš Veljović diplomirani biohemičar i sertifikovani nutricionista kreiraće Vam individualni program ishrane prema Vašim potrebama. Kontrole i merenja odvijaju se u ordinaciji na Čukarici.
Pročitaj više

Žarkovo
Čukarica, Beograd

Ninković nutri & beauty

Ninković “Nutri & Beauty” salon nalazi se u Zemunu. Pored usluge specijliste nutricioniste dijetetičara koje podrazumevaju individulani plan ishrane, savete o ishrani, smernice i recepte kao i praćenje postignutih rezultata, možete uživati u...
Pročitaj više

Vrtlarska 7
Zemun, Beograd

Savetovalište za ishranu Kapilar - kvantna analiza

Savetovalište za ishranu i kvantnu analizu, razgovor sa nutricionistom na staroj adresi na Paliluli
Pročitaj više

Bogdana Tirnanića 21, lok 6
Palilula, Beograd

Specijalisticka ordinacija za opstu medicinu Protekal

Ive Popovica Djanija 3A, Beograd
Savski venac, Beograd

Fitnes studio Astalos

Marsala Birjuzova 9, Beograd
Stari grad, Beograd

Studio za zdrav i aktivan način života

Majke Jevrosime 6/10
Stari grad, Beograd

Specijalistička ordinacija Lilo

Ukoliko imate problem sa viškom kilograma, interesuje Vas pravilna ishrana i zdrav način života, naša nutricionistička ordinacija će Vam sa zadovoljstvom uputiti savete za zdrav način života i pomoći da rešite problem gojaznosti ili bilo koj...
Pročitaj više

Luja Adamica 26 d
Novi Beograd, Beograd

Savetovalište za ishranu “Kapilar” - Nutricionista Tanja Bakrač

Specijalista nutricionista - dijetetičar Tanja Bakrač Savetovalište za ishranu “Kapilar” nalazi se u ulici Vatroslava Lisinskog 19, opština Palilula u Beogradu. Procena stanja uhranjenosti - Izrada programa ishrane za zdrave ljude - Izrada ...
Pročitaj više

Vatroslava Lisinskog 19
Palilula, Beograd

Nutricionista Estetik studio IN line

U okviru centra za negu lepote Estetik studio IN line U Pančevu možete pronaći savete nutricioniste i uz pomoć pravilne i dobro izbalansirane ishrane rešiti mnoge zdravstvene probleme.
Pročitaj više

Trg Slobode 1
Pančevo

Klub Inteligentne ishrane

Klub Inteligentne ishrane nalazi se u Balkanskoj ulici broj 18 na opštini Stari grad. Svaka osoba, po polu, godinama i dnevnim aktivnostima, ima specifične potrebe u pogledu hrane.
Pročitaj više

Balkanska 18
Stari grad, Beograd

Nutricionista Dr Gifing

Nutricionista Dr Gifing nalazi se u ulici Braće Nedića 1 na teritoriji opštine Vračar. Kod nas se može obaviti test intolerancije na hranu, analiza sastava tela i mnoge druge analize.
Pročitaj više

Braće Nedića 1
Vračar, Beograd

Dynamic pilates i fitness studio

Dynamic pilates i fitness studio nalazi se u ulici Nušićeva 10 u opštini Stari grad. Nudimo Vam razne kardio programe, programe za mršavljenje, zatim pilates za trudnice i starije.
Pročitaj više

Nušićeva 10
Stari grad, Beograd

Nutricionisti Tim S

Nutricionisti Tim S nalazi se u ulici Žarkovačka 46, u naselju Žarkovo na Čukarici. Naš rad počiva na biloškim načelima i sa velikom sigurnošću se bavi poboljšanjem zdravlja i fizioloških parametara.
Pročitaj više

Žarkovačka 46
Čukarica, Beograd

Dijetetski preparati Primax

Dijetetski preparati Primax nalazimo se na teritoriji opštine Čukarica u ulici Vodovodska 158a. Bavimo se proizvodnjom dijetetskih preparata - kapsula i sirupa za decu i odrasle.
Pročitaj više

Vodovodska 158 a
Čukarica, Beograd

Nutricionista dr Miodrag Stević

Nutricionista dr Miodrag Stević nalazi se u ulici Ljube Stojanovića 45 na opštini Palilula. Imamo dugogodišnje iskustvo u oblasti nutricionizma.
Pročitaj više

Ljube Stojanovića 45
Palilula, Beograd

Nutricionisti Anti Aging Studio

Nutricionisti Anti Aging Studio nalazi se u ulici Kosovska 39 u blizini Narodne Skuštine. Kod nas u studiu možete pronaći savete nutricioniste koji mogu rešiti mnoge zdravstvene probleme.
Pročitaj više

Kosovska 39
Stari grad, Beograd

Nutricionisti Delta estetica

Nutricionisti Delta estetica nalazi se na opštini Voždovac u ulici Kruševačka 32. U našoj ordinaciji koristimo tehnike i metode u tretmanima za negu tela mezoterapija, limfna drenaža, nutricionizam
Pročitaj više

Kruševačka 32
Voždovac, Beograd

Nutricionisti Feniks 07

Nutricionisti Feniks 07 nalazi se na teritoriji opštine Vračar u ulici Južni Bulevar 144, lokal 206a, II sprat. Centar specijalizovan za medicinsku negu problema kože i kose i nutricionizam.
Pročitaj više

Južni Bulevar 144, lokal 206a
Zemun, Beograd

Dijetetski preparati Inter med

Dijetetski preparati Inter med nalazi se na Paliluli u ulici Ilije Garašanina 26-28 u blizini SC Tašmajdan. Delatnost centar za dijetetiku i nutricionizam se bazira na uvoz i trgovinu dijetetskih preparata.
Pročitaj više

Ilije Garašanina 26-28
Palilula, Beograd

Nutricionisti Porodični doktori Sekulić

Nutricionisti Porodični doktori Sekulić nalazi se na Banovom brdu u ulici Požeška 36. Primarni zadatak naše ordinacije je preventivni pristup mnogim bolestima.
Pročitaj više

Požeška 36
Čukarica, Beograd

Nutricionizam Dr Ristić

Nutricionizam Dr Ristić nalazi se na Novom Beogradu u ulici Narodnih heroja 38. Nutricionističke preglede rade nutricionisti sa dugogodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

Nutricionizam Profmedika Simeunović

Nutricionizam Profmedika Simeunović nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Bulevar oslobođenja 18b. Tim naših nutricionista se bavi kombinovanjem i pravilnim izborom namirnica za dobrobit Vašeg zdravlja
Pročitaj više

Bulevar oslobođenja 18b
Savski venac, Beograd

Nutricionizam MediHelp

Nutricionizam MediHelp nalazi se u ulici Miloja Pavlovića 15 na Banjici. Bavimo se prevencijom i lečenjem bolesti koje su izazvane nepravilnom ishranom.
Pročitaj više

Miloja Pavlovića 15
Voždovac, Beograd

Nutricionizam Kardiovita

Nutricionizam Kardiovita nalazi se u centru Beograda u ulici Drinčićeva 8/1. Pružamo svojim pacijentima konsultativne preglede gastroenterologa i nutricioniste.
Pročitaj više

Drinčićeva 8/1
Stari grad, Beograd

Nutricionizam Spiridon

Nutricionizam Spiridon nalazi se na Novom Beogradu u ulici Klare Cetkin 25. Ukoliko vam je potreban pregled ili konsultacije kada je u pitanju nutricionizam i gastroenterologija.
Pročitaj više

Klare Cetkin 25
Novi Beograd, Beograd

Novosti iz rubrike Nutricionisti

Vidi sve (7)

Jeste li zadovoljni izgledom svog tela?

Većina ljudi nije zadovoljna svojim izgledom, iako je svaki čovek neponovljivo, jedinstveno i divno čudo života, u prirodi ljudskog bića je da ima svoje standarde lepote.

Jeste li zadovoljni izgledom svog tela?

Rešite se viška kilograma!

Imate višak kilograma? Muči Vas opuštena koža i celulit? Ovaj problem se uspešno rešava redovnim vežbanjem, naročito dok ste na dijeti jer se bez vežbanja gubi mišićna masa pre svega, pa celulit izbija u prvi plan.

Rešite se viška kilograma!

Želite da se osećate izgledate sjajno?

Odbrajavanje poslednjih dana u ovoj godini lagano je počelo. Da li ste već doneli svoje novogodišnje odluke?

Želite da se osećate izgledate sjajno?

Nutricionizam

Sva naša energija, dobro raspoloženje i dobar izgled proizvod su u najvećoj meri hrane koju konzumiramo. Ujednačena, dobro izbalansirana ishrana preduslov je za zdrav i dugovečan život pojedinca.

Nutricionizam
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane