Dodaj firmu

Nutricionistički pregled Ana Todorovic

Nutricionista može da Vam pomogne na putu ka zdravijem životu. Donećete prave odluke, naučiti kako da pripremate zdravu hranu, pravilno kombinujete namirnice i koje su to zdrave alternative omiljene hrane koje ne možete da se odreknete. Uz ...
Pročitaj više

Sjenička 1
Beograd

Kapilar savetovalište za ishranu i nutricionistički pregled

Savetovalište za ishranu i kvantnu analizu, razgovor sa nutricionistom na staroj adresi na Paliluli
Pročitaj više

Bogdana Tirnanića 21, lok 6
Palilula, Beograd

Nutricionistički pregled Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Nutricionistički pregled Ninković

Ninković “Nutri & Beauty” salon nalazi se u Zemunu. Pored usluge specijliste nutricioniste dijetetičara koje podrazumevaju individulani plan ishrane, savete o ishrani, smernice i recepte kao i praćenje postignutih rezultata, možete uživati u...
Pročitaj više

Vrtlarska 7
Zemun, Beograd

Miloš Veljović nutricionista - Online program ishrane

Nutricionista Miloš Veljović diplomirani biohemičar i sertifikovani nutricionista kreiraće Vam individualni program ishrane prema Vašim potrebama. Kontrole i merenja odvijaju se u ordinaciji na Čukarici.
Pročitaj više

Žarkovo
Čukarica, Beograd

Sana nutrition & beauty

U Sana beauty nutrition na Savskom vencu možete zakazati profesionalne usluge nutricioniste, plan ishrane napravljen samo za vas u cilju dostizanja idealne težine i rešavanja problema sa ishranom, kao i zdravstvenih problema.
Pročitaj više

Durmitorska 17/2
Savski venac, Beograd

Milijana Šarac nutricionista

Milijana Šarac, licencirani strukovni nutricionista i dijetetičar, pruža savete i sastavlja plan pravilne ishrane gojaznima i svima koji drže do zdravog stila života. Usluge nudim i vrtićima, restoranima, gerontološkim centrima, ketering fir...
Pročitaj više

Bulevar MIhajla Pupina 10e, lokal 69 vp
Novi Beograd, Beograd

Estetski centar dr Marija Bošković

MB estetski centar dr Marije Bošković nudi profesionalne tretmane za lečenje akni, podmlađivanje lica, oblikovanje tela i lečenje celulita. Svi tretmani se izvode isključivo medicinski sertifikovanim preparatima, od strane stručnjaka koji po...
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12d, lokal 32
Novi Beograd, Beograd

FIT ME EMS Studio

INOVATIVAN NAČIN VEŽBANJA NA X – BODY SISTEMU. Samo 20 minuta vežbanja na X-Body aparatu zamenjuje 3 sata vežbanja u teretani. Besplatni program i plan ishrane od našeg nutricioniste…
Pročitaj više

Marka Oreškovića 8
Zvezdara, Beograd

Nutricionistički pregled Endermološki Centar LPG

Dovedite Vaš izgled do savršenstva, posetite Endermološki Centar LPG na Terazijama. Naš centar je jedini licencirani u Srbiji i Crnoj Gori za negu lica i tela, uklanjanje celulita, masnih naslaga i podmlađivanje kože, primenom najsavremeniji...
Pročitaj više

Terazije 29, (II Sprat)
Stari grad, Beograd

Nutricionistički pregled je nesto sto bi svako trebao odraditi. Živimo u doba online komunikacije, gde celokupno radno vreme provodimo za računarom, a veliki broj nas i kada dođe kući, nastavi sa tim istim „aktivnostima“. Pri tome, mnogo nam je lakše da naručimo fast food, ili da skoknemo u pekaru preko puta, nego da pripremimo zdravu čorbicu sa povrćem. 

Posle se čudimo, zašto nam je metabolizam usporen, zbog čega se u krvi pojavio holesterol i na našem telu ružni viškovi kilograma? Činjenica je da sve što radimo svom telu, ono tako nama i vraća – ako se nismo pravilno brinuli o njemu, odgovoriće u vidu narušene estetike, ili još gore, nekim zdravstvenim problemima.

Kako izgleda nutrucionistički pregled?

Kada dođete kod nutricioniste, najpre će biti obavljeno merenje sastava tela na specijalnom aparatu.

Potom će se odrediti intolerancija na namirnice, uz pomoć posebnog aparata, sa kojim se ne mora vaditi krv. Takav aparat koristi biorezonantnu metodu, a samo merenje traje oko 40 minuta.

Određivanje intolerancije na namirnice može se obaviti i putem vađenja krvi, sve zavisi od metoda koje se primenjuju u određenoj ordinaciji.

Posle toga ćete razgovarati sa nutricionistom, a na osnovu vaših rezultata, dobićete određenu suplementaciju. Takođe, za vas će se pripremiti preporučeni plan ishrane za naredni mesec. 

Kako smršati bez gladovanja?

Ovo je večito pitanje koje proganja i žene i muškarce, jer svi žele da budu zgodni, a ako je moguće i da se hrane normalno. Istraživanja pokazuju da na to koliko ćemo kilograma izgubiti, ishrana ima udela sa čak 70%!

Dakle, veoma je bitno ŠTA, KOLIKO i KADA jedemo. Pošto to najčešće ne znamo sami, upravo zbog toga nam je potreban pregled nutrucioniste.

Kao posledica nezdrave ishrane i viška kilograma, nastaju mnoge bolesti, koje ozbiljno ugrožavaju zdravlje i život čoveka. Mogu se javiti, na primer, povišen krvni pritisak, bolesti srca i krvnih sudova, šećerna bolest, stradanje zglobova i mnoge druge tegobe.

Višak kilograma je često problem sa kojim se ne možemo izboriti sami iako smo sve pokušali. Iz tog razloga, potrebna je stručna pomoć. 

Nutrucionistički pregled – iskustva

Na samom pregledu biće izmereno koliko vaše telo ima procenta masti, mišića, viscelarnih masnoća, kakvo je stanje metabolizma i biće izračunat BMI. 

Na osnovu toga, sastaviće se individualni program ishrane, i izradiće se jelovnik a sve u skladu sa parametrima i ciljem koji želite da postignete: da li je to program smanjenja, povećanja ili održavanja telesne težine, ili je u pitanju sportski program ishrane.

Nakon toga, sprovodiće se redovne kontrole, na svakih 15 dana u periodu od tri meseca.

Ako se budete striktno pridržavali uputstva nutricioniste, možete postići svoje ciljeve, koje sami nikako niste uspevali, koristeći razne dijete iz časopisa – smanjićete telesnu masu, samim tim će vam porasti samopouzdanje i više se nećete osećati umorno i letargično, te više nećete imati dilemu šta smete a šta ne smete da jedete da biste izgledali odlično. 

Možda ste se pitali kako to vaša najbolja prijateljica može da pojede nekoliko parčića torte i da se to ništa ne zalepi za nju, dok vi dobijete kilogram viška i kada popijete čašu vode? Metabolizam je individualan za svakog čoveka, i upravo on je odgovaran za vitak ili puniji stas. 

Jedan od ciljeva vaše posete nutricionisti, jeste da se metabolizam ubrza, a za to je potreban vaš trud i volja, kao i konsultacije sa stručnim licima za pravilnu ishranu. 

Šta je zadatak nutricioniste?

Posao stručnjaka za ishranu jeste da na osnovu vaše krvne grupe, regularne ishrane, starosne dobi, načina života (vrsta posla, nedovoljno fizičke aktivnosti), odrede lično vama namirnice koje će vaše telo opskrbiti neophodim hranljivim materijama, sa dovoljno vlakana, minerala, vitamina i proteina. 

Isto tako, bićete upućeni i u to kakvu fizičku aktivnost bi trebalo da primenjujete radi što boljih krajnjih rezultata. 

Svi mi želimo lepo i zdravo telo, a ako imamo bilo kakvih dilema, problema ili prosto želimo da ostanemo u top formi i vitki, prava adresa za nas je nutricionista, koji će nam pomoći da svoje ciljeve ostvarimo na zdrav način.

Nutricionistički pregled – cena:

Za pregled kod nutricioniste potrebno je izdvojiti od 2000 do 2500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane