Dietetski suplementi Dietfood

  • 7
  • %
5.00 | 7 ocena

O nama - DIETETSKI SUPLEMENTI DIETFOOD


Dijetetski suplementi DIETFOOD mogu postati Vaš glavni saveznik u prevenciji i borbi protiv različitih, pa čak i najtežih bolesti. Polazeći od stava “SVE JE IZLEČIVO”, firma “DietFood” d.o.o. nudi registrovane i kvalitetne dijetetske suplemente koji su prošli detaljna ispitivanja na VMA, u Gradskom zavodu za javno zdravlje i na Farmaceutskom fakultetu, gde su dobili deklaraciju. Nakon uspešnih testiranja dijetetski suplementi firme DietFood su registrovani (upisani u Bazu podataka) Ministarstva zdravlja republike Srbije.


Doista je SVE IZLEČIVO, samo je lečenje pitanje volje i spremnosti na odricanje. Lečenje nije uzimanje lekova, pa čak ni dijetetskih suplemenata, već pre svega, spremnost na odricanje od loših životnih navika, a posebno loših navika u ishrani. Istina je da ništa ne može da zameni ujednačenu i kvalitetnu ishranu, ali postoje elementi koje ne unosimo u dovoljnoj količini u organizam i zato je neophodan njihov unos u vidu dijetetskih suplemenata.


Kao prvi i najvažniji suplement iz naše ponude izdvaja se NATRIJUM ASKROBAT – najkvalitetniji oblik vitamina C, a posebno njegov LIPOSOMALNI oblik! To je kombinacija Na askorbata, izvornog suncekretovog lecitina iz uljare iv ode pročišćene reverzibilnom osmozom. Ne sadrži nikakav konzervans što mu umanjuje komercijalnu vrednost ali je zato NAJEFIKASNIJI LIPOSOMALNI vitamin C na svetu. Podiže iskoristivost Na askorbata sa oko 20% na preko 95%. Ovaj vitamin je najjači antioksidans i antistresor koji pospešuje rad čitavog organizma, a posebno se preporučuje u terapiji RAKA. Redovnim unosom većih količina, dolazi do potpune obnove organizma preko obnove kolagena. Obnavljaju se arterije, blokira ateroskleroza, pomaže u sprečavanju srčanih udara i istovremeno pomaže da se spreči moždani udar.


Osim toga, LIPOSOMALNI NATRIJUM ASKORBAT ima vodeću ulogu u otklanjanju hroničnih i akutnih infekcija, u vrlo kratkom period podiže gvožđe i sprečava anemiju, a oblik u prahu izuzetno pomaže da se creva redovno prazne, što je poznato kao osnova i početak zdravlja. Za sada jedini registrovani NATRIJUM ASKORBAT u prahu i LIPOSOMALNI NATRIJUM ASKORBAT u Srbiji su firme “DietFood” d.o.o.


Sakriven duboko u zemlji, čuveni mineral MAGNEZIJUM je dostupan jedino u vidu dijetetskih suplemenata a najbolji je u obliku HLORIDA HEKSAHIDRATA. Sudelujući u preko 300 enzimskih procesa u organizmu, MAGNEZIJUM HLORID HEKSAHIDRAT izuzetno pomaže u rešavanju svih kalcifikacija – vadi kalcijum iz mekih tkiva i vraća ga u kosti i zube. Upotrebom ovog minerala uspešno se rešava problem kalcifikata dojki, jajnika, prostate, zglobova (arthritis, reuma), mišića (grčevi) itd. Posebno se preporučuje kao dijetetski suplement u terapiji RAKA. Prvi pozitivan znak upotrene MgCl HEKSAHIDRATA je miran san, a poznati su slučajevi i skidanja sa antidepresiva upravo zahvaljujući primeni MAGNEZIJUM HLORIDA.


Kolika je vrednost magnezijum hlorida govori i činjenica da je u Egiptu, kao jednoj od retkih država u svetu koja u zemlji ima dosta magnezijuma, RAK nepoznata bolest. MAGNEZIJUM HLORID dokazano pomaže kod:


-srčanih oboljenja, aritmije i visokog krvnog pritiska

-poremećaja raspoloženja i depresije, poremećaja sna, nervne napetosti i anksioznosti

-prevencije migrene

-opstipacije, iako nije laksativ i ne uzrokuje “lenjost creva”

-u trudnoći i dojenju


Međutim, vrlo je važno obratiti pažnju prilikom kupovine MAGNEZIJUM HLORIDA, jer na našem tržištu postoje razni oblici tog minerala, od onog za posipanje puteva do Nigarija, od kojih ni jedan nije registrovan kao dijetetski suplement. Čak ni apoteke koje prodaju pakovanja od 33 grama, nemaju registraciju za Magenzijum hlorid. Za sada prvi i jedini registrovani MAGNEZIJUM HLORID HEKSAHIDRAT kao dijetetski suplement u Srbiji je onaj iz ponude firme DietFood.Značajno mesto u našoj ponudi dijetetskih suplemenata zauzima KOLON ČISTAČ sa dodatkom Đumbira i Natrijum askorbata (Vitamina C) koji je nezaobilazan u terapiji RAKA, jer zamenjuje hidrokolon terapiju čišćenja debelog creva. Kod manjih dnevnih unosa reguliše u potpunosti rad debelog creva, aktivirajući korisne bakterije u njemu. Posebno naglašavamo da jednako reguliše kako OPSTIPACIJU (ZATVOR), tako i DIJAREJU (PROLIV), što predstavlja svojevrstan paradoks. Takođe, deluje kao izuzetan IMUNOSTIMULATOR i u mnogome pomaže kod IZBACIVANJA VIŠKA VODE iz organizma.


Posebna stavka je rešavanje prekomerne težine. Zahvaljujuć tome što KOLON ČISTAČ svoj volumen (zapreminu) dospećem u želudac i u dodiru sa vodom, povećava i do petnaest puta, prestaje potreba za prekomernim unosom hrane i upotreba KOLON ČISTAČA je najprirodniji način skidanja prekomerne težine


Svima koji imaju problem sa hemoroidima preporučujemo efikasno rešenje u vidu sredstva HEMOBALANCE, uz pomoć kojeg možete izbeći operaciju i kod teškog stanja hemoroida. Radi se o potpuno bezbolnom tretmanu, u vidu magnetskog sredstva, koji možete koristiti u privatnosti Vašeg doma. Za svega mesec dana, oslobodiće Vas svih neprijatnosti, a što je još važnije radi se o trajnom rešenju za probleme sa hemoroidima. Žene koje imaju problem sa HEMOROIDIMA NAKON POROĐAJA, primenom HEMOBALANSA mogu ih se uspešno rešiti za svega desetak dana.


Dijetetske suplemente “DietFood”moguće je naručiti telefonom ili e-mailom, a dostava se vrši na željenu adresu Post ekspresom, uz plaćanje pouzećem.


Ne dozvolite sebi da budete uskraćeni za adekvatno tretiranje problema sa kojim se suočavate. IMATE PRVO NA IZBOR kada je Vaše zdravlje u pitanju.


Dietetski suplementi DIET FOOD, Kneza Višeslava 134/12, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

07.06.2019 01:06
Marko Miljanovic
Ja volim da idem u teretanu i da treniram, pa su mi potrebni i suplementi. Ipak, nisam hteo da ih biram na svoju ruku i odlučio sam da mi pomognu nutricionisti. Dietetski suplementi Dietfood je zaista najbolji mogući izbor i svima bih preporučio da se njima obrate kako bi imali što bolje telo i izraženije efekte vežbanja.
21.06.2017 02:04
Zarko Manic
Ne dozvolite sebi da budete uskraceni za adekvatno tretiranje problema sa kojim se suocavate.Zene sa hemoroidima nakon porodjaja mogu ih se resiti za desetak dana.Sve preporuke,povoljne cene.
21.06.2016 12:25
Sanja Kekic
Sve preporuke,najvise za sportiste.Redovnim unosom vecih kolicina ascorbata,dolazi do potpune obnove organizma preko obnove kolagena.Obnavljaju se arterije,blokira ateroskleroza,pomaze u sprecavanju srcanih udara.
20.06.2016 12:23
Lazar Ristic
Natrijum askrobat najkvalitetniji oblik vitamina C.Najjaci antioksidans i antistresor u organizmu.Vitamin bez koga nema izgradnje bilo cega u organizmu i obavezan je vitamin u terapiji raka.Sve pohvale.
10.12.2014 09:51
Željko
Poštovani Dino, svaka saradnja je dobro došla ali, već imam distributera u Bijeljini. Vidite sa apotekom, odnosno njihovom veleprodajom, "ICM", Bijeljina. Srdačni pozdravi.
09.12.2014 10:22
Dino
Postovani, molim za cjenik Vasih preparata i vrste pakovanja. Interesuje me a nadam se i Vas saradnja sa mnom a ja sam u Sarajevu. S postovanjem, prof.Dino Kapo 0038761161522
24.11.2014 09:58
Željko
Poštovana Marijana, javite mi se na mail: zseatovic@gmail.com, jer ima više različitih pakovanja i različite su cene. Pozdrav
23.11.2014 11:23
marijana
Postovani, Zainteresovana sam za vase proizvode .Magnezijum hlorid, i Kolon cistac kao i Hunza ekstrat kostice kajsije te Vas molim da mi posaljete cenovnik kako bih mogla da iste porucim. Hvala
31.10.2014 09:15
Dietfood
Moje izvinjenje Tamara što odgovor kasni ali, kako to biva sa administracijom, i ovde je isti slučaj... Naravno da se mogu koristiti istovremeno ali, ako smem da vas savetujem, nema potrebe da koristite B-17 i trošite se, jer za preventivu je bolje da grickate semenke kajsije ili gorkog badema. Možete slobodno uzimati pet do šest semenki na 10 kg težine, što za većinu nas iznosi 40 do 60 semenki. Ono što bih Vam posebno preporučio je Magnezijum hlorid - najbolji oblik Magnezijuma jer samo u obliku može da se unosi i preko kože - transdermalno. Na žalost, u čitavoj Evropi je Magnezijum preduboko u zemlji i biljke ne mogu da ga povuku kroz korenski sistem i zato ga ne možemo uneti redovnom ishranom. Suplementacija je neophodna jer Magnezijum sudeluje u preko 300 enzimskih procesa u organizmu, vadi Kalcijum iz mekih tkiva (dojki, jajnika, prostate, međuzglobnog prostora...) i vraća ga u kosti - u potpunosti rešava probleme osteoporoze. Uz to, zovu ga još i mineral mladosti i podmlađivanja - verujte, ne bez razloga.
28.10.2014 10:03
Tamara
Poštovani, da li se Vaši suplementi mogu uzimati preventivno? Nemam nikakvih zdravstvenih problema ali sam zainteresovana za vitamin b-17 i natrijum askorbat, nadam se da mogu da koristim oba suplementa u isto vreme.
31.05.2014 01:03
Branka
Koja je cena za natrijum askorbat,?
01.03.2014 10:47
Milica
magnezijum hlorid, odlican za opustanje organizma
05.02.2014 11:37
Srdjan
Nisam video komentar,imao sam problema sa internet konekcijom,molim vas pozovite na broj 0654532600
15.01.2014 10:54
Vladan Kitanović
Poštovanje Srđane, interesuju me te interesantne informacije o magnezijum-hloridu, a koji je to vid heksahidrat mora da mi pojasniš. Pozdrav iz niša od Vladana!
15.01.2014 06:45
Željko
Magnezijum hlorid koji distribuiram preko firme DietFood je sigurno heksahidrat, ispitan na VMA i potpuno čist sa 99,90 posto učešća Mg hlorida u ukupnoj masi. Nema veze sa Srdjanom, ali može da se nabavi na 062 77 33 50 ili pisanjem na mail: dietfood@orion.rs
29.11.2013 05:49
Srdjan
Javite se imam interesantne informacije o magnezijum-hloridu heksahidratu!
28.08.2013 09:51
Mirjana
Molim vas da mi objasnite kako se pravi ulje od magnezijuma, a kako se pravi napitak za oralnu upotrebu. Takodje vas molim da mi kažete kako se pije vitamin C prirodni, koja količina se rastvara u 1 dl vode, i da li je to obična voda. Unaprijed hvala na odgovoru
08.08.2013 11:13
Aleksandra vujovic Nikolic
Postovani, mama je prosle godine u julu imala operaciju na vma, i pri tom joj je odstranjeno dve trecine pankreasa, tj tumora koji je nastao na njemu. Sobzirom da joj je stanje posle godinu dana lose, u vidu velike anemije, vrtoglavice i malaksalisti, toliko da ne moze ni da sedi, htela sam da Vas pitam sta biste mi preporucili za dalje lecenje. Postovanje, Aleksandra Vujovic Nikolic
07.05.2013 12:08
Željko
Odgovor Branki. Javite mi se na e-mail adresu: dietfood@orion.rs ili na telefon 062 77 33 50 i dobiti ćete sva uputstva. Naravno da Magnezijum hlorid čist i kao takav je i registrovan pri ministarstvu zdravlja, a Magnezijumovo ulje pravite sami prema uputstvu.
02.05.2013 11:13
Branka Stanojlović
Poštovani, Veoma sam zainteresovana za čist magnezijum hlorid heksahidrat, pa me zanima da li ga u tom obliku mogu nabaviti kod vas, i po kojoj ceni. Takodje me zanima da li se kod vas može nabaviti i tzv. "magnezijumovo ulje" za transdermalnu upotrebu i koliko to košta. Unapred vam se zahvaljujem na brzom odgovoru. S poštovanjem, Branka Stanojlović.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Nutricionisti
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dietetski suplementi Dietfood
  • Dietetski suplementi DietFood,
  • DietFood dietetski suplementi,
  • DietFood