Ninković nutri & beauty

4.8 | 29 ocena
Ulica: Vrtlarska 7
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Ninković nutri & beauty
Mobilni: 064/

O nama

NINKOVIĆ NUTRI & BEAUTY

Za istinsku lepotu nije dovoljno nekoliko tretmana nege, već stalni rad na sebi, na svom zdravlju, svom telu i energiji. Biti istinski lep, znači biti zdrav i u skladu sa sobom. Stalnim radom na sebi i pravilnim odabirom namirnica kojim hranimo svoje telo, a koje nam uzvraća novom energijom i lepšim izgledom, postižemo trajni efekat.

Biti vitalan i zategnut nije cilj, već put na kome bi trebalo uživati svakog dana.

Zato ako ste skrenuli sa tog puta i imate neki od poremećaja ishrane, zdravstveni problem koji je doveo do nagomilavanja kilograma, ili psihološku barijeru u odnosu prema hrani, potražite pomoć.

Spec.nutricionista djetetičar Sanja Ninković zna kako da Vam pomogne, zna kako razmišljate i sa čim se suočavate u beskrajnom ciklusu držanja neuspelih dijeta.

Zato je Ninković “Nutri&Beauty” salon tu, zakažite konsultacije i sam dolazak je značajan korak do uspeha.

Na prvim konsultacijama, obavlja se razgovor sa klijentom, u vezi sa njegovim navikama, načinu života, ciljevima i probelmima u vezi sa ishranom, kao i merenje na specijalnim vagama, gde se meri procenat, vode, procenat masti, kilogrami.

Nakon čega svaki klijent koji je odlučio da živi zdravije i kvalitetnije, dobija individulani plan ishrane, skrojen po njegovim željama i ciljevima i u skladu sa tempom života koji vodi.

Kontrola se zakazuje na dve nedelje, i one su važne kako bi pratili rezultate. Svaki mali uspeh Vas dalje motiviše da stignete do zadatih ciljeva.

Online nutricionista:

Ukoliko klijentu, više odgovaraju konsultacije online ili nije u mogućnosti da dolazi, takođe će mu biti dostavljen individualan plan ishrane, a svaki klijent se meri na svojoj kućnoj vagi i upisuje rezultate. U skladu sa rezultatima, uvek je moguća korekcija jelovnika.

Pored individualnog plana ishrane, dobićete i puno dragocenih saveta, recepte i iskrenu podršku da budete zdraviji i lepši.

A kada dovedete svoju liniju do savršenstva u Ninković “Nutri&Beauty” salonu možete zakazati i druge tretmane lepote, kao što je profesionalni make-up za sve prilike, kao i manikir i trajni lak za kompletni tretman sređivanja.

Zasijajte punim sjajem! Vi to možete!

Pratite nas i na profilu!

Radno vreme:

Ponedeljak-subota: 9-19h

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Profesionalna šminka
3.500,00 rsd
2. Gel lak
1.200,00 rsd
3. Ojačavanje noktiju
1.200,00 rsd
4. Ruski manikir
500,00 rsd
5. Online nutricionistički program (1 mesec)
70€
Pogledajte ceo cenovnik

Akcije

Profesionalna šminka + gel lak
4500 2500
Profesionalna šminka + gel lak AKCIJA ističe za 2d 9h 18m 27s Pročitaj više
Pogledajte sve akcije (+7)

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  06.07.2021 20:29

  Divna Sanja! Puna razumevanja i na pravi način pisati e ljude da počnu da se hrane zdrave! Dostupna za svaku konzultaciju i promenu u jelovniku! Smrsala sam a da bukvalno nisam ni osetila glad. Iskrene preporuke!

  Neregistrovan korisnik
  06.07.2021 18:25

  Jako prijatna i pre svega stručna osoba ❤

  Neregistrovan korisnik
  06.07.2021 18:12

  Sve pohvale za profesionalizam i ljubaznost! Sminkanje za svaku priliku, ukoliko zelite da budete najlepse, topla preporuka!

  Neregistrovan korisnik
  06.07.2021 16:47

  ..potpuna podrška da kroz sve dijelove prođem na svoj način, bez pritisaka. Povezala sam se sa novim načinom odnosa prema hrani trajno...odvojila sam se od ideje da je ishrana nešto tamo vani i da mi je nametnuta... Raduje me da sam sada ovako zadovoljna i da osjećam mir i slobodu da budem u skladu sa sobom i u ovoj oblasti svog života. Hvala...

  Neregistrovan korisnik
  06.07.2021 16:43

  Profesionalan pristup, vrlo ljubazne Sanje, uz punu podrsku nisam ni osetio da sam na dijeti. Izgubio sam nezeljene kilograme i dobio zdravo telo i um. Sve preporuke, hvala puno!

  Neregistrovan korisnik
  06.07.2021 16:36

  Najbolja si!

  Firme u blizini

  Dietetski suplementi Dietfood, Kneza Viseslava 134/12, Beograd, Čukarica, Beograd
  Milijana Šarac nutricionista, Bulevar MIhajla Pupina 10e, lokal 69 vp, Novi Beograd, Beograd
  Nutricionista - East medic, /, Savski venac, Beograd
  Nutricionističko savetovanje Ana Todorovic, Begejska 2a, Zvezdara, Beograd
  Sana nutrition & beauty, Durmitorska 17/2, Savski venac, Beograd
  Idi na vrh strane