Krstarenje Dunavom i Savom Donau Ships

  • 5
4.20 | 10 ocena

O nama - Krstarenje Dunavom i Savom Donau Ships

Najveća turistička atrakcija u Srbiji je, svakako, njena prestonica Beograd. Kao glavni i najveći grad Srbije, Beograd obiluje kulturno-istorijskim spomenicima, čuvenim i jedinstvenim noćnim životom, a spektakularan položaj na dve velike reke ga izdvaja od ostalih prestonica u Evropi.

Turistički potencijal i pogodnosti koje nudi grad na vodi danas se kod nas malo i uglavnom neadekvatno koriste. Zato se u vremenu koje je pred nama, koje je zapravo već počelo i donosi nove projekte, mogućnosti i trendove, kompanija Donauships odlučila da aktivno učestvuje u njima.

Želimo da svojim putničkim brodovima iniciramo, unapredimo i održimo razvoj nautičkog turizma u Srbiji i u modernoj evropskoj prestonici kakav je danas Beograd – grad budućnosti jugoistočne Evrope.

Tokom plovne sezone, odnosno u periodu od polovine aprila do kraja septembra, naši brodovi Trajan i Stevanske Livade će imati redovna večernja krstarenja „Beogradskim rekama“ svakog petka, subote i nedelje sa polaskom u 18:00 u prolećnim mesecima i 19:30 časova u letnjim mesecima.

Prilikom krstarenja Dunavom i Savom videćete prilikom polaska okruženje hotela Jugoslavija sa najpoznatijim beogradskim splavovima i noćnim životom. Dalje nas plovni put vodi Dunavom ka Gardošu – najlepšem delu Zemuna, odakle nastavljamo nizvodno oko Lida i Velikog Ratnog ostrva ka kuli Nebojša i Pančevačkom mostu. Iz Dunava ulazimo u Savu i pored Kalemegdana, Kapetanije, ispod Saborne Crkve i mostova, pored beogradskog sajma krstarimo ka mostu na Adi i odatle nazad do splava Gabbiano, odakle smo i krenuli. Ukupno oko 20 km plovidbe za oko 100 minuta po ceni od 600 dinara po osobi. Cena karte za decu od 7 do 12 godina je 300 dinara, a deca do 7 godina ne plaćaju kartu.

Osim redovnih vožnji i razgledanja grada organizovaćemo i tematizovane paket aranžman vožnje („Sunset echo“, „Night Beat“, „Balkan Ethno“, „Belgrade Evening Lounge“...).

Nudimo vam prijatnu atmosferu, nezaboravne trenutke, novu perspektivu Beograda, fascinantne zalaske sunca, zanimljivosti, a možda i neke činjenice o našem gradu koje do sada niste znali.

Velika želja, upornost i iskustvo nam daje snagu, izdržljivost i pre svega kredibilitet da Vam se predstavimo i da trajemo...

...Sa Vama!

DOBRO DOŠLI!

Kontakt: DonauShips d.o.o.

Bulevar Kralja Aleksandra 488a

11000 Beograd

+381 (0)69 199 59 59

+381 (0)63 199 59 59

e-mail: office@donauships.com

web site: www.donauships.com
facebook: donauships i brod Trajan

Iskustva i komentari posetilaca

06.07.2019 10:35
Aleksandar Milojevic
Vrednost Dunava je neprocenjiva, te bilo koja kompanija ne moze pokazati pravu vrednost. Može samo delić. :) "Zato se u vremenu koje je pred nama,koje je zapravo vec pocelo..." Da li je to vreme u buducnosti ili u sadašnjosti?Interesantan komentar, morao sam da odgovrim, nemojte mi zameriti.Svako dobro!
16.05.2017 05:56
Sandra Marinkovic
Turisticki potencijal i pogodnosti koje nudi grad na vodi danas se kod nas malo i uglavnom neadekvatno koriste.Zato se u vremenu koje je pred nama,koje je zapravo vec pocelo i donosi nove projekte,mogucnosti i trendove,kompanija Donauships odlucila da turistima pokaze pravu vrednost Dunava.
14.03.2017 05:58
Andrija Atanaskovic
Nude vam prijatnu atmosferu,nezaboravne trenutke,novu perspektivu Beograda,fascinantne zalaske sunca,zanimljivosti,a mozda i neke cinjenice o gradu koje do sada niste znali.Predivno proveden vikend,svima preporucujem.
09.06.2016 12:35
Kosta Savic
Organizovanje razgledanja grada i tematskih veceri na reci na specifican nacin.Turisticki potencijal i pogodnosti koje nudi grad na vodi danas se kod nas malo i uglavnom neadekvatno koriste.Probajte.
14.08.2015 12:52
Marko NIkolic
Krstarenje Dunavom i Savom Donau Ships mi je omogućilo fenomenalan provod i opuštanje, sve preporuke!
18.04.2015 01:57
Marko Bjelic
Najbolje ogranizovano krstarenje Dunavom i Savom. Hvala vam momci, moja devojka je bila odusevljena.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Krstarenje Dunavom i Savom
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Krstarenje Dunavom i Savom Donau Ships
  • Krstarenje Dunavom i Savom Donau Ships,
  • Krstarenje Dunavom i Savom Donau Ships radno vreme