Dodaj firmu

Kompletan veterinarski pregled Taurunum Vet veterinar

Veterinarska ambulanta u Zemunu. Preventiva, stomatologija, interna medicina, oftalmologija i druge usluge
Pročitaj više

Prvomajska 117
Zemun, Beograd

Stellavet kompletan veterinarski pregled

Veterinarska ambulanta u Beogradu, specijalizovana za klinički pregled i terapiju pasa i mačaka, kao i vakcinaciju, čipovanje, dermatološke preglede i druge usluge
Pročitaj više

Solunskih boraca 5
Čukarica, Beograd

Veterinarska ambulanta Ćirković kompletan veterinarski pregled

Veterinarska ambulanta u Zemunu sa kompletnim veterinarskim uslugama, kao što su labooratorijske analize, kardiološke usluge, čipovanje, preventiva, savetovanje, vitamini, lekovi i oprema.
Pročitaj više

Gornjogradska 7m
Zemun, Beograd

Beli Očnjak Vet kompletan veterinarski pregled

Veterinarska ambulanta u Beogradu nudi sve bazične veterinarske usluge, od vakcinacije, kliničkih pregleda, sterilizacije, kastracije
Pročitaj više

Generala Štefanika 51
Voždovac, Beograd

A-Z Vet veterinarska ambulanta

Veterinarska apoteka na Novom Beogradu. Briga o ljubimcima kroz razvoj sa osvrtom na svaki aspekt njihovog bića kroz pružanje kardioloških, stomatoloških i drugih usluga
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

Kompletan veterinarski pregled VDC

Veterinarska ambulanta sa modernom tehnologijom i opremom, sa svim potrebnim uslugama za vaše ljubimce na Vračaru.
Pročitaj više

Jovana Rajića 5, (crveni krst)
Vračar, Beograd

MEDA VET Veterinarska ambulanta

Meda Vet veterinarska ambulanta nalazi se na Novom Beogradu. Od veterinarskih usluga dostupne su sve najvažnije usluge iz oblasti veterinarske prakse kao što su preventive, ultrazvučni pregledi, hirurške intervencije i drugo.
Pročitaj više

Gandijeva 115a, blok 70, Stari zanatski centar
Novi Beograd, Beograd

Zoohome veterinarska ambulanta

Zoohome veterinarska ambulanta nalazi se na Ledinama.U mogućnosti je da obavi sve vrste veterinarskih usluga, od preventivnih pregleda do hirurških zahvata
Pročitaj više

Surčinska 179b, Ledine (parking Aquapark Hollywood)
Novi Beograd, Beograd

Kompletan veterinarski pregled Veterinarius

Veterinarska ambulanta Veterinarius nalazi se na Karaburmi. Sa svim potrebnim uslugama, vaš ljubimac će biti zdrav, siguran i zadovoljan
Pročitaj više

Patrisa Lumumbe 26, Karaburma
Palilula, Beograd

Kompletan veterinarski pregled Canis Et Felis

Veterinarska ambulanta „Canis Et Felis“ nalazi se u Sopotu. Jedna je od najkompletnijih veterinarskih ambulanti za lečenje, vakcinaciju, preglede i ultrazvčnu dijagnostiku
Pročitaj više

Kneza Miloša 48a
Sopot, Beograd

Kompletan veterinarski pregled Dr Maja Ilić

Veterinarska ambulanta Dr Maja Ilić ima tradiciju preko 25 godina iskustva, u kojoj rade stručni veterinari na polju dijagnostike, hururgije, oftamologije kod pasa i mačaka
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10ž/ NP 4, nivo garaže
Novi Beograd, Beograd

Veterinarska ambulanta VetKomplet

Veterinarska ambulanta VetKomplet se brine o zdravlju Vašeg kućnog ljubimca. Pružamo usluge preventivnih pregleda, kompletnog veterinarskog pregleda, čipovanja, vakcinacije, sterilizacije, ultrazvučnog uklanjanja kamenca, tretmana protiv parazita VetKomplet Beograd će Vam uvek dati pravi savet vezan za ishranu i zdravlje Vašeg ljubimca
Pročitaj više

Bore Vukmirovića 12a
Palilula, Beograd

Testudo Vet Veterinarska Ambulanta

Testudo Vet veterinarska ambulanta posvećena je radu u oblasti prevencije, dijagnostike i terapije svih vrsta kućnih ljubimaca. Posebno želimo da istaknemo dugogodišnje iskustvo u radu sa egzotičnim životinjama, kao i odličnu saradnju sa kolegama iz struke.
Pročitaj više

Crnotravska 13a
Voždovac, Beograd

Veterinarska ordinacija Vita Anima JR

Bilo da ste vlasnik psa ili mačke, veterinarska ambulanta Vita Anima JR je prava adresa za Vas. U prijatnom prostoru dočekaće Vas dva stručna i mlada doktora veterine koji na sistematičan i odgovoran način pristupaju svakom pacijentu.
Pročitaj više

Pilota Mihaila Petrovića 5
Rakovica, Beograd

Kompletan veterinarski pregled Pet Friend

Veterinarska ambulanta Pet Friend pruza sledece usluge: preventiva, dijagnostika, terapija, hirurgija, hitne intervencije 00-24h, dolazak po pozivu
Pročitaj više

Borska 9c, Miljakovac
Rakovica, Beograd

Kompletan veterinarski pregled Vetvizija

Specijalista veterinarske hirurgije Mladen Reljić u prijatnom ambijentu obavlja specijalističke preglede, dijagnostiku, intervenciju i terapije
Pročitaj više

Sušačka 1
Voždovac, Beograd

Kompletan veterinarski pregled Golden Pet Voždovac

Veterinarska ambulanta Golden Pet Voždovac bavi se preventivom i terapijom bolesti kućnih ljubimaca, posebno pasa i mačaka. Naša ambulanta je usko specijalizovana u oblasti hirurgije, a sve intervencije izvodi specijalista veterinarske hirurgije.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 224
Voždovac, Beograd

Kompletan veterinarski pregled Pet House

Veterinarska ambulanta i šišanje pasa Pet House nalazi se u naselju Bežanijska kosa, opština Novi Beograd
Pročitaj više

Nikole Dobrovica 44, lok1a
Novi Beograd, Beograd

Kompletan veterinarski pregled Vetra

Veterinarska ambulanta Vetra je poznato mesto na bezanijskoj kosi za sve vlasnike svojih kucnih ljubimaca.Ukoliko ste primetili bilo kakve promene ili simptome odmah dovedite vaseg kucnog ljubimca gde ce ga primiti tim vrhunskih veterinara i hirurga.
Pročitaj više

Marka Čelebonovića bb
Novi Beograd, Beograd

Sta podrazumeva kompletan veterinarski pregled? Kao što ljudi povremeno obavljaju sistematske preglede, ista ta procedura je potrebna za naše kućne ljubimce. Mi imamo svog lekara, naši četvoronožni prijatelji imaju veterinara, pa se s vremena na vreme može se obaviti kompletan pregled.

Kompletan veterinarski pregled pasa

Zna se da je pas čovekov najbolji prijatelj. Stoga on zaslužuje svu pažnju, brigu i negu kao i bilo koji član naše porodice. 

Svakako znate da se vaši četvoronožni drugari zavlače u parku po raznim nepristupačnim mestima, pa na taj način mogu pokupiti raznu prljavštinu ili infekcije, od kojih neke nisu baš tako naivne. 

Da bi život vašeg psa bio lagodniji i sigurniji, a time svakako i vi mirniji, jer ste obavili svoju dužnost odgovornog vlasnika, zakažite mu redovan veterinarski pregled.

Opšti klinički pregled mačaka

Mačke su izuzetno radoznala stvorenja. Sve vole da vide, svuda da se zavuku, istraže... Nikada ne možete znati da li je sa vašom macom sve u redu, sem ako je odvedete na kompletan veterinarski pregled. 

On uključuje savete i pitanja koja se tiču zdravlja vaše mace, ishrane, nege i higijene.

Kompletan veterinarski pregled zečeva

Zečevi žive u kući, odnosno u svojim kavezima, ali ih mi s vremena na vreme, puštamo da se istrče i izigraju svuda po stanu. Međutim, da li ikada pomislimo da na taj način zeka može doći u kontakt sa nekim virusima, na primer, koje smo uneli u naš životni prostor na svojim cipelama? 

Veterinarski pregled će vam dati odgovor na pitanje da li je sa vašim zekom sve u redu.

Opšti klinički pregled kornjača

Kornjači nije dovoljan samo njeg oklop da je brani od celog sveta. I ona se može razboleti, na primer, baš taj oklop joj može postati mekši ili joj se pojaviti problemi sa očima; može se desiti da odbija hranu. 

Da biste vašoj ljubimici kornjači pomogli, zakažite joj tretman kod njenog lekara.

Kompletan veterinarski pregled papagaja

Možda vaš papagaj ne peva i ne cvrkuće baš radosno? Nešto nije u redu a vi ne znate šta je u pitanju? Bolje je da ne mučite sebe ovakvim dilemama, jednostavno zakažite susret sa veterinarom da pogleda vašeg brbljivog ljubimca i problem će uskoro biti rešen.

Opšti klinički pregled ptica

Ako imate neku drugu pticu, poput kanarinca ili zebe, istovetni problemi je mogu zadesiti. Sa veterinarom se možete posavetovati oko ishrane, higijene, zdravlja uopšteno, a sve u cilju lagodnog i dugog života vaše ptičice, za šta je prvi korak odlazak na redovni pregled. 

Veterinarski pregled – iskustva

Ukoliko se ipak ispostavi da nešto nije u redu sa vašim ljubimcima, moderne veterinarske ordinacije raspolažu savremenim uređajima kojima se postavlja precizna dijagnostika (laboratorijska, EKG, ultrazvuk, rendgen), kao i empirijska dijagnostika. Lečenje medikamentima, kao i hirurške intervencije, uvek stoje na raspolaganju, ukoliko je to neophodno.

Uzvratite vašim ljubimcima vernost i ljubav na najbolji mogući način, brinući o njihovom zdravlju!

Kompletan veterinarski pregled – cena:

Cena veterinarskog pregleda se kreće od 500 do 1100 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate veterinarske ordinacije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane