Veterinarska ambulanta Vetra

5.0 | 12 ocena
Ulica: Marka Čelebonovića bb
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Veterinarska ambulanta Vetra
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

VETERINARSKA AMBULANTA VETRA

Veterinarska ambulanta "Vetra" nalazi se u ulici Marka Čelebonovića bb, na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Dugogodišnji rad i iskustvo u našem poslu omogućava nam da Vašim kućnim ljubimcima pružimo najviši vid brige i nege. Lečenje bolesti kod pasa i mačaka, ono je čime se prvenstveno bavimo.

Veliki broj naših sugrađana, vlasnika kućnih ljubimaca uverio se u kvalitet naših usluga. Vaše zadovoljstvo našim radom, ono je što nas motiviše da nastavimo u istom tempu. Savremeno uređena veterinarska ambulanta "Vetra", u skladu sa svetskim standardima, najbolje je mesto za efikasno lečenje pasa i mačaka.

Ljubav prema životinjama, kao i razumevanje njihovih potreba, omogućava nam da pristupimo veoma odgovorno našem poslu. Svojim znanjem i savremenom dijagnostikom sa lakoćom ćemo steći uvid u zdravstveno stanje Vašeg ljubimca i pristupiti lečenju pasa ili mačaka.

Veterinarska ambulanta "Vetra" svojim širokim asortimanom usluga, vlasnicima kućnih ljubimaca srdačno izlazi u susret i nudi stručnu pomoć pri lečenju bolesti psa ili mačke. Prepisivanje terapije, hirurški zahvati, rešavanje problema sa kožom ili dlakom, kompletno lečenje i kontrola Vašeg kućnog ljubimca.

Budući da vreme ponekad zaista predstavlja važan faktor kada je reč o lečenju kućnih ljubimaca od izuzetnog je značaja da istog redovno dovodite na kontrolu i veterinarske preglede, kako biste imali uvid u njegovo kompletno zdravstveno stanje. Tim naših veterinara, veoma strpljivo izvršiće kontrolu Vašeg ljubimca.

Svesni činjenice da su Vaši kućni ljubimci deo Vaše porodice i Vaši nerazdvojni prijatelji, želimo da Vam svojim uslugama olakšamo brigu o njima. Brojni saveti i preventivne mere, koje Vam naši veterinari mogu ponuditi, sprečiće nastajanje mnogih bolesti i omogućiti Vašem ljubimcu da bude zdrav i jak.

Pravilna ishrana, redovno održavanje higijene, šetnja na svežem vazduhu učiniće da Vaš kućni ljubimac bude veseo, razigran i snažan.

Veterinarska ambulanta na Bežanijskoj kosi "Vetra" spremno će Vas dočekati i odgovoriti na izazove koji se ogledaju u lečenju kućnih ljubimaca.

Veterinarska ambulanta "Vetra" Bežanijska kosa, u službi zdravlja Vaših kućnih ljubimaca.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  11.03.2020 11:14

  Veterinarska ambulanta na Bezaniji, za preporuku.

  Neregistrovan korisnik
  26.02.2020 02:04

  Povoljna i dobra veterinarska ambulanta na bezaniii.

  Stevan Stojiljkovic
  08.06.2019 03:07

  Od prijatelja sam saznao za Veterinarsku ambulantu Vetra i od tada sam redovan pacijent, tj. moj pas. Šalu na stranu, zaista sam našao sve što sam tražio - ljude koji ne obavljaju ovaj posao samo kao nešto za šta uzimaju platu, već to rade iz čiste ljubavi prema životinjama. Zbog toga je Veterinarska ambulanta Vetra za mene izbor broj jedan i rado je preporučujem svima koji se dvoume kod koga treba da se obrate.

  Firme u blizini

  Veterinarska ambulanta Ćirković, Gornjogradska 7m, Zemun, Beograd
  Dr Maja Ilić veterinarska ambulanta, Bulevar Mihajla Pupina 10ž/ NP 4, nivo garaže, Novi Beograd, Beograd
  Veterinarska ambulanta Pas, mačka i ..., Omladinskih Brigada 7đ, Novi Beograd, Beograd
  Pet House veterinarska ambulanta, Nikole Dobrovica 44, lok1a, Novi Beograd, Beograd
  Veterinarska ambulanta Ada Vet, Radnička 37b, Čukarica, Beograd
  MEDA VET Veterinarska ambulanta, Gandijeva 115a, blok 70, Stari zanatski centar, Novi Beograd, Beograd
  Veterinarska ambulanta Tomić, Valjevska 1, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
  Altervet veterinarska ambulanta, Ugrinovački put 38i, Zemun, Beograd
  Zoohome veterinarska ambulanta, Surčinska 179b, Ledine (parking Aquapark Hollywood), Novi Beograd, Beograd
  Dr Aleksandar Veterinarska Ambulanta, Pavla Vujisića 97, Altina, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane