Fast food roštilj kod Ilketa nalazi se na Zvezdari. Vrhunski roštilj, palačinke, sendviči i ukusan doručak dostupni su putem dostave i za preuzimanje na šalteru.
Pročitaj više
Restoran Pink ćevabdžinice na Altini je pravi lek za tmuran dan i povod za slavlje. Čuvene Pink ćevabdžinice imaju fantastičan recept za roštilj koji pripremaju od uvek svežeg mesa.
Pročitaj više
Čuvene Pink ćevabdžinice nalaza se na više lokacija a posebna lokacija je na Altini u Zemunu. Najkvalitetnije meso, uz mogućnost dostave i kreiranje menija za proslave.
Pročitaj više
Dostava roštilja od svežeg mesa bez aditiva na teritoriji Zemuna i okoline, Roštilj na kilo, roštilj na porcije, mogućnost keteringa.
Pročitaj više
Kuvana jela, specijaliteti sa roštilja, slatke i slane palačinke, kompletan ketering i sve što poželite, a po veoma povoljnim cenama. Nikad ukusnija i pristupačnija hrana sada Vam je nadohvat ruke - pozovite telefonom ili dođite do nas.
Pročitaj više
Neka svaka proslava u Vašem domu bude prava čarolija uz ketering Fantazija. U našoj ponudi očekuju Vas fantastični domaći specijaliteti koje sa puno pažnje i ljubavi spremamo: roštilj, kuvana jela, rolati, peciva, pite ispod sača, torte i s...
Pročitaj više
Ketering za sve vrste proslava, Kuvana gotova jela za firme u Beogradu.
Pročitaj više
Pravi zalogaj kod Micike radi dostavu zdravih i ukusnih jela po porudžbini za firme i sve druge goste na teritoriji Beograda.
Pročitaj više
Fast food Stefan u svojoj ponudi ima veliki izbor specijaliteta za sve ljubitelje dobre i kvalitetne hrane, kao što su: pice, paste, roštilj, sendviči, sveži obroci, salate i palačinke. Novina u našoj ponudi su i brojni WRAP-ovi, kao i jedi...
Pročitaj više
Ukusu roštilja malo ko može da odoli, a među specijalitetima se svakako izdvaja banjalučki ćevap. Možda bi bilo najbolje da nakon čitanja ovog teksta, odmah pozovete i poručite porciju ćevapa, pošto reči teško mogu da dočaraju harmoniju ukusa koju pruža banjalučki ćevap.
Živimo u vremenu elektronske komunikacije, kada većinu svojih poslova možemo da završimo preko mreže. To znači da ne moramo da koristimo čak ni telefon, već je dovoljno svega par klikova. To se takođe odnosi i na poručivanje hrane, u našem slučaju, banjalučkih ćevapa.
Ćevabdžinice i restorani, oglašeni su ispod našeg teksta pa možete da vidite bogatu i raznovrsnu ponudu. Kod svake je istaknuto najpre, koja je cena ćevapa i drugih specijaliteta sa roštilja, potom koja količina je najmanja za poručivanje, do koliko sati možete da obavite narudžbinu i za koje vreme možete da očekujete dostavu na kućnu adresu.
Od određenog novčanog iznosa, dostava je besplatna.
Ako ste u svom domu okupili veselo društvance, ili prosto želite da počastite svoju porodicu ukusnim zalogajima, tada je dobra odluka da naručite banjalučke ćevape da vam se dostave na kućnu adresu.
Ćevabdžinice i restorani brze hrane imaju svoje web prezentacije na kojima je istaknuto sve što bi moglo da vas zanima, tako da se odmah nakon što se primi porudžbina, pristupa pripremi roštilja. To bi značilo da će na vaša vrata ćevapi stići u najkraćem mogućem roku, predivno ispečeni, ukusni i mirisni.
Najveći broj ljudi vodi računa o svojoj liniji, i niko ne želi da u sebe unosi više kalorija nego što je to potrebno. Ipak, dešava se da smo u toku nekog dana isuviše aktivni, u pokretu i sa previše obaveza, pa nam je baš neophodno nešto kalorično, što će nam vratiti istrošene kalorije i nadoknaditi energiju.
U tom smislu je odabir mesa sa roštilja prava odluka, a radi vaše informacije, jedna porcija banjalučkih ćevapa ima oko pet stotina kalorija.
Banjalučki ćevap je zapravo pravi brend Banjaluke, jer izgleda sasvim posebno, vrlo je ukusan, a odlukuje ga i poseban način serviranja.
Interesantno je imati podatak da se ovaj specijalitet pojavio još pre sto godina i da je danas postao čuven u svetu.
Da bi bila pripremljena porcija ćevapa za osam osoba, potrebno je kilogram i četiristo grama junećeg mesa od plećke, čen belog luka, malo bibera, oko šesto grama teletine i četrdeset grama soli.
Junetina i teletina se najpre samelju, pa se u tu smesu dodaje so. Potom se dobro sve izmeša, pet minuta ili čak i duže, a savetuje se da se to uradi rukama. Posle toga je dobro ostaviti meso da odstoji oko dvanaest sati u frižideru, na temperaturi do tri stepena.
Postoji levak koji je namenjen da se pravilno oblikuju banjalučki ćevapi, mada je to moguće uraditi i navlaženim rukama. Nakon oblikovanja, potrebno je da meso ostavite ponovo još dva sata, posle čega sledi faza pečenja.
Neophodno ih je peći sa svake strane, da bi lepo porumeneli.
Za banjalučki ćevap je potrebno izdvojiti u proseku oko 200-250 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ćevabdžinice oglašene ispod našeg teksta.