Dodaj firmu

Asia fast food Gong

Uvek kada ste raspoloženi za kinesku hranu, Asia fast food Gong je pravo mesto za Vas. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor jela sa mesom, morski plodovi, jela bez mesa, obrok salate, supe i čorbe, kao i raznovrsni sendviči, omleti, domaće i američke palačinke
Pročitaj više

Đorđa Stanojevića 11, Belville, zgrada Jorgovan
Novi Beograd, Beograd

Kineski fast food je verovatno omiljen svim ljudima koji vole egzotične ukuse. Mešavine ukusa, koji deluju na prvi pogled, za čoveka koji dolazi sa naših prostora, skoro nespojivo, nalaze mesto u kineskoj kuhinji, ili u njihovom fast fudu ili brzoj hrani.

U nastavku našeg teksta saznajte sve o ovoj temi, tako da verujemo da ćete pri kraju čitanja već poručiti jednu porciju, ili više, za sebe i svoje ukućane ili prijatelje. Nastavite da nas čitate!

Kineska brza hrana

Na primer, šta je to američka brza hrana, svi znamo, i to su obično hamburgeri, palačinke, slatke i slane, kao i krofne... Ono što odlikuje brzu hranu jeste da nam momentalno utoljava glad, podiže nivo šećera i masnoća u krvi, tako da dobijamo priliv snage i energije. Ipak, treba se zapitati, koliko je ta hrana zapravo zdrava? Možemo, s vremena na vreme, sebi dozvoliti neki gurmanski greh, ali to ne bi trebalo da postane navika.

Kada je u pitanju kineska brza hrana, možemo da kažemo da se spravlja od sastojaka koji su zdraviji, pa ako tražite savet ili sugestiju, za koju brzu hranu da se odlučite između ove dve, uvek je bolje da birate kinesku brzu hranu.

Kineski fast food dostava

U vreme korone, ili Covida 19, sve je popularnija dostava hrane, koja se obavlja na kućne adrese ili na adrese firmi. Naime, mnogo vremena se gubi dok se pripreme obroci za sve zaposlene ili za sve ukućane, naročito ako ih ima više. Pored toga, danas su sve domaćice i zaposlene žene, stoga nemaju dovoljno sati u danu da odvoje za spremanje zdrave hrane.

Tako je fast food doživeo pravu ekspanziju.

Najbolji kineski fast food

Na našoj stranici, koju upravo čitate, nalaze se najbolji kineski fast food restorani i dostave, pa možete da se odlučite za nekoga od njih i da poručite hranu. Raspitajte se do kog iznosa je dostava gratis, a za koliko treba da se plati.

Kineski fast food vrste jela

Vrste jela su veoma raznolike, i kao i ukusi, jako šarenoliki. Zbog toga je dobro da imate jelovnik, ili meni, na osnovu koga ćete videti koje sastojke ima koje jelo, pa ćete se lakše odlučiti za nešto što će vama najviše odgovarati.

Povoljni kineski fast food

U svakom takvom katalogu ili letku, jasno su istaknute cene, pa možete da odmah znate koliko šta košta i za koje vreme će biti isporučeno. Neki dodaci se naplaćuju, dok su drugi gratis, tako da sve to je moguće pažljivo iščitati.

Hrana se sprema u zadnji čas, u odnosu na momenat porudžbine, tako da do vas stiže izdašna, mirisna i ukusna, sasvim sveža, spremna za konzumiranje.

Kineski fast food cene

Koliko ćete platiti, zavisi da li poručujete male ili velike porcije hrane, pa se tako cene u proseku kreću od 450 do 650 dinara, a obično za dostavu koja je gratis, treba da pređete preko osamsto dinara.

*Cene su prikazane samo orijentaciono. Za sve bliže i preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj ovoj stranici našeg portala na kojoj čitate informativni tekst o temi.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane