Dodaj firmu

Hot dog Zalogajčić

Veseli lonac svakog dana ima novi dnevni meni sa ponudom domaćih kuvanih jela. Nalazi se na opštini Savski Venac a svakog dana osim ličnog preuzimanja možete naručiti i dostavu.
Pročitaj više

Vojvode Milenka 44
Savski venac, Beograd

ROŠTILJ KOD ILKETA

Fast food roštilj kod Ilketa nalazi se na Zvezdari. Vrhunski roštilj, palačinke, sendviči i ukusan doručak dostupni su putem dostave i za preuzimanje na šalteru.
Pročitaj više

Mis Irbijeve 44
Zvezdara, Beograd

Fast food hot dog - Take a Senfie

Svim ljubiteljima pravog hot dog-a, fast food Take a Senfie nudi nešto zanimljivo i drugačije. Pored hot dog-ova koji su trenutno pripremaju na 11 različitih načina, u ponudi je i Američka pita sa jabukama kao desert, kao i veliki izbor pića kojima možete upotpuniti obrok.
Pročitaj više

Njegoševa 28a
Vračar, Beograd

Hot dog je omiljeno jelo mnogima, zapravo, reč je o brzoj hrani koja je izuzetno ukusna. U ovom tekstu saznajte razne zanimljive i korisne informacije vezane za hot dog, stoga, nastavite da nas čitate.

Hot dog poručivanje

Kada imate goste koji vam dolaze nenajavljeno nedeljom popodne, a vi ne znate čime da ih poslužite, tada je jedna od dobrih odluka da naručite hot dog. Razlozi su jednostavni – gotovo svi vole ovaj specijalitet, tako da će se uvek tražiti koji hot dog više. Deca će biti oduševljena, jer ne postoji ništa bolje za užinu ili večeru, od viršle koja je prelivena senfom, kečapom ili jednim i drugim zajedno.

Poručivanje se obavlja veoma jednostavno, dovoljno je da sa ove stranice našeg portala nađete prodaje brze hrane iz vašeg grada i da okrenete broj telefona. Dostava može da bude do vaše adrese. U ovim slučajevima se hot dog pravi u zadnji čas, što bi značilo da će sve uvek biti maksimalno sveže, ukusno i izdašno, mirisno.

Gde god da se nalazite na teritoriji Beograda, hot dog stiže do vas, samo je bitno da poručite u prodaji brze hrane koja se nalazi najbliže vašemm sedištu, i da vidite do koje cene se dostava naplaćuje, a kada to više ne. Ovako ćete izbeći moguće nesporazume koji mogu da se jave i zato je bolje da sve pitate u startu. Takođe, na sajtu ili na letku, obično se istakne da nakon 750 dinara, na primer, dostava bude gratis za određenu opštinu ili za ceo grad.

Od čega se pravi hot dog?

Hot dog se pravi od svinjskog mesa, piletine ili ćuretine. Meso mora da bude sočno i mekano, i zbog toga se dodaje voda, so i mlečni proteini. Na kraju, hot dog bude takvog ukusa, da je veoma teško pojesti samo jedan.

Istorija hod doga

Hot dog možemo da povežemo sa Nemačkom, kao i uvek kada su kobasice u pitanju, ali i sa uličnim štandovima u Njujorku i Čikagu, gde se prodavala brza hrana.

Hot dog Beograd

Kada je reč o Beogradu, postoji dosta mesta gde možete da poručite ovu lepu viršlu ili kobasicu koja se nalazi u mekoj vekni hleba. Kobasica je tradicionalno grilovana ili se nalazi kuvana u vodi. Postoje posebni recepti za pravljenje hot doga, ali pravi majstori ne otkrivaju tajne svog zanata, tako da vam ostaje da samo uživate u ovom specijalitetu.

Senf ili kečap, veoma su dobra kombinacija, da sočno meso učini još sočnijim i izdašnijim. Uz hot dog možete da popijete jogurt, a neko praktikuje i koka kolu, sve u zavisnosti od ukusa. U svakom slučaju, veoma je dobra brza hrana onda kada zaista nemate ideju šta biste mogli detetu da pošaljete za užinu u školu, ili kada vas mrzi da spremate večeru za čitavu porodicu. Hot dog nije skup, a spram svoje cene nudi vam mnogo kulinarskog zadovoljstva, u smislu bogatog ukusa i arome koja se topi na nepcima.

*Za sve dodatne i preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj ste pročitali ovaj tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane