Uživajte u autentičnom ukusu leskovačkog roštilja, posetite Ćevap grill na dve lokacije u Beogradu. Ono po čemu se izdvajamo je originalna leskovačka tradicija pripreme i pečenja mesa na roštilju na ćumur, što svim specijalitetima daje jedinstven ukus i aromu.
Pročitaj više
Roštilj pripreman u eko grilu bez aditiva, dodatiih boja i konzervansa, pripreman od čistog mesa u Beogradu.
Pročitaj više
Specijaliteti od roštilja, leskovački roštlj, šiš ćevap, belo meso, meso na kilogram. Dostava na Vračaru i okolini.
Pročitaj više
Fast food „Ćuti i jedi“ nalazi se na Vračaru. U ponudi je prvoklasan roštilj i sendviči.
Pročitaj više
Knežak Sarajevski ćevap nalazi se na Zvezdari. Sarajevski ćevap po 100% originalnoj recepturi od sada možete probati i u Beogradu.
Pročitaj više
Dobar roštilj je uvek bio glavni sastojak dobre zabave. Kada se lepo i kvalitetno ruča, onda i atmosfera postaje bolja i zabavnija. Zato vam je mesara Žare na raspolaganju za uslužno pečenje roštilja na kilogram i prodaju roštilja u našem objektu u Zemunu.
Pročitaj više
Mesara Vule nalazi se na Voždovcu. U ponudi su sve vrste svežeg i pečenog mesa, svinjetina, jagnjetina, teletina, piletina, roštilj na kilogram za sve vrste proslava.
Pročitaj više
Ninja food & beverage se nalazi u centru Voždovca. Specijalnost su pileći burger ali i preukusne tortilje, salate i klub sendviči. Vaš omiljeni obrok uskoro će imati opciju dostave na teritoriji celog grada.
Pročitaj više
Pravi zalogaj kod Micike radi dostavu zdravih i ukusnih jela po porudžbini za firme i sve druge goste na teritoriji Beograda.
Pročitaj više
Fast food roštilj kod Ilketa nalazi se na Zvezdari. Vrhunski roštilj, palačinke, sendviči i ukusan doručak dostupni su putem dostave i za preuzimanje na šalteru.
Pročitaj više
Čuvene Pink ćevabdžinice nalaza se na više lokacija a posebna lokacija je na Altini u Zemunu. Najkvalitetnije meso, uz mogućnost dostave i kreiranje menija za proslave.
Pročitaj više
Dostava roštilja od svežeg mesa bez aditiva na teritoriji Zemuna i okoline, Roštilj na kilo, roštilj na porcije, mogućnost keteringa.
Pročitaj više
Leskovačke čarolije 2020 fast food je novootvoreni lokal u Zemunu. Roštilj od kvalitetnog mesa sada vam je dostupno svakog dana u vašem komšiluku.
Pročitaj više
OPA KLOPA je jedinstveni fast food koji se nalazi na Novom Beogradu. U ponudi ima određena nesvakidašnja jela kao što je integralni sendvič, hrono obroci i smuti.
Pročitaj više
Roštilj kod Mareta je originalni leksovaćki roštilj. Svež i ukusan roštilj možete pokupiti u našem kiosku, imamo sve vste roštilja, pljeskavice, ćevape , punjeno belo meso.
Pročitaj više
Fast food „Taj Maut“ nalazi se u Zemunu. Specijalitete ove kuće možete preuzeti na njihovom šalteru, ili naručiti putem dostave.
Pročitaj više
Lagane obrok salate ili specijaliteti sa roštilja na balkanski način - sve to naći ćete u Kondinoj 1, u Starom gradu na radost svih Vaših čula.
Pročitaj više
Najukusniji domaći i specijaliteti sa roštilja koje možete pojesti kod nas, ili na Vašoj kućnoj adresi čekaju Vas u Etno kutku Sekulić.
Pročitaj više
Kuvana jela, specijaliteti sa roštilja, slatke i slane palačinke, kompletan ketering i sve što poželite, a po veoma povoljnim cenama. Nikad ukusnija i pristupačnija hrana sada Vam je nadohvat ruke - pozovite telefonom ili dođite do nas.
Pročitaj više
Uživajte u dobroj klopi u svako doba dana ili noći, posetite fast food REBRO GRILL u Batajnici. U ponudi našeg fast food restorana svakodnevno Vas očekuje veliki izbor jela sa roštilja, palačinki, sendviča, izvrsni sladoled na točenje i mnoge druge slasne đakonije
Pročitaj više
Pileći batak je veoma ukusan, a kada se pripremi na roštilju, malo ko mu može odoleti. U našem tekstu možete da saznate sve što vas zanima o ovom specijalitetu, kao što su načini online poručivanja i kućne dostave, koja je cena, koliko batak ima kalorija i tome slično.
Savremeno doba je nametnulo online komunikaciju, tako da smo u mogućnosti da skoro sve završimo preko interneta. Uvek smo na mreži, bez obzira da li se nalazimo u prevozu, na poslu, kod kuće, na izletu...
Iz tog razloga je naručivane hrane veoma lako i jednostavno, pošto možemo da vidmo na prezentacijama ćevabdžinica i restorana brze hrane sve ono što bi nas moglo interesovati a to je za koliko minuta možemo da očekujemo hranu na svojim vratima, od koliko do koliko sati se primaju porudžbine, da li je isporuka besplatna uvek ili samo kada se pređe određeni novčani iznos i dr.
Ako želite ukusnu večeru ili ručak za svoju porodicu, tada je dobar izbor da naručite batake. To ima mnogo prednosti, a samo neke od njih su: ne trošite vreme na kupovinu namirnica i na njihovu pripremu, ne rizikujete da hrana ne bude dovoljno ukusna, ne morate da perete posuđe... Mi mislimo da su nabrojani razlozi sasvim dovoljni da okrenete telefon i da obavite naručivanje, nakon čega vam ostaje samo da uživate u ukusu predivne hrane.
Osoblje će uzeti vaše podatke za isporuku, i odmah će pristupiti pripremi. Bataci stižu u najkraćem mogućem roku, topli i hrskavi, neodoljivo ukusni.
Pileći bataci se mogu napraviti u saftu, pa je potrebno oko šest bataka, ljubičasti luk i to obično oko tri glavice, kari i slatka paprika ili ljuta paprika sa semenom, ulje, biber, voda, so, ali i 500 mililitara piva.
Postupak pripreme je takav da se bataci proprže, i to dobro, na malo jačoj vatri, sa obe strane. Potom se stavi luk, dodaju začini i nastavlja sa prženjem na umerenijoj temperaturi. Na kraju se doliva pivo. Kao prilog je odlično koristiti pire krompir.
Batacima koji su rolovani slaninom, pravi gurmani ne mogu odoleti! Za pripremu jela se koriste bataci sa karabatacima, slanina, krem sir, ruzmarin, beli luk, začini.
Piletina se odvoji od kostiju, dodaju se začini, a onda se malo ostavi da odstoji da bi dobila aromu. Od pomenutih sastojaka se napravi fil, piletina se premaže i i uvije u rolat.
Dimljeno meso ima svoju specifičnu aromu, i omiljeno je mnogim ljudima. Kada se sprema pileći batak, on se najpre odvoji od kostiju, a potom peče na roštilju.
Dimljeni batak se može pripremiti na krompiru, sa kajmakom.
Kod bataka je bitno da li je sa kožom ili bez kože. Ako nije odvojena koža, tada batak ima 161 kaloriju, a ukoliko jeste, onda se radi o 119 kalorija.
Postoji mnogo načina da se pripreme bataci, a ono što svi volimo je pileći batak u rerni sa pekarskim krompirom.
Struktura pilećeg mesa je takva da bataci budu sočni, a da bi se dobio ukusan specijalitet, batake je potrebno perforirati na dosta mesta, kako bi se začini ravnomerno rasporedili. Potom se napravi marinada, od ulja, maslinovog ulja, majoneza, kisele pavlake, senfa, karija, kečapa, bibera, soli, i jedne manje čaše piva.
Kada dobijete sjedinjenu masu, ostavite batake da u njoj odstoje neko vreme. Potrebno ih je okretati, da što bolje prime aromu. Kada je reč o pekarskom krompiru, on se dobija isto kao i salata od krompira, s tim što se ne stavlja sirće.
Nakon svega što smo naveli, sledi pečenje.
Prosečna cena pilećih bataka je od 650 din. do 800 dinara za jedan kilogram.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate restorane brze hrane i ćevabdžinice koje su oglašene ispod našeg teksta.