Tepih servis Tošić

 • 1
0.00 | 0 ocena

TEPIH SERVIS TOŠIĆ

Tepih servis Tošić već 15 godina uspešno brine o čistoći i savršenom izgledu tepiha i itisona u Vašem domu. Sa željom da Vam ponudimo besprekornu uslugu čišćenja tepiha, nameštaja, automobila i poslovnih prostora, u našem radu koristimo najsavremenije mašine i profesionalnu kozmetiku koja postiže maksimalne rezultate.

Ukoliko Vam je potrebno dubinsko pranje svih vrsta tepiha, itisona, nameštaja, unutrašnjosti vozila, opšivanje tepiha ili zamena resa, tepih servis Tošić je prava adresa za Vas. U modernom i adekvatno opremljenom prostoru, možemo da Vam ponudimo kompletnu uslugu pranja, čišćenja i sušenja tepiha, po najvišim standardima.

Domen usluga tepih servisa Tošić obuhvata:

 • -mašinsko dubinsko pranje svih vrsta tepiha i itisona
 • -dubinsko pranje nameštaja
 • -dubinsko pranje i čišćenje unutrašnjosti automobila
 • -sušenje tepiha u komori
 • -opšivanje tepiha i zamena resa
 • -čišćenje poslovnih prostora

Eksperti smo u pranju svih vrsta tepiha: obični tepisi, itisoni, vuneni, persijski, sintetički, ćilimi sa resama ili bez resa, staze, prostirke, a više od 3.500 zadovoljnih klijenata iz svih delova Beograda, dovoljno govori o kvalitetu našeg rada. Ono po čemu se razlikujemo od drugih servisa je jedinstvena tehnika trešenja prašine koja ukljanja i do 95% prašine koja se nalazi u tepihu.

Nakon toga, sledi mašinsko pranje tepiha upotrebom blagih sredstava koja Vašim tepisima obezbeđuju besprekornu čistoću, kao i dugotrajnu svežinu i miris. Uz pranje, nudimo i sušenje tepiha koje se vrši prirodno, kada vremenski uslovi to dozvoljavaju, ili u kombinaciji sa moderno opremljenom sušarom.

Još jedna od usluga koje nudimo u okviru servisa Tošić je dubinsko pranje nameštaja: trosedi, dvosedi, fotelje, ugaone garniture, stolice, taburei... Meblirani nameštaj predstavlja savršeno mesto za zadržavanje raznih nečistoća i mikroorganizama koji kao takvi predstavljaju potencijalni izvor bolesti. Pored klasične tehnike pranja mebliranog nameštaja, u našem radu koristimo sredstva za čišćenje koja obezbeđuju viši stepen čistoće i u visokom procentu neutrališu mikroorganizme koji se nalaze u nameštaju.

Tepih servis Tošić nudi mogućnost pranja tepiha i nameštaja na terenu, tj. u Vašim privatnim ili poslovnim prostorijama. Ako ste u stisci sa vremenom, Vaši tepisi će biti oprani i vraćeni u roku od 24 časa. Takođe, preuzimanje i vraćanje tepiha je BESPLATNO na teritoriji grada Beograda.

Efikasne tehnike dubinskog pranja, čišćenja i sušenja tehnika, povoljne cene, profesionalnost i brzina našeg tima, preporučili su nas kod velikog broja klijenata koji nam se rado vraćaju. Posebno zadovoljstvo za nas predstavlja činjenica da svakodnevno stičemo veliki broj novih klijenata koji dolaze po preporuci starih mušterija.

Ne čekajte druge – pozovite nas!

Tepih servis Tošić, Bačka 1m, okretnica autobusa 18 i 83, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

18.06.2018 04:02
Milan Nikolic

Dobro opremljen servis za pranje tepiha,moderno uredjen. Masine kao i sredstva koja koriste profesionalna,kao i sami radnici. Samo najlepse mogu reci za tepih servis Tosic koji se nalazi u Beogradu.

27.03.2017 08:36
Iva Markovic

Ukoliko vam je potrebno dubinsko pranje svih vrsta tepiha,itisona,namestaja, unutrasnjosti vozila,opsivanje tepiha ili zamena resa,tepih servis Tosic je prava adresa za vas.U modernom i adekvatno opremljenom prostoru,mogu vam ponuditi kompletnu uslugu pranja.

24.07.2013 06:33
mirko

tosic je ukratko solidan tepih servis

24.05.2013 03:10
marko

da li je prevoz besplatan u oba pravca i ako nije da li postoji mogucnost da ja doplatim da tepih servis Tošić dodje po tepih

16.04.2013 02:54
petar

Tepih servis Tošić koliko kosta dubinsko pranje namestaja

27.03.2013 07:44
vlada

Tepih servis Tosic besplatan prevoz vam je definitivno veliki plus.

06.03.2013 02:54
slavko

mislim da u kategoriji tepih servis Beograd, nema boljeg od Tepih servisa Tosic

26.10.2012 06:53
Miroslav

Najbolji su u Zemunu!Peremo kod njih sve,namestaj,auta,tepihe.Svaka cast momci,samo napred!

22.10.2012 10:28
Sreten

Sve pohvale,odlicno su mi oprali dubinski auto,bas sam zadovoljan!

21.10.2012 10:05
Kristiana

Meni su iz Tepih servisa "Tosic" oprali namestaj,skinuli su fleke,ispao je odlicno,kao nov!

06.10.2012 12:37
Mihaela

Najbolji u gradu,preporucujem ih svima da se uvere u kvalitet!

06.10.2012 09:28
Mihaela

Zadovoljna,najbolji su!

03.09.2012 11:01
Darrko

Stvarno nemam reči,momci profesionalno peru tepihe.Ja sam prezadovoljan.Preporučio bih svima da se uvere u kvalitet pranja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Tepih servis
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Tepih servis Tošić
 • tepih servis tosic,
 • tepih servis tosic beograd,
 • dubinsko pranje itisona,
 • dubinsko pranje namestaja,
 • dubinsko pranje i ciscenje unutrasnjosti automobila,
 • susenje tepiha u komori,
 • opsivanje tepiha,
 • zamena resa,
 • ciscenje poslovnih prostora