Dodaj firmu

Čisto Tepih servis i pranje duseka

Bazensko pranje tepiha i antivirusno pranje tepiha u najstarijem servisu tepiha u Beogradu. Obostrano pranje, profesionalna hemija, pranje svih vrsta tepiha, pa i najosetljivijih. Izarad resa, opšivanje tepiha i dodatne usluge.
Pročitaj više

Cara Dušana 136
Zemun, Beograd

PROFI PRANJE - dubinsko pranje nameštaja i duseka

Kada želite istinski čist dom i besprekorno dezinfikovan prostor za vaše klijente i goste, onda je profi pranje pravo rešenje za vas.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Dubinsko pranje duseka Nenad

Profesionalno dubinsko pranje nameštaja, dušeka, od svih materijala, kože, stilskog nameštaja, pliša, eko kože na Čukarici
Pročitaj više

Cerak, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Family Pro tepih servis i pranje duseka

Family Pro tepih servis radi profesionalno dubinsko pranje tepiha, itisona ali i nameštaja i dubinsko pranje automobila na teritoriji Beograda uz besplatnu dostavu.
Pročitaj više

Božidara Timotijevića 11
Rakovica, Beograd

S&G pranje duseka

Firma S & G pruža sve vrste usluga vezanih za pranje tepiha, mebla, nameštaja, dušeka, trakastih zavesa i dr. po veoma povoljnim cenama. Usluge se obavljaju profesionalnim mašinama i preparatima što obezbeđuje najbolje moguće rezultate prilikom rada.
Pročitaj više


Beograd

Tanimi agencija za čišćenje i pranje duseka

Agencija TANIMI nudi širok asortiman usluga čišćenja i održavanja poslovnih, stambenih i ugostiteljskih objekata. Upotrebom profesionalne opreme renomiranih svetskih proizvođača i atestiranih sredstava, garantujemo visok nivo usluge, u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 205/73
Novi Beograd, Beograd

Tošić tepih servis i pranje duseka

Obezbedite Vašim tepisima besprekornu čistoću, izaberite tepih servis Tošić koji poseduje preko 15 godina iskustva u radu. Pored pranja svih vrsta tepiha i itisona, nudimo usluge dubinskog pranja nameštaja i unutrašnjosti automobila, po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Bačka 1m
Zemun, Beograd

Turbo carwash tepih servis i pranje duseka

Kada poželite čiste i oprane tepihe, izaberite tepih servis Turbo Car Wash koji se nalazi ispod Brankovog mosta, deo Sava Mala. U moderno opremljenom prostoru našeg tepih servisa nudimo usluge pranja tepiha, po najpovoljnijim cenama u gradu. Preuzimanje i dostava tepiha su GRATIS.
Pročitaj više

Brace Krsmanovica 12
Savski venac, Beograd

Express cleaning čišćenje i održavanje objekata i pranje duseka

Bilo da Vam je potrebna jednokratna usluga čišćenja stanova i kancelarija ili program tekućeg održavanja, preduzeće Express cleaning je pravi izbor za Vas. Naš rad karakteriše upotreba profesionalnih mašina i ekoloških proizvoda za čišćenje.
Pročitaj više

Mirijevsko brdo 60
Palilula, Beograd

Čista Kuća tepih servis i pranje duseka

Uživajte u savršenoj čistoći Vašeg doma ili automobila, pozovite tepih servis Čista Kuća. U našem radu koristimo profesionalne KIRBY mašine i najkvalitetnije preparate koji efikasno uklanjanju grinje, bakterije, fleke i neprijatne mirise iz tepiha, nameštaja, vozila
Pročitaj više

Mice Radakovica 4d
Zemun, Beograd

MOJE PRANJE - dubinsko pranje duseka

Osnovna delatnost servisa Moje Pranje ogleda se u dubinskom pranju i čišćenju nameštaja u Vašem domu, tepiha i enterijera automobila. Takođe u domenu firme Moje Pranje nalazi se i pranje i temeljno čišćenje dušeka, staza, mebla, štofa, stolica, jastuka i svih sličnih elemenata u Vašem domu.
Pročitaj više

Živka Davidovića 76
Zvezdara, Beograd

Tepih servis Jevtić pranje duseka

Tepih servis Jevtić vrsi tretiranje tepiha u 6 faza: trešenje i usisavanje tepiha, pranje tepiha, sušenje u centrifugi i specijalnim komorama, četkanje tepiha, parfemisanje tepiha, pakovanje u transportnu foliju
Pročitaj više

Rafaila Momčilovića 4a
Borča, Beograd

Balkan Mol pranje duseka

Koristeći najsavremenije mašine i sredstva renomiranih svedskih proizvodjača, postigli smo odlične rezultate pri pranju, čime smo stekli poverenje velikog broja klijenata koji nam se uvek rado vraćaju…
Pročitaj više

Matice srpske 71dj
Zvezdara, Beograd

Tepih i mebl servis Andrea pranje duseka

Tepih i mebl servis Andrea nudi Vam dubinsko čišćenje tepiha, nameštaja i unutrašnjosti vozila, uz najviši vid perfektnosti pri radu. Sredstva koja koristimo u našem radu su profesionalna i neškodljiva po zdravlje ljudi i okolinu, što garantuje vrhunski kvalitet usluge.
Pročitaj više

Kneza Miloša 41, Kaluđerica
Grocka, Beograd

Servis za dubinsko pranje duseka Mladjan

Tepih servis Mlađan nudi Vam najpovoljnije dubinsko pranje u gradu. Sa željom da Vam ponudimo besprekornu uslugu čišćenja nameštaja, automobila, stolica, tepiha, itisona u našem radu koristimo profesionalne Karcher mašine, koje ce uciniti da vas tepih izgleda kao nov.
Pročitaj više

Put za Ovču 38a
Borča, Beograd

Tepih servis Rio pranje duseka

Primarna delatnost tepih servisa je pranje tepiha,pranje namestaja,zamena resa na tepisima,a pored toga radi se:pranje mebliranog nameštaja,istresanje dušeka,cišćenje garnitura od prave i eko kože i jos mnogo toga
Pročitaj više

Prelivačka 73
Borča, Beograd

Sara 011 pranje duseka

Tepih i meblo servis SARA 011 nudi profesionalnu uslugu dubinskog pranja tepiha, kao i mašinsko pranje svih vrsta mebla i dubinsko pranje nameštaja po NAJPOVOLJNIJIM CENAMA. BESPLATNA DOSTAVA
Pročitaj više

Feliksa Kanica 24
Zvezdara, Beograd

Tepih servis Rojal pranje duseka

20 GODINA SA VAMA! Sa svojim radom započeli smo sada već davne 1996. godine, težeći ka tome da se svojim predanim radom istaknemo u izuzetno jakoj konkurenciji.
Pročitaj više

Justina Popovića 77v, Altina
Zemun, Beograd

Tepih servis TA-NE pranje duseka

Goce Delčeva 37
Novi Beograd, Beograd

Tepih servis Živanović pranje duseka

Tepih servis Živanović već 16 godina stoji na usluzi kada Vam zatreba profesionalno, brzo i efikasno pranje tepiha, podova ili nameštaja. Zahvaljujući primeni savremene opreme i kvalitetnih šampona možemo da garantujemo visok standard usluge
Pročitaj više

Mihaila Bulgakova 50v, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Pranje duseka je povremena potreba. O.K, vaš dušek ima fleke, prašinu, male ružne grinje i bakterije, koje su se zavukle duboko u njegovu unutrašnjost. Kada legnete na njega, vi počinjete da kijate, kašljete, možda čak i da se gušite? Ako ste osetljivi, moguća je i alergijska reakcija. Ovo nije šala, već zbilja rečena jezikom blagog humora, da vam skrene pažnju na to da je neophodno, s vremena na vreme, dubinski oprati dušek, najpre iz zdravstvenih, a potom i iz estetskih razloga.

Dubinsko pranje dušeka

Pošto sami nikada ne biste mogli oprati svoje bračne dušeke valjano, najbolje je da vas „glava ne boli“, jer ima ko to profesionalno radi umesto vas i za vas. Stručni servisi, nude uslugu dubinskog pranja dušeka, koja izgleda na sledeći način:

- nanošenje tečnosti za pranje (šamponiranje)

- dubinsko izvlačenje nanetog rastvora pri čemu se izvlače nečistoće iz vašeg nameštaja

- ispiranje površina, sve dok voda ne bude sasvim čista i bistra

- ponavljanje postupka, ukoliko je potrebno, a u zavisnosti od stepena zaprljanosti.

Dubinsko pranje dušeka – iskustva

Da li ste znali, da vremenom vaš bračni dušek postaje teži, zbog malih, ružnih mikroorganizama zvanih grinje i njihovih otpadaka? Tako vaš bračni krevet postaje leglo ovih parazita koji svakako nepovoljno utiču na vaše zdravlje. Iz tog razloga, barem jednom godišnje, neophodno je dubinsko, antibakterijsko pranje dušeka. 

Posle ovakvog pranja, vaš dušek bi trebalo da bude suv za 12 - 24 časa, naravno, u zavisnosti od vrste mebla, da li je deblji ili tanji. Na vreme potrebno za potpuno sušenje, zavisi i stepen zaprljanosti, pa ako je on niži, dušek može biti suv za kraće vreme. 

Ipak, nema brzog sušenja nakon dubinskog pranja dušeka, ali sve to vredi sačekati, jer sada imate nov, osvežen, čist bračni dušek, koji ponosno dominira vašom spavaćom sobom.

Pranje dušeka – cena

Za ovu uslugu, u proseku potrebno je izdvojiti od 900 do 2000 dinara. Cena zavisi od veličine (do 100 x 190 cm, ili preko 100 x 190 cm).

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate tepih servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane