PRANjE TRAKASTIH ZAVESA mozete pogledati na delu kako izgleda u nekoj od sledecih perionica

Izaberite neku od tepih servisa gde mozete raditi usugu PRANjE TRAKASTIH ZAVESA

Dubinsko pranje Mebla i tepiha S&G


Beograd

Firma S & G pruža sve vrste usluga vezanih za pranje tepiha, mebla, nameštaja, dušeka, trakastih zavesa i dr. po veoma povoljnim cenama. Usluge se obavljaju profesionalnim mašinama i preparatima što obezbeđuje najbolje moguće rezultate prilikom rada.
Pročitaj više

Tepih servis BOBAN

Ustanička 204a, ( Konjarnik )
Zvezdara, Beograd

Tepih servis BOBAN 15 godina profesionalno čisti Vaše tepihe, zavese i nameštaj. Koristimo savremena hemijska sredstva, a zahvaljujući mašini vrhunskog kvaliteta marke KARCHER ćistimo različite dubinske fleke na tepisima i nameštaju, bez oštećenja!
Pročitaj više

Andrić Tepih servis

Vojvode Stepe 121
Voždovac, Beograd

Tepih servis Andrić nalazi se na Voždovcu. Jedan je od najkompletnijih tepih servisa koji detaljno čisti tepihe zahvaljujući automatskim mašinama koje prelaze preko svakog milimetra tepiha, detaljno ga čiste i dezinfikuju.
Pročitaj više

Dubinsko pranje Železnik

Vuka Karadžića 15, Železnik
Čukarica, Beograd

Auto perionica u Železniku pruža dubinsko pranje automobila i svih vrsta vozila putničkog i teretnog programa.
Pročitaj više

Sofija i Zaga servis


Čukarica, Beograd

Sofija i Zaga tepih servis nalazi se na opštini Čukarica. Profesionalno dubinsko pranje tepiha i sušenje, uz kvalitetna sredstva za skidanje svih fleka.

Tepih servis ASTERIX

Braće Jerković 117
Voždovac, Beograd

Ukoliko želite da tepih u Vašem domu ili poslovnom prostoru ponovo zablista, tepih servis ASTERIX je pravi izbor za Vas. Upotrebom najsavremenijih mašina i proverenih deterdženata vršimo mašinsko pranje svih vrsta tepiha, uz besplatnu dostavu na adresu.

Tepih servis TA-NE

Goce Delčeva 37
Novi Beograd, Beograd

Tepih servis TA-NE već duže od dve decenije nalazi se na opštini Novi Beograd,u blizini Fontane i Starog Merkatora. Nudimo Vam besprekornu uslugu dubinskog čišćenja tepiha, dubinsko pranje nameštaja i poslovnog prostora.

Tepih servis Rojal

Justina Popovića 77v, Altina
Beograd

20 GODINA SA VAMA! Sa svojim radom započeli smo sada već davne 1996. godine, težeći ka tome da se svojim predanim radom istaknemo u izuzetno jakoj konkurenciji.

Pranje trakastih zavesa nije jednostavan posao. Trakaste zavese pronaći ćete uglavnom u poslovnim prostorima, kancelarijama, iz prostog razloga, jer su pristupačan i praktičan način da se vaše radno mesto uredi sa stilom. One imaju dosta prednosti, kao što su blokiranje spoljne svetlosti, obezbeđivanje privatnosti i veoma važna stavka – na specifičan način doprinose estetitici vašeg enterijera.

Trakaste zavese – iskustva

Ono što je zanimljivo kod trakastih zavesa, jeste da one imaju mogućnost procentualnog zamraćenja, odnosno, vi regulišete koliko će svetlosti ulaziti u prostoriju, po svojoj želji. Već smo napomenuli da su one vrlo praktične za rukovanje i podešavaju se pomoću kanapa koji zavese rotiraju po vertikalnoj osi i povlačenjem po garnišni za uklanjanje u stranu. 

Pranje trakastih zavesa 

Naravno, sve se isprlja pa i trakaste zavese. Vi želite urednost u svom poslovnom prostoru i ostavljanje dobrog utiska na vaše klijente. Naravno da ih sami ne možete kvalitetno oprati, a sa druge strane, vi želite da vaše trakaste zavese budu kao nove. Dakle, pozovite profesionalce!

Pranje trakastih zavesa – kako se radi?

Možda želite da se upoznate i sa ovom tehnikom, koja bi se sastojala od pranja trakastih zavesa uz pomoć specijalnih hemijskih sredstava, pri čemu ona uklanjaju sve nečistoće, fleke i bakterije sa vaših zavesa. 

Prilikom pranja koristi se isključivo profesionalna hemija renomiranih proizvođača. 

Potrebno je znati, da se ovakvim, mašinskim pranjem, otklanja čak do 95 posto nečistoća, pa će vaše trakaste zavese vratiti svoj prvobitni izgled, kao kada ste ih doneli iz prodavnice. To je upravo ono što ste i želeli, zar ne? 

Sada, sve što je potrebno, jeste da pozovete odabrani profesionalni servis, koji će doći po vaše zavese, skinuti ih i u dogovorenom, najkraćem roku, vratiti ih, blistave i čiste. 

Pranje trakastih zavesa – cena

Mašinsko pranje trakastih zavesa, prosečna cena od 240 dinara za metar kvadratni.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.