Dodaj firmu

Dubinsko pranje Mebla i tepiha S&G

Firma S & G pruža sve vrste usluga vezanih za pranje tepiha, mebla, nameštaja, dušeka, trakastih zavesa i dr. po veoma povoljnim cenama. Usluge se obavljaju profesionalnim mašinama i preparatima što obezbeđuje najbolje moguće rezultate prilikom rada.
Pročitaj više


Beograd

Asteriks i Obeliks - Pranje trakastih zavesa

Dubinsko pranje nameštaja, fotelja, dvoseda, tepiha na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Stevana Jakovljevića, Ledine
Novi Beograd, Beograd

Pranje trakastih zavesa Tepih servis TA-NE

Tepih servis TA-NE već duže od dve decenije nalazi se na opštini Novi Beograd,u blizini Fontane i Starog Merkatora. Nudimo Vam besprekornu uslugu dubinskog čišćenja tepiha, dubinsko pranje nameštaja i poslovnog prostora.
Pročitaj više

Goce Delčeva 37
Novi Beograd, Beograd

Pranje trakastih zavesa Tepih servis Rojal

Justina Popovića 77v, Altina
Zemun, Beograd

Pranje trakastih zavesa nije jednostavan posao. Trakaste zavese pronaći ćete uglavnom u poslovnim prostorima, kancelarijama, iz prostog razloga, jer su pristupačan i praktičan način da se vaše radno mesto uredi sa stilom. One imaju dosta prednosti, kao što su blokiranje spoljne svetlosti, obezbeđivanje privatnosti i veoma važna stavka – na specifičan način doprinose estetitici vašeg enterijera.

Trakaste zavese – iskustva

Ono što je zanimljivo kod trakastih zavesa, jeste da one imaju mogućnost procentualnog zamraćenja, odnosno, vi regulišete koliko će svetlosti ulaziti u prostoriju, po svojoj želji. Već smo napomenuli da su one vrlo praktične za rukovanje i podešavaju se pomoću kanapa koji zavese rotiraju po vertikalnoj osi i povlačenjem po garnišni za uklanjanje u stranu. 

Pranje trakastih zavesa 

Naravno, sve se isprlja pa i trakaste zavese. Vi želite urednost u svom poslovnom prostoru i ostavljanje dobrog utiska na vaše klijente. Naravno da ih sami ne možete kvalitetno oprati, a sa druge strane, vi želite da vaše trakaste zavese budu kao nove. Dakle, pozovite profesionalce!

Pranje trakastih zavesa – kako se radi?

Možda želite da se upoznate i sa ovom tehnikom, koja bi se sastojala od pranja trakastih zavesa uz pomoć specijalnih hemijskih sredstava, pri čemu ona uklanjaju sve nečistoće, fleke i bakterije sa vaših zavesa. 

Prilikom pranja koristi se isključivo profesionalna hemija renomiranih proizvođača. 

Potrebno je znati, da se ovakvim, mašinskim pranjem, otklanja čak do 95 posto nečistoća, pa će vaše trakaste zavese vratiti svoj prvobitni izgled, kao kada ste ih doneli iz prodavnice. To je upravo ono što ste i želeli, zar ne? 

Sada, sve što je potrebno, jeste da pozovete odabrani profesionalni servis, koji će doći po vaše zavese, skinuti ih i u dogovorenom, najkraćem roku, vratiti ih, blistave i čiste. 

Pranje trakastih zavesa – cena

Mašinsko pranje trakastih zavesa, prosečna cena od 240 dinara za metar kvadratni.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane