Dodaj firmu

Stevke tepih servis

Stevke servis za dubinsko pranje tepiha i nameštaja nalazi se u Novom Sadu i stoji Vam na raspolaganju za kvalitetno i brzo uslužno pranje i sređivanje objekata.
Pročitaj više

Ilirska 54
Novi Sad

Star clean Tepih servis

Nakon detaljnog dubinskog pranja tepiha u Star Clean servisu vaš tepih biće bolji nego nov, očišćen od svih nečistoća, dezinfikovan i mirišljav još dugo.
Pročitaj više

Feješ Klare 55
Novi Sad

Dubinsko pranje namestaja Dubinsko Pranje NS i okolina

Dubinsko mašinsko pranje tapaciranih površina nameštaja, automobila, čišćenje klima uređaja.. Izlazak na teren, garancija kvaliteta!
Pročitaj više


Novi Sad

Dubinsko pranje S&G

Neka Vaš dom ili poslovni prostor uvek odišu svežinom, izaberite Dubinsko pranje S&G. Upotrebom profesionalnih mašina najnovije generacije i efikasnih sredstava za pranje, garantujemo savršenu čistoću tepiha, nameštaja, podova, automobila i drugih vozila.
Pročitaj više


Novi Sad

Tepih servis AMIGO WASH

Mašinsko dubinsko pranje tepiha, nameštaja i automobila sa obezbeđenim sušenjem u komori i uz veoma povoljne cene - Amigo Wash.
Pročitaj više

Danila Kiša 25
Novi Sad

Dubinsko pranje nameštaja i vozila Pejaković

Dubinsko pranja automobila, nameštaja, poliranje farova, pranje veštačke trave, tepiha i itisona kod Vas ili kod nas. Pozovite servis Pejaković.
Pročitaj više

Slavka Rodića 4
Novi Sad

Dubinsko pranje Wolf

Dubinsko pranje jedini je način da se u potpunosti oslobodite svih vrsta nagolimanih prljavština koje se golim okom ni ne vide i to je ujedno prilika da budete sigurni da je sve čisto, zdravo i bezbedno i za vas i za vaše ukućane.
Pročitaj više


Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane