Dubinsko pranje Mebla i tepiha S&G

0.0 | 0 ocena
Ulica: /
Grad: Beograd
Mobilni: 062/
profesionalnodubinskopranje.com

O nama

DUBINSKO PRANJE MEBLA I TEPIHA S&G

Dubinsko pranje S&G pruža usluge profesionalnog pranja i čišćenja nameštaja, tepiha, itisona, unutrašnjosti automobila i drugih vozila... U našem radu koristimo profesionalne mašine najnovije generacije i najefikasnije preparate za čišćenje i pranje koji će učiniti da Vaš dom, poslovni prostor ili automobil, budu blistavo čisti i mirisni.

Klasičnim pranjem i usisavanjem tepiha, nameštaja ili unutrašnjosti vozila ne mogu se efikasno otkloniti sve nečitoće koje su se vremenom nakupile u njima, a koje mogu da budu jako opasne po zdravlje ljudi. Najefikasniji način da izvršite dezinfekciju prostora u kome živite i radite, uklonite grinje i bakterije, kao i da se rešite fleka na meblu, jeste dubinsko pranje i čišćenje profesionalnim mašinama.

Domen usluga firme S&G obuhvata profesionalno pranje i čišćenje:

 • Nameštaja (mebl, koža i eko koža, dušeci)
 • Itisona i tepiha
 • Unutrašnjosti automobila i drugih vozila
 • Dečijih kolica
 • Tvrdih podova (pločica, parketa, laminata...)

Sa željom da Vam ponudimo visok kvalitet usluge u našem radu koristimo najsavremenije profesionalne mašine i sredstva za dubinsko pranje koja pored efikasne dezinfekcije i uklanjanja grinja, bakterija i fleka, ostavljaju prijatan miris koji dugo traje nakon obavljenog posla. Naši preparati su potpuno neškodljivi po zdravlje ljudi i okolinu.

Proces dubinskog pranja započinje tako što se sredstvo za pranje nanosi na perivu površinu koja se prvobitno riba, a zatim i dubinski pere. U zavisnosti od stepena zaprljanosti, ceo proces se ponavlja dok ne dobijemo željeni rezultat, a to je savršena čistoća i blistavost Vašeg tepiha, nameštaja ili vozila.

Glavna prednost dubinskog pranja je što se može vrštiti u svim godišnjim dobima, uz različite periode sušenja: proleće/leto od 6-8 sati, a u jesenjem i zimskom periodu od 10-14 sati.

Dugogodišnje iskustvo, odgovornost i efikasnost našeg tima, kao i maksimalna posvećenost poslu, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Pozovite nas i uverite se u istinitost naših reči.

Za stalne klijente odobravamo brojne popuste!

Vratite sjaj vašem podu uz profesionalno čišćenje
Pružamo profesionalno čišćenje tvrdih podova kako bi uklonili nečistoće, oštećenja i mrlje koje nastaju vremenom, pružajući vam istinski čist i higijenski osjećaj.

Radimo u kućama i komercijalnim prostorijama. Koristimo najbolja sredstva i mašine za čišćenje (Prochem) na tvrdim podovima. Imamo višegodišnje iskustvo u mašinskom čišćenju podova, tako da znamo tačno kako da koristimo odgovarajuće tehnike da bi dobili najbolje rezultate na tvrdim podovima.

Pružamo profesionalno i dubinsko čišćenje kako bismo stvorili novi sjaj tvrdih površina, uključujući: Pravo drvo, Laminat, Pločice, Beton, Ostale čvrste podne površine.

Cenovnik

1. Tepisi i itisoni
150 din/m2
2. Unutrasnjost automobila
od 3500 dinara
3. Decija kolica
od 1000 dinara
4. Dusek veliki bracni - pere se obostrano
1500 dinara
5. Dusek za jednu osobu - pere se obostrano
800 dinara
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Tepih servis Relaks, Josipa Slavenskog 7 (kod TC Banjica), Voždovac, Beograd
  Tepih servis EKOSERVIS, Tuzlanska 29a, Rakovica, Beograd
  Tepih servis ASTERIX, Braće Jerković 117, Voždovac, Beograd
  Tepih Servis Čistunko, Vojvode Stepe 228, Voždovac, Beograd
  Tepih servis Kameleon, Gandijeva 105, Novi Beograd, Beograd
  Tepih servis Marković, Vojvode Stepe 431, Voždovac, Beograd
  Dubinsko pranje i tepih servis Kraba, Požeška 19, Banovo brdo i Podavalska 70, Resnik, Čukarica, Beograd
  Sofija i Zaga servis, /, Čukarica, Beograd
  Family Pro tepih servis, Božidara Timotijevića 11, Rakovica, Beograd
  Mitić Tepih servis, Proleterska 3b, Rakovica, Beograd