Kontakt podaci za vašu firmu

Turistička agencija Tijuana Tickets

  • 3
5.0 | 5 ocena
Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog o...
Pročitaj više
Vespučijeva 24
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Mihajlo Nastasovic
Solun definitivno znaci kao destinacija. Da biste generalno govoreci bas nju mogle da posetite, potrebno je da se na vreme odlucite za kvalitet i samo da na vreme rezervisete kartu i da vise nista dalje ne razmisljate, posto ce vam trgovci u Solunu sigurno sve pare iz dzepa isterati.
Simona Vucinic
Koliko samo mogu da vidim, naravno da je Solun po mnogo cemu i vise nego dobro resenje. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Todor Markovic
Po meni je naravno Solun odlican grad. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga
Marta Dencevic
Po mnogo cemu je za mnoge ljude ovaj grad idealno resenje pre svega zbog toga sto je trgovina u njemu i vise nego idealna.
Janko Zivanovic
Po pravilu je Solun jedan veoma lep grad. Ukoliko se odlucite da bas njega posetite, sigurno se pre ili kasnije za njega mozete opredeliti bez nekih vecih problema.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovog grada tice, sigurno se pre ili kasnije trebate odluciti za kvalitet. Cene karata onda ovde nisu bas toliko vazne koliko se mozda na prvi pogled cini.
Petar Jankovic
Sto se ovog grada tice, sigurno je kvalitet nesto posebno. Sve drugo je mnogo manje vazno.
Nikolina Pantelic
Moje licno misljenje je takvo da sto se Soluna tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je cisot gubljenje vremena.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da idete na neki put u Solun uvek je dobro da spojite lepo i korisno i da primera radi otputujete u taj grad kako biste mogli da odete u soping.
Jana Stankovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovoga tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Marko Petrovic
Koliko mi se samo cini, Solun je odlicna destinacija. Narocito se to odnosi kada se nalazi u letenjem periodu.
Biljana Brankovic
Solun je bas onako dobra destinacija. Ako se odlucite da bas nju posetite sigurno se necete pokajati.
Dusan Markovic
iskren da budem, Solun i nije bas toliko daleko, tamo da po tom pitanju zaista treba da posetite neko strucno i provereno mesto. Tako da ipak mislim da je za vas najbolje resenje da putujete automobilom.