Dodaj firmu

Avio karte Beograd - Los Angeles Beograd

Turistička agencija Tijuana Tickets

Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog o...
Pročitaj više

Vespučijeva 24
Novi Beograd, Beograd

Avio karte TGS Team Travel

Posetite i najudaljenija mesta na planeti po najpovoljnijim cenama. Avio karte svih svetskih avio kompanija, kao i low-cost kompanija: Wizz Air, EasyJet, Ryanair…
Pročitaj više

Obilićev venac 18-20 (City Passage)
Beograd

Avio karte Bravo travel

Turisticka agencija Bravo travel nudi veoma jeftine avio karte prema svim destinacijama kao i popularan work and travel program.
Pročitaj više

Dobracina 9, I sprat
Beograd

Avio karte Flyfast

Pristupačne avio karte putem agencije „Flyfast“ omogućiće Vam da obiđete ceo svet. Udaljene destinacije, prestonice sveta i njihove znamenitosti, sada su Vam na dohvat ruke, za svega nekoliko časova leta avionom!
Pročitaj više

Generala Mihajla Nedeljkovića 65/4
Novi Beograd, Beograd

Avio karte Play travel

Agencija Play travel vam omogućava online rezervacije svih vrsta avio karata. Cene avio karata su dosta povoljne, a saradnja je sa najpoznatijim svetskim avio kompanijama (Lufthanza).
Pročitaj više

Požeška 63
Beograd

Avio karte Hipnos

Iskoristite naše 20-to godišnje iskustvo u pronalaženju najpovoljnije avio karte za ceo svet. Radimo online rezervaciju i prodaju za jeftine avio karte.
Pročitaj više

Marsala Birjuzova 47
Beograd

Oktopod travel

Udaljena mesta širom planete, sa nama su Vam bliža nego ikad. Dovoljno je samo da zamislite odmor iz Vaših snova i sa nama podelite Vaše želje i planove. Sa zadovoljstvom ćemo Vam obezbediti avio karte za ceo svet, po najpristupačnijim cen...
Pročitaj više

Bojanska 7
Beograd

Trebaju vam Avio karte Beograd – Los Angeles? Možda su vam potrebne „Tri karte za Holivud“? Želite da obiđete Grad Anđela i srce svetske filmske industrije, odnosno, najveću fabriku snova?

Los Angeles je glavni grad američke države California, i ujedno i najveći grad na Zapadnoj obali. Ako bismo nabrajali najveće gradove u SAD-a, prvi bi bio New York, a na drugom mestu Los Angeles.

Zašto treba posetiti Grad Anđela?

Pored toga što se u Holivudu stvara mnogo filmova koje sa zadovoljstvom gledamo, Los Angeles je i centar biznisa, mode i trgovine. 

Ako preletite okean, i nađete se u ovom veličanstvenom gradu, svakako morate obići pored Hollywood-a, i Santa Monica Pier, Venice Beach, Los Angeles Downtown, Hollywood Walk of Fame, Griffith Observatory, Rodeo Drive, Grauman’s Chinese, Malibu i naravno, Beverly Hills. 

Često ćete čuti da Los Angeles skraćeno zovu L.A. (el-ej). Evo nekih zanimljivosti koje verovatno niste znali. Čuvena slova na Hollywood Hills-u, zajedno su teška 220 tona. Na Rodeo Drive-u pronaći ćete najeksluzivnije trgovine koje je obišla Julia Roberts u kultnom filmu „Zgodna žena“ (Pretty woman). 

Verovatno ste gledali čuvenu seriju „Baywatch“, na koju će vas podsetiti poznata Venice plaža, a ukoliko volite da surfujete, uživo a ne putem interneta, za vas je nezaobilazno mesto Malibu i Surfrider Beach. 

Nemojte izovstaviti da obiđete muzej voštanih figura „Madam Tussauds“, gde se posetioci mogu slikati kraj realističnih sportskih, filmskih zvezda i svih drugih poznatih osoba i slavnih ličnosti iz istorije.

Koliko traje let od Beograda do Los Angelesa?

Iz Beograda do Grada Anđela ne postoji direktan let, ali možete presedati koristeći najpoznatije svetske avio kompanije. Koliko dugo ćete leteti preko okeana, zavisi za kog prevoznika ste se odlučili. 

Najkraće vreme potrebno da se stigne u Los Angeles je 19 časova i 20 minuta, pri čemu se pravi pauza u trajanju od pet časova. Najduže trajanje putovanja do grada na obali Tihog okeana, je ceo jedan dan, dakle oko 24 časa, u šta se računa i zadržavanje na aerodromima.

Kolika je udaljenost između Beograda i Los Angelesa?

Ako pogledamo na kartu sveta, ili na globus, videćemo da ćemo uskoro otići na drugi kraj planete. Beograd i Los Angeles su udaljeni čitavih 10299 kilometara. 

Kolika je vremenska razlika između Beograda i Los Angelesa?

Kada sletite na međunarodni aerodrom LAX, biće potrebno da vratite svoje kazaljke devet časova unazad, pošto toliko iznosi razlika u vremenskim zonama, između Los Angelesa i Beograda.

Aerodrom LAX

Aerodrom u glavnom gradu Kalifornije, godišnje primi oko 67 miliona putnika, što ga svrstava na treće mesto kada se radi o najprometnijim aerodromima na svetu. U neposrednoj blizini aerodroma LAX nalazi se dosta hotela koji nude uslugu prevoza od i do aerodroma. 

Cena avio karte Beograd – Los Angeles:

Cena karte zavisi da li kupujete povratnu kartu ili u jednom smeru, kao i od toga koju avio kompaniju ćete izabrati. U tom smislu, potrebno je izdvojiti između 754 i 855 evra. Ako se odlučite za kartu u jednom pravcu, platićete između 622 i 1222 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane