Dodaj firmu

Avio karte Beograd – Kopenhagen Beograd

Turistička agencija Tijuana Tickets

Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog o...
Pročitaj više

Vespučijeva 24
Beograd

Avio karte TGS Team Travel

Posetite i najudaljenija mesta na planeti po najpovoljnijim cenama. Avio karte svih svetskih avio kompanija, kao i low-cost kompanija: Wizz Air, EasyJet, Ryanair…
Pročitaj više

Obilićev venac 18-20 (City Passage)
Beograd

Avio karte Bravo travel

Turisticka agencija Bravo travel nudi veoma jeftine avio karte prema svim destinacijama kao i popularan work and travel program.
Pročitaj više

Dobracina 9, I sprat
Beograd

Avio karte Flyfast

Pristupačne avio karte putem agencije „Flyfast“ omogućiće Vam da obiđete ceo svet. Udaljene destinacije, prestonice sveta i njihove znamenitosti, sada su Vam na dohvat ruke, za svega nekoliko časova leta avionom!
Pročitaj više

Generala Mihajla Nedeljkovića 65/4
Beograd

Avio karte Play travel

Agencija Play travel vam omogućava online rezervacije svih vrsta avio karata. Cene avio karata su dosta povoljne, a saradnja je sa najpoznatijim svetskim avio kompanijama (Lufthanza).
Pročitaj više

Požeška 63
Beograd

Avio karte Hipnos

Iskoristite naše 20-to godišnje iskustvo u pronalaženju najpovoljnije avio karte za ceo svet. Radimo online rezervaciju i prodaju za jeftine avio karte.
Pročitaj više

Marsala Birjuzova 47
Beograd

Oktopod travel

Udaljena mesta širom planete, sa nama su Vam bliža nego ikad. Dovoljno je samo da zamislite odmor iz Vaših snova i sa nama podelite Vaše želje i planove. Sa zadovoljstvom ćemo Vam obezbediti avio karte za ceo svet, po najpristupačnijim cen...
Pročitaj više

Bojanska 7
Beograd

Trebaju Vam Avio karte Beograd – Kopenhagen? Ovo je priča o gradu Male sirene, koja će vas ubediti da veoma brzo rezervišete let prema severu. 

Postoji mnogo razloga zašto biste posetili Kopenhagen. Ako vas u glavni grad Danske ne zove poslovna ponuda koja se ne odbija ili ljubav vašeg života, motiv može biti da se slikate sa Malom sirenom ili da gledate smenu straže ispred kraljevske palate.

Znamenitosti Kopenhagena

Vrlo brzo, kada sletite na aerodrom i provedete jedan dan u Kopenhagenu, osećaćete se kao kod kuće, a sve zbog toga što je ovo gostoljubiv grad. Danci imaju sređeno društvo i ekonomski su neopterećeni, pa su verovatno iz tog razloga veoma opušteni, ljubazni i prijatni.

Za vreme Drugog svetskog rata, Kopenhagen nije bio razaran, pa ćete moći da uživate u lepotama danske arhitekture iz doba kralja Kristijana IV, iz 17. veka, poput Okruglog tornja. 

Ako želite da se zabavljate tu je Tivoli, najpoznatiji zabavni park Evrope, koji potiče iz 1843. god. Tu možete pronaći 25 različitih vrsta vožnje, razne igre, dva pozorišta i pozornicu na otvorenom na kojoj nastupaju poznata lica. Ako volite da okušate sreću, tu je kazino, a možete se i okrepiti u nekom od restorana. 

Amalienborg slot je zimska kraljevska rezidencija. To su četiri istovetne palate u rokoko stilu. U podne, straža ima svečanu smenu, što posebno privlači radoznalost turista. U palati se nalazi i muzej.

Rundetarn je sagrađen 1716. god. kako bi ruski car Petar Veliki imao savršen pogled na Kopenhagen. Toranj je visok 36 metara, a do vrha se stiže spiralnim prolazom dugim 206 metara.

Tycho brahe je planetarijum koji je najveći u Evropi. Videti slike iz svemira, na ogromnom platnu od 1000 kvadratnih metara, a sve uz pomoć kompjutera, prizor je koji se ne zaboravlja.

U Nyhavnu, u 17. veku postojali su barovi i bordeli, gde su se sastajali mornari nakog dugih putovanja. Danas su tu restorani i kafići, a tu je živeo i čuveni pisac bajki Hans Kristijan Andersen, pa ćete na severoistočnoj strani, videti i kip njegove Male sirene.

Pored kulturnih sadržaja, Kopenhagen će vam ponuditi mnogo prodavnica, butika, sjajnih restorana ali i klupsku scenu. Šta god da su vaši interesi, da li umetnost i dizajn, šoping ili dobra hrana i piće, Kopenhagen vam sve to u izobilju može ponuditi. Recimo, dobra ideja je da pakleno leto u Beogradu zamenite severnijim predelima, pa će grad Male sirene biti pravi izbor.

Koliko traje let od Beograda do Kopenhagena?

U ovom gradu ćete biti za dva sata i 15 minuta, ako se radi o korišćenju direktnog leta, dok u slučaju kada morate da presedate, putovanje će potrajati znatno duže, čak do 12 sati i 55 minuta, uz pauzu od 9 sati. 

Koliko su udaljeni Beograd i Kopenhagen?

Dva grada deli razdaljina od 1327 kilometara.

Da li su Beograd i Kopenhagen u istoj vremenskoj zoni?

Kada sletite na aerodrom, nećete morati da pomerate svoj sat, jer je u dve prestonice isto vreme.

Aerodrom u Kopenhagenu

Od cetra glavnog grada Danske, međunarodni Aerodrom Kopenhagen udaljen je svega 8 kilometara. Postoje tri terminala, od kojih je jedan za domaće letove, i dva za međunarodne. 

Pošto ste sleteli, neophodno je da stignete do centra grada. To možete učiniti metroom, koji saobraća na svakih 5 minuta, u toku dana, a u toku noći, na svakih 15 do 20 min. U vožnji metroom provešćete oko 15 minuta.

Cena avio karte Beograd – Kopenhagen:

Cena zavisi od toga da li koristite direktan let ili presedate u nekom od gradova, te da li imate povratnu kartu ili u jednom pravcu, kao i od toga čije usluge koristite. 

U tom smislu, cena povratnih karata je od 201 do 346 evra. Za kartu u jednom smeru trebalo bi platiti od 138 do 826 evra, u zavisnosti od avio kompanije koja uslugu prevoza pruža.

*Cene su infomrativnog karaktera, za sve preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane