Dodaj firmu

Avio karte Beograd - Rio de Žaneiro Beograd

Turistička agencija Tijuana Tickets

Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog o...
Pročitaj više

Vespučijeva 24
Beograd

Avio karte Bravo travel

Turisticka agencija Bravo travel nudi veoma jeftine avio karte prema svim destinacijama kao i popularan work and travel program.
Pročitaj više

Dobracina 9, I sprat
Beograd

Avio karte TGS Team Travel

Posetite i najudaljenija mesta na planeti po najpovoljnijim cenama. Avio karte svih svetskih avio kompanija, kao i low-cost kompanija: Wizz Air, EasyJet, Ryanair…
Pročitaj više

Obilićev venac 18-20 (City Passage)
Beograd

Avio karte Flyfast

Pristupačne avio karte putem agencije „Flyfast“ omogućiće Vam da obiđete ceo svet. Udaljene destinacije, prestonice sveta i njihove znamenitosti, sada su Vam na dohvat ruke, za svega nekoliko časova leta avionom!
Pročitaj više

Generala Mihajla Nedeljkovića 65/4
Beograd

Avio karte Play travel

Agencija Play travel vam omogućava online rezervacije svih vrsta avio karata. Cene avio karata su dosta povoljne, a saradnja je sa najpoznatijim svetskim avio kompanijama (Lufthanza).
Pročitaj više

Požeška 63
Beograd

Avio karte Hipnos

Iskoristite naše 20-to godišnje iskustvo u pronalaženju najpovoljnije avio karte za ceo svet. Radimo online rezervaciju i prodaju za jeftine avio karte.
Pročitaj više

Marsala Birjuzova 47
Beograd

Oktopod travel

Udaljena mesta širom planete, sa nama su Vam bliža nego ikad. Dovoljno je samo da zamislite odmor iz Vaših snova i sa nama podelite Vaše želje i planove. Sa zadovoljstvom ćemo Vam obezbediti avio karte za ceo svet, po najpristupačnijim cen...
Pročitaj više

Bojanska 7
Beograd

Trebaju Vam Avio karte Beograd – Rio de Žaneiro? Želite li da vidite plažu Copacabana, stadion Maracana, veličanstven novogodišnji doček ili karneval, kao i veliki kip Hrista Spasitelja, onda je Rio de Žaneiro prava destinacija za vas.

Rio de Ženeiro – znamenitosti

Rio je osnovan 1565. godine i broji oko 6.300.000 stanovnika. Do 1960. godine, ovaj grad je bio i prestonica Brazila, posle čega je tu ulogu preuzela Brazilija. U odnosu na sve ostale gradove u Brazilu, Rio de Žaneiro nema konkurenciju kada je turizam u pitanju.

On predstavlja kulturni, sportski i ekonomski centar zemlje, dok će ove godine biti i domaćin Olimpijskih igara. 

Na brdu Corcovado, iznad grada, nalazi se kip Hrista Spasitelja, što je ujedno i zaštitni znak Rio de Žaneira. Kip je proglašen jednim od sedam svetskih čuda, a svake godine mu se divi novih 300 000 turista. Visina kipa je 30 metara, težak je 635 tona, odakle puca fantastičan pogled na grad i obalu. 

Pored spomenute Copacabane, tu su još dve svetski poznate plaže, Ipanema i Leblon. Svake godine, 31. decembra, više od dva miliona ljudi, dočekuje ponoć i Novu godinu, uz impresivni vatromet, iznad Copacabane. 

Za muški svet, pravi raj za oči su Brazilke izvajanog tela, koje kao delfini uranjaju u okean. Uz njih, možete zaigrati i odbojku na pesku, popiti piće u high-class kafeima rasutim duž plaže, dok gledate fenomenalne automobile, uz mnogo poznatih ličnosti, i naravno, uvek prisutne zvuke sambe.

Karneval u Riu, najpoznatiji je na svetu, i čest razlog zbog koga turisti preleću okean. Svakoga dana, u vreme održavanja karnevala, oko dva miliona ljudi pleše na ulici, a sve je u ritmu sambe, što je atraktivni afričko-brazilski tradicionalni ples. Ako želite da i vi budete jedan od više miliona ljudi, moraćete da spakujete kofere i sednete u avion krajem februara i početkom marta.

Poznato je da Brazilci žive za najvažniju sporednu stvar na svetu, a to je fudbal. U tom smislu, Maracanu morate videti, a navešćemo da je Rio i klupski fudbalski centar Brazila, čiji najpoznatiji timovi broje oko 30 miliona navijača. 

Kada bi se preveo naziv grada, dobili bismo “Januarsku reku“, a možemo ga još opisati i kao spoj nespojivog, grad hedonizma i preterivanja u svemu. Sve što smo nabrojali u dosadašnjem tekstu, čini ga jednom od najprivlačnijih svetskih destinacija. 

Koliko traje let od Beograda do Rio de Žaneira?

Naravno, pošto letite na drugi kraj sveta, ne može se stići tako brzo, ali šta je vreme provedeno u avionu spram lepota koje pruža Rio? Najkraće vreme za koje možete stići do Ria je 14 sati i 35 minuta, a najduže za 23 časa i 40 minuta, naravno, sve zavisi za koju avio kompaniju ste se odlučili. U primeru dužeg putovanja, imaćete najviše dva presedanja. 

Koliko su udaljeni Beograd i Rio de Žaneiro?

Razdaljina između dva grada je 9903 kilometara.

Kolika je vremenska razlika između Rio de Žaneira i Beograda?

Kada sletite na aerodrom u Riu, moraćete da vratite kazaljke na pet sati unazad.

Aerodrom Galeo-Antonio Carlos Jobim

Ovaj aerodrom godišnje ugosti oko 75 miliona putnika. Dugo je bio najznačajnija vazdušna luka u Brazilu, ali je od 1985. godine, najveći broj vazdušnih letova prebačen za Sao Paolo.

Cena avio karata Beograd – Rio de Žaneiro:

Kao i uvek, cena zavisi od avio kompanije čije usluge koristite, ali i od toga da li je u pitanju povratna karta ili ona u jednom smeru. U tom smislu, raspon cena za povratne karte je od 1520 do 2113 evra. Za kartu u jednom pravcu, trebalo bi izdvojiti od 1574 do 1787 evra.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane