Dodaj firmu

Avio karte Beograd – Madrid Beograd

Turistička agencija Tijuana Tickets

Uživajte i Vi na savršenom putovanju, izaberite turističku agenciju Tijuana Tickets iz Beograda. Domen našeg rada obuhvata individualne rezervacije hotela i avio karata za ceo svet, u skladu sa Vašim željama. Takođe, nudimo usluge putnog o...
Pročitaj više

Vespučijeva 24
Beograd

Avio karte Bravo travel

Turisticka agencija Bravo travel nudi veoma jeftine avio karte prema svim destinacijama kao i popularan work and travel program.
Pročitaj više

Dobracina 9, I sprat
Beograd

Avio karte TGS Team Travel

Posetite i najudaljenija mesta na planeti po najpovoljnijim cenama. Avio karte svih svetskih avio kompanija, kao i low-cost kompanija: Wizz Air, EasyJet, Ryanair…
Pročitaj više

Obilićev venac 18-20 (City Passage)
Beograd

Avio karte Flyfast

Pristupačne avio karte putem agencije „Flyfast“ omogućiće Vam da obiđete ceo svet. Udaljene destinacije, prestonice sveta i njihove znamenitosti, sada su Vam na dohvat ruke, za svega nekoliko časova leta avionom!
Pročitaj više

Generala Mihajla Nedeljkovića 65/4
Beograd

Avio karte Play travel

Agencija Play travel vam omogućava online rezervacije svih vrsta avio karata. Cene avio karata su dosta povoljne, a saradnja je sa najpoznatijim svetskim avio kompanijama (Lufthanza).
Pročitaj više

Požeška 63
Beograd

Avio karte Hipnos

Iskoristite naše 20-to godišnje iskustvo u pronalaženju najpovoljnije avio karte za ceo svet. Radimo online rezervaciju i prodaju za jeftine avio karte.
Pročitaj više

Marsala Birjuzova 47
Beograd

Oktopod travel

Udaljena mesta širom planete, sa nama su Vam bliža nego ikad. Dovoljno je samo da zamislite odmor iz Vaših snova i sa nama podelite Vaše želje i planove. Sa zadovoljstvom ćemo Vam obezbediti avio karte za ceo svet, po najpristupačnijim cen...
Pročitaj više

Bojanska 7
Beograd

Koja je cena avio karte Beograd – Madrid? Španija je čarobna zemlja, a Madrid je grad koji možete istražiti šetajući po njemu, dok će svoj pravi sjaj pokazati noću. Ubraja se u najveće evropske metropole, a nazivaju ga još i “Najvatrenijim gradom“ u Evropi.

Znamenitosti Madrida

Madriđani su topli ljudi, gostoljubivi i prijatni, u koje ćete se veoma brzo zaljubiti, isto kao i u arhitekturu, ulice ili hranu. Kada smo rekli da glavni grad Španije možete obići tako što ćete pešice razgledati, to bi značilo da nije toliko ogroman da ne možete vlastitim nogama osetiti svaki pedalj, dok sa druge strane, Madrid zaista nudi mnogo toga. 

Ako vam šetanje u nekom trenutku postane odviše naporno, tu je uvek metro.

Pri samom centru nalazi se trg Plaza del Sol i bazar San Miguel, odakle vodi ulica Gran Via, gde ćete susresti mnogobrojne restorane, pozorišta i trgovine. Ako volite restorane stranih kuhinja i noćni život, obavezno zavirite u deo grada koji se zove Malasana. Ukoliko preferirate turske, indijske, kubanske i mnoge druge specijalitete, obiđite restorane i kafiće u delu grada pod nazivom Lavapies. 

Kada govorimo o znamenitostima Madrida, najpre spomenimo kraljevsku palatu i crkvu Almudena. U glavnom gradu Španije ima mnogo trgova, dok Plaza Espana ukrašava statua Don Kihota i Sancho Panze, kao i i Cervantesa koji posmatra svoje junake.

Ako naginjete umetnosti, za vas je muzej Prado, jedan od najbolje opremljenih u Evropi, a ako volite modernu umetnost posetite Reina Sofia. Susrešćete dela Dalija, Pikasa, Miroa...

Ukoliko je priroda vaša preokupacija, ili vam je potreban odmor posle šetnje po „najvatrenijem gradu“ Evrope, tu je park Retiro. Lep je i prostran, a u sklopu njega se nalazi Palacio de Velazquez, dok se kao najveća atrakcija parka izdvaja Monumento Alfonso XII, oivičen jezerom. 

U Madridu možete uživati i tako što ćete baciti pogled u daljinu sa krovne terase, pa u tom smislu posetite “Círculo de Bellas Artes”. El Rastro je buvljak, koji se održava nedeljom u ulici Calle Ribera de Curtidores, pa možete kupiti suvenire, ručne radove, nakit i sve ono što želite da ponesete u Srbiju kao dragu uspomenu.

U toku noći, grad sasvim oživi, i u njemu nikada nije prekasno za još jednu čašicu pića. 

Vratimo se nakratko na arhitekturu, pa recimo da su najpoznatiji neboderi u Madridu dobili ime i “Vrata Evrope”, a pravo ime im je Kio Towers. Katedrala Santa Maria je sedište Rimokatoličke nadbiskupije Madrida, dok je Plaza Mayor glavni centralni trg.

Prilikom posete glavnom gradu Španije, ne smete zaobići Plaza de Toros de las Ventas, gde se nalazi prelepa arena za borbe sa bikovima, dok je nezaobilazan i Santiago Bernabeu, stadion Real Madrida, jer ne zaboravimo, da ovde pričamo o gradu fudbala.

Koliko traje let Beograd – Madrid?

Najmanje koliko vam je potrebno da se nađete u Madridu je 5 časova, uz presedanje i pauzu od 50 minuta. Najviše ćete putovati 16 časova i 30 minuta, što sve zavisi od avio kompanije koju odaberete.

Koliko iznosi udaljenost između Beograda i Madrida?

Dva grada deli rastojanje od 2588 kilometara. 

Koja je vremenska razlika između Beograda i Madrida?

Dve prestonice nalaze se u istoj vremenskoj zoni, pa nećete morati prilagođavati vaše časovnike.

Međunarodni Aerodrom Madrid Barajas

Od centra Madrida, ova vazdušna luka je udaljena svega 12 km, i podeljena je na četiri terminala. 

Verovatno vas sve zanima i kako je najbrže i najpovoljnije stići od aerodroma do centra grada? Najbolje će biti da se vozite metroom, tako da postoje dve stanice podzemne železnice. 

Drugi način jeste da koristite autobus, pa ćete putovati oko 40 minuta do centra.

Cena avio karata Beograd – Madrid:

Ako znate dan svog povratka u Beograd, izabraćete povratnu kartu, čija se cena kreće od 210 do 367 evra, u zavisnosti od avio kompanije. Ako za Madrid letite u jednom smeru, biće potrebno da izdvojite od 259 do 905 evra. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za prodaju avio karata koje su oglašene ispod našeg teksta.   

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane