Kao što im samo ime kaže, sigurnosne folije su tu da bi nam pružile bezbednost. Folije za stakla obično vezujemo za zaštitu od sunca, dok vrsta folija o kojoj govorimo u našem tekstu, čuva nas od mogućih provala i krađa.

Sigurnosne folije za stakla

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete raditi postavljanje SIGURNOSNE FOLIJE

Beograd

Stopsol Protect - stopsol, ogledalo i UV folije za staklo
Stopsol Protect - stopsol, ogledalo i UV folije za staklo
Šangajska 19 Pozovi

Firma Stopsol Protect iz Beograda pruža usluge digitalne štampe, brendiranja izloga i vozila, izrade i montaže stopsol, ogledalo, uv i folija za zaštitu od sunca...
Pročitaj više

Sun Control zatamnjivanje stakala
Sun Control zatamnjivanje stakala
Brsjacka 31
Zvezdara Pozovi

Kompanija Sun Control nudi Vam najkvalitetnije folije za zatamnjivanje stakala na vozilima ili objektima. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor folija američke proizvodnje za profesionalnu ugradnju, u originalnom pakovanju i sa doživotnom gar...
Pročitaj više

FOLIJEPRO - TERMO STOPSOL SIGURNOSNE FOLIJE ZA STAKLA
FOLIJEPRO - TERMO STOPSOL SIGURNOSNE FOLIJE ZA STAKLA
Vodovodska 160
Čukarica Pozovi

Folije za stakla Folijepro su prvenstveno odbrana od sunca, provale, nepogode, štetnog zračenja, neprijatnih pogleda, a tek potom estetsko uobličavanje ambijenta. Naša firma je zastupnik jedne od vodećih firmi za folije za stakla u svetu, Han...
Pročitaj više

Folije za stakla Ultra Stop Aloha
Folije za stakla Ultra Stop Aloha
Mirijevski bulevar 39v
Zvezdara Pozovi

Ultra Stop Aloha je kompanija koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo i veliki broj prekrivenih površina zaštitnim zaštitnim i reklamnim folijama, kao foto tapetama. Sedište firme se nalazi u Mirijevu, a njeni klijenti su najpoznatije banke, ...
Pročitaj više

Kao što im samo ime kaže, sigurnosne folije su tu da bi nam pružile bezbednost. Folije za stakla obično vezujemo za zaštitu od sunca, dok vrsta folija o kojoj govorimo u našem tekstu, čuva nas od mogućih provala i krađa.

Sigurnosne folije za stakla

Ovaj tip folija je dizajniran za odbrambene svrhe, i u stanju je da izdrži udarce jakog intenziteta. Popularno ime im je antivandal folije. Mogu se pronaći različite vrste sigurnosnih folija, kao što su potpuno transparentne ili providne kao staklo, potom modeli sa ogledalo-špijun i klima UV funkcijom koji su sjedinjeni u jednu foliju.Šta se dešava kada neko pokuša da provali staklo koje je zaštićeno ovakvom vrstom folije? Dakle, kada je sigurnosna folija montirana na staklo i dođe do pokušaja provale, odnosno do razbijanja stakla, ono će se ponašati poput šoferšajbne automobila. To bi značilo da će staklo prsnuti, ali će istovremeno onemogućiti provalnika da uđe ili odnese bilo šta iz vašeg poslovnog prostora, objekta ili lokala. U zavisnosti od intenziteta udarca, u ponudi postoje i određene debljine sigurnosnih folija, pa tako razlikujemo 100, 175, 200 i 300 mikrona.

Sigurnosne folije za stakla – prednosti

Najvažnija osobina sigurnosnih folija za stakla jeste što one i posle udarca ostaju u jednom komadu. Pomislite koliko je ugradnja ovakve vrste zaštite zapravo dobra investicija, jer šteta nakon eventualne provale može biti neuporedivo viša od cene koju ćete platiti za sigurnosne folije za stakla. Folije se najčešće montiraju na izloge objekata u kojima postoji vredna roba, kao što su zlatare, menjačnice, banke i slično. Navešćemo neke primere: recimo provalnik pokušava da uđe u mini market. Najpre baci kamenicu, koja nije dovoljna, a potom pokušava snažnim udarcima nogom da izbije staklo. Pošto iskustvo govori da je prilikom obijanja objekta lopovu bitan svaki sekund, to što sigurnosna folija usporava ili potpuno onemogućava taj proces, pri tome praveći buku, znači da će još neko iz okoline čuti da je u toku pokušaj provale i reagovaće pozivanjem policije.

Sigurnosne folije za auto

Kao što se može zaštititi izlog prodavnice ili nekog drugog objekta od provale uz pomoć sigurnosnih folija, isto se može uraditi i sa staklima automobila. Nisu retki slučajevi da neko pokuša da ukrade auto, pa će uloga folije biti da taj pokušaj spreči. Sigurnosne folije su nevidljivi zaštitni sloj na staklu, a isto tako one u slučaju nezgode sprečavaju telesne ozlede, jer onemogućavaju lomljenje i raspršivanje stakla. Folija postavljena na unutrašnju stranu stakla automobila, povećava njegovu čvrstoću, i polomljeno staklo drži na svom mestu, što može čak i spasiti život.Sigurnosne folije za automobile su optički čiste, prilagođavaju se osobinama stakla, ne iskrivljuju sliku, a takođe postoje u boji, odnosno zatamnjene.

Sigurnosne folije za kola

Ovakva vrsta zaštite će vam omogućiti maksimalnu sigurnost i ličnu zaštitu. Pored svih navedenih osobina, sigurnosne folije neprimetno umanjuju moguće štete usled uticaja UV zraka. Ugradnjom sigurnosnih folija na vaš automobil, postižete više prednosti, kao što je zaštita auta od krađe, sigurnost u slučaju mogućih nezgoda, pomenuta zaštita od sunca, te lepši i moderniji izgled automobila.

Sigurnosne folije – cena:

Prosečna cena sigurnosnih folija je oko 1185 dinara po kvadratnom metru. Za auto stakla, cene variraju od tipa vozila, odnosno da li je u pitanju malo, srednje, veliko, karavan vozilo, kombi vozilo ili džip, pa se kreću od 100 evra do 175 evra, čime je obuhvaćena ugradnja svih stakala osim prednjeg vetrobranskog stakla. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miodrag Kostic
  22.10.2018 01:12

  Ja sam pre odredjenog vremena kupio sigurnosnu foliju za svoj auto i samo mogu da vam kazem da se nisam pokajao. Cena je bila 1000 dinara po metru kvadratnom.

  Petar Jankulovski
  11.09.2017 01:18

  Poenta cele price je pre svega da se svaka sigurnosna folija treba platiti na jedan pravi nacin.

  Milen Jovanovic
  05.05.2017 11:08

  Ukoliko pricamo o kvalitetu, onda su to sigurno sigurnosne folije nesto sto je manje vise svima potrebno.

  Stojance Ristovski
  21.04.2017 01:34

  Ukoliko planirate da se odlucite za ove folije sigurno cete moci pre ili kasnije da se pokajete. Druge stvari po meni nisu bas toliko vazne.

  Filip Milutinovic
  12.04.2017 11:12

  Po meni su u svakom slucaju ove folije nesto sto treba i mora da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Milen Jovanovic
  07.04.2017 01:26

  U svakom slucaju su sigurnosne folije nesto sto necete morati nuzno da bacite.

  Mihajlo Nastasovic
  23.03.2017 07:23

  Sto se ovih floija tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan.

  Todor Markovic
  13.03.2017 01:03

  Kako god da okrenete, ovo su i vise nego posebne folije. Sev drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

  Ivana Petrovic
  04.03.2017 03:31

  Ovo su naravno veoma bitne folije od kojih ne postoji nista bolje.

  Marina Zivkovic
  22.02.2017 09:53

  Naravno da su pre ili kasnije sigurnosne folije manje vise svima potrebne. Pri tome, nije ovde vise poenta ni u cenama. One su ipak manje vise svima pristupacne.

  Jovana Milinkovic
  14.02.2017 12:58

  Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego posebne folije. Sve drugo je manje vazno.

  Petar Jankulovski
  06.02.2017 08:03

  Koliko mi se samo cini, svake sigurnosne folije moraju bas onako debelo da se plate. To jednostavno tako funkcionise.

  Lea Stankovic
  01.02.2017 07:43

  Koliko mi je samo poznato, sto se tice sigurnosih folija, veoma je bitno da se odlucite za kvalitet. Ako vam to bude glavni kriterijum, onda cete to morati i dobro da platite.

  Milen Jovanovic
  25.01.2017 07:42

  U svakom slucaju bih uvek mogla d kazem samo to da su ipak sigurnosne folije nesto u sta po mom misljenju mozete da imate puno poverenje.

  Simona Vucinic
  18.01.2017 10:14

  Sto se tice ulaganja u sigurnosne folije, pre ili kasnije ce da se pokaze koliko su one jedan veoma dobra investicija.

  Filip Milutinovic
  06.01.2017 09:47

  Sigurno da one uvek moraju onako bas kvalitetno da se plate.

  Marta Dencevic
  29.12.2016 08:42

  Sigurnosne folije su nesto sto ako mene pitate, definitivno jeste bas onako dobro resenje za vas.

  Mihajlo Nastasovic
  19.12.2016 09:21

  Ako mislite da sigurnosne folije budu bas onako kvalitetne, samo treba da potrazite neko provereno mesto koje se bavi prodajom takvih sigurnosnih folija.

  Ljubinka Sreckovic
  13.12.2016 07:41

  MOj prijatelj je bas relativno skoro ugradio sigurnosnu foliju i rekao mi je da je sa tim bas bio i vise nego zadovoljan.

  Todor Markovic
  01.12.2016 09:19

  Sigurnosne folije sigurno da mugu da budu od koristi ali je u isto vreme veoma vazno da se oko tog pitanja posavetujete sa nekim strucnim licem oko toga gde je najbolje da ih kupite.

  Nikolina Pantelic
  25.11.2016 07:14

  Po pitanju sigurnosnih folija, samo treba da posetite radnju Nexfil pa po tom pitanu prema tome, samo treba da se opredelite za kvaltiet.

  Jana Stankovic
  16.11.2016 10:14

  Veoma kvalitetno sigurnosne folije mozete da uradite i Stopsol Protect. Prema tome, to je zaista jedno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 10:30

  Kada trazimo sigurnosne folije, onda u svakom slucaju tezimo kvalitetu. Onda je najbolje da se po tom pitanju obratite mestu koje se zove Broutality a u koje definitivno mozete da imate puno poverenje.

  Janko Zivanovic
  25.10.2016 01:57

  Svaki strucnjak za stakla ili bezednost ce vam reci da su sigurnosne folije idealno resenje za vas ukoliko planirate za zastitite svoj zivtni prostor. To je definitivno najbolje resenje za vas.

  Petar Jankovic
  16.09.2016 09:36

  Po pravilu su ovo veoma kvalitetne folije u koje mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti. Sigurnosne folije zbog toga moraju i kalitetno i da se plate.

  Ivan Stojanovic
  26.08.2016 07:39

  Sigurnosne folije zaista imaju svoju svrhu i upotrebnu vrednost i zbog toga zaista ne treba da zalite novac da bi ih ugradili i instalirali.

  Marko Petrovic
  15.08.2016 11:18

  Mislim da je to pre bio u tvom slucaju Stojance kedan ishitren korak. Odnosno, majsotr je video da ti imas kintu i da ti se zurbi pa je pokusao i uspeo, da ti porpilicno dobru cenu naplati.

  Dusan Markovic
  21.07.2016 12:36

  Izvini druze, to je po meni nesto malo jaca cena. Evo drugar moj radi vec po ceni od 700 dinara po kvadratu. Javi se slobodno ukoliko te zanima nesto vise.

  Stojance Ristovski
  13.07.2016 12:30

  Ja sam pre odredjenog vremena kupio sigurnosnu foliju za svoj auto i samo mogu da vam kazem da se nisam pokajao. Cena je bila 1000 dinara po metru kvadratnom.