Zatamnjivanje stakala je jako popularno. Zatamnjeno staklo pruža mnoge prednosti. Bez obzira da li je u pitanju izlog vašeg lokala ili prozori automobila, efekat zatamnjivanja se ogleda u smislu očuvanja privatnosti ali i zaštite od štetnog UV zračenja.

Zatamnjivanje stakala cena

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete raditi ZATAMNJIVANjE STAKALA

Beograd

Folije za stakla Armolan
Vidikovački venac 81 Pozovi

Folije za stakala Armolan štite od sunčeve toplote i UV zračenja, pružaju privatnosti i sigurnost. Izrađene su od optički čistog poliestera koji je izuzetnog kvaliteta te Vašem automobilu, poslovnom ili stambenom prostoru pružaju dodatnu sigu...
Pročitaj više

Sun Control zatamnjivanje stakala
Brsjacka 31 Pozovi

Kompanija Sun Control nudi Vam najkvalitetnije folije za zatamnjivanje stakala na vozilima ili objektima. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor folija američke proizvodnje za profesionalnu ugradnju, u originalnom pakovanju i sa doživotnom gar...
Pročitaj više

Broutality folije za stakla
Petra Kočića 45 Pozovi

Broutality folije za stakla predstavljaju najsavremeniju zaštitu od sunca i štetnog UV zračenja, provala, kao i neprijatnih pogleda u Vaš stambeni ili poslovni prostor. U našoj ponudi nalazi se originalna folija vodećeg proizvođača Sun Contro...
Pročitaj više

FOLIJEPRO - TERMO STOPSOL SIGURNOSNE FOLIJE ZA STAKLA
Vodovodska 160 Pozovi

Folije za stakla Folijepro su prvenstveno odbrana od sunca, provale, nepogode, štetnog zračenja, neprijatnih pogleda, a tek potom estetsko uobličavanje ambijenta. Naša firma je zastupnik jedne od vodećih firmi za folije za stakla u svetu, Han...
Pročitaj više

Stopsol Protect - stopsol, ogledalo i UV folije za staklo
Šangajska 19

Firma Stopsol Protect iz Beograda pruža usluge digitalne štampe, brendiranja izloga i vozila, izrade i montaže stopsol, ogledalo, uv i folija za zaštitu od sunca...

Zatamnjivanje stakala je jako popularno. Zatamnjeno staklo pruža mnoge prednosti. Bez obzira da li je u pitanju izlog vašeg lokala ili prozori automobila, efekat zatamnjivanja se ogleda u smislu očuvanja privatnosti ali i zaštite od štetnog UV zračenja.

Zatamnjivanje stakala cena

Obično kada se ljudi odlučuju da folijom zaštite i izbrendiraju kafić, lokal, butik i slično ili stakla svog automobila, prvo što im pada na pamet kao pitanje jeste – koliko to sve košta?Naravno da kvalitet folija i profesionalna usluga diktiraju i cenu, ali sve zavisi i od tipa vozila. Recimo: ako se odlučite da zatamnite sva stakla osim prednje šoferšajbne, biće potrebno od 70 evra do 150 evra za kombi vozila. Ako se odlučite za zatamnjivanje samo prednjih stakala, u ravni vozača, cene su od 20 do 30 evra.Kada govorimo o folijama za izloge, cena se kreće od 13 do 23 evra po metru kvadratnom, u zavisnosti od vrste folije.

Zatamnjivanje stakla

Kada je reč o folijama za staklo koje se koriste na objektima, njihova veoma dobra osobina je što leti smanjuju temperaturu u prostoru do čak 15 stepeni, dok od pomenutog UV zračenja štite 100%.Samim tim, pošto je tokom vrelih letnjih dana temperatura u prostoru niža, ostvaruje se ušteda u električnoj energiji koja je potrebna da se prostor rashladi i postignu optimalni uslovi za rad.Sa druge strane, odlična osobina folija za staklo jeste u tome što one štite robu od propadanja i izbleđivanja, a tu pre svega mislimo na prodavnice i butike, i slične trgovinske radnje.Ogledalo efekat je posebno zanimljiva osobina folija, jer je takva folija spolja neprovidna, dok sa unutrašnje strane jasno vidite prostor ispred lokala. Sama folija ne bi imala potpunog smisla da ne postoji i mogućnost brendiranja. To znači da će na foliji biti odštampan vaš logotip, ubačene slike i napravljena reklama po vašoj želji. Zbog trajnosti folije ne morate brinuti, jer se pruža garancija u trajanju od obično 10 godina, kako na foliju, tako i na same radove.

Zatamnjivanje stakala - iskustva

Da biste vozili fensi automobil, ponekad je dovoljna mala intervencija kao što je zatamnjivanje stakala specijalnim folijama. Sa druge strane, da bi vaš izlog lokala privlačio dodatnu pažnju, i da biste na taj način pridobili nove kupce, pri svemu tome štedeći energiju i štiteći se od negativnog UV zračenja, folije za brendiranje izloga su prava stvar za vas.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miodrag Kostic
  01.11.2018 10:39

  kada sam pre par godina gradio kucu, dosta sam koristio folije za zatamnjivanje stakala. Sa njima imam bas dobra iskustva i veoma sam zadovoljan. Mogu slobodno svima da ih preporucima kao korisnu zastitu od UV zacenja.

  Petar Jankulovski
  12.04.2017 11:11

  Kako god da okrenete, ono i nije bas nesto previse jeftino. Mada, sigurno je samo to da moze da posluzi svojoj svrsi.

  Jovana Milinkovic
  28.03.2017 10:49

  Sto se ove vrste zatamnjivanja stakala tice, sigurno je samo to da ona moze da se uradi bas onako kvalitetno.

  Stojance Ristovski
  13.03.2017 01:02

  Naravno da ono u svakom slucaju nije posebno isto. Ukoliko se vec opredelite za kvalitet. Sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.

  Lea Stankovic
  22.02.2017 09:52

  Naravno da je ovo zatamnjivanje stakala i vise nego bitno i vazno. Ukoliko se vec za njega odlucite, sigurno se sto se mene tice necete pokajati.

  Milen Jovanovic
  06.02.2017 08:03

  Koliko mi se samo cini, uvek je jedna og glavnih stvari bila da samo yatamnjivanje stakla mora poprilicno da kosta i da to jednostavno tako mora da funkcionise.

  Simona Vucinic
  25.01.2017 07:42

  Koliko mi se samo cini, uvek je bila fora u tome sto ova vrsta zatamnjivanja mora debelo da se plati. Sve drugo je koliko mi se cini manje vazno.

  Filip Milutinovic
  06.01.2017 09:46

  Moje licno misljenje je da oko ovoga samo treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.

  Marta Dencevic
  19.12.2016 09:20

  Ako vec planirate da uradite zatamnjivanje stakla, samo biste trebali da koristite neke kvalitetne folije a ne neke kineske.

  Mihajlo Nastasovic
  01.12.2016 09:18

  Mislim da biste u svakom slucaju pre nego sto se odlucite da uradite zatamnjivanje stakala da dobro treba da se raspitate oko toga da li je to i u kolikoj meri dozvoljeno.

  Ljubinka Sreckovic
  25.11.2016 07:13

  Po pitanju zatamnjivanja stakla, asmo treba da posetite radnju Jug i vise nista oko toga nemate da se brinete.

  Nikolina Pantelic
  16.11.2016 10:13

  Ukoliko vam je vec potrebno kvalitetno zatamnjivanje stakala, onda je definitivno najbolje resenje da posetite Ultra Stop Aloha i tamo to uradite veoma kvalitetno.

  Jana Stankovic
  08.11.2016 12:50

  Ukoliko vam je potrebno kvalitetno zatamnjivanje stakala, onda je definitivno najbolje resenje za vas da posetite auto stakla Era glas i nema sta da se pokajete.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 10:28

  Kada pricamo vec o kvalitetnom zatamnjivanju stakala, moj mi je sin rekao da voma kvalitetno zatamnjena stakla mogu da se urade u Ultra Stop Aloha. To je jedno mesto koje definitivno ima proveren kvalitet.

  Todor Markovic
  25.10.2016 01:56

  Au ljudi, skoro sam bio kod jednog prijatelja koji je zatamnio stakla na svojoj kuci. Mogu samo da kazem da izgled ai vise nego mocn. Definitivn pravi izbor sa pravim ukusom.

  Janko Zivanovic
  16.09.2016 09:35

  Zatamnjivanje stakala je u svakom slucaju jedan od aktinvosti u koje mozete da imate puno poverenje da ih mozete zavrsiti bez problema. Zatamnjivanje stakala je nesto sto je u odredjenoj meri i ograniceno postojecim zakonskim propisima.

  Petar Jankovic
  26.08.2016 07:38

  Mozda je policija poostrila kontrolu ali ja to zaista ne primecujem po ulicama. Pri tome, mislim da je poprilinoc lepo kada odredjeni tipovi vozila imaju zatamnjena stakla. Deluje bas nekako mocno i otmeno.

  Ivan Stojanovic
  15.08.2016 11:17

  Mislim da je policija poprilicno u danasnje vreme poostrila kontrolu po pitanju zatamnjivanja stakala tako da je za vas u svakom slucaju najbolje resenje za vas da se posavetujete oko toga sa nekim strucnim licem.

  Marko Petrovic
  21.07.2016 12:35

  Nesto sam malo gledao po internetu i izvukao sam podatak da je u proseku potrebno oko 50 eura da se uradi kompletno zatamnjivanje stakala. Samo treba da vodite racuna o temu da vas policija zbog toga ne kazni.

  Dusan Markovic
  22.06.2016 12:51

  kada sam pre par godina gradio kucu, dosta sam koristio folije za zatamnjivanje stakala. Sa njima imam bas dobra iskustva i veoma sam zadovoljan. Mogu slobodno svima da ih preporucima kao korisnu zastitu od UV zacenja.