Dodaj firmu

Sigurnosne folije Broutality

Zaštitite Vaše vozilo na pravi način, izaberite auto folije Broutality. Bilo da su Vam potrebne folije za presvlačenje vozila ili zatamnjivanje stakala, kod nas možete naći originalne folije vodećih proizvođača: 3M, Oracal, Avery, Grafityp
Pročitaj više

Petra Kočića 45
Zemun, Beograd

Sigurnosne folije Dark Glass

Osigurajte Vaš dom, izlog ili automobil, izaberite Dark Glass folije za stakla. U našoj ponudi nalazi se širok dijapazon folija vodećih svetskih proizvođača koje pružaju zaštitu od provala, temperature, UV zračenja i mogućih povreda usled razbijenog stakla
Pročitaj više

Ariljska 2
Zvezdara, Beograd

Sigurnosne folije FOLIJEPRO

Folije za stakla Folijepro su prvenstveno odbrana od sunca, provale, nepogode, štetnog zračenja, neprijatnih pogleda, a tek potom estetsko uobličavanje ambijenta. Naša firma je zastupnik jedne od vodećih firmi za folije za stakla u svetu, Hanita Coatings Rca LTD iz Izraela..
Pročitaj više

Vodovodska 160
Čukarica, Beograd

Sigurnosne folije Stopsol Protect

Firma Stopsol Protect iz Beograda pruža usluge digitalne štampe, brendiranja izloga i vozila, izrade i montaže stopsol, ogledalo, uv i folija za zaštitu od sunca
Pročitaj više

Šangajska 19
Zemun, Beograd

Kao što im samo ime kaže, sigurnosne folije su tu da bi nam pružile bezbednost. Folije za stakla obično vezujemo za zaštitu od sunca, dok vrsta folija o kojoj govorimo u našem tekstu, čuva nas od mogućih provala i krađa.

Sigurnosne folije za stakla

Ovaj tip folija je dizajniran za odbrambene svrhe, i u stanju je da izdrži udarce jakog intenziteta. Popularno ime im je antivandal folije. Mogu se pronaći različite vrste sigurnosnih folija, kao što su potpuno transparentne ili providne kao staklo, potom modeli sa ogledalo-špijun i klima UV funkcijom koji su sjedinjeni u jednu foliju.

Šta se dešava kada neko pokuša da provali staklo koje je zaštićeno ovakvom vrstom folije? Dakle, kada je sigurnosna folija montirana na staklo i dođe do pokušaja provale, odnosno do razbijanja stakla, ono će se ponašati poput šoferšajbne automobila. To bi značilo da će staklo prsnuti, ali će istovremeno onemogućiti provalnika da uđe ili odnese bilo šta iz vašeg poslovnog prostora, objekta ili lokala. 

U zavisnosti od intenziteta udarca, u ponudi postoje i određene debljine sigurnosnih folija, pa tako razlikujemo 100, 175, 200 i 300 mikrona. 

Sigurnosne folije za stakla – prednosti

Najvažnija osobina sigurnosnih folija za stakla jeste što one i posle udarca ostaju u jednom komadu. Pomislite koliko je ugradnja ovakve vrste zaštite zapravo dobra investicija, jer šteta nakon eventualne provale može biti neuporedivo viša od cene koju ćete platiti za sigurnosne folije za stakla. 

Folije se najčešće montiraju na izloge objekata u kojima postoji vredna roba, kao što su zlatare, menjačnice, banke i slično.

Navešćemo neke primere: recimo provalnik pokušava da uđe u mini market. Najpre baci kamenicu, koja nije dovoljna, a potom pokušava snažnim udarcima nogom da izbije staklo. Pošto iskustvo govori da je prilikom obijanja objekta lopovu bitan svaki sekund, to što sigurnosna folija usporava ili potpuno onemogućava taj proces, pri tome praveći buku, znači da će još neko iz okoline čuti da je u toku pokušaj provale i reagovaće pozivanjem policije. 

Sigurnosne folije za auto

Kao što se može zaštititi izlog prodavnice ili nekog drugog objekta od provale uz pomoć sigurnosnih folija, isto se može uraditi i sa staklima automobila. Nisu retki slučajevi da neko pokuša da ukrade auto, pa će uloga folije biti da taj pokušaj spreči. 

Sigurnosne folije su nevidljivi zaštitni sloj na staklu, a isto tako one u slučaju nezgode sprečavaju telesne ozlede, jer onemogućavaju lomljenje i raspršivanje stakla. Folija postavljena na unutrašnju stranu stakla automobila, povećava njegovu čvrstoću, i polomljeno staklo drži na svom mestu, što može čak i spasiti život.

Sigurnosne folije za automobile su optički čiste, prilagođavaju se osobinama stakla, ne iskrivljuju sliku, a takođe postoje u boji, odnosno zatamnjene.

Sigurnosne folije za kola

Ovakva vrsta zaštite će vam omogućiti maksimalnu sigurnost i ličnu zaštitu. Pored svih navedenih osobina, sigurnosne folije neprimetno umanjuju moguće štete usled uticaja UV zraka. 

Ugradnjom sigurnosnih folija na vaš automobil, postižete više prednosti, kao što je zaštita auta od krađe, sigurnost u slučaju mogućih nezgoda, pomenuta zaštita od sunca, te lepši i moderniji izgled automobila. 

Sigurnosne folije – cena:

Prosečna cena sigurnosnih folija je oko 1185 dinara po kvadratnom metru. Za auto stakla, cene variraju od tipa vozila, odnosno da li je u pitanju malo, srednje, veliko, karavan vozilo, kombi vozilo ili džip, pa se kreću od 100 evra do 175 evra, čime je obuhvaćena ugradnja svih stakala osim prednjeg vetrobranskog stakla. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane