Dodaj firmu

Reflektujuće folije Broutality

Zaštitite Vaše vozilo na pravi način, izaberite auto folije Broutality. Bilo da su Vam potrebne folije za presvlačenje vozila ili zatamnjivanje stakala, kod nas možete naći originalne folije vodećih proizvođača: 3M, Oracal, Avery, Grafityp
Pročitaj više

Petra Kočića 45
Zemun, Beograd

Reflektujuće folije Dark Glass

Osigurajte Vaš dom, izlog ili automobil, izaberite Dark Glass folije za stakla. U našoj ponudi nalazi se širok dijapazon folija vodećih svetskih proizvođača koje pružaju zaštitu od provala, temperature, UV zračenja i mogućih povreda usled razbijenog stakla
Pročitaj više

Ariljska 2
Zvezdara, Beograd

Reflektujuće folije Broutality

Broutality folije za stakla predstavljaju najsavremeniju zaštitu od sunca i štetnog UV zračenja, provala, kao i neprijatnih pogleda u Vaš stambeni ili poslovni prostor. U našoj ponudi nalazi se originalna folija vodećeg proizvođača Sun Controle, sa žigom i sertifikatom
Pročitaj više

Petra Kočića 45
Zemun, Beograd

Reflektujuće folije FOLIJEPRO

Folije za stakla Folijepro su prvenstveno odbrana od sunca, provale, nepogode, štetnog zračenja, neprijatnih pogleda, a tek potom estetsko uobličavanje ambijenta. Naša firma je zastupnik jedne od vodećih firmi za folije za stakla u svetu, Hanita Coatings Rca LTD iz Izraela..
Pročitaj više

Vodovodska 160
Čukarica, Beograd

Reflektujuće folije Stopsol Protect

Firma Stopsol Protect iz Beograda pruža usluge digitalne štampe, brendiranja izloga i vozila, izrade i montaže stopsol, ogledalo, uv i folija za zaštitu od sunca
Pročitaj više

Šangajska 19
Zemun, Beograd

Sta su to reflektujuće folije? Folije za stakla su postale izuzetno popularne jer imaju dosta prednosti. Neke od njih su da pružaju mogućnost brendiranja izloga, gde možete lepo istaći svoj logotip, staviti slike i ispisati šta želite; 

druga varijanta jeste zaštita privatnosti, to jest iz unutrašnjosti prostora ka napolju sve se vidi jasno “kao na dlanu“, dok spolja ka unutra, nemoguće je videti bilo šta sem lepe folije i reklame na njoj, a pored toga postoje i takve folije koje imaju ogledalo efekat i posebno su zanimljive; 

treća dobra osobina folija jeste da folije za stakla smanjuju temperaturu u prostoru, štiteći vas 100% od štetnih UV sunčevih zraka, čime se štedi na rashlađivanju prostora u toku leta; 

i četvrta, možda i najvažnija karakteristika folija za stakla jeste njihov sigurnosni efekat, jer one mogu biti protivprovalne, pa će na taj način sačuvati vaš izlog od krađe.

U našem tekstu pozabavićemo se reflektujućim folijama za stakla.

Reflektujuće folije za stakla

Jedna od njihovih najvažnijih osobina jeste da ne propuštaju čak do 79% sunčeve energije. One se koriste za ravna stakla, mogu se montirati na već ugrađena stakla ili prozore. 

Reflektujuće folije pružaju zaštitu protiv sunčeve energije, filtrirajući štetan uticaj toplote sunčevih zraka, kao i njihovo zaslepljujuće delovanje. Pri svemu tome one neometano propuštaju svetlost i omogućavaju jasan vid.

Zbog svih prednosti koje smo naveli, u prostorijama zgrade na čijim prozorima ili izlozima su montirane reflektujuće folije, biće primetno svežije i prijatnije, što zaposlenima u firmi omogućava bolje radne uslove a samim tim i veću efikasnost i produktivnost u radu. 

Reflektujuće folije za izloge

Veoma bitna karakteristika reflektujućih folija za izloge jeste što one čuvaju robu koja se nalazi unutra, odnosno neće doći do izbleđivanja ili kvarenja usled svetlosti ili toplote. Druga veoma važna osobina jeste što su ovakve folije izuzetno dugotrajne, pa se ni nakon višegodišnje upotrebe ne primećuju nikakvi znaci promena što se tiče kvaliteta, a ni u njihovom spoljašnjem izgledu. 

Reflektujuće folije se pripremaju takozvanim „postupkom pare“, pri čijoj primeni se mikro tanak, delom providan metalni sloj, stavlja na poliester foliju. Ovakva vrsta folije pruža najviši stepen zaštite protiv toplote sunčevih zraka. One poseduju i lepljivi sloj, koji stvara molekularnu vezu između folije i stakla. Rezultat toga je savršenija optička slika kao i duži vek trajanja u odnosu na obične lepljive slojeve. Reflektujuće folije imaju najtrajniji i najjači sloj protiv ogrebotina, što znači da ćete stakla moći da održavate na tradicionalan način, pri čemu se folija neće oštetiti. 

Svaki film sadrži zaštitni sloj protiv štetnih UV zraka, pa se na taj način filtrira 99, 9 posto UV zraka, što značajno utiče da roba koja se nalazi u izlogu zbog sunca ne izbledi.

Reflektujuće folije za automobile

Reflektujuća folija može poslužiti i kao reklama. To je jedan od savremenijih načina reklamiranja, i pošto je ovo nova vrsta materijala za reklamiranje, postoji veliki potencijal njene primene. 

Reklame reflektujuće folije se mogu koristiti za bilborde, svetleće reklame, automobile, izloge, kao i za sve staklene površine koje zahtevaju termo-izolacionu zaštitu, ali i sigurnosnu zaštitu stakla. 

Reflektujuće folije – cena:

Cene reflektujućih folija se kreću od 1650 din. do 5800 dinara, po metru kvadratnom. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane