Ponedeljak 25.05.2015 17:25

Vodolija

(21.01 - 18.02)
Horoskop Vodolija

Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se dodatno angazujete u nekim poslovnim situacijama, budite iskreni i nemojte davati lagodna obecanja. Vazno je da korektno ispunite svoj deo obaveza. Bez obzira na popularnost koju uzivate kod suprotnog pola, izbegavajte avanturu ili koketiranje sa jednom izazovnom osobom. Pokajacete se, ako precenite svoje mogucnosti ili neka ogranicenja.rnSugestija: Preterana doza hrabrosti moze i da Vam naskodi.

Vodolija

Od 21. januara do 18. februara

Vodolija je muški vazdušni znak koji je pod vladavinom Saturna i Urana. Vodolija je jedini znak koji ima izraženu humanost i želju za grupnim radom. Prijateljstvo im je na prvom mestu i veoma su odani ljudima koje vole. Vole da troše novac ali uvek uspevaju i da ga zarade.

Vodolije su pune ideja i imaju želju za isticanjem. Nisu sebični i sve vole da podele sa okolinom. Originalni su i vole da se dokazuju. Pošteni su i ne podnose licemere. Ne odustaju od svojih principa. Imaju poverenja u druge ljude i najviše im prijaju poslovi u kojima će sarađivati sa velikim brojem ljudi.

Vodolije vole da pomažu drugima. Poslovi koji im leže su vaspitavanje dece, socijalni rad ili bilo šta vezano za prenošenje znanja i pomaganje drugima. Njih novac ne zanima, koliko ih zanima uspeh sam po sebi.

Do pravog uspeha u poslu Vodolije dolaze kada prethodno razrade plan kako bi mogli da se pripreme za ono što ih očekuje. Nezavisni poslovi su idealni za osobe rođene u znaku Vodolije. Na ljubavnom planu Vodolije su maštovite. Strastvene su i uživaju u promiskuitetu.

Vodolije idealizuju partnere i u ljubavi im je lako ugoditi. Omiljene boje Vodolija su teget i zelena. Neke od osoba rođenih u znaku Vodolije su – Volfgang Amadeus Mocart, Tomas Edison, Abraham Linkoln, Jovan Dučić, Josip Juraj Štrosmajer...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Sanovnik

Današnji pojam

Čovek

Visok čovek- problemi na pomolu Nizak čovek- neočekivani do... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike :

 1. b.s

  Zanima me da li cu se sa verenikom pomiriti i da li ce doci do venčanja ove godine? Ja sam Rodjena 30.01.1986,a on 20.03.1975. da li nam je suđeno ili nije.

  • Horoskop

   b.s, imate potrebu da promenite osnovni tok događaja i želite da ulepšate svoj ljubavni život. Primedbe koje upućujete voljenoj osobi uglavnom ostaju bez željenog odjeka. Partner ostaje u uverenju da se razume bolje od Vas u niz različitih tema i oblasti, što Vas dodatno iritira. Ukoliko uspete da rešite ove probleme u Vašoj vezi, možete očekivati značajnu promenu u odnosu sa voljenom osobom.

 2. Julio

  Kada cu se vratiti svojoj devojci i ozdraviti makar malo, psihicki sam lose i imam aritmiju? molim Vas nesto konkretno vremenski, ja 9 2 1987 ona 17 6 1990

  • Horoskop

   Julio, potrebno je da se bolje prilagođavate. Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neobične ideje i svojim ponašanjem u Vama podstiče osećaj nesigurnosti. Potrebno Vam je nečije prisustvo, ali i određeni stepen emotivne slobode. Predstoji Vam značajna promena u odnosu sa voljenom osobom.

 3. STANA

  RODJENA 1.2.1971. NOVI SAD 22.15 CASOVA LJUBAV,POSAO.HVALA PUNO POZDRAV. STANA NOVISAD

  • Horoskop

   STANA, imate potrebu da promenite osnovni tok događaja i želite da ulepšate svoj ljubavni život. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju "ljubavnu sreću" i uticaj. Što se tiče posla važno je ispunite Vaš deo obaveza i da ne zanemarujete obaveze. Uskoro su moguće promene na poslovnom planu.

 4. Andrea Andrea

  Kako se slazu 27.1. i 25.2.? Opsirnije slaganje riba i vodolija i da li mogu opstati zajedno?

  • Horoskop

   Andrea Andrea, kada se Vodolija i Ribe zaljube postoji mnogo saosećanja i stvaranja. Ovi partneri su idealistički kao pojedinci, a zajedno je to još više vidljivo. Ponekad različite reakcije na situaciju mogu uzrokovati svađe, jer Vodolija brzo odbacuje one koji se ne slažu s njegovim mišljenjem, a Ribe sve shvataju lično. Sukobi će postojati, ali ovi partneri lako mogu oprostiti i zaboraviti. Ukoliko se odlučite na dublju vezu i brak, on može biti jako uspešan i dugotrajan.

 5. ja

  Da li mi je verna osoba rodjena 25.07.87.verna?Ja 30.01.95.

  • Horoskop

   ja, zbog emotivne nesigurnosti povremeno imate potrebu da proveravate svog partnera. Ali nema razloga da sumnjate u partnerovu vernost, jer ona ima samo oči za Vas. Važno je da zajednički odgovorite na sve ljubavne dileme i razlike koje Vas udaljavaju.

 6. nevenka

  Zdravo.Pored svih pokusaja da se ponovo priblizim coveku koga volim dobijam negativne odgovore.Sta dalje? Ja 12.02.1968. On 20.06.1959. Hvala

  • Horoskop

   nevenka, ponekad delujete veoma uporno i stalo Vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namere, čak i po cenu da Vas neko povremeno osporava. U skladu sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi, već sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu. U narednom periodu očekuje Vas pozitivan rasplet i nova ljubavna sreća.

 7. Pitanje

  Ona: 10.6.85(11.35) on 30.1.72(22.45) Da li ce se nastaviti ovaj odnos i kada?

  • Horoskop

   Pitanje, kako bi došlo do poboljšanja u Vašem odnosu potrebno je da pažljivo izanalizirate odnos sa voljenom osobom i pokušate da uočite neke detalje koji su doveli do prekida veze. Važno je da oboje pokažete više razumevanja i strpljenja kako bi osetili novo zadovoljstvo uz voljenu osobu. Učinite sve što je potrebno da ulepšate Vaš ljubavni život.

 8. Nogic

  Rodjen sam 07.02.1993. Sta mi nije u redu sa desnom nogom? Kad ce biti u redu?

  • Horoskop

   Nogic, nema razloga za zabrinutost, jer Vas u narednom periodu očekuje poboljšanje na zdravstvenom planu. Nastavite da radite na unutrašnjem miru i spokojstvu i trudite se da izbacujete stres na dnevnom nivou kroz relaksaciju. Jer svi Vaši zdravstveni problemi mogu biti povezani sa stanjem Vašeg uma. Možda bi bilo dobro da potražite savet stručnjaka.

 9. jovana

  ima jedna vodolija koja mi je zapala za oko vec duze vreme a ne primecuje me ili jednostavno samo to namerno radi jer nije zainteresovana , kako da ga privucim da poludi ,sta treba da uradim da bi mu se dopala ? inace takodje sam vodolija

  • Horoskop

   jovana, u skladu sa svojim osnovnim raspoloženjem, temperamentom i emotivnim afinitetima umete da delujete vrlo izazovno ili neodoljivo na okolinu. Samo se potrudite da to pokažete i u društvu voljene osobe kako bi ostavili željeni utisak. Važno je da verujete u sebe ili u stvari koje Vas ispunjavaju ljubavnim zanosom i dodatnom inspiracijom.

 10. nevenka jefic

  Upravo sam procitala vas odgovor.Hvala.Mene zanima kada vidite mene i coveka koga volim zajedno,sta da uradim da budemo sto pre zajedno posto je on jos vrlo neodlucan i nepoverljiv?Hvala. ja 12.02.1968. On 20.06.1959.

  • Horoskop

   nevenka jefic, trenutno ste oboje utonuli u svoj svet ideja i očekujete da ona druga strana napravi prvi korak. Kako bi došlo do promena u Vašem odnosu potrebno je pokažete više samopouzdanja i otvoreno priznate Vaše emocije. Borite se za Vašu ljubav i učinite sve što je potrebno kako bi ulepšali Vaš zajednički život.

  • nevenka

   Razumem al svaki pokusaj nailazi na novi zid..Sta dalje? Ja 12.02.1968. On 20.06.1959. Hvala

  • Horoskop

   nevenka, nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete imati veći uticaj na zajednički život, nego što Vam druga strana dozvoljava. Pokušajte da utvrdite sve sličnosti koje postoje u emotivnom privlačenju i razlike koje Vas udaljavaju. Važno je da zajednički odgovorite na sve ljubavne dileme.

 11. nevenka jefic

  Zdravo.Sta ceka mene i coveka koga volim u buducnosti.. Ja 12.02.1968. On 20.06.1959. Hvala

  • Horoskop

   nevenka jefic, Vas dvoje se savršeno slažete i stvoreni ste jedno za drugo. Imate mnogo zajedničkih karakteristika i trudite se da svaki zajednički minut ispunite do maksimuma, bez ljubomornih ispada i velikih trzavica. Ako kojim slučajem sklopite brak, on će biti srećan i dugotrajan. Oboje ste vrlo dinamični, tako da je Vaš život pun akcije i čestih promena.

 12. ikica

  Da li svidjam osobi rodjenoj 03.12.1955 i da li zeli konktretno od mene ja sam rodjena 22.01.1982

  • Horoskop

   ikica, dotična osoba vešto prikriva svoja osećanja i na taj način Vas dodatno zbunjuje. On se trenutno nalazi u nepovoljnoj fazi, što se najčešće ispoljava kroz česte promene raspoloženja. Potrebno je da iskreno razgovarate se bliskom osobom i pokušate da razrešite neke zablude koje ima u odnosu prema jednoj osobi. Važno je da usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu i verujete u svoja osećanja.

 13. Lelaa

  Sta treba da ucinim da privukla musku vodoliju , i kako se slazu dve vodolije muska i zenska rodjene na priblizan datum? Da li se mogu slagati veoma dobro ili moze doci do svadja i kada? Hvala unapred

  • Horoskop

   Lelaa, dve Vodolije se uvek dobro razumeju, ali ne postoje neka dublja osećanja između njih, jer su oboje racionalni i ograničeni za duboka osećanja. Svako ima previše svojih interesa, ali što se duže budu upoznavali, veza će im postati dublja. Generalno, ovo može biti lepa veza, sa velikim izgledima za miran brak.

 14. Cicka

  Da li se moze desiti nesto konkretno sa osobom rodjene 13.03.1972,a ja sam 26.01.1985

  • Horoskop

   Cicka, u odnosu sa voljenom osobom, ponekad Vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite svoje emotivne namere. Kolebljivost može da Vas navede na pogrešan emotivni izbor. Vaš emotivni profil najčešće određuju Vaše želje ili mogućnosti. Tek kada iskreno izrazite Vaša osećanja možete očekivati promene u odnosu sa dotičnom osobom.

 15. Cicka

  Da li osoba koja je rodjena gaji sipatije prema meni 13.03.1972,gaji neke simpatije prema meni

  • Horoskop

   Cicka, simpatije defintiivno postoje, ali dotična osoba ne voli kada je neko sputava ili ograničava na izbor. Zato je važno da pokažete više strpljenja i pustite da prođe malo vremena kako bi se prave emocije i želje iskristalisale. U narednom periodu očekuje Vas pozitivan rasplet i nova ljubavna sreća.

 16. STANA

  1,2,1971,NOVI SAD 22.15 LJUBAV,POSAO HVALA PUNO.STANA

  • Horoskop

   STANA, delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. U narednom periodu očekuju Vas uspešni rezultati i sjajna prilika za daljim profesionalnim usavršavanjem. Što se tiče ljubavi pokušavate da rešite svoje unutrašnje dileme i sumnje, stoga osećate emotivnu nesigurnost ili sputanost. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama, već budite dovoljno strpljivi i "mudri" u iščekivanju na rasplet, moguća je ljubavna romansa, ali tek na "drugi pogled".

 17. Klaudija

  Da li postoje sanse za pomirenje u ljubavi? On; 30.jun 2000 Ja:10.02.1999.

  • Horoskop

   Klaudija, šanse za pomirenje postoje, ali je potrebno da dobro procenite Vaše mogućnosti pre nego što započente neki ozbiljniji dijalog. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. "Tajna" ličnog uspeha i intimne sreće, prositiče iz skladnog odnosa sa voljenom osobom. Oslonite se na predosećaj koji imate.

 18. Kuc. Lazar

  Kakva nam je budućnost u vezi ja 15 04 1975 a ona 10 02 1983

  • Horoskop

   Kuc. Lazar, ova dva znaka se nekad mogu privući jako brzo, ali nijedno od njih neće biti spremno da se upusti u dužu vezu. Ponekad će biti u napetim situacijama, i retko kada će se oboje opustiti i bezbrižno uživati u ljubavi. Međutim, Vaša veza može postati posebna, ali pod uslovom da oboje pokažete dosta razumevanja i strpljenja, kao i da ponekad udovoljite onoj drugoj strani.

 19. Tatjana

  Dali cemo uspjeti da zatrudim do krajeg godine 2015? Ja 12.02.1988 on 22.1.1988

  • Horoskop

   Tatjana, važno je da kod sebe podstičete pozitivno raspoloženje i opustite se, a sve ostalo će doći u svoje vreme. To je pitanje koje ne može da se planira, ali šanse su povoljne, tako da je moguće očekivati pozitivan ishod. Pratite svoju "ideju vodilju" koja donosi zajedničku radost.

 20. SV

  Da li cu imati prelaznu ocenu iz matematike na kraju godine ili cu polagati letos. Prva sam godina gimnazije. 26.04.1999.

  • Horoskop

   SV, imate sve uslove da postignete pozitivan rezultat na kraju školske godine, ali je važno da osmislite dobar redosled poteza. Potrudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Osećate veliki uznemirenost i nervozu, tako da bi Vam prijala relaksacija i opuštanje.

 21. M

  Zdravlje. 27.01.1978.

  • Horoskop

   M, zbog pojačanog stresa ili dinamike moguće su prolazne slabosti u vidu glavobolje, oscilacije sa pritiskom ili nervoze. Važno je da uparažnjavate redovne zdravstvene kontrole i da se pravilno oslobađate od viška toksina koji ugrožavaju Vaš organizam. Izbegavajte stresne situacije koje pogađaju Vaše psihičko stanje i potrudite se da akumulirate samo pozitivnu energiju.

 22. partneri

  Da li mi je partnerka verna ona 22.01.1982,a ja 26.01.1982

  • Horoskop

   partneri, nema razloga da sumnjate u vernost Vašeg partnera, jer za nju samo Vi postojite. Potrebno Vam je da se rasteretite od različitih pritisaka i sumnji koje ugrožavaju Vaš odnos. Najbolje je da iskreno porazgovarate sa partnerom o svemu što Vas muči, jer dobro rešenje neće doći samo po sebi ili iznenada.

 23. provera

  Da li mi je partner veran ja 26.01.1985,ona 22.01.1982

  • Horoskop

   provera, nema razloga da sumnjate u partnerovu vernost, jer za nju postojite samo Vi. Ukoliko Vas muče ljubavne dileme, iskreno razgovarajte sa svojim partnerom. Nemojte oklevati da zatražite dodatne odgovore.

 24. M

  Da li cemo imati jos dece, inace imamo dvoje dece, cerku i sina a ja bih želela jos jedno dete a suprug ne želi. Ja 27.01.1978. Suprug 10.02.1975.

  • Horoskop

   M, ukoliko Vas muče takve dileme, najbolje je da iskreno razgovarate sa partnerom i otkrijete mu svoje želje. Nemojte oklevati da zatražite dodatne odgovore. Obratite pažnju na zdraviji način života, izbegavajte neke loše navike.

 25. ismet

  Zanima me ljubav, kada god imam vezu netraje dugo Dali mozete da mi kazete zasto nemam srece 8.7 1994

  • Horoskop

   ismet, nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću i uticaj, jer Vas uskoro očekuju značajne promene na ljubavnom planu. Učinite sve što je potrebno, da ulepšate svoj intimni život. Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vam nedostaju maštovitost, romantičnost i nežnost u najrazličitijim situacijama.

 26. Magdalena

  On: 05.04.1997 Ja: 15.12.1997 On zivi daleko od mene i uskoro treba da se vidimo. Ali ne zelimo vezu a opet bicemo zajedno tog dana, sta ce biti posle toga,u buducnosti?

  • Horoskop

   Magdalena, emotivna inspiracija u Vama pobuđuje neobične ideje, zračite pozitivnom energijom i umete da osvojite nečiju pažnju. Vas dvoje imate puno zajedničkih interesa i delite jaku zajedničku energiju. Ukoliko to oboje budete želeli možete ostvariti uspešnu vezu koja će imati lepu zajdeničku budućnost.

 27. nevenka

  Zdravo.Vec mesec dana sam kod coveka koga volim.Dali cemo ostati zajedno i hocemo li stupiti u brak? Ja 12.02.1968. On 20.06.1959. Hvala

  • Horoskop

   nevenka, Vas dvoje se savršeno slažete, a ako kojim slučajem sklopite brak, on će biti srećan i dugotrajan. Oboje ste vrlo dinamični, tako da je Vaš život pun akcije i čestih promena. Samo nastavite tako i pred Vama je lepa zajednička budućnost.

 28. Jana

  Da li osoba rodjena 23.02.1996. oseca nesto prema meni i hocemo li biti zajedno? Moj datum rodjenja: 30.08.1995.

  • Horoskop

   Jana, osećanja su definitivno prisutna, ali postoje neka neršena pitanja koja ne dozvoljavaju da Vaša veza krene u željenom pravcu. Pokušajte da otvoreno razgovarate sa bliskom osobom i jasno mu stavite do znanja šta osećate. Dobra volja, nežnost ili pažnja, predstavljaju najbolji odgovor na zajedničke dileme.

 29. Pegaz

  Kada ce mi biti bolje? ,zanima me za koliko Vremenski jer vec duze imam problema sa nervima i glavom,depresijom itd. 9 febr 1987 u 10 i 20.

  • Horoskop

   Pegaz, u prošlosti niste obraćali dovoljno pažnje na Vaše zdravlje, tako da je vreme da sada preispitate Vaš stil života. Ako obratite pažnju na ono što je potrebno Vašem telu, onda je to odgovarajuća ishrana, vežbanje i odmor. U svakom slučaju, naći ćete mir i životnu ravnotežu do jeseni.

 30. katarina zemun

  Postovani,rodjena sam 31.12.1984 u 00:15leskovac.a on 8,8,1985bg. Dugo smo u vezi. Da li mogu da ocekujem nesto konkretno. Da li je on taj?

  • Horoskop

   katarina zemun, ukoliko sumnjate u nečije namere, budite mudri i osmislite "test situaciju" kao proveru uzajamnog poverenja ili emotivne naklonosti. Potrebno je da iskreno razgovarate pred svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. Pokažite svom partneru, da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

 31. N

  Da li cemo uspeti? On 24.08.1988. Ja 09.02.1995.

  • Horoskop

   N, Vaša kombinacija znakova je odlična i Vi se super slažete, jer ste na istom intelektualnom nivou i imate slična interesovanja. Ipak, uspeh Vaše veze će ponajviše zavisiti od toga koliko će Devica moći da se prilagodi Vodoliji i koliko će biti u stanju da trpi partnerove hirove. Nedostaju Vam promišljenost i strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Ukoliko to budete uspeli da prevaziđete, Vaša veza ima lepu zajedničku budućnost.

 32. SOMI

  RODJEN SAM 13.021998 u 19h i 15min Sta me ocekuje u ljubavi i daljem zivotu

  • Horoskop

   SOMI, osećate emotivni uzlet, neko Vas inspiriše na dobru zabavu. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama ili da proveravate nečije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi i »mudri« u iščekivanju na rasplet, moguća je ljubavna romansa, ali tek na »drugi pogled«. Moguće je da ćete uskoro upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti Vaše osnovne kriterijume i očekivanja.

 33. M

  Da li cu se razvesti od muza i da li ce mi onda biti bolje u zivotu ili cemo ostati zajedno. Ja 27.01.1978. On 10.02.1975.

  • Horoskop

   M, imate utisak da se u Vašem ljubavnom životu suočavate sa prolaznom krizom, partner Vam daje do znanja da očekuje zajednički dogovor. Čini Vam se da partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, tako da česti konflikti utiču na Vaše promenljivo raspoloženje. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama, već da budete dovoljno strpljivi i mudri u iščekivanju na rasplet.

 34. Ljubicica

  Molim Vas, kada ce mu biti bolje, leci se od depresije vec 2 god, on je 9.2.'87me u 10:20h , kakva ce nam veza biti ,hocemo li uspeti da opstanemo i sve pobedimo? jesmo li mi pravi jedno za drugo? ja sam 17.6.'90te isto vreme kad i prtner.Hvala Vam.

  • Horoskop

   Ljubicica, važno je da se Vaš mladić pridržava propisane terapije, ali i da izbegava loše navike i nezdravu ishranu. Vas dvoje se savršeno slažete, a ako kojim slučajem sklopite brak, on će biti srećan i dugotrajan. Oboje ste vrlo dinamični, tako da je Vaš život pun akcije i čestih promena. Samo uz bezuslovno poverenje jedno prema drugom uspećete da pobedite sve prepreke.

 35. Marina

  Da li je moje trenutno zdravstveno stanje zabrinjavajuce. Da li ce mi se ispuniti zelja da rodim jos jedno dete i kada. Da li me moj suprug voli ili me samo iskoriscava. Ja 27.01.1978. Muz 10.02.1975.

  • Horoskop

   Marina, vreme je da preispitate Vaš stil života, jer u prošlosti niste obraćali dovoljno pažnje na zdravlje. Vaše stanje nije zabrinjavajuće, ali ipak ćete morati da promenite brigu o sebi. Ono što je potrebno Vašem telu je odgovarajuća ishrana, vežbanje i odmor. U svakom slučaju naći ćete mir i ravnotežu do jeseni.

 36. reggedon

  Osećanja osobe rodjene 14.08.95. Prema osobi rodjenoj 30.01.95.

  • Horoskop

   reggedon, Vi zračite pozitivnom energijom i pokrećete velike strasti kod dotične osobe. Ali važno je da znate, da je tanka granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt i upotrebite svoje skrivene adute.

 37. milos

  Hocemo li biti zajedno?Ja 13.03.1990, ona 05.11.1985 hvala.

  • Horoskop

   milos, potrebno je da profiltrirate svoje misli i osećanja. Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu »nešto« od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »uslove« koje neko ne može da ispuni. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju i uživate u onome što imate.

 38. sonja v

  Da li ce veza izmedju osobe rodjene 19.2.1996.godine i osobe rodjene 13.4.1998.god.biti uspesna i dugotrajna? Unapred hvala !

  • Horoskop

   sonja v, Vaša veza ima sve izglede da bude jako uspešna, jer u Vašem odnosu vlada iskrenost i poverenje. Komibnacija Vaših znakova je jako zanimljiva i Vaš spoj je na prvi pogled veličanstven. Veza može biti jako uspešna i dugotrajna, jer Vi nemate tajni jedno prema drugom. Takođe, u Vašem odnosu ne postoji ljubomora ni sa jedne strane.

 39. Snoopy

  Ineresuje me stanje muske osobe rodjene 13.8.1952 i zenske 27.3.1958?

  • Horoskop

   Snoopy, događaji u ljubavnom odnosu izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene distance. Sagledajte stvari iz različitih uglova i usmerite Vaše misli u pozitivnom pravcu. Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti, uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom.

 40. nemojmiprići

  Da li osoba rodjenja 25.07.87. samo iskorišćava osobu rodjenu 30.01.1995.

  • Horoskop

   nemojmiprići, suviše brinete bez razloga, jer dotična osoba nema loše namere prema osobi rođenoj u znaku Vodolije. Važno je da ulepšate Vaš odnos u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama.

 41. DT

  Ja 07.02.1993. On 29.01.1995. Da li mogu da mu verujem, kakve su sanse da ta veza opstane? Da li je u meni problem?

  • Horoskop

   DT, nema razloga da sumnjate u partnera i da se opterećujete nekim nevažnim mislima. Vaša veza ima šanse da opstane, ali pod uslovom da pokažete više razumevanja u odnosu sa bliskom osobom. Iznenadite svog partnera nekim neobičnim idejama, poklonom ili dodatnom pažnjom.

 42. napredak

  Da li cu biti sef svoje sluzbe (osiguranje) 26.01.1985 u 21.10

  • Horoskop

   napredak, za sada Vas ne očekuju bitnije promene na poslovnom planu, ali to ne znači da treba da odustanete od Vaših želja i ciljeva. Samo nastavite vredno da radite i redovno ispunjavate svakodnevne obaveze i Vaš trud i zalaganje će biti nagrađeni.

 43. Jovans

  Da li ima sanse da se on opet zaljubi u mene? Ja sam 8. Februara, a on 6. Avgusta :)

  • Horoskop

   Jovans, uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Ako ste zanemarili dogovor koji imate sa bliskom osobom, pronađite dobar način da se iskupite za propust. Vazno je da ulepšate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama.

 44. STANA

  LJUBAV. 1.2.1971.NOVI SAD.22.15 CASOVA HVALAAAAA

  • Horoskop

   STANA, u skladu sa svojom pozitivnom orijentacijom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tako da imate priliku da ostvarite nove emotivne kontakte. Imponuje Vam saznanje da se nalazite na »meti« radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja, slobodno izrazite svoja osećanja i emotivne namere.

 45. Snoopy

  Hocu li opet biti u drugom stanju i kada,skoro sam imala spontani interesuje me moje zdravlje,ljubav,posao i nasa zajednicka buducnost? Ja 22.01.1985, on 10.10.1980 Hitan odgovor! Unapred hvala!

  • Horoskop

   Snoopy, kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću, a odnos sa bliskom osobom najviše utiče na Vaš dobar izgled, unutrašnji sjaj i samopouzdanje koje osećate. Što se tiče posla, važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspešnim ili uticajnim saradnicima. Trenutno ste pod velikim stresom i jako napeti, tako da bi Vam prijala relaksacija i boravak u prirodi.

 46. Nina

  Nesto vise o ovoj kombinaciji 27. 01 i 22. 01 , kakvo je slaganje i ostalo ?

  • Horoskop

   Nina, dve Vodolije daju dvostruki vazdušni element, što znači mnogo turbulencija i vetrova! Kada ste zajedno možete biti sigurni da će Vaše energije stvarati nešto jedinstveno, a kada dođete u neko društvo, ljudi će osetiti tu energiju i osetiti Vašu različitost. Pokušajte da ne dozvolite da Vaš odnos postane suviše egocentričan, posle svega, oboje imate saosećajnu stranu. Dobićete mnogo ljubavi i podrške jedno od drugoga.

 47. Jovans

  Da li ima sanse da ponovo budem sa bivsim? 8.2. Sam rodjena

  • Horoskop

   Jovans, teško da je to ostvarljivo, jer različite primedbe koje upućujete voljenoj osobi u iznenadnom naletu emocija ili strasti, uglavnom ostaju bez željenog odjeka. Vreme je da krenete dalje i potražite drugu sreću. Potrudite se da sačuvate optimističko raspoloženje i pravilno usmerite Vašu kreativnu energiju.

 48. antonio

  05.02.95 dali cu biti pozvan uskoro na razgovor za posao

  • Horoskop

   antonio, očekuju Vas novi događaji na poslovnoj sceni koji će doneti pozitivne promene na tom planu. Međutim, morate biti promišljeniji kada je reč o novim poslovnim prilikama, jer dela govore više od reči.

 49. Rale

  Pozdrav interesuje me zdravlje kako ce me sluziti,kakve su mi sanse na poslovnom planu i u ljubavi 27.1.1991.

  • Horoskop

   Rale, zdravlje Vas za sada odlično služi, ali prijalo bi Vam više sati odmora. Što se tiče posla, očekuju Vas novi događaji na poslovnoj sceni koji će doneti pozitivne promene na tom polju. Što se tiče ljubavi, u odnosu sa partnerom ne pristajete na nove uslove ili neki vid emotivne ucene koji naslućujete.

 50. ivva

  da li imam sanse ove nedelje na lutriji? da li vidite dobitak? 3.6.94

  • Horoskop

   ivva, ako je nešto teško u prvom pokušaju, znači da nije nemoguće. Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje, pa ćete uspeti sve da ostvarite.

  • djevat

   dali imam sanse za vizu i dali cu je dobiti 02.02.67 hv

  • Horoskop

   djevat, potrebno je da se angažujete na paralelnim stranama kako biste ostvarili Vaše planove. Postoje velike šanse da se Vaše želje ostvare, ali morate pokazati još malo strpljenja.

 51. nevenka jefic

  Zdravo.Dali postoji buducnost i brak za mene i coveka koga volim? Ja 12.02.1968. On 20.06.1959.

  • Horoskop

   nevenka jefic, pokušavate da promenite odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Stvari koje u Vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod Vašeg partnera izazivaju neki suprotan efekat ili negodovanje.

 52. Dj.eM

  Zanimaju me aspekti za posao u inostranstvu(Alpski deo)-11,02.1969 u 6:30 Skoplje. Hvala unapred

  • Horoskop

   Dj.eM, očekuju Vas novi događaji na poslovnoj sceni koji zahtevaju dodatnu pažnju i angažovanost. Ipak, pažljivije razmislite o nečijim rečima, pre nego što se upustite u novu poslovnu avanturu.

 53. Daki

  29.01.1984 u1:20 interesuje me dali ce dobiti spor strana na cijoj sam danas svedocio ili ovi drugi? Hvala unapred mnogo mi znaci

  • Horoskop

   Daki, nema razloga da se opterećujete, Vi ste dali sve od sebe. Važno je da imate pozitivno razmišljanje da će se sve dobro rešiti.

 54. dzumbus

  Da li se nesto konkretno mislim intimno desilo izmedju, vodolije rodjene 22.01.1982 blizanca rodjenog 11.06.1983

  • Horoskop

   dzumbus, između osoba rođenih u znaku Vodolije i Blizanca desili su se novi događaji koji bitno menjaju njihov odnos.

 55. toni

  05.02.95 Dali cu zavrsiti fakultet i dali cu raditi po struci ili nesto drugo.

  • Horoskop

   toni, ukoliko budete nastavili da vredno radite, uspećete da ostvarite Vaše ciljeve i uspešno privedete studije kraju. Važno je da se bavite onim što volite i što Vas ispunjava srećom.

 56. Maki

  Ja sam rodjena 09.02.1994 u Skoplju. Zanima me da li cu udji ponovo u vezi sa osobom rodjenom 22.11.1992 u Beogradu?

  • Horoskop

   Maki, za Vas je bolje da zaboravite na tu vezu i polako krenete dalje sa Vašim životom. Ukoliko postoji dobra prilika prihvaitite novu ljubavnu romansu.

 57. danijela

  Rodjena sam 15.02.1972.sta me ocekuje ,nemsm srecu da nadjem posao atoliko zelim,da li ce mi ova godina doneti nesto novo

  • Horoskop

   danijela, važno je da sačuvate prisebnost duha i jaku volju, jer samo tako ćete moći da ostvarite sve što priželjkujete. U narednom periodu očekuju Vas povoljne prilike na poslovnom planu i jedan vrlo važan poslovni dogovor.

 58. nevenka jefic

  Zdravo.Dali cu ponovo uci u vezu,ostvariti brak i kada? Ja 12.02.1968.11h On 20.06.1959. Hvala

  • Horoskop

   nevenka jefic, pokažite da imate dovoljno poverenja u blisku osobu, jer delujete napeto u ljubavnom odnosu. Čini Vam se da se lagano udaljavate od zajedničkih planova, zato morate preuzeti inicijativu ukoliko želite da sačuvate osobu do koje Vam je stalo.

 59. T.R.

  Da li ću ove godine putovati u inostranstvu? 17.04.1999

  • Horoskop

   T.R., ukoliko budete dovoljno efikasni i odlučni u Vašim namerama, uspećete da ostvarite planove. Očekuje Vas dobra prilika koju ne biste trebali da propustite.

  • vodolija

   Hocu li se zaljubiti uskoro? 16.2.1999

  • Horoskop

   vodolija, budite strpljivi još malo, uskoro će Vam se ukazati prilika za novu ljubavnu romansu.

 60. lav

  Da li osoba rodjena 17.08.1968,gaji neke simpatiji prema meni ja sam rodjena 22.01.1982

  • Horoskop

   lav, za sada se dotična osoba ne obazire na Vaše želje ili poruke. Proverite Vaše emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu.

 61. sestre

  Sta misli osoba o meni ja sam 22.01.1982,a ta osoba je 26.07.1977

  • Horoskop

   sestre, dotičnoj osobi malo smeta što pokušavate indirektno da utičete na njegovu odluku i sumnja u Vaše namere. Morate pokazati više strpljenja i dati bliskoj osobi malo više prostora.

 62. M

  Da VAs pitam sta osjeca osoba prema meni ? Ona : 28.01.1993 ja 27.07.1992 nmg da spavam od muke :D

  • Horoskop

   M, trenutno dotična osoba se ponaša dosta promišljeno i ne želi da pokaže svoja prava osećanja. Pokažite malo strpljenja, jer pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom.

 63. postovana

  da li me voli on? 25 07 91 ja 3.6.94 i kakva nam je buducnost?

  • Horoskop

   postovana, nema razloga da sumnjate u partnerova osećanja, jer Vas očekuju uspešni i povoljni odnosi sa partnerom na obostrano zadovoljstvo. Vaša ljubavna priča se uspešno nastavlja i očekuje Vas lepa zajednička budućnost.

 64. a

  Sta trenutno oseca prema meni ova osoba? on 30.10.1997,ja 17.09.1997

  • Horoskop

   a, kod Vas provejava dobro i romantično raspoloženje, a partner želi da Vam iskreno ugodi na neki neobičan ili poseban način.

 65. sansa

  Pokusavamo za trece dete,da li postoje sansa da ostane u drugom stanju u ovom mesecu ja 26.01.1985,a ona 22.01.1982

  • Horoskop

   sansa, opustite se u društvu bliske osobe u skladu sa zajedničkim potrebama i afinitetima. Planirajte neku omiljenu zabavu u dvoje, a sve drugo će vremenom doći na svoje.

 66. NinaNa

  poz, Zanima me da li postoji sansa da se veza obnovi i da li kod njega postoje bilo kakve emocije?Kao i sta mi predstoji na ljubavnom planu?Rodjena sam 2.9.1992,on 24.01.1996. Hvala,unapred..

  • Horoskop

   NinaNa, ponekad kao da gubite optimizam, ali glavu gore. Vreme je da krenete dalje, a za to ćete imati i prilike, jer Vam predstoje brojni zanimljivi emotivni susreti.

 67. Maja

  Rodjena sam 12.02.1979 u 20h. Sta me ocekuje na ljubavnom planunu ovoj godini? Unapred zahvalna

  • Horoskop

   Maja, predstoji Vam povoljna situacija na ljubavnom planu. Ukoliko ste slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte dobru meru ukusa u svakom pogledu. Potrebna Vam je veća emotivna naklonost i bliskost sa osobom sličnih afiniteta.

 68. nevenka jefic

  Zdravo.Covek koga volim je u vezi sa drugom.Dali cemo opet biti zajedno i kad? Ja 12.02.1968. On 20.06.1959 Hvala

  • Horoskop

   nevenka jefic, najbolje bi bilo da odustanete od te veze, jer možete samo da očekujete nove komplikacije i izneverena očekivanja. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu.

 69. bambi

  Da li mi je partner veran ja 26.01.1985,a ona 22.01.1982

  • Horoskop

   bambi, jeste, nema potrebe da sumnjate u partnerovu vernost. Više pažnje posvetite onim prijatnim momentima koji imaju posebnu čar.

 70. snoopy

  Interesuje me moje zdravlje,ljubav i posao i hocu li uskoro da postanem mama 22.1.1985. On zdravlje,posao i NASA zajednicka buducnost 10.10.1980

  • Horoskop

   snoopy, za sada delujete vrlo promišljeno u odnosu sa partnerom, što ima više nego pozitivni efekat. Što se tiče posla Vi uvek stremite ka visokim ciljevima, a okolnosti, ljudi i događaji će Vam dati podršku u tome. Zdravlje je dobro, samo se redovno opuštajte. Vaša zajednička budućnost je vrlo izvesna i uskoro se može desiti da bude krunisana najlepšim mogićim darom.

 71. Dejo,

  Svdjami se,super je,

 72. chaki

  Dalji razvitak odnosa? Ja 22. 1. 1996. , on 6. 11. 1992.

  • Horoskop

   chaki, može doći do poboljšanja odnosa sa partenrom, ali samo pod uslovom da oboje pokažete više razumevanja. Potrebno je da pređete sa reči na dela.

 73. Veky

  Promena radnog mesta(firme)? Rad u inostarnstvu? Finansije? 13.2.1967., Bgd, u 10 i 45

  • Horoskop

   Veky, ovo će biti izuzetno aktivna godina za Vas i bićete u stanju da odradite sve što se od Vas traži. Za sada nije izvesna promena radnog mesta, mada je u drugoj polovini godine moguća promena mesta boravka. Finansije su stabilne i potrudite se da tako i ostane.

 74. jasmina

  Lijep pozdrav. Ja 09 02 1982,On 09 03 1973 ima li nade za nas. UNAPRIJED ZAHVALNA

  • Horoskop

   jasmina, nada postoji, ali samo pod uslovom da pokažete veću emotivnu naklonost i bliskost jedno prema drugom. Potrudite se da poboljšate Vaš odnos sa voljenom osobom.

 75. NADA

  Rodjena sam 16.02.1979. On je rodjen 04.04.1972. Da li cemo ostati zajedno?

  • Horoskop

   NADA, očekuju Vas pozitivne promene u odnosu sa partnerom, ali samo pod uslovom da pokažete veću emotivnu naklonost i bliskost u odnosu sa partnerom.

 76. AN

  Rodjen sam 15.02.1999. Imam prekomjernu tjelesnu tezinu i veliki visak kilograma. Da li cu do sledece godine uspjeti da smrsam do 20 kg?

  • Horoskop

   AN, važno je da kod sebe podstičete dobro raspoloženje, kako bi imali dovoljno volje i snage da se izborite sa viškom kilograma. Samo budite uporni i istrajni i ostvarićete željeni cilj.

 77. STANA

  1.2.1971.Novi SAD 22.15 DALI CU USKORO PROMENITI POSAO.

  • Horoskop

   STANA, tokom ove godine Vas očekuje dosta posla i uspeha na tom planu, ali za sada nema bitnijih promena i ostaćete na starom radnom mestu, još izvesno vreme.

 78. xxx

  Da li cemo biti zajedno? On: 01.10.1994. Ona: 30.08.1995.

  • Horoskop

   xxx, imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom i potrebno je još samo malo spontanosti u izražavanju osećanja, što će pozitivno uticati na Vaš emotivni status.

 79. Marija Selimović

  Da li ću čupati obrve početkom februara ove godine? 5.2.2001

  • Horoskop

   Marija Selimović, prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija, kao i brojni tretmani ulepšavanja u narednom periodu.

 80. Adin

  Kako se trenutno slažem sa ovom osobom? (18.04.2002) Ja se njoj sviđam, i želi sa mnom u vezu, pa ako prihvatim, da li će sve proći dobro? Unapred hvala :)

  • Horoskop

   Adin, ne možete znati šta Vas očekuje,ukoliko to i sami ne iskusite. Ukoliko i Vi to želite, odvažite se i uđite u vezu sa osobom koja Vam se dopada, a sreća će biti na Vašoj strani.

 81. nevenka jefic

  Zdravo.Hocu li ponovo uci u vezu i kada sa covekom koga volim? Ja12.02.1968. On20.06.1959. Hvala

  • Horoskop

   nevenka jefic, očekuju Vas prijatne promene u odnosu sa partnerom. Potrebno ja samo da budete malo odlučniji u nastojanju da popravite Vaš odnos. Sreća je na Vašoj strani.

 82. inkognito

  Ljubav,fax? 30.1.1995.20:45

  • Horoskop

   inkognito, na polju fakulteta Vas očekuju pozitivni rezultati ukoliko nastavite da vredno učite i radite. Što se tiče ljubavi, stalo Vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan način i zato treba da smislite novu ljubavnu taktiku.

 83. Daki

  29.01.1984 u 1:20h . Dali ce posao koji sam zapoceo proci dobro i hoceli mi ostati sva imovina? Da li cu uci u brak sa Blizancem ove godine? Unapred hvala

  • Horoskop

   Daki, ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha, tako da samo nastavite sa onim što ste započeli i ostvarićete uspeh. Što se tiče ljubavi Vaša veza je vrlo stabilna i moguće je će tokom ove godine preći na viši nivo.

 84. Sultanija

  Ja- 01.02.1996 i On- 23.09.1995 danas mi je saopstio da je on nasao devojku,i da zeli da ostanemo prijatelji, Interesuje me,da li ce se on pokajati zbog ovoga? I da li ce mi doci opet sa tim "zao mi je ...itd" ? I ako bude tako,da li se slazete sa mnom,da me on ne zasluzuje i da ne treba da mu se vratim? Nakon ovog raskida,ili prekida neke vrste veze,mislila sam da upisem salsu ili ucenje nemackog jezika,koja je bolja opcija? Hvala Vam! I Srecna nova godina!

  • Horoskop

   Sultanija, posle ovako teškog perioda, prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje. Važno je da krenete dalje i da se ne osvrćete ka prošlosti.

 85. Jessie

  27.01.2000. Kako se trenutno slazem sa ovom osobom i sta ta osoba misli o meni 26.01.1999. Kako mi privuci paznju ,jako ga zainteresovati?

  • Horoskop

   Jessie, "ljubavni rebus" je ponekad nemoguće reštiti bez iskrenog suočavanja sa bliskom osobom. Pokušajte da mu na diskretan način stavite do znanja šta osećate prema njemu.

 86. biba

  Rodjena sam 28 1 1994 zivim u inostranstvu interesuje me dali cu sledece nedelje ici za srbiju?

  • Horoskop

   biba, moguće je da ćete krenuti na put i posetiti Vašu domovinu.

 87. STANA

  Vodolija 71 ljubav i posao,1.2.1971.NOVI SAD.

  • Horoskop

   STANA, što se tiče posla nalazite se u kreativnoj fazi, tako da možete očekivati poboljšanje situacije na tom planu. Ukoliko ste slobodni predstoji Vam niz uzbudljivih susreta koji će ulepšati Vaš svet intime.

 88. tata

  Trudimo se da dobijemo dete, da li ce nam uspeti do kraja decembra 26.01.1985 u 21 i 10

  • Horoskop

   tata, vrlo je moguće, jer Vam krajem meseca predstoje sjajni događaji i intimna sreća.

 89. bucko

  Da li postoje sanse da ostanem trudna do kraja godine,22.01.1982 u 07.30.

  • Horoskop

   bucko, šanse postoje, ali odgovor na ovo pitanje najviše zavisi od Vas i Vašeg partnera.

 90. Death

  Ljubav 09.02.1996

  • Horoskop

   Death, predstoji Vam uspešan period na ljubavnom planu i novi događaji koji deluju vrlo izazovno i prijatno.

 91. prolece

  Da li postoji neka avantura ili nesto konkretno sa blizancem na poslu ja sam 22.01.1982

  • Horoskop

   prolece, novi događaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno, važno je da pokažete Vaše ljubavne namere.

 92. Mar

  Ljubav? Koj je moj budeci partner, koji horopski znak i pocetno slovo? 09.02.1994 Skoplje

  • Horoskop

   Mar, predstoje vam novi i uzbudljivi događaji u ljubavnom životu koji će Vam doneti i jedno poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Ovna, koje ima mogućnost da preraste u nešto više.

 93. STANA

  LJUBAV ,1.2.1971.NOVI SAD . HVALA PUNO.

  • Horoskop

   STANA, priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno.

 94. revizor

  Da li postoji mogucnost da postanem interni revizor u svojoj firmi 22.01.1982 u 7 i 30

  • Horoskop

   revizor, mogućnost postoji, ali morate pokazati više hrabrosti i samopouzdanja kako biste mogli da očekujete napredak.

 95. vodolija89

  ljubav i posao 14.02.1989. unapred hvala!

  • Horoskop

   vodolija89, na poslovnom planu nema bitnijih promena do kraja godine. Što se tiče ljubavi stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju i preostaje Vam samo da upotrebite Vaše zavodničke manire i imaćete uspeha.

 96. aneks

  Da li me ocekuje do kraja godine potpisivanje novog ugovora na poslu 26.01.1985 u 21 i 10

  • Horoskop

   aneks, u rešavanju poslovnih dilema upotrebite Vaše iskustvo ili praktične sposobnosti. Budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima i sve će dobro proći.

 97. Beyonce2

  01.02.1996. -Ja i On -23.09.1995. Da li mi veruje? I da ja njemu mogu da verujem? Jel je ljubomoran? Hvala Vam

  • Horoskop

   Beyonce2, nema potrebe da se toliko opterećujete, već učinite sve što je potrebno da sačuvate Vašu ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo.

 98. Marijana

  Juče sam imala konteolni zadatak iz biologije i zanima me koju ću ocenu dobiti? I da li dobijam novi telefon početkom 2015? Datum rođenja 5.februar.2001

  • Horoskop

   Marijana, ukoliko ste vredno učili i radili Vaš uspeh će biti adekvatno nagrađen na kraju godine.

 99. aneks

  Da li me ocekuje resenje na poslu do kraja godine 26.01.1985 u 21 i 10

  • Horoskop

   aneks, ukoliko pažljivo pratite ono što se dešava na poslovnoj sceni, biće Vam jasno na koga možete da računate u saradnji. Strpljivo sačekajte na nečiju podršku koja Vam nedostaje.

 100. nnnnn

  ljubav i finansiska situacija? 3.6.94 u. 18:40h

  • Horoskop

   nnnnn, što se tiče finansija nema potrebe da donosite ishitrene odluke, već morate sačuvati prisebnost duha i biti pažljiviji kada se radi o novcu. Trebali bi da prihvatite nečiji poziv za izlazak koji će Vam prijati.