Petak 27.03.2015 21:52

Vodolija

(21.01 - 18.02)
Horoskop Vodolija

Necije odgovore mozete tumaciti na razlicite nacine, ali na kraju ne dobijate ono sto prizeljkujete. Imate utisak da ste nepravedno osteceni u odnosu na saradnike ili da Vas neko dovodi u nezahvalnu poslovnu poziciju. Nemojte dozvoliti da Vas to opterecuje. Dogadjaji iz ljubavnog zivota deluju vrlo uzbudljivo. Osecate veliki zanos i radost u necijem prisustvu. rnSugestija: Sacuvajte prisebnost duha i dobro raspolozenje.

Vodolija

Od 21. januara do 18. februara

Vodolija je muški vazdušni znak koji je pod vladavinom Saturna i Urana. Vodolija je jedini znak koji ima izraženu humanost i želju za grupnim radom. Prijateljstvo im je na prvom mestu i veoma su odani ljudima koje vole. Vole da troše novac ali uvek uspevaju i da ga zarade.

Vodolije su pune ideja i imaju želju za isticanjem. Nisu sebični i sve vole da podele sa okolinom. Originalni su i vole da se dokazuju. Pošteni su i ne podnose licemere. Ne odustaju od svojih principa. Imaju poverenja u druge ljude i najviše im prijaju poslovi u kojima će sarađivati sa velikim brojem ljudi.

Vodolije vole da pomažu drugima. Poslovi koji im leže su vaspitavanje dece, socijalni rad ili bilo šta vezano za prenošenje znanja i pomaganje drugima. Njih novac ne zanima, koliko ih zanima uspeh sam po sebi.

Do pravog uspeha u poslu Vodolije dolaze kada prethodno razrade plan kako bi mogli da se pripreme za ono što ih očekuje. Nezavisni poslovi su idealni za osobe rođene u znaku Vodolije. Na ljubavnom planu Vodolije su maštovite. Strastvene su i uživaju u promiskuitetu.

Vodolije idealizuju partnere i u ljubavi im je lako ugoditi. Omiljene boje Vodolija su teget i zelena. Neke od osoba rođenih u znaku Vodolije su – Volfgang Amadeus Mocart, Tomas Edison, Abraham Linkoln, Jovan Dučić, Josip Juraj Štrosmajer...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Sanovnik

Današnji pojam

Izgubiti nešto

Trud vam je uzaludan... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike :

 1. reggedon

  Osećanja osobe rodjene 14.08.95. Prema osobi rodjenoj 30.01.95.

  • Horoskop

   reggedon, Vi zračite pozitivnom energijom i pokrećete velike strasti kod dotične osobe. Ali važno je da znate, da je tanka granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt i upotrebite svoje skrivene adute.

 2. milos

  Hocemo li biti zajedno?Ja 13.03.1990, ona 05.11.1985 hvala.

  • Horoskop

   milos, potrebno je da profiltrirate svoje misli i osećanja. Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u Vašem društvu »nešto« od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate »uslove« koje neko ne može da ispuni. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju i uživate u onome što imate.

 3. sonja v

  Da li ce veza izmedju osobe rodjene 19.2.1996.godine i osobe rodjene 13.4.1998.god.biti uspesna i dugotrajna? Unapred hvala !

  • Horoskop

   sonja v, Vaša veza ima sve izglede da bude jako uspešna, jer u Vašem odnosu vlada iskrenost i poverenje. Komibnacija Vaših znakova je jako zanimljiva i Vaš spoj je na prvi pogled veličanstven. Veza može biti jako uspešna i dugotrajna, jer Vi nemate tajni jedno prema drugom. Takođe, u Vašem odnosu ne postoji ljubomora ni sa jedne strane.

 4. Snoopy

  Ineresuje me stanje muske osobe rodjene 13.8.1952 i zenske 27.3.1958?

  • Horoskop

   Snoopy, događaji u ljubavnom odnosu izgledaju drugačije kada se posmatraju sa određene distance. Sagledajte stvari iz različitih uglova i usmerite Vaše misli u pozitivnom pravcu. Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti, uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom.

 5. nemojmiprići

  Da li osoba rodjenja 25.07.87. samo iskorišćava osobu rodjenu 30.01.1995.

  • Horoskop

   nemojmiprići, suviše brinete bez razloga, jer dotična osoba nema loše namere prema osobi rođenoj u znaku Vodolije. Važno je da ulepšate Vaš odnos u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama.

 6. DT

  Ja 07.02.1993. On 29.01.1995. Da li mogu da mu verujem, kakve su sanse da ta veza opstane? Da li je u meni problem?

  • Horoskop

   DT, nema razloga da sumnjate u partnera i da se opterećujete nekim nevažnim mislima. Vaša veza ima šanse da opstane, ali pod uslovom da pokažete više razumevanja u odnosu sa bliskom osobom. Iznenadite svog partnera nekim neobičnim idejama, poklonom ili dodatnom pažnjom.

 7. napredak

  Da li cu biti sef svoje sluzbe (osiguranje) 26.01.1985 u 21.10

  • Horoskop

   napredak, za sada Vas ne očekuju bitnije promene na poslovnom planu, ali to ne znači da treba da odustanete od Vaših želja i ciljeva. Samo nastavite vredno da radite i redovno ispunjavate svakodnevne obaveze i Vaš trud i zalaganje će biti nagrađeni.

 8. Jovans

  Da li ima sanse da se on opet zaljubi u mene? Ja sam 8. Februara, a on 6. Avgusta :)

  • Horoskop

   Jovans, uzaludno pokušavate da promenite nečije mišljenje i ponašanje. Ako ste zanemarili dogovor koji imate sa bliskom osobom, pronađite dobar način da se iskupite za propust. Vazno je da ulepšate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama.

 9. STANA

  LJUBAV. 1.2.1971.NOVI SAD.22.15 CASOVA HVALAAAAA

  • Horoskop

   STANA, u skladu sa svojom pozitivnom orijentacijom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tako da imate priliku da ostvarite nove emotivne kontakte. Imponuje Vam saznanje da se nalazite na »meti« radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja, slobodno izrazite svoja osećanja i emotivne namere.

 10. Snoopy

  Hocu li opet biti u drugom stanju i kada,skoro sam imala spontani interesuje me moje zdravlje,ljubav,posao i nasa zajednicka buducnost? Ja 22.01.1985, on 10.10.1980 Hitan odgovor! Unapred hvala!

  • Horoskop

   Snoopy, kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću, a odnos sa bliskom osobom najviše utiče na Vaš dobar izgled, unutrašnji sjaj i samopouzdanje koje osećate. Što se tiče posla, važno je da poboljšate poslovni rejting i da udružite svoje interese sa uspešnim ili uticajnim saradnicima. Trenutno ste pod velikim stresom i jako napeti, tako da bi Vam prijala relaksacija i boravak u prirodi.

 11. Nina

  Nesto vise o ovoj kombinaciji 27. 01 i 22. 01 , kakvo je slaganje i ostalo ?

  • Horoskop

   Nina, dve Vodolije daju dvostruki vazdušni element, što znači mnogo turbulencija i vetrova! Kada ste zajedno možete biti sigurni da će Vaše energije stvarati nešto jedinstveno, a kada dođete u neko društvo, ljudi će osetiti tu energiju i osetiti Vašu različitost. Pokušajte da ne dozvolite da Vaš odnos postane suviše egocentričan, posle svega, oboje imate saosećajnu stranu. Dobićete mnogo ljubavi i podrške jedno od drugoga.

 12. Jovans

  Da li ima sanse da ponovo budem sa bivsim? 8.2. Sam rodjena

  • Horoskop

   Jovans, teško da je to ostvarljivo, jer različite primedbe koje upućujete voljenoj osobi u iznenadnom naletu emocija ili strasti, uglavnom ostaju bez željenog odjeka. Vreme je da krenete dalje i potražite drugu sreću. Potrudite se da sačuvate optimističko raspoloženje i pravilno usmerite Vašu kreativnu energiju.

 13. antonio

  05.02.95 dali cu biti pozvan uskoro na razgovor za posao

  • Horoskop

   antonio, očekuju Vas novi događaji na poslovnoj sceni koji će doneti pozitivne promene na tom planu. Međutim, morate biti promišljeniji kada je reč o novim poslovnim prilikama, jer dela govore više od reči.

 14. Rale

  Pozdrav interesuje me zdravlje kako ce me sluziti,kakve su mi sanse na poslovnom planu i u ljubavi 27.1.1991.

  • Horoskop

   Rale, zdravlje Vas za sada odlično služi, ali prijalo bi Vam više sati odmora. Što se tiče posla, očekuju Vas novi događaji na poslovnoj sceni koji će doneti pozitivne promene na tom polju. Što se tiče ljubavi, u odnosu sa partnerom ne pristajete na nove uslove ili neki vid emotivne ucene koji naslućujete.

 15. ivva

  da li imam sanse ove nedelje na lutriji? da li vidite dobitak? 3.6.94

  • Horoskop

   ivva, ako je nešto teško u prvom pokušaju, znači da nije nemoguće. Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje, pa ćete uspeti sve da ostvarite.

  • djevat

   dali imam sanse za vizu i dali cu je dobiti 02.02.67 hv

  • Horoskop

   djevat, potrebno je da se angažujete na paralelnim stranama kako biste ostvarili Vaše planove. Postoje velike šanse da se Vaše želje ostvare, ali morate pokazati još malo strpljenja.

 16. nevenka jefic

  Zdravo.Dali postoji buducnost i brak za mene i coveka koga volim? Ja 12.02.1968. On 20.06.1959.

  • Horoskop

   nevenka jefic, pokušavate da promenite odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Stvari koje u Vašem viđenju izgledaju jasno ili prihvatljivo, kod Vašeg partnera izazivaju neki suprotan efekat ili negodovanje.

 17. Dj.eM

  Zanimaju me aspekti za posao u inostranstvu(Alpski deo)-11,02.1969 u 6:30 Skoplje. Hvala unapred

  • Horoskop

   Dj.eM, očekuju Vas novi događaji na poslovnoj sceni koji zahtevaju dodatnu pažnju i angažovanost. Ipak, pažljivije razmislite o nečijim rečima, pre nego što se upustite u novu poslovnu avanturu.

 18. Daki

  29.01.1984 u1:20 interesuje me dali ce dobiti spor strana na cijoj sam danas svedocio ili ovi drugi? Hvala unapred mnogo mi znaci

  • Horoskop

   Daki, nema razloga da se opterećujete, Vi ste dali sve od sebe. Važno je da imate pozitivno razmišljanje da će se sve dobro rešiti.

 19. dzumbus

  Da li se nesto konkretno mislim intimno desilo izmedju, vodolije rodjene 22.01.1982 blizanca rodjenog 11.06.1983

  • Horoskop

   dzumbus, između osoba rođenih u znaku Vodolije i Blizanca desili su se novi događaji koji bitno menjaju njihov odnos.

 20. toni

  05.02.95 Dali cu zavrsiti fakultet i dali cu raditi po struci ili nesto drugo.

  • Horoskop

   toni, ukoliko budete nastavili da vredno radite, uspećete da ostvarite Vaše ciljeve i uspešno privedete studije kraju. Važno je da se bavite onim što volite i što Vas ispunjava srećom.

 21. Maki

  Ja sam rodjena 09.02.1994 u Skoplju. Zanima me da li cu udji ponovo u vezi sa osobom rodjenom 22.11.1992 u Beogradu?

  • Horoskop

   Maki, za Vas je bolje da zaboravite na tu vezu i polako krenete dalje sa Vašim životom. Ukoliko postoji dobra prilika prihvaitite novu ljubavnu romansu.

 22. danijela

  Rodjena sam 15.02.1972.sta me ocekuje ,nemsm srecu da nadjem posao atoliko zelim,da li ce mi ova godina doneti nesto novo

  • Horoskop

   danijela, važno je da sačuvate prisebnost duha i jaku volju, jer samo tako ćete moći da ostvarite sve što priželjkujete. U narednom periodu očekuju Vas povoljne prilike na poslovnom planu i jedan vrlo važan poslovni dogovor.

 23. nevenka jefic

  Zdravo.Dali cu ponovo uci u vezu,ostvariti brak i kada? Ja 12.02.1968.11h On 20.06.1959. Hvala

  • Horoskop

   nevenka jefic, pokažite da imate dovoljno poverenja u blisku osobu, jer delujete napeto u ljubavnom odnosu. Čini Vam se da se lagano udaljavate od zajedničkih planova, zato morate preuzeti inicijativu ukoliko želite da sačuvate osobu do koje Vam je stalo.

 24. T.R.

  Da li ću ove godine putovati u inostranstvu? 17.04.1999

  • Horoskop

   T.R., ukoliko budete dovoljno efikasni i odlučni u Vašim namerama, uspećete da ostvarite planove. Očekuje Vas dobra prilika koju ne biste trebali da propustite.

  • vodolija

   Hocu li se zaljubiti uskoro? 16.2.1999

  • Horoskop

   vodolija, budite strpljivi još malo, uskoro će Vam se ukazati prilika za novu ljubavnu romansu.

 25. lav

  Da li osoba rodjena 17.08.1968,gaji neke simpatiji prema meni ja sam rodjena 22.01.1982

  • Horoskop

   lav, za sada se dotična osoba ne obazire na Vaše želje ili poruke. Proverite Vaše emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu.

 26. sestre

  Sta misli osoba o meni ja sam 22.01.1982,a ta osoba je 26.07.1977

  • Horoskop

   sestre, dotičnoj osobi malo smeta što pokušavate indirektno da utičete na njegovu odluku i sumnja u Vaše namere. Morate pokazati više strpljenja i dati bliskoj osobi malo više prostora.

 27. M

  Da VAs pitam sta osjeca osoba prema meni ? Ona : 28.01.1993 ja 27.07.1992 nmg da spavam od muke :D

  • Horoskop

   M, trenutno dotična osoba se ponaša dosta promišljeno i ne želi da pokaže svoja prava osećanja. Pokažite malo strpljenja, jer pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom.

 28. postovana

  da li me voli on? 25 07 91 ja 3.6.94 i kakva nam je buducnost?

  • Horoskop

   postovana, nema razloga da sumnjate u partnerova osećanja, jer Vas očekuju uspešni i povoljni odnosi sa partnerom na obostrano zadovoljstvo. Vaša ljubavna priča se uspešno nastavlja i očekuje Vas lepa zajednička budućnost.

 29. a

  Sta trenutno oseca prema meni ova osoba? on 30.10.1997,ja 17.09.1997

  • Horoskop

   a, kod Vas provejava dobro i romantično raspoloženje, a partner želi da Vam iskreno ugodi na neki neobičan ili poseban način.

 30. sansa

  Pokusavamo za trece dete,da li postoje sansa da ostane u drugom stanju u ovom mesecu ja 26.01.1985,a ona 22.01.1982

  • Horoskop

   sansa, opustite se u društvu bliske osobe u skladu sa zajedničkim potrebama i afinitetima. Planirajte neku omiljenu zabavu u dvoje, a sve drugo će vremenom doći na svoje.

 31. NinaNa

  poz, Zanima me da li postoji sansa da se veza obnovi i da li kod njega postoje bilo kakve emocije?Kao i sta mi predstoji na ljubavnom planu?Rodjena sam 2.9.1992,on 24.01.1996. Hvala,unapred..

  • Horoskop

   NinaNa, ponekad kao da gubite optimizam, ali glavu gore. Vreme je da krenete dalje, a za to ćete imati i prilike, jer Vam predstoje brojni zanimljivi emotivni susreti.

 32. Maja

  Rodjena sam 12.02.1979 u 20h. Sta me ocekuje na ljubavnom planunu ovoj godini? Unapred zahvalna

  • Horoskop

   Maja, predstoji Vam povoljna situacija na ljubavnom planu. Ukoliko ste slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte dobru meru ukusa u svakom pogledu. Potrebna Vam je veća emotivna naklonost i bliskost sa osobom sličnih afiniteta.

 33. nevenka jefic

  Zdravo.Covek koga volim je u vezi sa drugom.Dali cemo opet biti zajedno i kad? Ja 12.02.1968. On 20.06.1959 Hvala

  • Horoskop

   nevenka jefic, najbolje bi bilo da odustanete od te veze, jer možete samo da očekujete nove komplikacije i izneverena očekivanja. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu.

 34. bambi

  Da li mi je partner veran ja 26.01.1985,a ona 22.01.1982

  • Horoskop

   bambi, jeste, nema potrebe da sumnjate u partnerovu vernost. Više pažnje posvetite onim prijatnim momentima koji imaju posebnu čar.

 35. snoopy

  Interesuje me moje zdravlje,ljubav i posao i hocu li uskoro da postanem mama 22.1.1985. On zdravlje,posao i NASA zajednicka buducnost 10.10.1980

  • Horoskop

   snoopy, za sada delujete vrlo promišljeno u odnosu sa partnerom, što ima više nego pozitivni efekat. Što se tiče posla Vi uvek stremite ka visokim ciljevima, a okolnosti, ljudi i događaji će Vam dati podršku u tome. Zdravlje je dobro, samo se redovno opuštajte. Vaša zajednička budućnost je vrlo izvesna i uskoro se može desiti da bude krunisana najlepšim mogićim darom.

 36. Dejo,

  Svdjami se,super je,

 37. chaki

  Dalji razvitak odnosa? Ja 22. 1. 1996. , on 6. 11. 1992.

  • Horoskop

   chaki, može doći do poboljšanja odnosa sa partenrom, ali samo pod uslovom da oboje pokažete više razumevanja. Potrebno je da pređete sa reči na dela.

 38. Veky

  Promena radnog mesta(firme)? Rad u inostarnstvu? Finansije? 13.2.1967., Bgd, u 10 i 45

  • Horoskop

   Veky, ovo će biti izuzetno aktivna godina za Vas i bićete u stanju da odradite sve što se od Vas traži. Za sada nije izvesna promena radnog mesta, mada je u drugoj polovini godine moguća promena mesta boravka. Finansije su stabilne i potrudite se da tako i ostane.

 39. jasmina

  Lijep pozdrav. Ja 09 02 1982,On 09 03 1973 ima li nade za nas. UNAPRIJED ZAHVALNA

  • Horoskop

   jasmina, nada postoji, ali samo pod uslovom da pokažete veću emotivnu naklonost i bliskost jedno prema drugom. Potrudite se da poboljšate Vaš odnos sa voljenom osobom.

 40. NADA

  Rodjena sam 16.02.1979. On je rodjen 04.04.1972. Da li cemo ostati zajedno?

  • Horoskop

   NADA, očekuju Vas pozitivne promene u odnosu sa partnerom, ali samo pod uslovom da pokažete veću emotivnu naklonost i bliskost u odnosu sa partnerom.

 41. AN

  Rodjen sam 15.02.1999. Imam prekomjernu tjelesnu tezinu i veliki visak kilograma. Da li cu do sledece godine uspjeti da smrsam do 20 kg?

  • Horoskop

   AN, važno je da kod sebe podstičete dobro raspoloženje, kako bi imali dovoljno volje i snage da se izborite sa viškom kilograma. Samo budite uporni i istrajni i ostvarićete željeni cilj.

 42. STANA

  1.2.1971.Novi SAD 22.15 DALI CU USKORO PROMENITI POSAO.

  • Horoskop

   STANA, tokom ove godine Vas očekuje dosta posla i uspeha na tom planu, ali za sada nema bitnijih promena i ostaćete na starom radnom mestu, još izvesno vreme.

 43. xxx

  Da li cemo biti zajedno? On: 01.10.1994. Ona: 30.08.1995.

  • Horoskop

   xxx, imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom i potrebno je još samo malo spontanosti u izražavanju osećanja, što će pozitivno uticati na Vaš emotivni status.

 44. Marija Selimović

  Da li ću čupati obrve početkom februara ove godine? 5.2.2001

  • Horoskop

   Marija Selimović, prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija, kao i brojni tretmani ulepšavanja u narednom periodu.

 45. Adin

  Kako se trenutno slažem sa ovom osobom? (18.04.2002) Ja se njoj sviđam, i želi sa mnom u vezu, pa ako prihvatim, da li će sve proći dobro? Unapred hvala :)

  • Horoskop

   Adin, ne možete znati šta Vas očekuje,ukoliko to i sami ne iskusite. Ukoliko i Vi to želite, odvažite se i uđite u vezu sa osobom koja Vam se dopada, a sreća će biti na Vašoj strani.

 46. nevenka jefic

  Zdravo.Hocu li ponovo uci u vezu i kada sa covekom koga volim? Ja12.02.1968. On20.06.1959. Hvala

  • Horoskop

   nevenka jefic, očekuju Vas prijatne promene u odnosu sa partnerom. Potrebno ja samo da budete malo odlučniji u nastojanju da popravite Vaš odnos. Sreća je na Vašoj strani.

 47. inkognito

  Ljubav,fax? 30.1.1995.20:45

  • Horoskop

   inkognito, na polju fakulteta Vas očekuju pozitivni rezultati ukoliko nastavite da vredno učite i radite. Što se tiče ljubavi, stalo Vam je da impresionirate jednu osobu na neobičan način i zato treba da smislite novu ljubavnu taktiku.

 48. Daki

  29.01.1984 u 1:20h . Dali ce posao koji sam zapoceo proci dobro i hoceli mi ostati sva imovina? Da li cu uci u brak sa Blizancem ove godine? Unapred hvala

  • Horoskop

   Daki, ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha, tako da samo nastavite sa onim što ste započeli i ostvarićete uspeh. Što se tiče ljubavi Vaša veza je vrlo stabilna i moguće je će tokom ove godine preći na viši nivo.

 49. Sultanija

  Ja- 01.02.1996 i On- 23.09.1995 danas mi je saopstio da je on nasao devojku,i da zeli da ostanemo prijatelji, Interesuje me,da li ce se on pokajati zbog ovoga? I da li ce mi doci opet sa tim "zao mi je ...itd" ? I ako bude tako,da li se slazete sa mnom,da me on ne zasluzuje i da ne treba da mu se vratim? Nakon ovog raskida,ili prekida neke vrste veze,mislila sam da upisem salsu ili ucenje nemackog jezika,koja je bolja opcija? Hvala Vam! I Srecna nova godina!

  • Horoskop

   Sultanija, posle ovako teškog perioda, prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje. Važno je da krenete dalje i da se ne osvrćete ka prošlosti.

 50. Jessie

  27.01.2000. Kako se trenutno slazem sa ovom osobom i sta ta osoba misli o meni 26.01.1999. Kako mi privuci paznju ,jako ga zainteresovati?

  • Horoskop

   Jessie, "ljubavni rebus" je ponekad nemoguće reštiti bez iskrenog suočavanja sa bliskom osobom. Pokušajte da mu na diskretan način stavite do znanja šta osećate prema njemu.

 51. biba

  Rodjena sam 28 1 1994 zivim u inostranstvu interesuje me dali cu sledece nedelje ici za srbiju?

  • Horoskop

   biba, moguće je da ćete krenuti na put i posetiti Vašu domovinu.

 52. STANA

  Vodolija 71 ljubav i posao,1.2.1971.NOVI SAD.

  • Horoskop

   STANA, što se tiče posla nalazite se u kreativnoj fazi, tako da možete očekivati poboljšanje situacije na tom planu. Ukoliko ste slobodni predstoji Vam niz uzbudljivih susreta koji će ulepšati Vaš svet intime.

 53. tata

  Trudimo se da dobijemo dete, da li ce nam uspeti do kraja decembra 26.01.1985 u 21 i 10

  • Horoskop

   tata, vrlo je moguće, jer Vam krajem meseca predstoje sjajni događaji i intimna sreća.

 54. bucko

  Da li postoje sanse da ostanem trudna do kraja godine,22.01.1982 u 07.30.

  • Horoskop

   bucko, šanse postoje, ali odgovor na ovo pitanje najviše zavisi od Vas i Vašeg partnera.

 55. Death

  Ljubav 09.02.1996

  • Horoskop

   Death, predstoji Vam uspešan period na ljubavnom planu i novi događaji koji deluju vrlo izazovno i prijatno.

 56. prolece

  Da li postoji neka avantura ili nesto konkretno sa blizancem na poslu ja sam 22.01.1982

  • Horoskop

   prolece, novi događaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno, važno je da pokažete Vaše ljubavne namere.

 57. Mar

  Ljubav? Koj je moj budeci partner, koji horopski znak i pocetno slovo? 09.02.1994 Skoplje

  • Horoskop

   Mar, predstoje vam novi i uzbudljivi događaji u ljubavnom životu koji će Vam doneti i jedno poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Ovna, koje ima mogućnost da preraste u nešto više.

 58. STANA

  LJUBAV ,1.2.1971.NOVI SAD . HVALA PUNO.

  • Horoskop

   STANA, priželjkujete različita uzbuđenja, a novi događaji u ljubavnom životu deluju vrlo izazovno i prijatno.

 59. revizor

  Da li postoji mogucnost da postanem interni revizor u svojoj firmi 22.01.1982 u 7 i 30

  • Horoskop

   revizor, mogućnost postoji, ali morate pokazati više hrabrosti i samopouzdanja kako biste mogli da očekujete napredak.

 60. vodolija89

  ljubav i posao 14.02.1989. unapred hvala!

  • Horoskop

   vodolija89, na poslovnom planu nema bitnijih promena do kraja godine. Što se tiče ljubavi stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju i preostaje Vam samo da upotrebite Vaše zavodničke manire i imaćete uspeha.

 61. aneks

  Da li me ocekuje do kraja godine potpisivanje novog ugovora na poslu 26.01.1985 u 21 i 10

  • Horoskop

   aneks, u rešavanju poslovnih dilema upotrebite Vaše iskustvo ili praktične sposobnosti. Budite dovoljno efikasni i ubedljivi pred saradnicima i sve će dobro proći.

 62. Beyonce2

  01.02.1996. -Ja i On -23.09.1995. Da li mi veruje? I da ja njemu mogu da verujem? Jel je ljubomoran? Hvala Vam

  • Horoskop

   Beyonce2, nema potrebe da se toliko opterećujete, već učinite sve što je potrebno da sačuvate Vašu ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo.

 63. Marijana

  Juče sam imala konteolni zadatak iz biologije i zanima me koju ću ocenu dobiti? I da li dobijam novi telefon početkom 2015? Datum rođenja 5.februar.2001

  • Horoskop

   Marijana, ukoliko ste vredno učili i radili Vaš uspeh će biti adekvatno nagrađen na kraju godine.

 64. aneks

  Da li me ocekuje resenje na poslu do kraja godine 26.01.1985 u 21 i 10

  • Horoskop

   aneks, ukoliko pažljivo pratite ono što se dešava na poslovnoj sceni, biće Vam jasno na koga možete da računate u saradnji. Strpljivo sačekajte na nečiju podršku koja Vam nedostaje.

 65. nnnnn

  ljubav i finansiska situacija? 3.6.94 u. 18:40h

  • Horoskop

   nnnnn, što se tiče finansija nema potrebe da donosite ishitrene odluke, već morate sačuvati prisebnost duha i biti pažljiviji kada se radi o novcu. Trebali bi da prihvatite nečiji poziv za izlazak koji će Vam prijati.

 66. Administracija

  Sta me ocekuje na poslu u decembru mesecu 22.01.1982 u 7 i 30

  • Horoskop

   Administracija, predstoji Vam mogućnost da krenete jednim sasvim novim poslovnim putem. Na Vama je da prepoznate dobre šanse koje su pred Vama.

 67. reaktivnaformacija

  ljubav?Fakultet?30.01.1995.

  • Horoskop

   reaktivnaformacija, na fakultetu Vam predstoje redovne obaveze koje ćete sa uspehom završavati. Što se tiče ljubavi prijaće Vam neki vid neformalne zabave ili iznenadni susret sa osobom koja Vas inspiriše na pozitivno raspoloženje.

 68. Lola

  Kada me ocekuje ljubav? Rodjena sam 24. 01. 1997.

  • Horoskop

   Lola, predstoji Vam nova ljubavna romansa u narednom periodu.

 69. Ljubav

  Da li ce biti neke promene u braku 2015 godine,i da li cemo ostati vreni jedan drugom 26.01.1985 u 21i 10,on 22.01.1982 u 7 i 30

  • Horoskop

   Ljubav, nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu Vaše ličnosti i upotrebite neke skrivene adute.

 70. Mani

  Kakva me finansiska situacija ocekuje 2015 godine.26.01.1985 u 21 i 10

  • Horoskop

   Mani, pratiće Vas dobre prilike u prvom periodu naredne godine. Obratite pažnju na kontakte koje ćete imati sa osobama iz inostranstva.

 71. mara

  sta ce biti sa ovim odnosom ja 26.08.1989 a on 08.02.1972

  • Horoskop

   mara, nema potrebe da ponovo iskušavate njegovo strpljenje ili emotivnu naklonost. Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi psihološko olakšanje.

 72. Beyonce

  01.02.1996. Ja i On 23.09.1995. Sta nas ocekuje u skorijoj buducnosti??sta ce biti sa nasom odnosom? Trenutno smo u svadji, Ne znam ni ja sama vise sta osecam prema njemu...HVALA VAM

  • Horoskop

   Beyonce, partner pažljivo analizira Vaše ponašanje i često ume da negoduje, a Vi kao da nemate dovoljno strpljenja da saslušate sve primedbe.

 73. marina

  pardon ja sam vodolija/25.01.1966/ koji mi znak najvise odgovara

  • Horoskop

   marina, Vama najviše odgovaraju osobe rođene u znaku Lava ili Vage.

 74. CUCA

  šta će biti sa ovim odnosom on 28.01.1972 vodolija i ona devica26.08.1989.

  • Horoskop

   CUCA, potrebno je se oslonite na Vaš razum i da date više podsticaja voljenoj osobi kako bi se Vaša veza pokrenula sa mrtve tačke.

 75. postovana

  postovana, 8.10.68 imam 3 predivne cerke da li cu imati srece u ljubavi i kojim pocetnim slovom je zaista moja prava ljubav? da li ce one biti srecne? pozdrav

  • Horoskop

   postovana, obratite pažnju na nečiji poziv ili poruku koji Vam se možda na prvi pogled ne čini atraktivni.

 76. joy

  Na koje slovo pocinje ime moje buduce supruge i kada cu se ozeniti? ja sam 9/2/1987 u 10:20h.Hvala Vam. Srdacan pozdrav.

  • Horoskop

   joy, brak Vam predstoji u narednih nekoliko godina, a ime Vaše buduce supruge počinje slovom T.

 77. nnnnn

  hocu li dobiti cerkicu i kada? imam prelepog sina ja 3.6.94 on 25.7.91 i da li je to ljubav prava? i ako znam da se volimo volela bih vas odg da cujem pozz

  • Horoskop

   nnnnn, uživajte u Vašoj ljubavi i srećnoj porodici, a sa vremenom će doći i do njenog proširenja.

 78. nicim izazvan

  Kako ova osoba gleda na situaciju koja se desava medju nama? on:1987.25.07. ona:1995.30.01.

  • Horoskop

   nicim izazvan, trenutno ta osoba razmišlja o svojim emotivnim potrebama, morate sačekati da donese svoju odluku.

 79. Odnos

  Sto ce biti sa ovim odnosom? Da li ce ikad vise biti zajedno? On:30.1.72(22.45) ona: 10.6.85(11.35)

  • Horoskop

   Odnos, morate biti strpljivi i pustiti da prođe malo vremena da bi Vas dvoje shvatili šta želite od Vaše veze.

 80. maja

  Da li me voli? I koliko ćemo izlaziti? Ja 16.02.1995 on 20.12.1992

  • Horoskop

   maja, nemojte ništa forsirati, već pustite da stvari idu svojim tokom i uživajte u Vašoj ljubavi.

 81. Sve je to cudno

  Rodjena sam 08.02.1992., a on 17.11.1989., da li me jos uvek voli, i da li cemo se pomiriti? Hvala Vam puno

  • Horoskop

   Sve je to cudno, trenutna situacija Vas jako rastužuje, ali ukoliko želite da se pomirite morate promeniti Vaš nastup i shvatiti da i druga strana ima svojih prava.

 82. Snoopy

  Sta ce biti sa nama u buducnosti? Hocu li ostati ubrzo u drugom stanju i kad ce se to desiti? On 10.10.1980 ja 22.1.1985 hitan odgovor

  • Horoskop

   Snoopy, važno je da se opustite i uživate u Vašoj ljubavi, a sve će vremenom doći na svoje mesto.

 83. Vox

  da li je ovo prava ljubav?godinama smo vec u vezi.on 9.2.1987 ja 17.6.1990 ,pozdrav:)

  • Horoskop

   Vox, jeste i treba da uživate u Vašoj ljubavi i iskreno izražavate Vaša osećanja prema partneru.

 84. la la

  Koliko mi je partner veran 17.02.2003 i 23.08.2002

  • Horoskop

   la la, partner Vam je veran, nemojte se opterećivati nepotrebnim dilemama.

 85. osiguranje

  Koliko posto mi je veran partner,i da li postoji mogucnost xa prevarom 22.01.1985 i 22.01.1982

  • Horoskop

   osiguranje, ne, partner Vam je u potpunosti veran.

 86. Ribica

  Ja 31.1.1990. A ona je 26.7.1997. Kad cemo se vidjeti? Da li me voli?

  • Horoskop

   Ribica, uskoro Vas očekuje susret sa bliskom osobom, ona oseća nešto pozitivno prema Vama.

 87. Tina

  Koji fakultet cu upisati? 18.03.1996. podznak skorpija

  • Horoskop

   Tina, po karakteristikama Vašeg znaka najviše bi Vam odgovarao neki od umteničkih fakulteta, npr. slikarstvo, pisanje ili muzika, jer tu Vaša urođena kreativnost može doći do izražaja.

 88. mana

  Ljubav? 18.03.1996. podznak skorpija

  • Horoskop

   mana, Vi već dugo suzbijate Vaša osećanja, morate naučiti da im se slobodno prepustite.

 89. draga

  Kakvo misljenje ova osoba ima prema meni? 25.07.87.

  • Horoskop

   draga, zadajete mu više dilema, koje ne uspeva da reši.

 90. Maximilija

  Dal ova muska osoba ima nekog il se zaljubila u nekog? ili jos uvek gaji osecanja prema meni? on je 9.2.1987,podznak bik a ja 17.6.1990 podznak lav.

  • Horoskop

   Maximilija, moguće je da još uvek oseća nešto prema Vama, ali morate se potruditi da pravilno prevaziđete trenutne nesporazume.

 91. draga

  Ljubav? 30.01.1995.

  • Horoskop

   draga, pokažite više nežnosti i topline u nameri da osvojite nečiju naklonost.

 92. Anica

  Da li cu se udati? Rodjena sam 7.2.1993.

  • Horoskop

   Anica, postoji osoba koja želi da Vam ugodi, zato izađite i upoznajte ga.

 93. Dragana TB

  Kako ce mi biti na ljubavnom polju,naredni period,da li postoji mogucnost,nekim svadjama ili raskidima?...27.01.1998 Inace sam udata i imam malu bebu.

  • Horoskop

   Dragana TB, delujete napeto, zato se morate truditi da nehotično ne povredite nečija osećanja.

 94. mia

  sta ce biti sa nama? on 9.2.1987 ja 17.6.1990

  • Horoskop

   mia, Vi imate mnogo zajedničkih karakteristika i morate da se trudite da ispunite svaki zajednički minut do maksimuma.

  • mia

   a zajednicka buducnost? on 9.2.1987 ja 17.6.1990

  • Horoskop

   mia, Vaša budućnost će biti lepa, a posebno Vam prija kada podelite zajedničke trenutke radosti i sreće.

 95. STANA

  1.2.1971.NOVI SAD LJUBAV,POSAO HVALA POZDRAV.......

  • Horoskop

   STANA, usmerni ste previše na traženje posla i ljubavni život zbog toga na neki način trpi. Osoba od koje očekujete pomoć, izaći će Vam u susret samo do izvesne granice.

 96. MilicaBV

  Da li ću se u skorije vreme zaposliti. 14.02.1995. Hvala!

  • Horoskop

   MilicaBV, budite obazrivi ukoliko Vam neko predloži zajednički posao i dobro razmislite o mogućim posledicama.

 97. Maximilija

  jedan covek nam je rekao da nam je neko madjijao na vezu ,ja licno ne verujem u to ali ipak u poslednjih god dana imamo mnogo kriza i padova ,spoljnih uticaja iako se volimo, kada ce se sve resiti?on 9.2.1987 ja 17.6.1990

  • Horoskop

   Maximilija, ne brinite biće sve u redu, samo ulepšajte Vaše raspoloženje i ne dozvolite da takve priče utičnu na Vas.

 98. postovana

  da li cu dobiti nekad na loto? :) 03.06.1994

  • Horoskop

   postovana, ovih dana sreća Vam je naklonjena, tako da vredi pokušati sa igrama na sreću.

 99. Esmeralda

  U ponedeljak imam kolokvijum, da li ce proci uspesno, da li cu dobiti dobre poene i biti zadovljna? 17.6.1990god. hvala.pozz

  • Horoskop

   Esmeralda, hoćete, Vaš trud će se isplatiti.

 100. Roxi

  Bili smo na pauzi pa smo se pomirili (kao sto ste i rekli) pa smo sad opet na pauzi a razlog je zdravlje psihicko koje njega jako koci jer nema volje ni za sebe a pogotovu za vezu..Zanima me hoce li se isplatiti sav ovaj trud i cekanje i strpljenje?ja 17jun1990, on 9.febr 1987

  • Horoskop

   Roxi, Vaša veza je predodređena na uspeh, samo trenutno morate imate više strpljenja za partnerovo stanje i pružiti mu podršku.