Vaga

(23.09 - 22.10)

Danas ćete dobiti više od jednog poziva sa odličnim vestima! Uzbudljive i divne promene su na pomolu. Ali imajte na umu da sa promenama dolaze i nepoznanice. Možda će vam se život okrenuti naglavačke. Razmislite da li želite da ostanete u istoj kolotečini do kraja života. Možda je vreme da krenete u avanturu!


Od 24. septembra do 23. oktobra

Vaga je muški vazdušni znak koji je pod vladavinom Venere i Saturna. Vage su izuzetno uravnotežene i imaju istančan osećaj za pravdu. Veoma su blage naravi, osećajni su i lako se zaljube. Ove osobe su veoma staložene i harmonične, a najsrećniji su kada putuju.

Osobe rođene u znaku Vage su samostalne i ne vole da im se bilo ko meša u odluke. Veoma su realne i nije im problem da priznaju svoju grešku. Ne trpe nikakve laži i veoma su svesni i sebe i drugih. Ovakav stavim donosi česta lutanja na ljubavnom planu, i poteškoće da nađu pravu osobu.

Vage se ne istrčavaju u donošenju odluka i ne vole da se eksponiraju. Veoma su druželjubivi ali pravih prijatelja imaju jako malo. Sebi bliske ljude biraju po nekom principu koji je samo njima znan. Vage nisu preterano odgovorne i svoje ciljeve stavljaju ispred svega i svih.

Vage su veoma pravedne i nestalne duhom. Vole da rešavaju tuđe probleme i doživljavaju ih kao svoje. Saosećajne su, ali i pomalo stidljive. Vage su u ljubavi verne i kada nađu idealnog partnera, čine sve da ta veza opstane.

Veoma emotivno reaguju na neuspeh, kritike i nepravdu. Vage su idealne za sve umetničke poslove u kojima mogu da izraze svoju kreativnost. Omiljene boje Vaga su svetlo plava i ljubičasta. Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Vage su – Mahatma Gandi, Đuzepe Verdi, Mihajlo Pupin, Branislav Nušić, Pjer Bonar...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Konac

Beo- nepravda U boji- ne mešaj se u tuđe poslove Zamršen- ... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. oki

  Da li ce mi se brat ikad ozeniti...10101977

  • Horoskop

   oki, tokom ove godine Vage će biti u prilici da značajno promene i prošire svoje ljubavne horizonte. Međutim, vrlo je bitno da sve rade postepeno i pažljivo, bez preduzimanja impulsivnih reakcija. Zato je važno da se naoružaju samopouzdanjem i preduzmu korake koji će dovesti do pozitivnog razvoja situacije na ljubavnom planu.

 2. Tincemalince

  Kakav me period ocekuje tom ovog meseca i kad cu se tacno izvuci iz ove fibansiske krize 29091987 a suprug 24061977 ubapred hvala

  • Horoskop

   Tincemalince, u ovom mesecu možete da očekujete poboljšanje situacije na polju finansija. Važno je da budete mnogo umereniji u trošenju i da razumno upravljate budžetom. Ipak, neki troškovi vezani za prijatelje ili rođake su neizbežni. Što se tiče supruga, prva polovina godine može da donese značajan priliv sredstava u vidu nekog nasleđa. Ipak, bitno je da povede računa o trošenju i ne daje puno na zabavu. Njegova finansijska situacija će se stabilizovati u drugoj polovini godine.

 3. Sonja

  21.05.1981 zdravlje i finansije

  • Horoskop

   Sonja, iako ulažete dosta napora i vredno radite, niste još uvek u mogućnosti da uživate u plodovima tog rada. Važno je da napravite neke izmene što se tiče troškova i pokušate da živite u skladu sa Vašim finansijskim mogućnostima. Zdravstvena situacija će tokom većeg dela godine biti odlična, jedino je povremeno moguća fizička slabost zbog velikih napora. Poželjno je da se bavite nekim fizičkim aktivnostima koje će Vam povratiti energiju.

 4. Suncici

  Da li će se popraviti situacija? Hoćemo li biti zajedno, šta nas očekuje? Ja:7.10.1992 on: 6.10.1987

  • Horoskop

   Suncici, ima nade da promenite odnos sa partnerom koji je trenutno jako zategnut, ali trudite se da ne preduzimate nikakve impulsivne akcije. Najbolje je da sednete i otvoreno razgovarate sa drugom stranom o onome što je dovelo do situacije u kojoj se trenutno nalazite. Osmeh na lice, jer sreća, mir i bolja ravnoteža će uskoro preovladati u Vašem životu.

 5. Sonja

  Dali će mo ostati zajedno? Ja9. 10.1991 on 21.05.1981

  • Horoskop

   Sonja, ima nade da promenite trenutno jako zategnutu situaciju sa partnerom i sačuvate Vašu vezu. Ipak, važno da ne preduzimate nikakve impulsivne akcije, već da prepustite partneru da preuzme kompletnu kontrolu situacije. Potrebno je da unesete više strasti i emocija kako biste oživeli Vašu romansu.

 6. Suncica

  Da li decko rodjen 06.11.1990 (dupla skorpija) oseca nesto prema meni? Rodjena sam 18.10.1994. 11.30h Da li ima izgleda da cemo osvariti neku vezu?

  • Horoskop

   Suncica, pustite da stvari idu svojim tokom, jer definitivno idu u Vašu korist. Vi verovatno želite da što pre saznate na čemu ste i da li postoje osećanja sa druge strane. Ipak, osobama rođenim u znaku Škorpije potrebno je malo više vremena da se otvore i odbace ograničenja koja ih koče u ljubavi.

 7. Pitaaaam

  Kada cemo postati roditelji ? On: 10.02.1992 . (07:30) ,ona 01.10.1993(19:50)

  • Horoskop

   Pitaaaam, Vaša želja da se ostvarite kao roditelji je dosta jaka, ali morate pustiti da sve ide svojim tokom. U godini koja je pred Vama možete da očekujete povoljnu situaciju za ostvarenje jednog od najvažnijih i najslađih ciljeva u životu.

 8. Suncica

  Imamo li budućnosti zajedno, ima li ljubavi sa njegove strane? 7.10.1992 i on : 6.10.1987

  • Horoskop

   Suncica, s obzirom da je reč o partnerima koji su puni energije i zahtevaju previše jedno od drugog, ponekad Vaša veza može da bude naporna za oboje. Možda Vam se zato i čini da nema ljubavi sa partnerove strane. Ipak, Vi imate mnogo toga zajedničkog i vrlo malo različitosti i konflikata, što Vaš spojim čini idealnim za zajednički život na duže staze.

 9. Viktor

  Interesuje me buducnost veze izmedju mene i moje djevojke. Ja sam 14.10.1977 ona 28.11.1981. Hvala

  • Horoskop

   Viktor, Vaš odnos je pod mešovotim uticajima, čas je sve skladno, čas se javljaju provokacije i rasprave. Na Vama je da prepoznate šta je ono što želite i usmerite Vaš odnos u pravom smeru. Ni to neće biti lako, ali iskrena osećanja su uvek najbolje rešenje.

 10. Ruya

  Gaji li neka osecanja on 6,7,1993 prema njoj 28,9,1994 i da li ce se zbliziti...

  • Horoskop

   Ruya, postoji razumevanje između Vas, zajednička interesovanja i obzirnost. Iako bi odnos mogao da bude težak u nekim aspektima, sve u svemu su povoljni uslovi za emotivni odnos. Prva osoba se može povući ukoliko pogrešno shvati neodlučnost druge osobe. Da bi do odnosa došlo potrebna je potpuna iskrenost.

 11. AE

  Kakva me bliska buducnost ocekuje 28.9.1994

  • Horoskop

   AE, pred Vama je odlično vreme za intelektualni rad. Takođe, vreme je i da upoznate sebe i svoje strahove koji Vas ograničavaju. Izvanredna planeta Jupiter će Vam u narednom periodu doneti mogućnost da uspostavi kontakt sa sobom i da razumete sebe, svoje želje i potrebe.

 12. BILJANA

  DALI CU NACI POSAO I KAD??? 24.02.1987

  • Horoskop

   BILJANA, u prvoj polovini 2018. stanje na poslovnom planu bi trebalo da se stabilizuje. Međutim, do jeseni 2018. trebalo bi da vodite računa o legalitetu poslova koji Vam se budu učinili kao izvanredna prilika. Moguća poslovna saradnja sa nekim iz inostranstva.

 13. Fax

  28.9.94 da li cu nastaviti skolovanje--

  • Horoskop

   Fax, ponekad ste toliko zaslepljenim svojim idealima da ne vidite realnost. Znanje i obrazovanje su važni za Vas, međutim, Neptun u Vašem natalu uvek zahteva žrtvovanje neke vrste, i velika je verovatnoća da ćete morati da odustane od tradicionalnih kanala i pronađete način za sticanje znanja drugim sredstvima i metodama.

 14. Vagaaa

  Hoćemo li se venčati i kada? 7.10.1992 on: 6. 10.1987.

  • Horoskop

   Vagaaa, pošto ste oboje u stalnom pokretu teško možete da se usaglasite i postignete ravnotežu u odnosu. Potrebno je raditi na praktičnim aspektima u životu kako bi odnos imao budućnost. U prvoj polovini sledeće godine moguće su promene na emotivnom planu.

 15. Minica

  07.10.1996, on 04.09.1996. Da li ce biti nesto izmedjute dve lsobe?

  • Horoskop

   Minica, cenite njegovu praktičnost jer je to upravo ono što Vam nedostaje. Volite da analizirate stvari, mnogo više od njega koji voli da je produktivan. Ukoliko uspete da prevaziđete različitost između Vas i da razumete drugu stranu, odnos u koji se upustite biće ono što je oboma potrebno. U takvom odnosu ćete moći da se razvijate kao ličnosti i da učite o sebi kroz iskustvo sa drugim.

 16. Pomoc

  28.9.1994 Da li cu dati uslov na faxu ove godine,da li cu nastaviti skolovanje i da li cu stupiti u brak sa osobom 6.7.1993

  • Horoskop

   Pomoc, trud se uvek isplati. Uradite sve što zavisi od Vas i uspeh neće izostati. Takođe, trebalo bi da postavite prioritete u životu. Sve će se završiti povoljno po Vas ako svoju energiju budete usmeravali u pravom smeru. Rasipanje energije na više strana Vam u ovom momentu neće biti od pomoći.

 17. AE

  On 06,07,1993 ona 28.09.1994 brak...

  • Horoskop

   AE, potrebo je da imate zajedničke ciljeve u životu kako bi Vaš odnos bio produktivan. Veoma je važno da budete iskreni prema partneru u svakoj prilici. Društveni ste, harizmatični i veseli po prirodi tako da partner nekad može da Vas doživi kao promenljivu osobu. Ukoliko naučite da kontrolišete svoj buntovni karakter, neće Vam biti problem da ozakonite svoju ljubav.

 18. ja

  kada cu doci do neke vece sume novca

  • Horoskop

   Ja, period koji je pred Vama doneće Vam povoljne poslovne prilike. Prihvatite ih i dajte sve od sebe. Trud će Vam se isplatiti početkom sledeće godine.

 19. Mmmm

  Šta nas očekuje? Da li jos uvijek ima ljubavi sa njegove strane? 7.10.1992 on: 6.10.1987

  • Horoskop

   Mmmm, pošto ste oboje u stalnom pokretu teško možete da se usaglasite i postignete ravnotežu. Prepuštate donošenje odluka onom drugom. Da bi odnos opstao potrebno je da naučite da budete odlučniji i da se dogovarate o svemu, uprkos različitim mišljenjima. Ljubav među Vama postoji, ali bi trebalo da radite na praktičnim aspektima života. Za uspostavljanje harmonije i mira, razumevanje je ključna stvar.

 20. Maki

  Šta će biti sa nama? Imamo li budućnosti, dugo smo u vezi? Da li me vara? 7.10.1992 on 6.10.1987.

  • Horoskop

   Maki, baš zato što ste dugo zajedno, došlo je do malog zasićenja. Ipak, uspećete da sačuvate Vašu ljubav, jer Vam je partner veran.

 21. krajina

  Bili smo zajedno pre i sada bi opet pokusali ozbiljnu vezu ima li nade? Ja 7.10.2001. On 16.10.1994.

  • Horoskop

   krajina, ukoliko se odlučite da pružite još jednu šansu Vašoj ljubavi, možete da očekujete povoljan rasplet situacije.

 22. Zoran

  Ja 19.10.98. bivsa devojka 8.2.97. Da li cemo se uskoro pomiriti?

  • Horoskop

   Zoran, teško da će doći do ponovnog pomirenja, jer su razlike među Vama prevelike.

 23. ja

  dali da idem u inostranstvo zbog posla28091965

  • Horoskop

   ja, odlasku u inostranstvo možete da se nadate krajem tekuće godine.

 24. natasa

  zanima me buducnost mene i supruga ja sam 23091986 a on 11 03 1979 hvala

  • Horoskop

   natasa, Vaša zajednička budućnost je svetla i još dugo ćete uživati u pravoj ljubavi koja odoleva svim preprekama.

 25. Srculence

  Dugo smo zajedno.. Šta nas očekuje i ima li osjećanja sa njegove strane i je li mu stalo ? 7.10.1992 on : 6.10.1987

  • Horoskop

   Srculence, nema razloga da sumnjate u Vašeg partnera, jer njegova osećanja su iskrena. Sve se odvija odlično, tako da možete očekivati unapređenje Vaše veze.

 26. Ivana

  Postovani, da li cu ici na neko putovanje i kada ?:) 22.02.'97 hvala

  • Horoskop

   Ivana, za sada nije izvesno da ćete putovati negde.

 27. Jovana Blagojevic

  Dobar dan. Zelim znati da li cu uskoro zatrudneti i u kom periodu ? Hvala unapred 07.09.1996 On: 27.03.1993

  • Horoskop

   Jovana Blagojevic, bitnije promene na tom planu možete da očekujete tokom naredne godine.

 28. Mj

  24.9.1999. Kada cu imati prvog decka?

  • Horoskop

   Mj, prava ljubav Vam je bliža nego što mislite, samo je važno da ostanete pozitivni i nasmejani kao i do sad.

 29. Pitammm

  Kada cemo dobiti decu? ona:01.10.1993 ,on:10.02.1992.

  • Horoskop

   Pitammm, za sada nije izvesno da dođe do proširenja Vaše porodice.

 30. Andjela :)

  Rodjena sam 14.10.1999. Zanima me da li cu se zaljubiti uskoro,jer posle bivseg to mi bas i ne polazi za rukom.

  • Horoskop

   Andjela :), nabacite osmeh na lice, jer Vaši ljubavni problemi će se konačno okončati. Upoznaćete jednu zanimljivu osobu koja će privući Vašu pažnju.

 31. Vaga S

  Da li cemo uskoro biti zajedno? Ja: 25.9.2000, on: 30.10.2000?

  • Horoskop

   Vaga S, vrlo je moguće da uskoro uplovite u vezu sa dotičnom osobom, koja će biti stabilna i dugotrajna.

 32. Sunce

  Hoćemo li se pomiriti i biti zajedno? Ja: 7.10.1992. On: 6.10.1987

  • Horoskop

   Sunce, do pomirenja će doći samo pod uslovom da oboje budete spremni na kompromise, kako biste prevazišli razlike koje postoje među Vama.

 33. Sunce

  Da li će uspeti da rese probleme, dugo su vezi i sta ih očekuje? Ona: 7. 10.1992 i on : 6.10.1987

  • Horoskop

   Sunce, iako trenutno postoje veliki problemi u Vašoj vezi, uspećete da izađete jači iz te situacije i da spasete Vašu ljubav.

 34. Xxx

  Budućnost ove veze, dugo su zajedno.. On: 6.10.1987 ona: 7. 10.1992

  • Horoskop

   Xxx, baš zato što su dugo zajedno potrebno je uneti malo promena u njihov odnos. Neka pokušaju da osveže svoju ljubav, jer savršeno odgovaraju jedno drugom.

 35. V Ana

  Da li cu se zaposliti u ovoj godini i u kojem periodu? 19.10.90

  • Horoskop

   V Ana, poboljšanje na poslovnom planu očekuje Vas u drugoj polovini ove godine.

 36. Vaga S

  Ja: 25.9.2000 On: 30.10.2000 Kakva ce biti ova veza?

  • Horoskop

   Vaga S, pred vama je stabilna veza

 37. Jovana

  On 02.10.1989. Ona 08.02.1997. Kakav je njihov odnos? Kako ga ona gleda? Sta oseca prema njemu?

  • Horoskop

   Jovana, u pitanju je prijateljski odnos

 38. ja

  Kako cemo se slagati u braku naredno vreme 28091965 13071974

  • Horoskop

   ja, slagacete se poprilicno dobro

 39. Amel

  18.10 84 . Da li ce bivsa se javiti nazad

  • Horoskop

   Amel, veoma su male sanse da ce vam se bivsa javiti

 40. Maki

  Vara li je i da li je iskren? On : 6.10.1987 ona : 7.10.1992 .

  • Horoskop

   Maki, data osoba nije sklona neverstvu

 41. Zzzzzz

  Dugo smo u vezi.. Hoćemo li prevazići probleme, vrijedi li se boriti? 7.10.1992 on: 6.10.1987

  • Horoskop

   Zzzzzz, nemojte odustajati od ove ljubavi

 42. Anci

  Postoji li sansa da cu raditi ili zivjeti u inostranstvu? 19.10.1990 Hvala, srecni praznici!

  • Horoskop

   Anci, velike su sanse da ce vam se ovi planovi ostvariti

 43. vagicaaa

  07.10.1991. on 22.09.1987. Da li da ocekuje pomirenje i brak? Unapred hvala!

  • Horoskop

   vagicaaa, moguce pomirenje ali u nesto daljoj buducnosti

 44. Vagaaaaa!!!

  Da li su sudbinski povezani i da li će se venčati i imati decu? Ona : 7. 10.1992 on: 6.10.1987

  • Horoskop

   Vagaaaaa!!!, ocekuje vas veza ali ne i brak sa ovom osobom

 45. Anja

  Kada cu se zaposliti i udati? 19.10.1990

  • Horoskop

   Anja, zaposlenje vam sledi kroz dve godine, a udaja kroz 4

 46. Djole

  Ja 22.10.1991. Ona 8.2.1997. Da li cemo biti zajedno?

  • Horoskop

   Djole, postoje sanse za kracu vezu

 47. ja

  Kakav cu imati odnos u porodici sa zenom i decom?28.09.1965

  • Horoskop

   ja, ocekuje vas stabilniji period

 48. Vagaaaaa!!!

  Hoćemo li prevazići trenutne probleme zajedno? Šta nas očekuje, dugo smo u vezu? Ja: 7.10.1992 on: 6.10.1987

  • Horoskop

   Vagaaaaa!!!, uspecete da prevazidjete date probleme

 49. Sin

  Da li će moj sin 18.09.2007. živeti sa mnom? Kada, ako hoće? Ja 04.10.1983. Trenutno živi sa ocem 05.12.1981.

  • Horoskop

   Sin, moguce je da ce za dve godine vase dete doci k vama

 50. ja

  kako cu ubuduce da stojim sa finansijama 28.09,1965

  • Horoskop

   ja, promenjiva situacija na polju finansija

 51. Zabrinuta

  Da li cu ostati uskoro trudna 02.10.1997. Muz 5.07.1995.???

  • Horoskop

   Zabrinuta, moguca trudnoca kroz godinu dana

 52. Zvezdica

  Hoće li mu se riješiti problemi koje ima? I da li ima ljubavi sa njegove strane? 7.10.1992 on : 6.10.1987

  • Horoskop

   Zvezdica, dari problemi ce se resiti ali treba vremena. Ljubav je prisutna

 53. Kada

  Kada će mi krenuti bolje u životu? Da li ću naći posao, da li ću nekada zarađivati za normalan život? Sve mi se smučilo.Imam utisak da su mi sve lađe potonule. 04.10.1983.

  • Horoskop

   Kada, nemojte se predavati. Sledi vam bolji period

 54. Brat

  Šta znači u daljoj budućnosti? Hoće li on ostati u tom braku? Hoće li imati dece? Ja 04.10.1983. brat 21.09.1980. Snajka 04.02.1983.

  • Horoskop

   Brat, dalja buducnost - kroz desetak godina. Dati par nece imati dece, ali ce dosta dugo ostati u braku

 55. Srce

  Zanima me da li ima ljubavi sa njegove strane? Hoćemo li se venčati? Ja: 7.10.1992 on: 6.10.1987

  • Horoskop

   Srce, ljubav je prisutna. Moguce stupanje u brak

 56. Brat

  Da lu ću se i kada pomiriti sa bratom, više od godinu dana nismo u kontaktu zbog njegove žene? Ja 04.10.1983. Brat 21.09.1980. Žena 04.02.1983.

  • Horoskop

   Brat, ocekuje vas pomirenje ali u daljoj buducnosti

 57. ana

  ana 7.10.57 i zac 01.03.69...da li ce biti skupa.hvala

  • Horoskop

   ana, postoje sanse da ove dve osobe budu zajedno

 58. Budućnost

  Kakva ga budućnost čeka? 29.09.2006.

  • Horoskop

   Budućnost, pred ovom osobom je svetla buducnost

 59. Akica E

  Da li cu nastaviti skolovanje 28.09.1994. Da li ce biti neceg izmedju nas dvoje on 06.07.1993 ja 28.09..1994... Zahvaljujem.

  • Horoskop

   Akica E, odgovor u oba slucaja je da

 60. Maja

  Hocemo biti skupa? Ja 1.10.1982 on 17.04.1975. Hoce li moja financijska situacija biti bolja? Hvala

  • Horoskop

   Maja, postoje velike sanse da udjete u ljubavnu vezu sa ovom osobom. Popravice vam se finansijska situacija

 61. Vaga

  Dugo smo u vezi? Je li nam suđeno da budemo zajedno? Imamo li budućnosti? 7.10.1992. ON:6.10.1987

  • Horoskop

   Vaga, pred vama je zajednicka buducnost

 62. Posao

  Kada da očekujem zaposlenje? 04.10.1983. u 1:30h

  • Horoskop

   Posao, zaposlenje moguce krajem godine

 63. iva

  zdravstveno stanje moje majke 17.10.1955..bol u nogama....

  • Horoskop

   iva, prolazni problemi

 64. GV

  Da li me voli ili šta tačno oseća prema meni? Ja 04.10.1983. On 12.06.1975.

  • Horoskop

   GV, ovoj osobi je stalo do vas

 65. GV

  Da li ćemo ostati zajedno? Kakva nas budućnost čeka? Ja 04.10.1983. On 12.06.1975.

  • Horoskop

   GV, komplikovana situacija. Sve zavisi od praga vase tolerancije

 66. NOXI

  16.10.1966god. .osoba rodjena 2.5.1979.god. dali je zaljubljena u drugog i dali me vara.

  • Horoskop

   NOXI, data osoba vam je verna

 67. posao

  zanima me moj brat 04.09.1975 da li ce i dalje privatno drzati objekat-trafiku posto mu prete preseljenjem na drugu lokaciju...i kada ce biti preseljen..

  • Horoskop

   posao, neminovno je da ce doci do datog preseljenja

 68. Smesko

  Ja sam rodjena 22 02 1992 12 45 Prokuplje,a partner 22 02 1981 06:55 Gracac-HR.Da li ce doci do braka sa ovom osobom ili do prekida.

  • Horoskop

   Smesko, prekid veze sa ovom osobom

 69. Brat

  Da li će mi se i kada javiti brat? Rođen je 21.09.1980. Ja 04.10.1983. Duže od godinu dana nismo u kontaktu.

  • Horoskop

   Brat, ocekujte dati poziv do kraja godine

 70. Posao

  Kada ću se zaposliti? 04.10.1983.

  • Horoskop

   Posao, zaposlenje ocekujte pocetkom naredne godine

 71. Sin

  Da li ću se razvesti, da li će moj sin živeti sa mnom i kada, sada je sa ocem? Ja 04.10.1983. Sin 18.09.2007. Otac 05.12.1981.

  • Horoskop

   Sin, ocekuje vas razvod u toku naredne godine. Vas sin ce ziveti sa vama

 72. ja

  dali imam sanse sa simpatijom 28091965

  • Horoskop

   ja, vasa simpatija ne oseca isto prema vama

 73. Ivana

  Rodjena sam 9.10.1995. a on 6.9.1994. Da li cemo biti zajedno i kakva nas veza ocekuje? Hvala

  • Horoskop

   Ivana, ocekuje vas kraca veza sa ovom osobom

 74. NOXI

  NOXI RODJ.16.10.1966GOD. DALI ME ONA VARA ,VOLI LI ME.RODJENA 2.5.1979.GOD

  • Horoskop

   NOXI, ova osoba vam je verna

 75. DO

  Ja: 27.09.1998. Ona: 11.01.1998. Da li me ona voli?

  • Horoskop

   DO, prisutna su romanticna osecanja

 76. Sunce

  Da li će uspeti da upiše policijsku akademiju i zaposliti se kao policajac? 7.02.1995.

  • Horoskop

   Sunce, postoje realne sanse da ostvarite vase planove

 77. Trrrr

  Kada cu zatrudneti? 22.6.83

  • Horoskop

   Trrrr, trudnoca vam sledi kroz godinu dana

 78. GV

  Poštovani, ranije sam Vam pisala o situaciji koju proživljavam, moji roditelji ne prihvataju čoveka sa kojim živim, savetovali ste mi da budem otvorena sa njima ali uvek je bilo bezuspešno i uvek se završava svađom. U subotu 27.08. sam pozvana na 18. rođendan, htela bih da i on ide sa mnom, slavlje je u komšiluku mojih roditelja, biće i oni tamo, da li ćemo izazvati neki revolt kod njih ako se pojavimo zajedno! Ja 04.10.1983., on 12.06.1975., mama 01.02.1962. tata 04.10.1955.

  • Horoskop

   GV, postoje sanse da dodje do sukoba ali ukoliko vi ostanete dosledni sebi i coveku kog volite oni ce to na kraju prihvatiti

 79. Maca

  Ima li ova veza budućnosti? 7.10.1992 i 6.10.1987

  • Horoskop

   Maca, da ocekuje vas zajednicka buducnost

 80. Srculence

  Imamo li budućnosti? Brak, deca ... 10.1992 on: 6.10.1987

  • Horoskop

   Srculence, predstoji vam brak i zasnivanje porodice sa ovom osobom

 81. NOXI

  ROĐEN 16.10.1966.G,BUDUCNOST VEZE I MOGUCNOST BRAKA SA OSOBOM 2.5.1981GOD

  • Horoskop

   NOXI, vas dvoje niste dobra kombinacija

 82. Ćerka

  Koliko će to trajati, plašim se ishoda, pretila je ubistvom?26.10.2003

  • Horoskop

   Ćerka, pobrinite se da joj budete podrska. Proci ce to sve za kratko vreme

 83. ja

  dali cu uspeti sa poslom u inostranstvu koji iam na planu ili ovde? 28091965

  • Horoskop

   ja, postoje sanse da ostvarite svoje planove vezane za inostranstvo

 84. Ćerka

  Šta se dešava sa njegovom ćerkom iz prvog braka 26.10.2003., čudno se ponaša? On 12.06.1975.

  • Horoskop

   Ćerka, dete je pred pubertetom i dosta je nesigurno u sebe

 85. Posao

  Da li ću posao dobiti u nekom javnom preduzeću, državnoj firmi ili kod privatnika? 04.10.1983.

  • Horoskop

   Posao, vas ocekuje posao u privatnoj firmi

 86. Posao

  Da li ću početi da radim u septembru? 04.101983.

  • Horoskop

   Posao, postoje realne sanse da krenete da radite u septembru

 87. Fudbal

  Da li će uspeti u fudbalu, kako će proći u životu? 18.09.2007. U 10 i 30h

  • Horoskop

   Fudbal, ostvaricete odredjeni uspeh u fudbalu

 88. VI2711

  Ja:27.09.1998. Ona:11.01.1998. Da li ce nas to sto ona ima decka spreciti da budemo zajedno?

  • Horoskop

   VI2711, trenutno DA

 89. VI2711

  Ja:27.09.1998. Ona:11.01.1998. Da li smo sudjeni jedno drugome i da li cemo biti zajedno?

  • Horoskop

   VI2711, ocekuje vas kraca veza

 90. Malena

  Hoćemo li prevazići probleme i da li on gaji iskrena osjećanja? 7.10.1992 i 6.10.1987

  • Horoskop

   Malena, odgovor u oba slucaja je DA

 91. lena

  da li cu ove godine upisati fakultet i da li ce se zaposliti?07.10.1993

  • Horoskop

   lena, ocekuje vas pozitivan razvoj dogadjaja na oba polja

 92. Ja

  Da li ću i kada naći posao? Bila sam na razgovoru pre nedelju dana i ništa. 04.10.1983.

  • Horoskop

   Ja, zaposlenje vam sledi krajem godine

 93. Honey

  U dugoj smo vezi.. Da li i dalje gaji iskrena osećanja i da li mu je uopšte stalo? Šta nas očekuje?? Ja 7.10.1992 on 6.10.1987

  • Horoskop

   Honey, sve je u najboljem redu. Ocekujte brak uskoro

 94. Posao

  Kako ću se snaći u novoj firmi, da li ću uspeti ili ću se pokajati?12.05.1975.

  • Horoskop

   Posao, dobro cete se snaci u novoj firmi

 95. Posao

  Da li ću promeniti trenutni posao ili firmu, hoću li imati uspeha u tome? 12.06.1975.

  • Horoskop

   Posao, sledi vam promena posla

 96. Auto

  Da li ću se i kada osloboditi straha i voziti kola bez neprijatnog osećaja da ne umem i ne mogu? Imam dozvolu duže od 10 godina a retko vozim, sama ni slučajno, a želim. 04.10.1983.

  • Horoskop

   Auto, nemojte nista raditi na silu. Postepeno oslobadjanje od straha je bolja opcija. Potrudite se da shvatite u cemu je zapravo problem. Poradite na svojoj nesigurnosti. Tek kada budete sigurni u svoje postupke moci cete da se oslobodite straha.

 97. Život

  A koja je moja uloga u svemu tome, šta će biti sa mnom i sa mojim sinom? 04.10.1983. I 18.09.2007.

  • Horoskop

   Život, pratite svoju intuiciju i uvek cete raditi u interesu svog deteta. Niste na pograsnom putu

 98. Život

  Hvala na odgovoru. A kada će se to desiti? Kako ću se ja snaći u takvoj situaciji kao druga žena i moje dete, da li ću uopšte ostati sa njim? 04.10.1983.

  • Horoskop

   Život, sve ovo bi trebali da se odigra kroz godinu dana

 99. Život

  Da li će njegova deca živeti sa nama (sa njim)? 26.10.2003. I 29.09.2006. On 12.06.1975.

  • Horoskop

   Život, odgovoro je da

 100. Majka

  Da li će joj i kada krenuti bolje u životu, Razbolela se i stalno je pod stresom, plašim se za nju?! 01.02.1962.

  • Horoskop

   Majka, poboljsanje situacije pred kraj godine