Nedelja 24.05.2015 11:07

Vaga

(23.09 - 22.10)
Horoskop Vaga

Jasno Vam je da u nekim vaznim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih dogadjaja. Zatrazite neciju podrsku ili dobar savet, postoje resenja koja iziskuju novi kompromis. Razmena ideja i timski rad uvek potencijalno donose bolje rezultate. Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcionise na dobar nacin, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.rnSugestija: Obratite paznju na svoje snove, prijace Vam vise sati zdravog sna.

Vaga

Od 24. septembra do 23. oktobra

Vaga je muški vazdušni znak koji je pod vladavinom Venere i Saturna. Vage su izuzetno uravnotežene i imaju istančan osećaj za pravdu. Veoma su blage naravi, osećajni su i lako se zaljube. Ove osobe su veoma staložene i harmonične, a najsrećniji su kada putuju.

Osobe rođene u znaku Vage su samostalne i ne vole da im se bilo ko meša u odluke. Veoma su realne i nije im problem da priznaju svoju grešku. Ne trpe nikakve laži i veoma su svesni i sebe i drugih. Ovakav stavim donosi česta lutanja na ljubavnom planu, i poteškoće da nađu pravu osobu.

Vage se ne istrčavaju u donošenju odluka i ne vole da se eksponiraju. Veoma su druželjubivi ali pravih prijatelja imaju jako malo. Sebi bliske ljude biraju po nekom principu koji je samo njima znan. Vage nisu preterano odgovorne i svoje ciljeve stavljaju ispred svega i svih.

Vage su veoma pravedne i nestalne duhom. Vole da rešavaju tuđe probleme i doživljavaju ih kao svoje. Saosećajne su, ali i pomalo stidljive. Vage su u ljubavi verne i kada nađu idealnog partnera, čine sve da ta veza opstane.

Veoma emotivno reaguju na neuspeh, kritike i nepravdu. Vage su idealne za sve umetničke poslove u kojima mogu da izraze svoju kreativnost. Omiljene boje Vaga su svetlo plava i ljubičasta. Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Vage su – Mahatma Gandi, Đuzepe Verdi, Mihajlo Pupin, Branislav Nušić, Pjer Bonar...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Sanovnik

Današnji pojam

Trudnoća

Neprilike Trudna žena- bolest... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike :

 1. Sara

  Da li cu se udati uskoro , u vezi sam 4 godine. 01.10.1993.god

  • Horoskop

   Sara, Vaša veza je dostigla stabilnost i vreme je da pređe na jedan viši i ozbiljniji nivo. Uskoro Vas očekuju prijatne promene i novi događaji u odnosu sa voljenom osobom. Važno je da se potrudite da očuvate zajedničku sreću i ljubav.

 2. el dumo

  5.10.1974 10:55 am .Hoce li uskoro biti novosti na ljubavnom planu.....

  • Horoskop

   el dumo, u ljubavnom životu prija Vam nečije prisustvo, ali Vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima. Očekuju Vas prijatne promene i novi događaji na ljubavnom planu.

 3. Sofija

  Rodjena sam 04.10.1995 a on 17.03.1992 da li vidite dugu vezu?

  • Horoskop

   Sofija, Vaša kombinacija znakova je jako dobra i mogla bi lepo da funkcioniše. Problemi između ova dva znaka bi mogli da se jave kada svako od njih dođe do momenta kada ispoljava svoju sebičnost. Na sreću, ti momenti i Ribu i Vagu brzo prođu. Osim toga, Vaga uvek stvari naziva svojim imenom, dok Riba nema hrabrosti za to, pa će taj aspekt ova dva znaka još više vezati i stvoriti intimniju vezu.

 4. Duska

  11.10.1977. Ljubav!!!!???? :)

  • Horoskop

   Duska, ukoliko ste slobodni, uskoro Vas očekuje "susret iznenađenja" ili nečiji poziv. Svojom pojavom umete da skrenete primetnu pažnju i da unesete pozitivan nemir u okruženje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom prilikom i inspiracijom.

 5. Ksenija

  06. 10. 1995. ljubav i fakultet?

  • Horoskop

   Ksenija, ukoliko ste slobodni, očekuje Vas "susret iznenađenja" ili nečiji poziv. Svojom pojavom umete da skrenete primetnu pažnju i da unesete pozitivan nemir u okruženje. Upotrebite svoj šarm u skladu sa emotivnom prilikom i inspiracijom. Što se tiče fakulteta predstoji Vam naporan period, ali uz dodatno angažovanje i dobru organizaciju, uspećete da ostvarite sve ciljeve.

 6. vanja

  Rodjena sam 29.10 1993 a moj partner je 02.02.1987...mozete li nam reci kako se slazemo

  • Horoskop

   vanja, kada se Škorpija i Vodolija nađu u ljubavnoj vezi, to je spoj dve vrlo različite životne filozofije. Škorpija u svemu traži dublji smisao, ali nije uvek otvorena za raspravu, dok Vodolija voli da priča, ali ne ulazi u detalje. Naizgled imaju vrlo malo zajedničkog, ali oboje su toliko odlučni da mogu da uspeju u svemu što požele.

 7. Tija

  29.9.1995. ljubav, fakultet? Hvala. :)

  • Horoskop

   Tija, nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću i uticaj, jer Vas uskoro očekuju velike i značajne promene na ljubavnom planu. U zavisnosti od situacija u kojima se nalazite uglavnom vodite aktivan društveni život i često se nalazite u prilici da ostvarite neke nove ljubavne kontakte. Što se tiče fakulteta, pred Vama je nešto naporniji perioda sa mnogo obaveza, ali važno je da ostanete koncentrisani i uspećete sve uspešno da završite.

 8. WIWI

  kad cu biti u vezi,i koji horoskopski znak ce biti? 04.12.1993,u 18:55.

  • Horoskop

   WIWI, važno je da Vaše misli i osećanja usmerite u pozitivnom pravcu, jer u narednom periodu Vas očekuje povoljan razvoj situacije na ljubavnom planu. Očekuju Vas brojni zanimljivi i neobični susreti, od kojih će jedan ostaviti poseban utisak na Vas. Susret sa jednim Ovnom doneće velike promene u Vašem životu.

 9. vaga:)

  Vara li me? On: 6.10.1987 ja 7.10.1992

  • Horoskop

   vaga:), nema razloga da sumnjate u partnerovu vernost, jer on vidi samo Vas. Iznenadni impuls Vas navodi na pogrešno ponašanje, što dodatno otežava ljubavni dijalog. Greške koje se dešavaju treba ispraviti bez dramatičnog prizvuka i suvišnih reči. Nema razloga da komplikujete svoj ljubavni odnos ili da iskušavate nečije emotivno poverenje. Važno je da svoje misli ili osećanja, usmeravate ka osobi koja pravilno razume Vaše potrebe i slabosti.

 10. akica

  28.9.1994-ljubav, fakultet? Hvala. :)

  • Horoskop

   akica, u zavisnosti od situacija u kojima se nalazite uglavnom vodite aktivan društveni život i često se nalazite u prilici da ostvarite neke nove ljubavne kontakte. Umete da osvojite nečije simpatije, nemojte dozvoliti da Vam nedostaje maštovitost ili inspiracija onda kada je to najpotrebnije. Što se tiče situacije na faklutetu, nakon jednog stresnog i napornog perioda, konačno ćete imati priliku da se malo opustite, ali nemojte previše, jer nove obaveze su tu.

 11. Ekii

  ja 6.7.1993,ona 28.09.1994 da li oseca nesto prema meni?

  • Horoskop

   Ekii, u odnosu sa voljenom osobom uživajte u sreći koja Vas prati. Nema razloga da se opterećujete suvišnim analizama koje ne donose definitivne odgovore. Potrudite se da usrećite voljenu osobu, jer ljubavna romansa je čarobno zadovoljstvo, ali bez iskrenosti ona gubi svoju vrednost i značenje. Prijaće Vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe.

 12. Katarina

  Rodjena sa 22.10.1997. god udata sam zanima me ljubaw i ziwot....

  • Horoskop

   Katarina, izbegavajte novu raspravu i dokazivanje istine u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza nekih "lažnih obećanja", problemi se neće rešavati sami po sebi. Nema razloga da komplikujete svoj ljubavni odnos ili da iskušavate nečije emotivno poverenje. Važno je da svoje misli ili osećanja, usmeravate ka osobi koja pravilno razume Vaše potrebe i slabosti.

 13. Andjelaaa

  Rodjena sam 14.10.1999. Da li cu imati vezu u skorije vremme?

  • Horoskop

   Andjelaaa, skloni ste čestim promenama u ponašanju i raspoloženju. Priželjkujete veću emotivnu slobodu ili priliku da ostvarite svoje ljubavne namere, ali događaji ne idu u željenom pravcu. Važno je da se opustite i akumulirate pozitivnu energiju i tek tada ćete osetiti poboljšanje na ljubavnom planu. Prijaće Vam akitivna uloga u društvenom životu i jedno neobično poznanstvo.

 14. aaa

  ja sam 14.07.1994.u 19 i 35.Kad me ocekuje veza i da li je ta osoba u mojoj blizini?

  • Horoskop

   aaa, Vaša emotivna inspiracija je neiscrpna i u Vama budi neku skrivenu snagu i energiju. Nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću, jer Vas uskoro očekuju velike i značajne promene na ljubavnom planu. Upotrebite svoje zavodničke manire i nemojte dozvoliti da Vam nedostaju maštovitost, romantičnost i nežnost u najrazličitijim situacijama.

 15. marijaaa

  5.10.1999 zanima me škola

  • Horoskop

   marijaaa, ulažete veliki napor kako bi ostvarili dobre rezultate u školi, ali postoje situacije koje remete Vaše planove. Važno je da poslušate dobronamerene savete i kritiku koju Vam upućuje jedna osoba i da iskoristite povoljan trenutak za akciju. Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana.

 16. oni

  Ona-28.9.'94, on-6.7.'93 da li ih ocekuje veza I kada, da li ce uopste imati nesto medju njima? Hvala unapred puno. :))

  • Horoskop

   oni, Vaša ljubav je moguća i može biti vrlo uspešna, ali problem je u tome što ni jedan od Vas nije spreman da rizikuje i preuzme inicijativu. Vi imate dosta zajedničkih osobina koje pothranjuju i održavaju vezu. Zato je potrebno da preuzmete inicijativu i priznate bliskoj osobi svoja osećanja. Napravite prvi korak ka Vašoj sreći.

  • Pomirenje

   Da li ću se pomirit sa dečkom on-30.jun 2000 ja-10.februar 1999

  • Horoskop

   Pomirenje, poboljšanje u odnosu sa partnerom je moguće, ali samo pod uslovom da oboje pokažete više razumevanja i odlučnosti. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete imati veći uticaj na zajednički život, nego što Vam druga strana dozvoljava. Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija i opuštanje.

 17. DAKIII

  ONA: 04.05.1999 ON: 16.07.1998 BUDUCNOST? LJUBAV?

  • Horoskop

   DAKIII, za sada sve funkcioniše jako dobro, ali da bi se tako i nastavilo potrebno je da i jedan i drugi pokažete malo više spremnosti za kompromisom. Vi se uglavnom dobro slažete i na Vama je da pokažete zrelost i postavite Vašu vezu na zdrave noge. U suprotnom, ako ispliva najgore od Vašeg karaktera, veza neće imati puno uspeha.

 18. ellma

  on:24.04.2001/ona:19.07.2002.....sanse za njih

  • Horoskop

   ellma, Vaša kombinacija znakova je jako dobra, jer Vi jedan drugoga sjajno nadopunjavate i podržavate. Ova veza može imati lepu budućnost i sasvim dobre izglede, jer Vaša dva znaka vežu mnoge zajedničke karakterne crte. Vi ste par koji je stvoren da bude zajedno i uživa u svojoj ljubavi.

 19. e/a

  ona:28.09.1994/on:06.07.1993..sanse za njih? hvala mnogo unapred...

  • Horoskop

   e/a, Rak i Vaga nisu prirodan par, ali imaju dosta osobina koje pothranjuju i održavaju ovu vezu. Oba znaka su vrlo meka i tanana, u emotivnom smislu, pa se trude da jedan drugog ne povrede. Svoju intimnost ljubomorno čuvaju i retko oko toga dolazi do ozbiljnijih problema. Zajednički život Raka i Vage je pun kompromisa. Zato se tu odlično slažu i u njihovoj kući je sve na svom mestu, toplo i lepo.

 20. jaka

  Hocu li se uskoro zaposliti, rodjena sam 18.10.1989.u 10h

  • Horoskop

   jaka, za sada Vas ne očekuju ozbiljnije promene na poslovnom planu, ali nema potrebe da sumnjate u Vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Važno je da uvažite nečije dobronamerne sugestije i da imate više vere u sopstvene mogućnosti. U drugoj polovini godine očekuju Vas novi i pozitivni događaji na poslovnoj sceni.

 21. Jovana

  Hoćemo li biti zajedno? Ja 19.01.1998. On 08.10.1997.

  • Horoskop

   Jovana, postoje događaji koji u Vama bude pozitivno razmišljanje u različitim pravcima i želju za novim emotivnim zbližavanjem. U skladu sa svojim emotivnim afinitetima uživajte u nečijem društvu, bez suvišnih »pravila« ili predrasuda o zajedničkoj sreći. Umete da »očarate« svoju okolinu ili osobu koja Vam se dopada.

 22. Daca

  Hocemo li biti zajedno?Ja 08.10.1996. On 29.09.1994.

  • Horoskop

   Daca, Vaša kombinacija je dobra, jer se u nekim stvarima jako dobro razumete. Ipak, nekad ste oboje previše zahtevni što može da bude iscrpljujuće. Veliki problem u vezi mogu da budu negativne karakteristike partnera, kao i činjenica da Vage na vole da donose odluke. Međutim, Vage uopšte nisu ljubomorne, tako da će njhova potreba da flertuju sa drugim ljudima naći na razumevanje kod partnera.

 23. zoran

  Hoce li brak opstati ja sam rođen 20.11.1968. a partner 10.10.1970.

  • Horoskop

   zoran, u ljubavnom životu ne dolazi do promena koje priželjkujete, ali Vi ste uporni i ne odustajete lako od svojih vizija. Ukoliko primećujete kod partnera neke "sumnjive naznake" u ponašanju, nemojte dozvoliti da stvari odu predaleko. Izrazite emotivnu i zavodljivu stranu ličnosti pred bliskom osobom i učnite sve što je potrebno kako bi sačuvali Vaš brak.

 24. Aleksandra

  Da li me voli još uvek? On 14.06.1998. Ja 08.10.1998.

  • Horoskop

   Aleksandra, pokušavate da promenite svoj odnos sa partnerom u skladu sa ličnim potrebama, ali imate osećaj da se neprekidno vrtite oko istih tema. Na žalost, prati Vas loš emotivni dijalog u odnosu sa bliskom osobom. Emocije su još uvek pristune, tako da je potrebno da ulepšate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim potrebama.

 25. marko

  kako ce mi ici posao narednih 2 mjeseca. 13.10.1995

  • Horoskop

   marko, ponekad sve izgleda tako relativno, stoga nemojte donositi zaključak na osnovu prvog utiska i bez konsultacije sa bliskim saradnicima. Oslonite se na nečiji savet i na zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete Vaše ciljeve.

 26. Bela

  Hocemo li biti zajedno? Ja 08.10.1996; on 25.12.1996

  • Horoskop

   Bela, Vaša veza je ostvarljiva, ali samo pod uslovom da jasno izrazite Vaša iskrena osećanja. Ljubav ima najjaču snagu, ali nju treba pokrenuti razmenom osećanja.

 27. Bela

  Da li cu biti srecno zaljubljena uskoro? 08.10.1996.

  • Horoskop

   Bela, uskoro Vas očekuje nova ili iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti Vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije. Možete očekivati da će se okolnosti uskoro promeniti na bolje.

 28. saaad

  On 26.11.1984. ja 07.10.1991. zanima me ljubav

  • Horoskop

   saaad, Vaša veza može imati uspeha, pod uslovom da iskreno izrazite osećanja. Ljubav ima najjaču snagu, ali nju treba pokrenuti razmenom osećanja. Pokažite bliskoj osobi lepšu i uzbudljiviju stranu Vaše ličnosti.

 29. mila

  Da li cu ostati sa osobom rodjenom 29.12.1989.? Moj datum rodjenja je 7.10.1991.

  • Horoskop

   mila, za sada sve dobro funkcioniše i partner ne može da odoli pred Vašom pojavom i šarmom. Kako bi Vaša veza imala uspeha, potrebno je da iskreno pokažete osećanja, jer ljubav tada ima najjaču snagu. Pokažite voljenoj osobi lepšu i uzbudljiviju stranu Vaše ličnosti.

 30. LlL

  Kako ce se odvijati odnos u narednom periodu? Sta on oseca prema meni? On-3.5.74.,ja-22.6.83.

  • Horoskop

   LlL, partner deluje nezadovoljno i čini Vam se kao da mrzovoljno komentariše Vaše zahteve. Ponekad priželjkujete i više nego što je moguće, korigujte Vaše kriterijume i izbegavajte neumerenost, jer to bliskoj osobi jako smeta.

 31. LaDjelisimo

  ONA: 04.05.1999 ON: 17.04..1997 BUDUCNOST? LJUBAV?

  • Horoskop

   LaDjelisimo, potrebno je da napravite emotivnu distancu, jer preosetljivo reagujete na sitnice. Vaša veza ima lepu budućnost, ukoliko budete dovoljno iskreni u izražavanju Vaših osećanja.

 32. nikola123456789

  23.10.2000.dali cu ici na maturu sa osobom koju sam pitao.

  • Horoskop

   nikola123456789, Vi imate dobru strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Budite strpljivi i uspeće da ostvarite sve Vaše namere i ciljeve.

 33. nikola123456789

  23.10.2000.Dali cu imati devojku.

  • Horoskop

   nikola123456789, nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću, jer u narednom periodu možete da očekujete novi uspon i "ljubavni procvat".

 34. miksi

  27.09.1980 Interesuje me ljubav

  • Horoskop

   miksi, uskoro Vam predstoji iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti Vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije.

 35. Sss

  Hocu li poceti da zivim u inostranstvu ove godine? 22.6.83., 14:15h

  • Horoskop

   Sss, naredni period je odličan za ostvarenje Vaših ciljeva i slobodno možete očekivati da ćete uskoro ostvariti taj toliko željeni korak napred.

 36. HH

  Zanima me da li cu se pomiriti sa bivsom djevojkom.Ona je u horoskop ovan 1997 je rodena,a ja vaga 1996.g

  • Horoskop

   HH, emotivna radost koju osećate, najavljuje nove događaje ili neke lepše mogućnosti u odnosu sa bliskom osobom. Potrudite se da pokažete lepšu i uzbudljiviju stranu Vaše ličnosti.

 37. Draga

  Rodjena sam 10.10.1982. u 05.40. Sta me ocekuje u ljubavi u narednih par meseci?

  • Horoskop

   Draga, družite se više sa Vašim prijateljima, jer postoji velika mogućnost da preko njih sretnete Vašu novu ljubav. Predstoji Vam povoljan period na emotivnom planu.

  • Miksi

   iInteresuje me ljubav u 2015oj,rodjena sam 27.09.1980 u 01.40h.Hvala

  • Horoskop

   Miksi, vrlo skoro je moguća iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti Vaša očekivanja i aspiracije.

 38. P.E

  Zanima me zeravlje,ljubav,pare i sport? 27.9.1997

  • Horoskop

   P.E, zdravlje Vam je dobro, samo je potrebno da poboljšate Vašu koncentraciju i da se malo opustite. Finansijski, Vaša najveća briga je da smanjite preteranu darežljivost, kako ne biste došli u problem sa novcem. Nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću i uticaj, uskoro Vas očekuje jedno neobično poznanstvo.

 39. Pex

  Rodjen 27.09.1997. zanima me zdravlje,ljubav i pare?

  • Horoskop

   Pex, nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću i uticaj, jer Vas uskoro očekuje poboljšanje na ljubavnom planu. Očekuju Vas dobre prilike na planu finansija u kojima ćete moći da ostvarite sve Vaše ciljeve od aprila meseca. Zdravlje je u globalu dobro, ali samo treba da se čuvate stresnih situacija.

 40. Amina

  Zanima me sta me ceka u buducnosti,i da li cu se uskoro ili da li cu se uopste pomiriti sa bivsim deckom s kojim sam raskinula prije nepunih 2 mj. rodena sam 8.4.1997

  • Horoskop

   Amina, nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati Vaše namere.

 41. SJ

  03.10.68 u 22:35h. Da li cu uskoro otici u penziju? Da li ce mi se poboljsati finansijska situacija?

  • Horoskop

   SJ, očekuju Vas dobre prilike u kojima ćete moći da ostvarite Vaše ciljeve u periodu od februara meseca. Predstoji Vam poboljšanje svih životnih uslova.

 42. aleksandra

  7.10.1993..zanima me zdravlje?

  • Horoskop

   aleksandra, zdravlje je u globalu dobro, ali moguća je fizička iscrpljenost koja je posledica preteranog rada. Usporite malo tempo, dajte sebi oduška i izbegavajte stresne situacije.

 43. Andjela :)

  Rodjena sam 14.10.1999..vec duze vreme mi se svidja jedan decko sa kojim se bas dobro druzim,trenutno ima deojku ali meni to ne smeta jer ja hocu da budem sa njim.On inace zna da se on meni svidja..On je rodjen 29.01.1999.Da li ima sanse za nas i ako ima kada ce se to desiti..u skorijem vremenu ili ne?

  • Horoskop

   Andjela :), budite strpljivi, jer vreme radi za Vas. Nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću i uticaj.

 44. (:

  Sviđam li mu se? Jesam li ikad uopšte? Da li da očekujem nešto sa njim ili da nastavim dalje? Vaš savjet? Ja 09.12.2000, a on 31.10.2000.

  • Horoskop

   (:, dotična osoba je trenutno okupirana drugim stvarima i nema vremena da se posveti ljubavi. Važno je da se oslnite na Vaša osećanja i prihvatite izbor srca, pre nego što donesete konačnu odluku.

 45. Hm

  on : 16.02 ja : 01.10 zanima me ljubav izmedju nas? da li postoji, ili tek treba da se desi ili je nema uopste?

  • Horoskop

   Hm, očekuju Vas prijatne promene u odnosu sa partnerom. Voljena osoba može da Vas podstakne na pozitivnu reakciju ili na snažne izlive emocija.

 46. Ja

  Ja 13.10.1998. a on 20.03.1998. Svidjam li mu se?

  • Horoskop

   Ja, da, ali on je trenutno zaokupljen drugim temama i ne posvećuje tome dovoljno pažnje. Morate biti strpljivi ili načiniti prvi korak.

 47. ana

  7.10.1993..da li cu se uskoro zaposliti?

  • Horoskop

   ana, očekuje Vas uspeh na ovom planu u prvih nekoliko meseci ove godine.

 48. tuzan

  ja 2.12.1991. ona 16.10.1995 da li ce mo se pomiriti I prevazici problem?

  • Horoskop

   tuzan, ponekad uz srdačan osmeh sve može da se promeni. Umesto sitnih zamerki pokažite više dobre volje.

 49. maja

  rodjena 7.10.1993..zanima me zdravlje?

  • Horoskop

   maja, zdravlje Vam je odlično, jedino treba da povedete računa o sinusima u ovim hladnim danima.

 50. vaGA

  Da li cemo prevazici probleme i biti srecni zajedno? Ja 7.10.1992 on 6.10.1987

  • Horoskop

   vaGA, suviše ste zaokupljeni drugim temama koje Vas udaljavaju jedno do drugog. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali potrebno je vreme.

 51. SNEZANA

  9.11.2001 BUDUCNOST? LJUBAV?

  • Horoskop

   SNEZANA, nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću, jer Vam uskoro predstoji uspešan period i poboljšanje na ljubavnom planu.

 52. Natasa

  Ona: 29.09.1999 On: 21. јануар 1997 Buducnost zanima me ljubav?

  • Horoskop

   Natasa, pokažite više razumevanja, najviše zarad zajedničkog mira i razumevanja. Vaša veza ima budućnost, ali važno je da ne budete brzopleti.

 53. Tina

  ONA: 15.01.1997 ON: 01.11..1994 BUDUCNOST? LJUBAV?

  • Horoskop

   Tina, osmeh zadovoljstva na Vašim licima je najlepša potvrda o zajedničkoj sreći i osećanjima koja Vas ispunjavaju. Krajem meseca očekuju Vas sjajni događaji i "ljubavni procvat".

 54. Maja

  rodjena sam 29.09.1999 Zanima me ljubav ?

  • Horoskop

   Maja, ako je nešto teško u prvom pokušaju, ne znači da je nemoguće. Na sreću očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

 55. ZAGA

  ONA: 04.05.1999 ON: 17.4.1997 BUDUCNOST? LJUBAV?

  • Horoskop

   ZAGA, pokažite Vašem partneru da postoji lepši i srećniji put do zajedničke sreće koja Vam je na dohvat ruke.

 56. beznadezna

  Rodjena sam 18.10.1994. godine u 11.30h Zanima me kada cu konacno ostvariti dugu vezu i da li ce to biti sa nekim koga vec poznajem ili cu tek upoznati? Hvalaa :)

  • Horoskop

   beznadezna, usmerite Vaše misli ka nekim vedrijim temama, očekuje Vas dobar ljubavni epilog i uspešan period.

 57. AndjelAAA

  Rodjena sam 14.10.1999.zanima me ljubav?

  • Horoskop

   AndjelAAA, iako je trenutno zatišje na ljubavnom planu, ne brinite uskoro dolazi do poboljšanja situacije i očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

 58. vaga

  Ocekuje li nas srecan i zaljubljen period? Ja 7.10.1992 on: 6.10.1987

  • Horoskop

   vaga, predstoji Vam dobar ljubavni period i zajedničko zadovoljstvo.

 59. Jana

  ona: 04.05.1999 on: 17.04.1997 hoce li mi se uskoro nesto lepo desiti? LJUBAV

  • Horoskop

   Jana, potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Prepustite partneru zapaženiju ulogu.

 60. zvezda

  hoce li mi se uskoro nesto lepo desiti? kada cu biti srecna? 09.10.1991 opsirnije

  • Horoskop

   zvezda, budite stpljiviji nego obično kako biste ostvarili sve što želite. Nemojte dozovliti da Vas neko isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju.

 61. bananica

  Hocu li uskoro dobiti ponudu za posao? 09.10.1991

  • Horoskop

   bananica, neće biti promena na poslovnom planu do kraja godine.

 62. nikobas

  mogu li da ocekujem pozitivan ishod poslovnog razgovora. da li cu dobiti posao uskoro.? 09.10.1991

  • Horoskop

   nikobas, pred Vama je uspešan period, tako da su moguće promene na poslovnom planu.

 63. mmmm

  Da li je ovo prava ljubav izmedju nas? Ja 7.10.1992. On 6.10.1987

  • Horoskop

   mmmm, jeste, važno je samo da zaboravite na brige i prepustite se Vašoj ljubavi onako kako ste uvek želeli.

 64. adria

  Da li je ovo prava ljubav medju nama on 08.06.1979 ja 13.10.1982

  • Horoskop

   adria, jeste, samo nastavite tako i trudite se da budete otvoreni jedno prema drugome.

 65. Jajaj

  Vec duze vreme se samo gledamo, a da li mu se svidjam - on 16.02.1997 a ja 01.10.1999

  • Horoskop

   Jajaj, neko nije u stanju da ispuni Vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promeni.

 66. Jajaja

  Prvo slovo buduceg decka? 01.10.1995

  • Horoskop

   Jajaja, to će biti dečko čije ime počinje slovom B.

 67. S

  Oje je prvo slovo mojeg buduceg momka? 28.08.1996

  • Horoskop

   S, njegovo ime počinje slovom S.

 68. V

  Koje je prvo slovo imena moje buduce djevojke? Zovem se Vlado i rodjen sam 27.09.1998.

  • Horoskop

   V, njeno ime počinje slovom B i to će biti devojka rođena u znaku Vodolije.

 69. Bela

  Koje je prvo slovo mojeg buduceg momka? 08.10.1996

  • Horoskop

   Bela, njegovo ime počinje slovom A i to će biti mladić rođen u znaku Device.

 70. Ana

  Hoćemo li zauvek biti drugarice? Ja 8.10.1998 ona 13.2.1999.

  • Horoskop

   Ana, Vi ste veoma druželjubivi, ali pravih prijatelja imate jako malo. Vaša drugarica je jedan od njih, tako da se trudite da sačuvate Vaše prijateljstvo.

 71. Ljubica

  Da li cemo biti zajedno? ja 04.10.1997. on 04.03.1991.

  • Horoskop

   Ljubica, nova dešavanja predstavljaju dobar povod da stvarate zajedničke planove.

 72. med

  Da li nas zajedno ceka srecna buducnost? Ja 7.10.1992 On 6.10.1987.

  • Horoskop

   med, da, ali samo ukoliko uspete da promenite neka ustaljena pravila ponašanja i unesete više mašte u Vašu vezu.

 73. ?

  Da li mu se ona svidja? ona 12.05.1997,on 30.10.1997

  • Horoskop

   ?, da, njih dvoje uživaju zajedno daleko od svih drugih.

 74. LibraLi

  Dali cu postati mokna i uspesna liscnost? 11.10.1989 cas :6:00 ujutro

  • Horoskop

   LibraLi, morate da povučete jasnu granicu između dobrog i neprofesionalnog ponašanja i da se ne zanosite prevelikim ambicijama.

 75. Bela

  Da li cemo biti zajedno? Ja 08.10.1996 on 04.09.1994

  • Horoskop

   Bela, morate skupiti hrabrosti i priznati mu Vaša osećanja.

  • B

   Da li mu se svidja ili ima li nrku drugu? On04.09.1994

  • Horoskop

   B, sviđa mu se, ali nikako da donese konačnu odluku.

 76. ?

  DA LI MU SE SVIDJAM? ON 30.10.1997,JA 17.09.1997

  • Horoskop

   ?, promenite Vašu taktiku u ponašanju i stvari će se preokrenuti.

 77. A.

  Da li ćemo se pomiriti jednog dana? Ja 8.10.1998,on 14.6.1998.

  • Horoskop

   A., hoćete, ali samo ako pokažete vedar stav i ponašanje.

 78. :)

  da li cemo nas dve da se druzimo jos dugo? ona 12.05.1997,ja 17.09.1997

  • Horoskop

   :), naravno, Vaše prijateljstvo je neraskidivo.

 79. :)

  Da li mu se svidjam? on 10.02.1997,ja 17.09.1997

  • Horoskop

   :), da, sviđate mu se i uskoro će Vam to i dokazati.

 80. Ana

  Da li cu uskoro dobiti posao? 09.10.1991

  • Horoskop

   Ana, ne očekuju Vas promene na poslovnom planu do kraja godine.

 81. Snj

  Rodjena sam 13.10.1998. a on 20.03.1998. Da li cemo uci u vezu ili ne?

  • Horoskop

   Snj, trenutno neće biti promena u Vašem odnosu.

 82. Nn

  Da li me ocekuje neka ljubav ili veza u narednom periodu, rodjena sam 02.10.1998.

  • Horoskop

   Nn, u emotivnom smislu imate dobar predosećaj koji Vas ni ovog puta neće prevariti.

 83. Bela

  Hocu li se zaljubiti uskoro? 08.10 1996

  • Horoskop

   Bela, nalazite se u sjajnoj formi tako da ni uspeh na ljubavnom planu neće izostati, izađite i dobro se zabavite.

 84. ana

  kada cu se udati?01.10.1984 hvala unapred!

  • Horoskop

   ana, razmišljajte u pozitivnom pravcu, brak Vas očekuje za par godina.

 85. D

  Da li cemo ponovo biti zajedno. JA 10.08.1996, on 04.09.1994?

  • Horoskop

   D, Vi imate potpuno suprotne poglede na život i jedini način da Vas dvoje opstanete zajedno je da naučite da dajete i da primate.

 86. andrijana

  7.10.1993..ljubav?

  • Horoskop

   andrijana, imaćete lepe prilike za nova poznanstva, posebno preko prijatelja, tako da iskoristite povoljnu situaciju.

 87. ????

  Rodjena sam 13.10.1998 a on 20.03.1997 zanima me da li ce nesto biti..

  • Horoskop

   ????, Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu, morate biti strpljivi.

 88. vv

  Ja sam rodjena 01.10.1999 , a on 31.01.1999. Da li ima sanse kada je veza u pitanju?

  • Horoskop

   vv, Vi imate mnogo toga zajedničkog, tako da Vaša veza ima velike izglede za uspeh i doneće Vam mnogo radosti.

 89. maja

  rodjena 7.10.1993..da li cu biti uskoro u vezi sa deckom rodj.11.09.1993

  • Horoskop

   maja, nažalost taj mladić nije po Vašoj meri.

 90. xxx

  23.10.2000. dali cu imati 2 iz matematike,dali cu dobiti telefon

  • Horoskop

   xxx, morate se stvarno potruditi i vredno učiti kako biste ostvarili željeni uspeh.

 91. ena

  7.10.1993..da li cu se uskoro zaposliti?

  • Horoskop

   ena, teško da će se nešto promeniti do kraja godine.

 92. xxxx

  23.10.2000dali cu imati devojku

  • Horoskop

   xxxx, učinite sve što je neophodno da privučete pažnju osobe koja Vam se sviđa i imaćete uspeha.

 93. xxxx

  23.10.2000....dali cu proci vrlodobar u skoli

  • Horoskop

   xxxx, morate se više potruditi i učiti da biste ostvarili željeni uspeh.

 94. Olivera

  Da li cu uspeti da,u skorije vreme,vratim dugove? 18.10.1968.

  • Horoskop

   Olivera, to će biti jako teško, za to bi Vam trebalo pravo "čudo".

 95. .....

  Da li nasa veza ima lijepu buducnost? Ja : 7.10.1992 on: 6.10.1987

  • Horoskop

   ....., dve Vage se vrlo dobro slažu, jer imaju iste potrebe i navike, tako da Vaša veza može da ima jako lepu budućnost.

 96. ja

  kako ce da stojim u ljubavi i finansije 28.09.1965

  • Horoskop

   ja, vodite aktivan društveni život, tako da ćete imati priliku da ostvarite nove ljubavne kontakte. Očekuje Vas manji novčani dobitak.

 97. verica

  07.10.1980 ja a on 28.12.1977 da li ce nas brak da traje citavog zivota???

  • Horoskop

   verica, Vaša veza je kao vino, sve je bolja što vreme više prolazi, tako da Vas očekuje lep zajednički život.

 98. lepa

  ona 11.10.1993 on 26.04.1981 ima li buducnosti?

  • Horoskop

   lepa, Vaša veza ima sve uslove da uspe i može biti jako dobra ako uspete da uskladite Vaše karaktere.

 99. luna

  Rodjena sam 6.6.1990, on 22.6.1990, da li ta veya ima buducnost?

  • Horoskop

   luna, Vaša veza može biti jako uspešna, ali morate biti dovoljno pametni i strpljivi.

 100. crvenA

  Vara li me? Ja 7.10.1992 on: 6.10.1987

  • Horoskop

   crvenA, potrebno je da smirite Vaše misli i osećanja, nije sve tako kao što Vama izgleda.