Strelac

(22.11 - 21.12)

Današnji dan vam ukazuje da biste mogli očekivati razvoj u vašoj karijeri. Vaš intelekt i komunikacione veštine su vas dobro služile u proteklim mesecima, popločavajući put za napredovanje. Morali biste da odlučite da se jako potrudite kako bi bili sigurni da će vas to promovisati. Mogli biste da radite dodatne sate i odlučite da se posvetite nekim drugim projektima kako bi vaši nadređeni videli koliko se trudite.


Od 23. novembra do 21. decembra

Strelac je muški vatreni zank koji je pod vladavinom Jupitera. Osobe rođene u znaku Strelca su nemirnog duha i ne mogu dugo da budu na jednom mestu. Ne planiraju ništa u životu i uvek se prepuštaju sudbini. Veliki su optimisti, a rešenje problema im se nekako uvek samo nametne.

Strelčevi svima kažu sve u lice zbog čega imaju dosta prikrivenih neprijatelja. Pravdoljubivi su a ponekad mogu biti i veoma uobraženi. Strelac uvek razmišlja unapred izbog toga se ne uklapaju u obaveze koje donosi svakodnevni život.

Strelac je veoma sposoban znak i uživa u svim promenama. Voli da putuje i omiljen je u društvu. Veliki je zabavljač i humor mu je izražena osobina. Samostalan je i nezavistan, i uživa u trošenju novca. Zbog sklonosti ka boemskom životu, osobe rođene u znaku Strelca mogu da obole od jetre.

Život Strelca ispunjen je usponima i padovima, opasnostima i iznenađenjima. U kojoj god situaciji da se nađe, Strelac će da se prilagodi i da sve okrene u svoju korist. Imaju puno povereja u ljude, koji lako mogu da iskoriste njihovu dobrotu i naivnost. Ideje im dolaze spontano, neočekivano.

Strelac voli da radi i odgovaraju mu svi poslovi. Lako se adaptira i najbolje mu leže poslovi vezani za religiju ili novac. Omiljene boje Strelca su siva i žuta. Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Strelca su – Ludvig van Betoven, Vinston Čerčil, Stevan Sremac, Jovan Jovanović Zmaj, Gistav Flober...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Bojište

Tuga, briga, nevolja ... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. Mače

  Rodjena sam 23.11.1994 u 3h 30min u Podgorici. Trenutno situacija izmedju mene i partnera rodjenog 15.07.1975 nije sjajna. Sta je razlog toga i sta ce se desiti? Da li ce se zavrsiti nas emotivni odnos?

  • Horoskop

   Mače, potrebno je više ljubavi i harmonije u odnosu prema partneru. Oboma je potrebno pokažete svoja prava osećanja, skrivena negde duboko, pod uticajem svakodnevnih problema. Pokušajte da ponovo zapalite iskru stare ljubavi i da mutne oblake obojite u vedrije boje.

 2. Viza

  Predala sam pre mesec ipo dana papire za vizu u Nemackoj,da li cu dobiti vizu i kada ce to biti??? 04.12.1993

  • Horoskop

   Viza, iako Vaša budućnost nije sigurna, bar izgleda svetlije nego u prošloj godini. Razvedrite se, jer dolazi do poboljšanja u svim aspektima Vašeg života. Kada je reč o prebivalištu ili karijeri u inostranstvu, poslednji kvartal 2018. godine je pogodan period u kome možete ostvariti taj cilj. Važno je da imate vere u sebe i nastavite naporno da radite.

 3. J

  04.12.1993 ljubav u narednom periodu?

  • Horoskop

   J, u narednom periodu doći će do delimičnog poboljšanja situacije na ljubavnom planu, ali ni to neće moći da prođe bez sitnih rasprava koje Vas guše. Moguće je da će Vas povremeno mučiti nedostatak samopouzdanja, ali ćete biti otvoreniji za ljubav. Ipak, važno je da pokažete više strpljenja i da se ne zalećete, jer će se ona razvijati postepeno.

 4. J

  04.12.1993 da li mi je veran muskarac riba?

  • Horoskop

   J, nema razloga da sumnjate u vernost osobe rođene u znaku Ribe, iako postoje neke sitne provokacije koje Vas izazivaju. Najbolje rešenje za ovako nešto je otvorena i iskrena komunikacija, u kojoj ćete partneru otkriti sve što Vas muči. Pokušajte da unapredite Vaš odnos, tako što ćete negde zajedno otputovati ili uneti neke lepe novine u Vašu vezu.

 5. Turista

  Rodjena sam 23.11.1994 u 3h 30min u Podgorici. Zadnjih par mjeseci planovi se ne ostvaruju zamisljeno. Kada ce biti bolje? Kada cu naci posao?

  • Horoskop

   Turista, godina koja odlazi je bila posebno teška za Vas na poslovnom planu. Ipak, vreme je za optimizam i entuzijazam, jer Vas očekuju značajne promene u poslovnom životu. Imajte više vere u sebe i pokušajte da iskoristite šanse koje će Vam se ukazati u narednom periodu.

 6. Nikola

  Interesuje me ljubav i finansijska situacija u skorijoj buducnosti, 15.12.1989.

  • Horoskop

   Nikola, krajem 2017. godine iz Vašeg znaka odlazi Saturn što oslobađa prostor za novi i vedriji pogled na svet. To će odraziti na celokupnu situaciju, a posebno na privatni život koji će postati uspešniji. Što se tiče finansija i dalje ćete morati da se potrudite za svaki dinar, ali važno je da budete istrajni, jer ćete na kraju biti bogato nagrađeni.

 7. Jeks

  04.12.1993 da li je muskarac riba iskren prema meni ?

  • Horoskop

   Jeks, za razliku od Vas koji posedujete slobodan duh i otvoreno pokazujete osećanja, osobe rođene u znaku Ribe previše energije ulažu u analiziranje ljudi. Zato Vam se i može učiniti da osećanja ove muške osobe nisu iskrena. Važno je pružiti mu priliku da definiše svoja osećanja i postane siguran u svoju odluku.

 8. AI

  rodjen sam 07.12.2003 da li cu se pomiriti sa najboljom drugaricom

  • Horoskop

   AI, kako bi došlo do pomirenja sa najboljom drugaricom potrebna je otvorena i iskrena komunikacija kojom biste rešili sve nesuglasice koje su Vas razdvojile. Morate naći način da se ponekad izborite sa neugodnim situacijama koje se uvek javljaju među prijateljima.

 9. N

  Rodjena sam 19.12.1996. Zanima me buducnost sa osobom 12.12.1987. Brak?

  • Horoskop

   N, nema razloga za zabrinutost, jer Vas očekuje renesansa u Vašoj vezi. Potrebno je da se opustite i uživate u zajedničkim trenucima ili negde otputujete. Dva Strelca su jako kompatibilna, tako da mogu da stvore snažnu zajedinicu u kojoj će najviše brinuti da zadovolje jedno drugo.

 10. sss

  on12.08 1983 0na 7.12.1984 da li ce ostati zajedno i kako se slazu

  • Horoskop

   sss, u pitanju je kombinacija dva vatrena znaka koje karakteriše velika emotivnost. S obzirom na prirodu, oba znaka umeju burno da odreaguju, što može da bude veliki problem u odnosu. Potrebno je da uložite dosta napora i razumevanja jedno prema drugom, kako bi Vaša veza opstala.

 11. N

  Rodjena sam 19.12.1996. Zanima me da li cu se udati za decka 12.12.1987. I da li cu dobiti drugi posao?

  • Horoskop

   N, iako je Vaš odnos povremeno protkan problemčićima, ništa ne može da naruši Vašu skladnu vezu. Potrebno je da posvetite više vremena partneru i unapredite Vaš odnos, tako što ćete uneti neke lepe novine u vezu ili negde otputovati zajedno. Što se tiče posla, dešavanja Vam idu na ruku, tako da ćete imati priliku da se dokažete i ostvarite pomak u Vašoj karijeri.

 12. sladja

  Interesuje me kako se slazu on 12.08.1983 ona 07.12.1984.Buducnost ove veze?

  • Horoskop

   sladja, s obzirom da oboje pripadate vatrenim znacima, takva će biti i Vaša ljubav. Jedini problem u vezi mogu da budu različite želje, ali najvažnije je da među Vama nema laži. Oboje ste jako verni i volite da potpomažete jedno drugo, tako da Vaša veza ima svetlu budućnost.

 13. VM

  Da li cu se uskoro ostvariti u ulozi majke? Rodjena sam 3.12.1987. Hvala

  • Horoskop

   VM, početak poslednjeg meseca u godini donosi Vam lepe ljubavne prilike, sretna druženja i povećanu mogućnost za ostvarenje potmstva. Međutim, vrlo je važno da se opustite od realnosti koja Vas svakodnevno sputava i da uživate u životu, tada će sve doći na svoje mesto.

 14. MD

  Rodjena Sam 30.11.1978. u 23.30 h u Pancevu, hocu li poloziti voznju?

  • Horoskop

   MD, nema razloga da se osećate obeshrabreno, jer ste Vi jako sposobna i vredna osoba. Važno je samo da se fokusirate na ono što Vam je važno i uspeh neće izostati.

 15. Ena

  04.12.1993 sta ce biti dalje sa momakom on je riba u horoskopu i kakve ima namere?

  • Horoskop

   Ena, period koji je trenutno aktuelan kod Vas nije baš najpogodniji za ljubav. U svakom slučaju, osoba koja će Vam privući pažnju početkom sledeće godine biće neko koga već dugo poznajete.

 16. NikoKaoJa

  14.12.1983 Gde cu upoznati novu ljubav?

  • Horoskop

   NikoKaoJa, velika je verovatnoća da ćete partnera upoznati u inostranstvu ili će biti strani državljanin. Osoba ima karakteristike horoskopskog znaka Ovan.

 17. YyAsa

  Postoji li neka veza u jako bliskoj buducnosti i napredak u financijskoj situaciji ?13.12.1996

  • Horoskop

   YyAsa, dobar period za emotivnu vezu je od decembra 2017.godine, veća verovatnoća je januar 2018.godine. Od proleća stabilan emotivni odnos, mogućnost potomstva, značajna druženja. Od decembra takođe, povoljnije poslovne prilike. Razmislite da prihvatite i neke po Vašem mišljenju - konvencionalne poslove. Na taj način imaćete priliku da stabilizujete i finansijsku situaciju.

 18. :)

  04.12.1993...ljubav u narednom periodu....? Kada cu imati vezu....

  • Horoskop

   :), ovaj period Vam je napet i u fokusu su Vam druge stvari. Od proleće sledeće godine, situacija se znatno popravlja jer i Vi vraćate samopouzdanje i bićete otvoreni da se upustite u emotivni odnos. Osoba će verovatno biti stranac.

 19. Kaca

  Hocemo li se uskoro vidjeti?Ja 29.04.1985. On 09.12.1974.Hvala.

  • Horoskop

   Kaca, hoćete.

 20. Mara

  04.12.1993 da li on 30.05.1978 oseca nesto prema meni?

  • Horoskop

   Mara, komplikovana veza koja teško može uspeti. Međutim, može biti utemeljena na lažima i opstati, i zato treba biti oprezan.

 21. elma

  da li se slazu riba i strelac

  • Horoskop

   Elma, generalno strelac i riba na početku svoje veze mogu razviti vrlo strastven emotivan odnos, međutim ova astrološka kombinacija ne obećava naročito duboke ljubavne emocije na duge staze. Naravno, sve ovo zavisi i od podznaka i položaja planeta u natalnom horoskopu oba partnera.

 22. E

  Koliko ovaj muskarac ima dece??? On- 30.05.1978

  • Horoskop

   E, on je tip osobe koji kaže šta misli i govori jedino kada on želi. Sa njim ćete uvek znati na čemu ste. Sumnji ovde nema mesta. Poklonite poverenje osobi i iznenadiće Vas njegova jednostavnost i iskrenost.

 23. Jaca

  04.12.1993 da li ce mi se javiti blizanac? Jel misli na mene?

  • Horoskop

   Jaca, intuicija Vam je jako razvijena i u kombinaciji sa logikom i racionalnim pristupom koji posedujete dovešće Vas do rešenje Vašeg probleme. Razmišljanja o večitim pitanjima oštre inteligenciju, ali za život je potrebno preduzeti akciju. Nemojte biti inertni. Dajte sve od sebe i to će Vas odvesti do istine...

 24. As18

  Kada bi mogla da kupim Stan I da se preselim Ali u Njemacku?I da LI cu uspjeti kao socijalna radnica?13.2.1996

  • Horoskop

   As18, Vi ste istrajni ali ne i privrženi. Vaša ključna reč je sloboda, pa tek onda sledi sve ostalo: humanizam, ravnopravnost, društveno angažovanje, prijateljstvo, razumevanje... Napredni ste, originalni i ispred svog vremena. Imate snažnu potrebu da steknete neku veštinu koja bi pomogla drugima. Svesno i organizovano dajete svoj doprinos čovečanstvu kroz ono što radite. Međutim, Vi ste i nepredvidivi i hiroviti na jedinstven način. Imate potencijal za velike stvari. Pitanje je samo šta Vi želite?!

 25. MD

  Rodjena Sam 30.11.1978 u Pancevu interesuje me hoce li porodjaj predvidjen za septembar dobro proci

  • Horoskop

   MD, budite bez brige, jer sve će se dobro završiti oko porođaja.

 26. Dj

  Rodjen sam 22.06.1985. Zanima me buducnost sa osobom rodjenom 19.12.1996.

  • Horoskop

   Dj, Vaša kombinacija znakova je idealna, tako da Vam predstoji sjajna budućnost uz Vašu voljenu osobu.

 27. JovanaMarko

  da li cemo opet biti zajedno? ja 24.11.1999 on 09.06.1999

  • Horoskop

   JovanaMarko, bićete ponovo zajedno, ali samo pod uslovom da voljenoj osobi otvoreno priznate da Vam je stalo do nje.

 28. AB

  Kada cu naci novu ljubav? 23.11.1992

  • Horoskop

   AB, novu ljubav ćete upoznati uskoro, samo je važno da budete pozitivni i nasmejani.

 29. Jela

  04.12.1993 ljubav u narednom periodu

  • Horoskop

   Jela, predstoji Vam vrlo uspešan period na polju ljubavi koji trebate maksimalno da iskoristite.

 30. JovanaMarko

  Ja 24.11.1999,on 9.6.1999 da li postoji sansa da opet budemo zajedno,a mirili smo se vec 3 puta.

  • Horoskop

   JovanaMarko, teško da će ovog puta doći do pomirenja, jer jednostavno među Vama više nema hemije.

 31. AS

  9.2.2000 Hamburg,Njemačka Prosli put sam vam pisala ali sam pogresno napisala datum,isto pitanje imam,jos samo trebam da znam da li je njoj dobro u zivotu,da li se snalazi dobro bez mene i da li me je zaboravila,da li joj nedostajem,da li cemo se vidjeti i koje vrijeme... 13.12.1996 Hvala vam puno <3

  • Horoskop

   AS, dotična osoba je dobro i ona žudi Vas da vidi, tako da Vas uskoro očekuje prijatan susret.

 32. Radoznalaa

  Kada cu naci novu ljubav? Ja: 23.11.1992

  • Horoskop

   Radoznalaa, značajnije promene na polju ljubavi očekuju Vas krajem godine.

 33. As

  Ja:13.12.1996 on:22 listopada 1997 Moguce LI je nesto vise od prijateljstva?

  • Horoskop

   As, izvesna je veza sa dotičnom osobom, jer između Vas pršte varnice na sve srane.

 34. NikoKaoJa

  Rodjen 14.12.1983 Zanima me ljubav. Neka veza ili brak?

  • Horoskop

   NikoKaoJa, iako je kod Vas trenutno zatišje na ljubavnom planu, izvesna je promena situacije na bolje. Upoznaćete jednu osobu sa kojom ćete uploviti u vezu.

 35. Aa888

  13.12.1996 predstoji li mi preseljenje i da li cu imati stan u Berlinu,Njemackoj?

  • Horoskop

   Aa888, izvesno je skoro preseljenje u inostranstvo, a shodno uspehu u poslu možete da očekujete dalje napredovanje.

 36. Mina

  Rodjen sam 6.12.94. Imam devojku ali me zanima da li cu se pomiriti sa bivsom 19.12.96.

  • Horoskop

   Mina, prihvatite ljubav sadašnje devojke i zaboravite bivšu, inače ćete izgubiti obe.

 37. as

  25.2.2000 Hamburg,Njemačka da li je ova zenska osoba nasla novu drugaricu???Da li cemo se opet vidjeti??Ja:13.12.1996

  • Horoskop

   as, ne brinite drugarica Vas nije zaboravila. Toliko željeni susret Vas očekuje vrlo skoro.

 38. K

  Ja sam 4.12.1997. , on 5.1.1995. Da li cemo se pomiriti? Da li me on zaista voli?

  • Horoskop

   K, nema razloga da sumnjate u partnerova osećanja koja su iskrena. Izvesno je da će doći do Vašeg pomirenja.

 39. As

  13.12.1996 Jel moguce iseljenje u Njemacku(Berlin) onako kako Budem isplanirala?

  • Horoskop

   As, obradovaće Vas povoljne vesti u vezi Vašeg preseljenja u Nemačku.

 40. M

  Rodjena sam 19.12.1996. Zanima me posao, zdravlje i ljubav. Buducnost sa osobom 6.12.1994. Da li cemo se pomiriti. I osecanja osobe rodjene 12.12.1987.

  • Horoskop

   M, teško će doći do pomirenja sa osobom 1994. godište. Osoba rođena 1987. godište gaji izvesna osećanja prema Vama, tako da je moguća ljubavna veza. Za sada neće biti bitnijih promena na poslovnom planu. Zdravlje je dobro.

 41. mateja

  Dali ima nade jos uvjek za nas rodena sam 02.12.1997 a on 24.07.1997

  • Horoskop

   mateja, učinite sve što je potrebno da spasete Vašu ljubav, jer nade još uvek ima.

 42. AaR5

  13.12.1996-25.1.1998 Sta me ocekuje u ovoj godini, da li mi predstoji pomirenje sa ovom osobom???

  • Horoskop

   AaR5, teško će doći do pomirenja sa dotičnom osobom. Vreme je da krenete dalje i potražite nove puteve.

 43. dejan

  rodjen sam 13.12.1966 da li me u ovoj godini ocekuje neki veci novcani dobitak ili odlayak u inostranstvo

  • Horoskop

   dejan, u drugoj polovini ove godine stvoriće se idealni uslovi za značajan priliv novca. Odlazak u inostranstvo za sada nije izvestan.

 44. Aas

  Nova veza,ljubav??13.12.1996

  • Horoskop

   Aas, u narednom periodu možete da očekujete bitne promene na ljubavnom planu. Nova ljubavna veza je na pomolu.

 45. Ivaa

  17.12.2006. Dali cu imati u petom. razredu najbolju drugaricu?

  • Horoskop

   Ivaa, naravno, još mnogo divnih prijateljstava je pred Vama, a jedno će biti posebno značajno.

 46. Sladja

  Ja 07.12.1984 on 9.7.1988 kakve su nam sanse zajedno?posao?

  • Horoskop

   Sladja, imate velike šanse da uspete zajedno. Što se tiče posla, značajnije promene možete da očekujete u drugoj polovini godine.

 47. Mara

  04.12.1993 ljubav?

  • Horoskop

   Mara, osmehnite se, jer nova ljubav će uskoro pokucati na Vaša vrata.

 48. Nina

  Brak on 12.12.1987. ja 19.12.1996.

  • Horoskop

   Nina, vrlo je moguće da Vas dvoje uskoro stupite u brak, jer jaka i stabilna veza kao što je Vaša zaslužuje da pređe na viši nivo.

 49. Sabin

  20.12.1995 ljubav u buducnosti?

  • Horoskop

   Sabin, u narednom periodu očekuju Vas značajne promene na polju ljubavi. Stvari će se konačno pomeriti sa mrtve tačke.

 50. Dodje i februar 2017

  Kada mogu da ocekujem odgovor za moj boravak i papire u Francuskoj?08.12.1964-7h30..?

  • Horoskop

   Dodje i februar 2017, uskoro će se rešiti sve oko papira za Vaš odlazak u Francusku.

 51. Www

  04.12.1993 hocu se udati u nemackoj uskoro?da li cu imati problema oko papira?

  • Horoskop

   Www, neće biti nikakvih problema u vezi sa Vašoj udajom u Nemačkoj i sve oko papira će se dobro završiti.

 52. As

  13.12.1996 god Da li moguce da predjem sve ispite???Veza Hvala :)

  • Horoskop

   As, ako budete vredno radili ostvarićete zavidan uspeh na ispitima. Važno je da se sada koncentrišete na ispite, a ljubav će se pojaviti kada najmanje budete očekivali.

 53. Anaa

  04.12.1993 da li cu srediti papire u martu za inostranstvo?

  • Horoskop

   Anaa, velike su sanse da cete ostvariti svoje planove

 54. A

  Da li me voli jos i hocemo li se pomiriti brak? On 06.12.1994.ja 19.12.1996

  • Horoskop

   A, predstoji vam pomirenje sa ovom osobom

 55. Love

  Šta me očekuje u budućnosti? 16.12.1995 hvala

  • Horoskop

   Love, pred vama je stabilna buducnost

 56. Love

  Za šta je vezan taj posao u inostranoj firmi gde ste mi rekli da ću raditi? Hvala 16.12.1995

  • Horoskop

   Love, dati posao je vezan za finansije

 57. Andjeo-čuvar

  16.12.1979 u 2:10. Pitanje glasi:hocu li ikada dobiti posao u policiji ili na carini

  • Horoskop

   Andjeo-čuvar, postoje sanse da dobijete posao u policiji

 58. Ana

  04.12.1993 da li me on- 30.05.1978.samo iskoriscava ili ima osecanja?

  • Horoskop

   Ana, nemojte previse verovati ovoj osobi

 59. mi

  Hocu li naci posao u skorije vreme i gde?19.12.1996

  • Horoskop

   mi, ocekuje vas zaposlenje krajem godine

 60. MD

  Rodjena Sam 30.11.1978. u Pancevu u 23.30h radila Sam vestacku oplodnju i trudna Sam interesuje me hoce li sve biti ok i ima li sansi za bliznance Hvala unapred

  • Horoskop

   MD, trebalo bi da bude sve u najboljem redu. Velike su sanse da cete dobiti blizance

 61. Sss

  Da li da odustanem od njega on 11.06.1981 ja 7.12.1984 hoce li se nas odnos ikad popraviti,ili mozda postoji neko treci sa njegove strane????

  • Horoskop

   Sss, nemojte jos uvek odustajati od date osobe

 62. Love

  Kada ću se zaposliti i gde mi sledi zaposlenje? 16.12.1995

  • Horoskop

   Love, moguce zaposlenje polovinom naredne godine u inostranoj firmi

 63. Alex

  Hocu li se ozeniti i imati dete sa sadasnjom devojkom,i kada?Da li cemo ostati da zivimo u Nemackoj?rodjen sam 21.07.1985(00h45)..

  • Horoskop

   zorica, odgovor je DA u oba slučaja. Date dogadjaje ocekujte krajem naredne godine

 64. Ana

  Da li cu konacno dobiti francuske papire,ili,ne?isuvise traje,i mucno je,ili,da planiram povratak?rodjena 08.12.1964

  • Horoskop

   Ana, strpite se jos malo

 65. Joco

  Ja 9.12.1998. Ona 8.2.1997. Rekli ste da ima sansi. Za kracu ili duzu vezu? I kada?

  • Horoskop

   Joco, sanse postoje za kracu vezu, krajem naredne godine

 66. crna dama

  Interesujme trudnoca,ja sam rodj 13.12.1984 a partner 24.04.1978

  • Horoskop

   crna dama, naredna godina ce vam biti pogodna po tom pitanju

 67. zabrinuta

  Da li cu uspeti da postignem dogovor oko nasledstva sa rodjacima,i da izbegnem nepotrebna sudjenja?hoce li mi pomoci rodjaka u koju verujem i imam poverenja?rodjena sam 21.05.1961?

  • Horoskop

   zabrinuta, stvari ce poceti da se odvijaju u vasu korist

 68. Joco

  Ja 9.12.1998. Ona 8.2.1997. Da li cemo biti zajedno?

  • Horoskop

   Joco, ima sansi za vas dvoje

 69. Lele

  Da li cu srediti sledece godine papire nemacke? 04.12.1993

  • Horoskop

   Lele, postoje dobre sanse da ostvarite svoje planove

 70. Nnn

  A da li nam sledi preseljenje 7.12.1984 on 11.06.1981 ?ikada?????

  • Horoskop

   Nnn, moguce preseljenje do kraja naredne godine

 71. Nnn

  Da li vredi da ostanem sq njim on 11.06.1984 ja 7.12.1984 ili da nastavim zivot bez njega?vecito sve odlqzebi da li cemo se odseliti?molim vas odgovorite na sva pitanja

  • Horoskop

   Nnn, nemojte jos odustajati od date osobe

 72. Lela

  04.12.1993 ljubav sa blizancem dalje ?

  • Horoskop

   Lela, problematicna situacija na ljubavnom planu

 73. Ivan

  Da li mozete da mi kazete ima li neke sanse za nas 25.11.1980 15:50 BG 07.10.1988 Trstenik Hvala, unapred!

  • Horoskop

   Ivan, postoje izgledi za vas dvoje

 74. MilenaM.

  Interesuje me zdravlje moje cerke koja je rodjena 22.02.1997.god u 04:20h Hvala

  • Horoskop

   MilenaM., zdravlje sate osobe bice stabilno

 75. Love

  Pošto ste rekli da nam predstoji brak, kada ćemo stupiti u brak? Ja 16.12.1995 on 19.07.1989

  • Horoskop

   Love, brak je moguc kroz dve godine

 76. m

  Rodjena sam 19.12.1996. Zanima me da li osoba rodjena 6.12.1994. oseca nesto prema meni i da li je moguce da opet budemo zajedno. I da li cu u skorije vreme naci posao.

  • Horoskop

   m, prisutna su osecanja. Moguca je skorija veza. Zaposlenje Vam sledi polovinom naredne godine

 77. MUSKISTRELAC

  Jel mogu da ocekujem jednog blizanca? 07,12,1988 Trstenik

  • Horoskop

   MUSKISTRELAC , odgovor je DA

 78. Love

  16.12.1995 i on 19.07.1989 da li ćemo uspeti i dali ćemo biti u braku? Hvala unapred

  • Horoskop

   Love, predstoji vam brak sa ovom osobom

 79. MD

  Rodjena sam 30.11.1978. u 23.30h u Pancevu, u decembru pocinjem s vantelesnom oplodnjom interesuje me hocu li zbog toga ostati bez posla, Hvala unapred na odgovoru

  • Horoskop

   MD, uspecete da zadrzite svoj posao

 80. Tuzna

  Sta me ceka u buducnosti? Rodjena sam 19.12.1997 u 17:05h Da li je bio iskren prema meni i da li ce nas odnos biti uredu i ako nismo vise zajedno? Rodjen 31.10.1980

  • Horoskop

   Tuzna, vas ocekuje stabilna buducnost. Sa ovom osobom cete ostati u priajteljskim odnosima

 81. Jedina ljubav

  Da li ce moja bivsa supruga uspeti da ostvari snove za naseg sina,i da bude konacno srecna pored njega on je rodjen 21.7.1985,ona 8.12.1964 a ja 21.5.1959?Odgovorite mi,ako mozete iskreno;ona je sve podarila za njegov uspeh i srecu?!

  • Horoskop

   Jedina ljubav, uspeh i sreca vaseg sina ne zavise od vase supruge. Sto se ona vise bude trudila i mesala u njegov zivot to ce on imati manje sanse da sam nesto ostvari i bude zaista srecan.

 82. Roxanne

  Molim vas recite mi,da li da ulazem sebe u ovu vezu ili da prekinem-ja sam rodjena 8 juna 1986,a on 6 oktobra 1989?

  • Horoskop

   Roxanne, gubite vreme sa ovom osobom

 83. Jelaa

  Da li cu otici u Ameriku sledece godine ili ikad da radim na kruzeru,ima li sanse? 04.12.1993

  • Horoskop

   Jelaa, postoje sanse da ostvarite ove vase planove

 84. Tina

  pitanje uvezi sestre rodjena 26.11.1984 zet 18.10.1977 kada ce imati dece

  • Horoskop

   Tina , trudnoca je moguca kroz godinu dana

 85. Boki

  Kada cu moci konacno podici novac od nasledstva,,koji mi je preko neophodan? rodjen 9.10.1966

  • Horoskop

   Boki, moracete da sacekate jos neko vreme

 86. Iva

  Da li je iskren muskarac-ovan,kakve ima namere? 04.12.1993?

  • Horoskop

   Iva, ova osoba je u sustini vrlo iskrena samo zavisi o kome je rec s druge strane

 87. Ana

  Mozete li mi reci,da li cu uspeti da resim svoje nasledstvo,s obzirom da moj brat sve cini da me degradira?ja 08.12.1964 u 7h,on 09.10.1966 7h-8h.:trbalo je sve biti reseno ovog meseca,hvala za odgovor?

  • Horoskop

   Ana, postoje sanse da datu situaciju preokrenete u svoju korist

 88. Nnn

  Zbog cega on tako tesko ispoljava osecanja prema meni 11.06.1981 ja 7.12.1984 moze li neka kratka analiza njega?? imam utisak da zaista nista ne oseca prema meni,a ja ne zelim da ga izgubim i reagujem u datim sitacijama kako ne treba jer ga zaista volim..odgovorite molim vas:(

  • Horoskop

   Nnn, data osoba je nesigurna u sebe i zato se tako ponasa. Trebace vam dosta strpljenja ako zelite ozbiljnu vezu sa njom

 89. Nikiiii

  Sta me ocekuje sa ovim deckom? Mnogo sam zaljubljena u njega i mnogo mi je drag. On 03.09.1990 Ja 19.12.1997

  • Horoskop

   Nikiiii, sledi vam veza sa ovom osobom

 90. Nnn

  Kada ce mi se popraviti finansiska situacija i hocu li uspeti da vratim zaostale dugove????07.12.1984 u 20.15

  • Horoskop

   Nnn, moracete vise da se angazujete na datom polju

 91. ana

  04.12.1993,ljubav u narednom periodu,kakve namere ima blizanac? Da li cu ostati u Nemackoj?

  • Horoskop

   ana, budite na oprezu, data osoba nema iskrene namere. Ocekuje vas ostanak u Nemackoj

 92. Milena

  Da li osoba rodjena 17.09.1997, gaji ljubavna osecanja prema osobi rodjenoj 22.02.1997, i da li ce u narednom periodu ostvariti ljubavnu vezu? Hvala unapred.

  • Horoskop

   Milena, prisutna su ljubavna osecanja. Moguca je veza u toku naredne godine

 93. BEZNADEZNA

  Postovani,interesuje me da li ce se moja situacija po pitanju boravka u inostranstvu,konacno resiti,i uroditi plodom?Danas sam opet dostavila neku dokumentaciju,i jednostavno vise nemam snage za cekanja,koja traju mesecima,i nista se ne desava;;rodjena sam 08.12.1964 u 7h..

  • Horoskop

   BEZNADEZNA, ostvarice vam se planovi vezani za inostranstvo

 94. Md

  Uskoro pocinjem s vestackom oplodnjom, hocu li uspeti da postanem majka, Rodjena Sam 30.11.1978 u Pancevu

  • Horoskop

   Md, velike su sanse da cete ostvariti vase zamisli

 95. Nnn

  Da li cemo imati zajednicko dete 07.12.1984 i 11.06.1981????

  • Horoskop

   Nnn, odgovor je da

 96. Alex

  Da li ce moja majka koja je rodjena 08.12.1964 u 7h,napokon docekati srecu u svom zivotu,poslovno i da li ce upoznati nekoga,da vise ne bude sama?Ona je sama od 2001god,i to me cini jako tuznim.;Hvala za odgovor

  • Horoskop

   Alex, vasu majku ocekuju pozitivne promene na oba polja

 97. Dragana

  Rodjena sam 12. 12. 1993 u 12:30 Kad cu ostati trudna?

  • Horoskop

   Dragana, trudnoca vam sledi kroz dve godine

 98. nnn

  Da li postoji neka treca osoba u njegovom zivotu 11.06.1981 i da li ce doci do poboljsanja odnosa u kuci u kojoj trenutno zivimo to je njegova roditeljska kuca ja 7.12.1984

  • Horoskop

   nnn, ne postoji treca osoba u njegovom zivotu. Dovi ce uskoro do poboljsanja odnosa

 99. Ana

  Rodjena sam 15.12.1996. U vezi sam sa osobom rodjenom 07.07.1988. godine. Interesuje me da li je u pitanju ozbiljna veza i da li je moguc brak u buducnosti?

  • Horoskop

   Ana, sa ovom osobom vas ocekuje veza ali ne i brak

 100. Strelec

  Postovane, kakvi su mi aspekti sa muskarcem rodjenim 20.07.1974. i da li cemo opet biti zajedno? Rodjena sam 27.11.1982 (1:00 a.m.) Hvala na odgovoru :)

  • Horoskop

   Strelec, moguca je kraca veza