Ribe

(19.02 - 20.03)

Odlična šansa za napredak u karijeri će se možda ukazati danas. To će možda biti u vidu povišice, promocije ili možda čak šanse za novi posao u nekoj drugoj oblasti. Možda čak bude u pitanju i neka druga lokacija. U pitanju će možda biti posao koji nikad niste do sada radili i to će za vas predstavljati pravi izazov. Ne birnite. Promena je neophodna ako želite da dostignete svoj pun potencijal.


Od 19. februara do 20. marta

Ribe su ženski vodeni znak koji je pod vladavinom Jupitera. Osobe rođene u znaku Riba su osetljive i žive u nekom svom savršenom svetu. Mirne su i nikada se ne nameću. Dobri su prijatelji i žele svima da pomognu, ne tražeći ništa za uzvrat pa čak ni zahvalnost.

Ribe ne žele da se dokazuju i imaju dobar karakter. Omiljene su u društvu i to im je dovoljno. Ne vole puno da radei da se preterano zamaraju. Poštuju druge ljude, malo govore i umeju da čuvaju tajne. Uvek opravdaju ukazano im pverenje.

Čast, poštenje i miroljubivost su glavne osobine koje krase osobe u znaku Riba. Ribe su veoma inteligentne i emotivne. Odgovaraju im poslovi gde njihova urođena kreativnost može da dođe do izražaja. Slikarstvo, pisanje i muzika su oblasti u kojima se ovaj vodeni znak najbolje snalazi.

Veliki su sanjari i romatničari. Teško im je da se zaljube, ali kada se to desi ostaju verne jednom partneru i veoma su privržene kući i porodici. Kao mane, Ribama se izdvajaju neodlučnost i nezainteresovanost.

Ribe slabo postižu velike uspehe, ali njima to i nije cilj. Veoma se su skromne i zadovoljavaju se malim stvarima.Ne stide se poslova i mogu sve da rade. Omiljene boje Ribama su crvena i ljubičasta. Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Riba su – Viktor Igo, Branko Radičević, Saša Gitri, baron de Monteskje, Ernest Renan...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Kavez

Prazan kavez- posvetite se više svojim ukućanima Ptice u ka... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. Ja

  Da li ce mi (1631968) muskarac u znaku device izjaviti ljubav?

  • Horoskop

   Ja, nema potrebe da strahujete za ostvarenje Vaših želja na ljubavnom planu, jer pred Vama je povoljan period za ljubav. Možda je potrebno da napravite određena prilagođavanja u odnosu sa dotičnom osobom, ali ipak se držite Vaših vrednosti i tradicija. Strast i romansa će biti Vaši verni pratioci, tako da treba da ih iskoristite za uspeh Vaše veze.

 2. Mntill0403

  Hoce li biti printove izmedju mene i partnera Ja 04.03.1998 on 30.11.1998?

  • Horoskop

   Mntill0403, tek kada prestane pritisak da se nešto mora, možete da očekujete poboljšanje situacije na tom polju. Opustite se i oplemenite odnos sa voljenom osobom putem više nežnosti, topline, saosećajnosti ili romantičnih putovanja. Ovo je Vaša godina i u njoj možete da očekujete ostvarenje vrlo bitnih stvari u životu.

 3. Mica

  Postovani dali mi je ova osoba iskrena on 19 3 1962 ja 21 11 1965 hvala

  • Horoskop

   Mica, nema razloga da sumanjate u iskrenost osećanja dotične osobe. Iako trenutno postoji problem u komunikaciji među Vama, zbrku koja je nastala najbolje je rešavati delima, a ne rečima. Pokažite više pažnje i nežnosti, jer najbolje je jednostavno voleti bez previše priče.

 4. ljubav

  Da li me voli?Ja 25.2.182. on 10.2.1983. Hvala

  • Horoskop

   ljubav, zbog karakteristika Vašeg znaka, osećate se nesigurno u odnosu sa partnerom. Važno je da se opustite i počnete da verujete partneru koji je privučen Vašim emotivnim šarmom. Ako je osoba rođena u znaku Ribe u stanju da prestane da sumnja u svog partnera, onda ova kombinacija ima velike šanse da bude srećna i dugovečna.

 5. Blesimirka

  Hoce li biti napredka u vezi ja 14.03.1971 Partner 03.07.1952.? Hvala

  • Horoskop

   Blesimirka, kako biste ostvarili napredak u vezi potrebno je da poboljšate komunikaciju sa partnerom. Manje ljubavne brige će Vam povremeno donositi neraspoloženje, ali uzmite to kao izazov koji će Vas podstaći da još više poboljšate Vaš odnos.

 6. daleki put

  Da li mi u sledecoj godini predstoji put u Afriku na safari?25.2.1982.

  • Horoskop

   daleki put, ako Vaš posao uključuje diplomatske aktivnosti ili ekonomiju, onda imate prilike da puno putujete. Ipak, putovanje u Afriku na safari je Vaša dugogodišnja želja koju ćete uz malo sreće uspeti da ostvarite tokom ove godine.

 7. vodavoda

  Da li on 10.2.1983. voli 4.1.1981. i hoce li dugo biti zajedno?

  • Horoskop

   vodavoda, iako na prvi pogled izgleda kao da nemaju mnogo toga zajedničkog, Jarac i Vodolija imaju puno istih ciljeva i ideala. Vi tačno znate šta možete da očekujete od zajedničkog života i učinićete sve da to i ostvarite. Pred Vama je lepa budućnost i uspešna veza koja će biti srećna i dugotrajna.

 8. neptun

  Da li cu u skoroj buducnosti naci prikladan posao?1631968

  • Horoskop

   neptun, u novoj godini možete da očekujete Vaših pet minuta, posebno ako se bavite nekim kreativnim poslom. Važno je da maksimalno verujete u sebe i sopstvene mogućnosti, jer definitivno ide na bolje, bilo da je u pitanju promena pozicije, radnog mesta ili firme.

 9. novost

  Da li cemo biti u braku i imati decu,u daljoj buducnosti?25.2.1982. i 10.2.1983.Hvala

  • Horoskop

   novost, Vi se možete pohvaliti jako kreativnom i uspešnom vezom koja ima lepu zajedničku budućnost. Jedini problem može da bude ljubomora koja se pojavljuje zbog nesigurnosti partnera u znaku Ribe. Ako uspete da prevaziđete sve sumnje pogotovo sa strane Ribe, Vaša kombinacija ima sve šanse da bude srećna i dugotrajna.

 10. Najlepse zelje

  u kom horoskopskom znaku ce biti otac mog deteta...datum 20.03.1977...gde je on..

  • Horoskop

   Najlepse zelje, tek kada prestane pritisak da se nešto mora, možete očekivati napredak na polju ljubavi. Pred Vama je uspešan period u kome ćete lako sticati naklonost drugih ljudi i ostvariti neka nova poznanstva. Među njima se izvesno nalazi i osoba u znaku Raka koja je Vaš idealni partner sa kojim možete ostvariti skladan brak.

 11. Nebitnabudala

  16031993 a suprug 26091996 kakav nas period ocekuje tokom decemba i pocetkom januara i imali na vidiku prosirenje porodice

  • Horoskop

   Nebitnabudala, kraj stare i početak nove godine dočekaćete u odličnom odnosu sa partnerom. Dosta vremena ćete provoditi zajedno u druženju sa zajedničkim prijateljima, putovanju i izletima. Zahvaljujući tako stabilnim bračnim odnosima možete da planirate i proširenje porodice, što bi značilo ostvarenje svih Vaših želja.

 12. bicikl

  Kada nas ocekuje susret? 25.2.1982 i 10.2.1983.. Hvala

  • Horoskop

   bicikl, važno je da budete odlučni i preuzmete kormilo u sopstvene ruke kako biste se izborili za ono što želite. Ipak, nema razloga za brigu, jer će Vas uskoro obradovati poziv za susret sa osobom za kojom čeznete.

 13. gaga

  kada ce se srediti moja finansijska situacija!Mnogi mi duguju cam ne i banka pokrala.sta dalje!?ja sam Riba 15.03.70

  • Horoskop

   gaga, uskoro možete očekivati stabilizaciju finansijskih priliva i uspešnu naplatu novca koji Vam duguju. Vodite računa kako ulažete Vaš novac, kako ne biste ponovo došli u situaciju da budete u minusu. Očekuju Vas povoljne prilike za ostvarenje finansijskih planova koje ste sebi zacrtali.

 14. Posao

  Kada mi predstoji ozbiljan i stalan posao ?26.3.1984.

  • Horoskop

   Posao, pred Vama se otvaraju novi horizonti koji će Vam doneti ozbiljne poslovne ponude. Kontakata će biti mnogo, ali dosta toga će zavisti i od Vas. Ne bi bilo loše da krenete na neku od profesionalnih obuka, kako bi prošili sopstvene mogućnosti i dobili šansu da priliku tražite na više strana.

 15. neptun

  Kakva me ceka 2018 godina?16.3.1968.

  • Horoskop

   neptun, na poslovnom planu ostvarićete uspeh kroz saradnju sa partnerima iz inostranstva, na polju trgovine, infrastrukture i saobraćaja. U novu godinu ćete ući sa stabilnim finansijskim prilivima, ali izbegavajte kanale za trajni protok novca. Na ljubavnom planu morate više da se angažujete kako biste pronašli osobu koja bi odgovorila Vašim kriterijumima. Imunitet Vam je loš i zato je potrebno da se zdravo hranite i redovno vežbate.

 16. mica

  Postovani dali cu se vidjeti sa ovom osobom za novu godinu ja 21 11 1965. A on 19 3 1962 hvala

  • Horoskop

   mica, retrogradna Venera je u Vašem znaku do kraja ove godine što će dodatno začiniti Vaš ljubavni život. Izvrsna ravnoteža između želja i realnosti, omogućiće Vam da ostvarite sve što ste zamisli na privatnom planu. Važno je samo da razbistrite Vašu poziciju i strategiju.

 17. Nikoleta

  da li ovaj momak 08.01.1996 gaji neka osecanja prema meni,i da li ce bitii nesto izmedju nas? ja sam 22.02.1997

  • Horoskop

   Nikoleta, došlo je vreme da kormilo u ljubavnim odnosima preuzmete u svoje ruke. Pred Vama su lepši i vedriji dani na ljubavnom planu, a Vaše samopouzdanje je na sve višem nivou. Možete da očekujete povoljan razvoj priče sa dotičnim momkom, koja može da preraste u ozbiljnu i stabilnu vezu.

 18. Mishell

  Da li će doći do pimirenja uskoro? Ja 22.2.1981 on 9.3.1977

  • Horoskop

   Mishell, imaćete priliku da popravite narušene odnose sa dotičnom osobom, zato je nemojte zanemariti. Učinite sve što je potrebno da raščistite nesporazume koji su doveli do prekida, kako biste uspeli da ponovo povratite poverenje u vezi. Vreme koje dolazi donosi lepše i vedrije dane za Vas dvoje.

 19. Grand

  Postovani,kada cu se sa svojom porodicom useliti u novi stan..investitor je zavrsio zgradu i stao sa raadovima...21.08.1968..hvala.

  • Horoskop

   Grand, u pitanju je veliki problem koji Vam svakodnevno zadaje glavobolje, ali ne brinite, ipak će se povoljno rešiti. Velika je verovatnoća da će iz toga ispasti nešto dobro i da ćete konačno dobiti prelepi dom za Vas i Vašu porodicu.

 20. veselo

  Kada cu se udati?25.2.1982. Hvala

  • Horoskop

   veselo, pred Vama je period promena, zato što ćete konačno preuzeti kormilo u ljubavnim dešavanjima u svoje ruke. Iako ste tokom cele godine imali zanimljive emotivne odnose, kraj godine donosi dosta ozbiljnu vezu, koja ima sve šanse da preraste u savršen brak.

 21. Mishel

  Da li će doći do pomirenja? 22.2.1981 on 9.3.1977

  • Horoskop

   Mishel, šanse za pomirenje postoje, ali je bitno da oboje naučite da poštujete individualnost druge strane. Vi se odlično intiutivno razumete i još uvek privlačite, tako da možete očekivati poboljšanje odnosa.

 22. drvoseca

  Hocu li imati ozbiljnijih problema sa ledjima posto imam bolove u donjem delu ledja? Hocu li imati mozda operaciju zbog toga? 25.2.1982. Hvala

  • Horoskop

   drvoseca, važno je da malo usporite tempo i okrenete se sebi. Poradite na ličnoj čvrstoći tela i potražite rekreaciju koja Vam je ugodna.

 23. andrea

  kada cu se zaposliti, u kom mesecu 22021997

  • Horoskop

   Andrea, ovo je idealan period ako tražite posao. Potrebno je malo strpljenja i veoma je bitno da shvatite, da ako Vam neko nudi pomoć ne znači da to radi jer Vas sažaljeva...već zato što Vas voli. Prihvatite ponudu koja Vam se ponudi u narednom periodu.

 24. Dada

  Desavanja na ljubavnom planu? 22.2.1981

  • Horoskop

   Dada, upoznaćete osobu preko prijatelja. Trebalo bi samo da prihvatite realnost, a ostavite ideal koji imate o ljubavi. Do ispunjenog, dobrog emotivnog odnosa dolazi se radom na tom istom odnosu.

 25. Zona

  kada cu pronaci momka,veoama sam tuzna i razovarana od svih prethodnih neuspeha...gde je on..27.9.1982

  • Horoskop

   Zona, Vi morate da budete otvoreni prema partneru kako bi on mogao da se pojavi. Ono što je potrebno da uradite jeste da se oslobodite inhibicija i tenzija po pitanju emotivnog i seksualnog odnosa i tek tada ćete moći da uživate u tome, a samopouzdanje će biti na optimalnom nivou u tom slučaju. Takođe, potrebno je da pronađete način na koji da kanališete svoje emocije, jer previše brige koju usmeravate prema partneru posle izvesnog vremena postaje opterećujuća.

 26. nona88

  Poštovani, da li cu se ostvariti kao majka i kad? 09.03.1988. ja 29.03.1984. on

  • Horoskop

   Nona88, velika verovatnoća u drugoj polovini sledeće godine.

 27. Stefan

  17.09.1994. Hocu li ostati sa sadasnjom devojkom i da li ce se ova veza krunisati brakom?

  • Horoskop

   Stefan, od januara naredne godine Vas očekuju izvesne promene. Ženska osoba sa osobinama horoskopskog znaka - Vodolija.

 28. Sunce

  Postovani, ja 28.06.1982 u 01:30 On-27.04.1981 u 06:25 Kraj februara pocela sam vezu sa ovaj muskarac, ali nakon par meseci tacno u maju razdojili smo se bez razlog, bar ja tako mislim.Dali on ima drugu, dali mogu da se nadam pomirenje i kada? Hvala od srca, odgovor veoma mi znaci

  • Horoskop

   Sunce, verovatno imate osećaj kako ste izigrani ili uskraćeni za nešto. Međutim, odnos je trebao da se završi jer ste Vi trebali da naučite o tome šta želite, a šta ne. Za prijateljstvo, ovaj odnos je dobar. Ali, za emotivni odnos može biti veoma težak, mučan i zahtevan. Mora da postoji ravnopravan odnos davanja i primanja. Kada priznate sebi šta je to što zaista želite, moći ćete iz druge pozicije da uđete u emotivni odnos koji će Vas ispuniti.

 29. Andrea

  Kada me ocekuju promene na bolje? Kakav ce mi bit novembar mesec? 22021997

  • Horoskop

   Andrea, od druge polovine decembra očekujte izvesne promene. Veoma je važno da promenite i Vaš stav prema životu i trenutni okolnostima. Okolnosti se pojavljuju kako bi iz njih naučili nešto novo.

 30. amfisa

  20.03.1977..hocu li i kada postati majka.

  • Horoskop

   Amfisa, ukoliko ne postoje medicinske prepreke, nema razloga da se ne ostvarite u ulozi majke. Od kraja decembra 2017. godine je povoljna prilika za to.

 31. Mica

  Postovani dali je kraj ove veze ja 22 11 1965 a on 19 31962 hvala puno

  • Horoskop

   Mica, ne bi trebalo. Pre će biti prolazna kriza. Od polovine decembra moguće je ponovo uspostaviti mir u odnosu.

 32. Ludzbunjennormalan

  16031993 a suprug 26091996 kad nas ocekuje prinova

  • Horoskop

   Ludzbunjennormalan, od januara sledeće godine možete očekivati promene.

 33. Rieker

  Kada cu postati otac..u kom znaku ce biti majka moje dece..hvala..25.06.1978

  • Horoskop

   Rieker, zenska osoba koja će imati osobine znaka Riba. Najverovatnije ćete je upoznati na nekom putu, u inostranstvu ili će osoba biti strani državljanin. Mala je verovatnoća da ćete se odlučiti za brak, ali za dete da. U drugoj polovini 2018.godine.

 34. GG

  Ona 27.07.1995 Ja 22.02.1994 Sta se desava izmedju mene i nje i naseg odnosa i komunikacije koja trenutno i skoro da ne postoji..

  • Horoskop

   GG, period koji je pred Vama jeste period u kom će fokus biti na upoznavanju sebe i šta je ono što Vi zaista želite. Iako Vam se možda čini da nemate dodirnih tačaka i da je prekid komunikacije jedino rešenje, sličnost je i Više nego očigledna. Razmislite o tome šta Vi želite i iz te pozicije i pregovarajte.

 35. novi posao

  Kada mogu ocekivati posao?Rekli ste od septembara ali jos uvek nista.25.2.1982. Hvala

  • Horoskop

   Novi posao, do polovine jeseni su moguće oscilacije. U svakom slučaju, ono što Vam je u natalu je potencijal i najverovatnija mogućnost, a potrebna je i akcija sa Vaše strane. Svako radno iskustvo je dragoceno. Nema vrednih i manje vrednih poslova, jer je svaki posao koji nam se pojavi iskustvo koje treba da prođemo. Vi želite da budete samostalni, da radite u miru i tišini. Onda treba i da se potrudite da bi uspeli u tome. A, to ne zvnači odbijati poslovne prilike koje se pojavljuju. Kada uđete u iskustvo, stvari će se promeniti.

 36. kalotina

  hocu li se ikada udati i ostvariti kao majka...kada..gde je on u kom znaku...20.03.77,01i05..hvala

  • Horoskop

   Kalotina, veoma cenite svoju nezavisnost i slobodu. Ukoliko ne radite na svojim emocijama kako bi otpustili svoje strahove, veća je verovatnoća za vanbračnu zajednicu jer tu mnogo bolje funkcionišete. Moguće je da potencijalnog partnera već poznajete još iz mlađih dana ili ćete ga upoznati u najbližem okruženju.

 37. andrea

  Mozete li mi reci kakav me period ocekuje u oktobru mesecu i kada cu se zaposliti, koji ce to posao biti 22.02.1997. hvala Vam unapred

  • Horoskop

   Andrea, u narednom periodu moguće da ćete se više distancirati od bliskih osoba. Potrebno Vam je vreme za sebe i iskoristite ga na najbolji način. Jasno postavite ciljeve koje želite da postignete i fokusirajte se na njih. Nemojte rasipati energiju na stvari koje nisu važne. U narednih godinu dana, počev od ovog meseca...imate izgleda za sjajne poslovne prilike. Jupiter je planeta izobilja, a Vama je od ovog meseca u polju posla. Odlične mogućnosti će biti pred Vama...ali, potrebno je da znate šta želite. Ako ne znate šta želite, nećete moći ni da prepoznate optimalno rešenje.

 38. Nebitna budala

  16031993 kakav me period ocekuje tokom oktombra i dali ce skoro beba

  • Horoskop

   Nebitna budala, nemiran period jer lično doživljavate sve što Vam se kaže. Problemi u komunikciji i odnosima sa bliskim osobama. Naučite da se opustite i upoznajte sebe. Pronađite način na koji da kanališete negativnu energiju. Do novembra sledeće godine moguće promene koje se tiču proširenja porodice.

 39. RIBA

  Rođena sam 17.03.1966.u 00,25h, a partner 10.12.1961. u 5,00 h, šta možemo očekivati u budućnosti na emotivnom i poslovnom polju? Srdačan pozdrav!

  • Horoskop

   RIBA, moguće je postizanje kompromisa u poslu. Partner će podstaknuti postizanje ciljeva ili čak pružiti finansijsku pomoć, a partnerka će realizovati ciljeve na obostranu korist. Emotivan odnos je moguć jer je prisutna obostrana rešenost u pogledu ispunjavanja svojih obaveza. Veza može biti napeta, puna emotivnog naboja.

 40. karta

  Hocu li dobiti green card na lutriji?25.2.1982. Hvala

  • Horoskop

   Karta, od maja sledeće godine moguće su izvesne promene u Vašem životu koje mogu biti povezane i sa promenom mesta prebivališta.

 41. susret

  Hocemo li se videti,sresti ikad vise u zivotu,posto on zivi u inostranstvu?On 9.6.1980. ja 25.2.1982.Hvala

  • Horoskop

   Susret, okrenite se ka budućnosti i budite prisutni ovde i sada. Prošlost je ono što je prošlo i tako treba i da ostane. Od novembra meseca očekuju Vas promene koje će ispuniti Vaš život.

 42. Dada

  Ima li šanse da plata,u firmi u kojoj radim,bude veća uskoro? 22.2.1981

  • Horoskop

   Dada, na polju finansija Vas očekuje promenljiva situacija, kao i do sada. Međutim, kada naučite da cenite svoj rad i trud i kada promenite koncepte koje imate o novcu, moguća je promena Vaše situacije.

 43. neptun

  Da li muskarac u znaku device prema meni {1631968) gaji emocije?

  • Horoskop

   Neptun, sigurno Vam se čini da često pravite pogrešne emotivne poteze. Međutim, to nije baš tako. Potrebno je da pokažete emocije i naklonost koja je veoma jaka i iskrena. Umesto da obmanjujete sebe kako se ne bi suočili sa činjenicama...učinite nešto spontano, budite iskreni i ono što budete saznali biće prijatno iznenađenje za Vas.

 44. jjdd

  Da li vrijedi nastavljati vezu sa ovim momkom, on 22.03.1994. Ja 10.03.1997?

  • Horoskop

   Jjdd, kraj je uvek i novi početak. Budite zahvalni za vreme koje ste zajedno proveli i naučite iz toga ono što treba. Krenite dalje i primenite novostečeno iskustvo. Poštujte Vaše potrebe i želje i ne očekujte od partnera ništa manje od toga.

 45. tijana

  kada cu se udati, i biti u drugom stanju moj datum 22.02.1997 04.20h

  • Horoskop

   Tijana, Vaša potreba da uvek kontrolišete svoja osećanja čini Vas manje pristupačnom. Odnosi sa okolinom su Vam racionalni. Tražite osećajnog i brižnog emotivnog partnera..međutim, da bi se takav partner pojavio, morate i Vi da postanete isti. Odnosno, da prestanete da kontrolišete osećanja, bez strraha da će nešto loše da se desi. Partner koji će biti uz Vas je zapravo Vaše ogledalo...ako ste Vi osećajni i brižni, takav će i on biti. Ako Vi to niste, ništa manje niti više neće biti ni on.

 46. Knjiga

  Da li ova osoba jos uvek ima posao 4.5.1982.?Ako nema kada ce opet poceti da radi i hoce li to biti u istoj firmi ili ne?Hvala

  • Horoskop

   Knjiga, sklonost izbegavanja svih situacija koje se procenjuju kao stresne ne donose mnogo uspeha u poslu. Posmatrajte okolnosti koje Vam se pojavljuju u životu kao izazove i uspećete da iskoristite potencijal koji nosite u sebi. Iskoristite poslovnu priliku koja Vam se ponudi i dajte svoj maksimum. Takav stav neće proći nezapaženo.

 47. mirko i slavko

  Hocu li otici na brod da radim u narednih godinu dana?26.3.1984.Hvala

  • Horoskop

   Mirko i Slavko, imate potrebu da se takmičite, probijate, izazivate, ostvarujete, samopotvrđujete i dokazujete. Sa takvom energijom možete postići sve što želite. Naučite da najkraći put koji uvek birate, nije uvek i najbolji za Vas. Budite strpljivi i to će Vam se isplatiti.

 48. amerika

  Da li cu otici u ameriku u narednih godinu dana da radim zajedno sa momkom?Ja 25.2.1982 on 26.3.1984.

  • Horoskop

   Amerika, partner Vas može naučiti mnogo toga o nesebičnosti, saosećanju i poseduje dovoljno entuzijazma i hrabrosti da zapliva sa Vama u sve tajne života. Pitanje je koliko ste Vi spremni na to? Razmislite šta je to što Vi želite od života i ako je to ono što je Vaš zajednički cilj - onda je sve moguće.

 49. Nebitna

  Dali cu ostati trudna za 3 meseca 16031993

  • Horoskop

   Nebitna, period koji je pred Vama je izazovan i stresan. Bilo bi dobro da odete negde na odmor, u šetnju ili da praktikujete neku drugu aktivnost koja će Vam pomoći da opustite um i telo...uživajte u vremenu koje provodite sa partnerom. Ako je partner onaj pravi, uskoro će Vam se ispuniti želje.

 50. milena

  Interesuje me da li ce mi dobro ici u novom poslu koji mi sledi? da li cu se snaci? hvala 22.02.1997.god

  • Horoskop

   Milena, ukoliko se potrudite i date sve od sebe svaki posao koji budete radili doneće Vam zadovoljstvo i osećaj ispunjenosti. U suprotnom, nećete biti zadovoljni.

 51. niko

  Da li mi sledi neki preokret nabolje u životu? Rodjen 28.02.1976 u Zemunu 13:50 Hvala!

  • Horoskop

   niko, korenite promene u Vašem životu možete da očekujete do kraja godine.

 52. Sandra

  Muz rodjen 29.05.1984.,u 00:10h, Beograd.Kada moze da ocekuje ugovor za stalno?Hvala

  • Horoskop

   Sandra, značanije promene na poslovnom planu Vašeg supruga očekuju do kraja godine.

 53. odlazak

  Da li ce ova osoba otici da radi na brod u narednih godinu dana? 26.3.1984.Ili ce otici u inostranstvo zajedno sa mnom 25.2.1982.? Hvala

  • Horoskop

   odlazak, nažalost, Vaši putevi se razilaze i svako će otići u inostranstvo svojim poslom.

 54. Anja

  Da li cu se snaci u novom poslu koji me ocekuje uskoro? 22021997

  • Horoskop

   Anja, važno je da budete sigurni u sebe i uspećete da savladate sve prepreke koje Vas očekuju na novom poslu.

 55. Miniee

  Hocu li se udati za njega? Ja 3.3.1995. On 15.7.1996

  • Horoskop

   Miniee, Vaša ljubav biće krunisana brakom i to vrlo skoro.

 56. Andrea:)

  Sta nas ocekuje u buducnosti? 17.09.1997on 22.02.1997ja

  • Horoskop

   Andrea:), pred Vama je blistava i uspešna zajednička budućnost.

 57. osoba

  Da li ovaj muskarac 26.3.1984. gaji osecanja samo prema meni 25.2.1982. ili jos prema nekoj zenskoj osobi iz njegove proslosti?Hvala

  • Horoskop

   osoba, možete biti sigurni da dotična muška osoba gaji iskrena osećanja samo prema Vama.

 58. tajna

  Kada mi predstoji zaposlenje i hoce li biti u inostranstvu ili ne?25.2.1982. Hvala

  • Horoskop

   tajna, promene na poslovnom planu možete da očekujete sredinom septembra meseca. Za sada je izvesno da ćete zaposlenje naći u našoj zemlji.

 59. odgovor

  Hocu li otici na brod da radim do kraja sledece godine?25.2.1982. Hvala

  • Horoskop

   odgovor, za sada nije izvesno da će do toga doći, jer život za Vas ima druge planove.

 60. novost

  Rekli ste mi trudnoca krajem ove godine,mozete li mi reci koji mesec?Ja 25.2.1982. on 26.3.1984. Hvala

  • Horoskop

   novost, velika je verovatnoća da će Vas ta vest obradovati krajem decembra.

 61. mici

  Da li cu uskoro dobiti posao kojem se nadam?16.3.1968POZZ..

  • Horoskop

   mici, obradovaće Vas prijatne vesti u vezi sa poslom kome se nadate.

 62. rad,rad

  Hocu li otici u inostranstvo da radim u narednih 2-3 godine i kada ce to biti?25.2.1982. Hvala

  • Horoskop

   rad,rad, odlazak na rad u inostranstvo Vas očekuje početkom naredne godine.

 63. jd

  Da li mi je veran? On 22.03.1994. Ja 10.03.1997.

  • Horoskop

   jd, nema razloga da sumnjate u Vašeg partnera, jer Vam je on u potpunosti veran.

 64. hej

  kada cu poceti da radim? 22.02.97

  • Horoskop

   hej, značajnije promene na poslovnom planu možete da očekujete od septembra meseca.

 65. novost

  Kada mogu da ocekujem trudnocu?Ja 25.2.1982.,on 26.3.1984. Hvala

  • Horoskop

   novost, proširenje Vaše porodice možete da očekujete krajem godine.

 66. neptun

  Da li cu dobiti posao kojem se nadam?16.3.1968

  • Horoskop

   neptun, uskoro će Vas obradovati lepe vesti u vezi posla za koji ste konkurisali.

 67. jj

  Da li i dalje nesto osjeca prema meni? Ja 10.3.1997 on 24.1.1996

  • Horoskop

   jj, osećanja sa njegove strane nisu više tako jaka, učinite sve što je potrebno da povratite Vašu ljubav.

 68. daleki put

  Da li cu ostati da radim u inostranstvu posle probnog rada ili ne?25.2.1982.

  • Horoskop

   daleki put, važno je samo da budete vredni i pokažete inicijativu, i nema razloga da ne ostanete na tom radnom mestu.

 69. BB

  Ona 27.07.1995 ,Ja 22.02.1994 Sta se desava izmedju nas i naseg odnosa.Pozz

  • Horoskop

   BB, Vaš odnos je trenutno u krizi koju ćete uspeti da prevaziđete snagom Vaše ljubavi.

 70. sreca

  Hocemo li imati decu i kada?25.2.1982. i 26.3.1984. Hvala

  • Horoskop

   sreca, imaćete decu i to vrlo skoro.

 71. Dete

  Da li cu ostati trudna sa ovom osobom i kada?Ja 25.2.1982. on 26.3.1984. Hvala

  • Horoskop

   Dete, srećnu vest o proširenju porodice možete da očekujete krajem ove godine.

 72. Sandra

  Dali cu se pomiriti sa bifsim momak jas sam rodzena 21.02.1994 on, 28.10.1990?

  • Horoskop

   Sandra, pomirićete se sa tim momkom i doživećete veliku ljubav.

 73. Tanja

  Zanima me sta me ocekuje na poslu u daljem periodu,da li cu raditi na istom mestu ili me ocekuje unapredjenje ? rodjena sam 9.3.1995 unapred Vam hvala na odgovoru :)

  • Horoskop

   Tanja, Vaš trud i rad će biti nagrađen, tako da možete očekivati unapređenje uskoro.

 74. Love

  Hocu li se udati 25.2.1982.za osobu rodjenu 26.3.1984?Hvala

  • Horoskop

   Love, hoćete, predstoji Vam dug i srećan zajednički život.

 75. Hej

  Moj datum 22.02.1997 04:20h interesuje me moje zdravlje i da li cu naci uskoro posao? Hvala Vam unapred:)

  • Horoskop

   Hej, i pored manjih poteškoća doći će do poboljšanja Vašeg zdravstvenog stanja. Promene na poslovnom planu očekuje Vas od septembra meseca.

 76. Nebitna

  16031993a suprug 26091996 kad cemo dobiti bebu

  • Horoskop

   Nebitna, proširenje porodice možete da očekujete u narednoj godini.

 77. Bb

  Ona 27.07.1995 ,ja 22.02.1994 sta se desava I kakvo je stanje?

  • Horoskop

   Bb, Vaša kombinacija znakova je savršena, tako da možete da očekujete pozitivan razvoj situacije.

 78. mara

  Kada cu poceti da radim? 25.2.1982.

  • Horoskop

   mara, novi posao možete da očekujete za nekoliko meseci, najverovatnije od septembra.

 79. Miki22

  Ja 22.02.1987 on 30.06.1983 sta ocekivati?

  • Horoskop

   Miki22, Vaša kombinacija znakova je jako povoljna, tako da možete da očekujete dobar razvoj situacije i ljubavnu vezu.

 80. Mica

  Postovani dali ce ovaj covek dobiti otkaz na poslu hvala 19 31962

  • Horoskop

   Mica, možete biti spokojni, jer dotična osoba će uspeti da sačuva svoj posao.

 81. Vrabac

  Da li ce doći do pomirenja ja 08.03.1997. on 25.08.1994. ?

  • Horoskop

   Vrabac, nažalost do pomirenja između Vas dvoje će teško doći, jer su razlike nepremostive.

 82. Tanja

  Zanima me da li me ocekuje promena radnog mesta i kad,bas se trudim na poslu da se istaknem ali nikako da napredujem,uvek to bude drugi neko ko se i ne trudi bas...rodjena sam 9.3.1995...unapred Vam hvala na odgovoru :)

  • Horoskop

   Tanja, trud koji ulažete u posao se mora isplatiti, tako da je moguća skora promena radnog mesta.

 83. Bubi

  Rodjena sam 20.02.1992 u 09:30 a muz 30.05.1988 kada cemo imati bebu

  • Horoskop

   Bubi, ne budite nestrpljivi, sve će doći u svoje vreme. Važno je da budete pozitivni i ostvarićete sve što želite.

 84. Klara

  08.03.1970.18.h kakav me period ocekuje i zdravlje?

  • Horoskop

   Klara, predstoji Vam povoljan period na svim poljima. Povedite malo više računa o ishrani i zdravlje će biti dobro.

 85. NEPTUN

  Da li me on 11.3.1965 jos voli?Ja 16.3.1968

  • Horoskop

   NEPTUN, osećanja su prisutna, samo što su se negde malo izgubila. Pokušajte da učinite da se on ponovo zaljubi u Vas.

 86. mici

  Kakva me buducnost ocekuje u emotivnom zivotu?16.3.1968

  • Horoskop

   mici, možete da očekujete da će u najskorije vreme doći do značajnih i pozitivnih promena u Vašem emotivnom životu.

 87. rak

  moj datum 20.03.1977, njegov je 25.6.1978,sta mogu da ocekujem od ovog muskarca,hvala.

  • Horoskop

   rak, za sada nema nikakvih pomaka u Vašem odnosu, jer on još uvek nije spreman da oslobodi svoja osećanja. Ali, važno je da budete strpljivi, jer ima nade da se to promeni.

 88. istina

  Da li ce me ova osoba 4.5.1982.kontaktirati do kraja godine 25.2.1982.? Hvala

  • Horoskop

   istina, ubrzo ćete dobiti vesti od strane dotične osobe koje toliko priželjkujete.

 89. Jelena

  Kad mogu da ocekujem bebu planiram vec duze vreme ja 13.03.1994

  • Horoskop

   Jelena, morate da budete strpljivi, sve će se desiti u svoje vreme.

 90. Alexandra

  Pozdrav, rodjenda sam 15.08.1999. sta mogu ocekivati u polju emocija u narednom periodu?Da li mogu ocekivati lepo vest u skojire vreme?

  • Horoskop

   Alexandra, situacija na polju emocija je povoljna, tako da možete očekivati da ćete uskoro upoznati jako interesantnu osobu koja će privući Vašu pažnju.

 91. proslost

  Da li ova osoba 10.2.1983. oseca bar malo nesto prema meni i da li misli na mene ponekad 25.2.1982. Hvala

  • Horoskop

   proslost, osećanja su prisutna i sa njegove strane, tako da možete da očekujete povoljan razvoj situacije.

 92. Znatizeljan

  Pozdrav,rodjen sam 08.03.1976.,sto mogu ocekivati na polju emocija u narednom periodu?Hvala

  • Horoskop

   Znatizeljan, nestabilna situacija kada su emocije u pitanju

 93. Ruki

  Da li cemo se pomiri, ja 08.03.1997. on 25.08.1994 ?

  • Horoskop

   Ruki, do pomirenja nece doci u skorijoj buducnosti

 94. Andre

  17091997 22021997 kakva su osecanja prisutna? Da li ce se pomiriti i kada? Hvala unapred

  • Horoskop

   Andre, prisutna su romanticna osecanja. Doci ce uskoro po pomirenja

 95. zelja

  Kada je moguca obnova veze? 25.2.1982. i 10.2.1983. Hvala

  • Horoskop

   zelja, moguca je obnova veze krajem godine

 96. Riba

  Kakav me period ocekuje? 22.02.1997 04:20h

  • Horoskop

   Riba, pred vama je poyitivan period

 97. Riba

  ja sam 21.02.1984 a zena 21.04.1986 kada mogu da ocekujem drugo dete...i sta mogu da ocekujem u buducnosti na poslovnom planu..hvala

  • Horoskop

   Riba, moguca trudnoca kroz godinu dana

 98. Ljubav

  Da li me on iskreno voli? Ja 22.2.1981 on 9.3.1977

  • Horoskop

   Ljubav, odgovor je DA

 99. buducnost

  Hocu li nekada opet biti u vezi sa ovom osobom 10.2.1983.,ja 25.2.1982? Hvala

  • Horoskop

   buducnost, postoji mogucnost za obnovom veze

 100. bella

  Ja sam 14.07.1994. u 19:30h. Zanima me sta me ceka u ljubavi u skorije vreme, kad mi predstoji veza i sa kakvom osobom?

  • Horoskop

   bella, pred vama je kraca avantura