Ovan

(21.03 - 20.04)

Osećaćete priličnu fizičku i emocionalnu napetost i bilo bi dobro da povedete računa o tome. Vaš organizam vapi za odmorom i relaksacijom, i potrudite se da danas nađete vremena za to. Jedan poziv iz inostranstva koji željno očekujete pristiže predveče. Danas ste raspoloženi za nova saznanja i usvajanje informacija, ali bilo bi bolje da to odložite za neki drugi dan.


Od 21. marta do 20. aprila
Ovan je muški vatreni znak koji je pod vladavinom planete Mars. Osobe rođene u znaku Ovna su veoma živahne, uporne i veoma rano počinju da pokazuju želju za slobodom i samostalnošću. Imaju snažnu volju i hrabro guraju kroz život. Vole da budu iznad drugih i retko odustaju od svojih ideja.
Osobe rođene u znaku Ovna su poprirodi brbljive i moral im nije jača strana. Skloni su preljubama, a u astrologiji važe za velike rasipnike.
Veoma lako se iznerviraju i tada su u stanju da svima kažu sve u lice čak i ako to ne misle. Ne plaše se opasnosti i imaju veliku želju za vlašću. Ovnovi su jako ambiciozni i za njih ne postoje prepreke. Vole da se nameću drugima i veoma se razbesne kada se stvari ne odvijaju onako kako su to oni želeli.
Ovnovi su preke naravi, skloni su svađama, ljubomori i često donose nepromišljene odluke. Iako su veoma inteligentni, Ovnovi se oslanjaju na svoj instinkt koji nije uvek neogrešiv. Veoma su dobri u sportu i ljubitelji su prirode. Dobrog su zdravlja, i jedini problemi koji mohu da muče Ovnove su psihičke prirode.

Ovnovi vole da putuju i žude za stalnim promenama. Takvi su i u ljubavi. Često menjaju partnere i teško im je da se skrase pored jedne osobe. Hrabri su i energičn, pa tako ne čudi što najviše Ovnova ima u vojnim i političkim krugovima. Vole vlast i vole da komanduju drugima.

Vatreni Ovnovi najviše vole žutui narandžastu boju. Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Ovna su - Johan Sebastijan Bah, Oto fon Bizmark, Emil Zola, Leonardo da Vinči, Josif Pančić...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Union Rent A CarSanovnik

Današnji pojam

Turčin

Bićete umešani u ljubavnu aferu... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike : captcha

 1. mery

  03.04.1993. 1:30h da li cu dobiti novi posao i kada, takodje u drzavnoj upravi,da li mi slijedi premjestenje u drugoj zgradi ili u trenutnoj samo na boljoj poziciji? Hvala unaprijed na odvojenom vremenu

  • Horoskop

   mery, veze i konekcije u poslu koje ste godinama stvarali, sada će Vam konačno doneti nove mogućnosti. Uskoro Vas očekuje zaposlenje u velikoj društvenoj ili međunarodnoj organizaciji, kao što ste oduvek i želeli.

 2. slaki

  zanima me ljubav...mogucnost veze,braka..mozda dete..10.04.1974.ne ide mi nista na tom polju...

  • Horoskop

   Slaki, kako bi krenuli dalje treba da ostavite prošlost iza sebe. Samo u tom slučaju partner može da Vam priđe. U pitanju je osoba koju već znate, iz detinjstva ili ćete je upoznati preko bliskih osoba. Od januara sledeće godine možete da očekujete promene na tom polju.

 3. saki

  Konkurisala sam za posao u drzavnoj upravi i zanima me da li postoji mogucnost da pocnam da radim u narednom periodu ( kao uniformisano lice) ? 27.03.1985

  • Horoskop

   Saki, vrlo je moguće. Međutim, Vaša želja je da budete nezavisni i da ispoljite svoju kreativnost... Ta vrsta posla Vas neće zadovoljiti na duži vremenski rok. Moguće dugoročno zaposlenje preko partnera ili kroz brak, u smislu porodičnog posla.

 4. sandra

  Da li mi stoji zaposlenje u narednom periodu? 27.03.1985

  • Horoskop

   Sandra, naredni period će biti povoljan za zaposlenje. Imaćete više poslovnih prilika. Moguće dugoročno zaposlenje preko partnera ili kroz brak, u smislu porodičnog posla.

 5. mery

  Rodjena sam 03.04.1993. Da li cu nekada stupiti u vezu sa momkom koji je rodjen 01.06.1986. Da li on ima sada djevojku i da li cu ga ja nekad zanimati? Hvala

  • Horoskop

   Mery, Vaša potreba da dominirate u emotivnoj vezi čini tu vezu veoma komplikovanom jer podsvesno tražite slabijeg partnera, kako bi Vaša potreba mogla da dođe do izražaja. Ukoliko promenite način na koji stupate u odnose i pridržavate se pravila da je za vezu potreban kompromis, onda je moguće postići optimalan emotivni odnos.

 6. sandra

  Da li mi stoji promena posla i kada? 27.03.1985 hvala.

  • Horoskop

   Sandra, do 11.novembra 2018 trudite se da iskoristite šanse koje Vam se pojave. Suočite se sa svojim strahovima jer oni ne treba da Vas blokiraju. Velike su šanse da Vam se u ovom periodu ukaže povoljna poslovna prilika.

 7. maya

  27.03.1985 Kada mogu da ocekujem ozbiljnu vezu i brak?

  • Horoskop

   Maya, Vi ste veoma strastvena osoba koja se brzo zaljubljuje. U emotivnim vezama tražite uzajamno poštovanje, darežljivi ste i umete da uživate. Emotivnom partneru nije uvek lako da sve to isprati. Važno je da ostanete svoji..brižni, strastveni i nežni. U drugoj polovini godine velika je verovatnoća da se pojavi partner koji će zaokupiti Vašu pažnju.

 8. Magija

  Kada će se desiti promena stambenog pitanja i eventualno preseljenje? 31.1.1984. 2h, Bg. Hvaaala! :)

  • Horoskop

   Magija, imate ogroman potencijal koji nije iskorišćen. Kako bi došli do svoje suštinske prirode potrebno je da kroz posao sa drugima osvestite svoje koncepte koji Vas ograničavaju. Idealno za to je neka od pomagačkih profesija. Na taj način bićete u mogućnosti da dođete u dodir sa kreativnim potencijalom koji će zatim početi da se manifestuje u Vašem svakodnevnom životu.

 9. Luka

  Ja 25.09.96, a ona 08.02.97. Da li cemo biti zajedno i kada se to moze ocekivati?

  • Horoskop

   Luka, preuzmite akciju i pokažite joj svoja osećanja. Poštujte njenu individualnost i potrebu da bude svoja. To će joj prijati i u Vama će videti partnera koji može da je prati i podrži njenu energičnu prirodu. Poštujući njenu slobodu i ličnost, u drugoj polovini godini možete očekivati pozitivne promene u Vašem odnosu.

 10. dj

  Da li sam jedina djevojka sa kojom se cuje, vidja i koju voli? On 22.03.1994. Ona 10.03.1997?

  • Horoskop

   Dj, naučite da dođete u dodir sa sopstvenim emocijama. Ako osećate nesigurnost - otkrijte pravi uzrok tome. Osećanja koja su u Vama su samo Vaša, nemaju veze sa drugim ljudima. Kada dođete u kontakt sa sopstvenim emocijama mnoga negativna mentalno - emocionalna stanja će nestati, kao što su: nesigurnost, sumnja, nezadovoljstvo, strahovi, ljubomora i druga.

 11. persa

  Datum rodjenja 02.04.1990 interesuje me posao I ljubav

  • Horoskop

   persa, promene na poslovnom planu možete da očekujete sredinom septembra. Što se tiče ljubavi jedna vrlo posebna osoba će uskoro ušetati u Vaš život.

 12. m884

  Ona 03.04.1993. 1:30h on 18.09.1991. Da li cemo se pomiriti i sta nas ocekuje ili je kraj? Hvala

  • Horoskop

   m884, šansa za pomirenje među Vama još postoji, ali samo pod uslovom da oboje prihvatite nedostatke one druge strane i budete tolerantniji.

 13. sandra

  Da li mi uskoro predstoji ozbiljna veza? 27.03.1985

  • Horoskop

   sandra, predstoji Vam povoljan period na polju ljubavi koji će Vam doneti jednu lepu i uspešnu vezu.

 14. jd

  Koliko cu jos biti sa sadasnjim momkom i da li cu se udati za njega? Ja 10.03.1997 on 22.03.1994 i da li mi je veran?

  • Horoskop

   jd, Vaša veza ide dobrim putem i partner Vam je veran, tako da možete da očekujete promenu bračnog statusa u narednom periodu.

 15. XY

  On 08.04.1967-Ona 17.05.1971 ..Šta nas (još) očekuje ☺️ ??

  • Horoskop

   XY, Vaša kombinacija znakova je relativno dobra, tako da možete da očekujete samo dobre stvari u toj vezi.

 16. makyca

  Da li on istinski planira zajednicki zivot sa mnom kao i djecu i planira li me zaprositi, jer trenutno smo u nekoj svadji i ne zeli da se javi ili je samo takav kad se ,,naljuti" (bez bitnog razloga), nista mi nije jasno i ne znam da li ja nedje grijesim. On 18.09.1991.god, ja 03.04.1993. god. Hvala unaprijed.

  • Horoskop

   makyca, nigde Vi ne grešite, on jednostavno tako reaguje. Ali, ne brinite sve će se srediti, tako da možete da očekujete lep zajednički život.

 17. maya

  Da li mi stoji zivot u inostranstvu u narednom periodu i kada mi predstoji ozbiljna veza? 27.03.1985

  • Horoskop

   maya, pozitivni su izgledi da Vaš život nastavite u inostranstvu. Značajne promene na ljubavnom planu možete da očekujete tokom leta.

 18. Zaza

  Kakva je budućnost 15 04 75 na poslovnom planu

  • Horoskop

   Zaza, Vaše znanje i upornost će Vam doneti značajne promene na poslovnu planu. Predstoji Vam povoljan period za posao.

 19. maya

  Da li mi stoji zivot u inostranstvu u skorijem periodu? 27.03.1985 15:30h

  • Horoskop

   maya, možete da očekujete povoljne vesti u vezi Vašeg preseljenja u inostranstvo.

 20. Gaga

  Hocemo li zapoceti zajednicki zivot uskoro? Rodjena sam 08.04.1987. a on 09.02.1983.

  • Horoskop

   Gaga, ljubav između Vas dvoje cveta, tako da je vreme da Vaša veza pređe na viši nivo.

 21. Dragana

  Da li cu se uskoro udati? Rodjena 08.04.1987. a on 09.02.1983.

  • Horoskop

   Dragana, možete očekivati da Vaša veza uskoro pređe na viši nivo.

 22. Darko

  Da li ćemo se venčati ? Ja 20.10.1995 - Ona 4.4.1996

  • Horoskop

   Darko, budite spremni, jer Vaše venčanje je izvesno u narednom periodu.

 23. Kada cu sledeci put uci u vezu i da li sam upoznala tu osobu do sada?Rodjena sam 25.03.1999

  • Horoskop

   JĐ, još niste upoznali osobu koja će osvojiti Vaše srce. Ali, nemojte da tugujete, jer pred Vama je uspešan period na ljubavnom planu.

 24. makyca

  Da li je vjeran 18.09.1991.god i sta nas ocekuje, zajedno smo dva mjeseca, moj datum 03.04.1993.g. Hvala

  • Horoskop

   makyca, nema razloga za sumnju, jer partner Vam je u potpunosti veran. S obzirom da dobru kombinaciju Vaših znakova, očekuje Vas lepa zajednička budućnost.

 25. Jolle

  Susret i pomirenje da li i za koliko?? 9.apr.86 i 15.jul 95

  • Horoskop

   Jolle, izvestan je skori susret, ali do pomirenja može doći samo ukoliko oboje budete spremni da promenite neke navike koje su i dovele do prekida Vaše veze.

 26. POMOZITE

  Sta se desava sa nama u buducnosti ako mozete nesto detaljnije bicu vam jako zahvalna...Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 u ponoc u Pljevljima,on je rodjen 27.08.1996 takodje u Pljevljima u Crnoj Gori,živimo u Beogradu duzi niz godina.SRDACAN POZDRAV

  • Horoskop

   POMOZITE, možete da budete spokojni, jer zvezde su na Vašoj strani. Još dugo ćete uživati u Vašoj ljubavi.

 27. Pikacu

  Kada ce nas obradovati prinova? 15.04.1985. i 06.01.1981. kakav ce nam brak biti?

  • Horoskop

   Pikacu, Vaš brak je predodređen na uspeh, a uskoro Vas možda obraduju i lepe vesti po pitanju prinove.

 28. Mira

  Ja 26.03.1985 on 25.11.1980 Veza izmedju nas i kada ako je bude? Hvala!

  • Horoskop

   Mira, uskoro možete da očekujete vrlo povoljan rasplet situacije kada se radi o Vašem odnosu.

 29. Joksica

  Sta on oseca prema meni?Da li nam se blizi veza i kada?On-05.07.2000 ja-25.03.1999

  • Horoskop

   Joksica ova osoba vas posmatra kao prijatelja

 30. Suna

  Rodjena sam 19.08.2003 a on 21.03.2003. Da li crmo ostati zajedno do kraja,ili manji vremenski period?

  • Horoskop

   Suna, sledi vam kraca veza sa ovom osobom

 31. Daria

  Ima li zajedničke budućnosti ili se sad sve završava.On 15 04 75 ona 10 02 83

  • Horoskop

   Daria, ocekuje vas zajednicka buducnost

 32. Milos

  Da li cu opet biti sa bivsom devojkom? Ja 19.10.1998. Ona 8.2.1997.

  • Horoskop

   Milos, moguce je pomirenje

 33. Buby

  Rodjena sam 21.03.1991. u 10:30h.Vec dugo cekam odredjen posao ali nikako da bude uvek neke prepreke i uvek bice od sledeceg meseca.Zanima me posto sam jako razocarana sto se posla tice da li u nekom skorijem periodu mogu da ocekujem da se nesto desi vezano za posao.Hvala vam unapred.Veliki pozdrav!

  • Horoskop

   Buby, ocekujte pozitivniji razvoj situacije na poslovnom planu

 34. POMOC

  On je odustao od mene, obrisao je cak i moj br..Sta ce biti, jel kraj?Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 a on 27.08.1996 u Pljevljima zivimo u Beogradu..

  • Horoskop

   POMOC, budite strpljivi, sve ce doci na svoje mesto

 35. Daria

  Da li ce se desiti nesto u ovoj godini sa nama?Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 iz Pljevalja sam,on 27.08.1996 takodje iz Pv zivimo u Beogradu..(razocarana sam, niko ga ne voli iz moje porodice ali meni je previse stalo,sve se nadam da cemo popraviti odnos i da mi je sudjen)Ili cu obnoviti vezu za deckom koji je rodjen 20.05.1998.HVALA PUNO,SRDACAN POZDRAV!!

  • Horoskop

   Daria, nemojte odustajati od ove osobe uprkos misljenju ostalih

 36. Deki

  moze li neceg biti izmedju nas dvoje? ona je rodjena 19.04.1990. a moj rodjendan je 26.08.1977. u 20.30h

  • Horoskop

   Deki, male su sanse da cete ostvariti nesto vise sa ovom osobom

 37. makyca

  Sta me ocekuje sa osobom sa kojom sam pocela izlaziti datum 18.09.1991.god. i kakve su njegove namjere, moj datum 03.04.1993.g. Hvala

  • Horoskop

   makyca, sa ovom osobom vam sledi duga veza

 38. Da li cemo uskoro biti zajedno?i za koliko odprilike?On:05.07.2000 ja:25.03.1999

  • Horoskop

   JĐ, postoje sanse da zapocenete vezu za pola godine

 39. makyca

  Sta me ocekuje sa osobom u horoskopskom znaku djevica sto sam nedavno upoznala i pocela izlaziti i kakve su njegove namjere, moj datum 03.04.1993.g. Hvala

  • Horoskop

   makyca, morate znati tacan datum rodjenja date osobe

 40. Teri

  Dali cu ostati u ovom poslu i ako hocu kako ce biti,dali cu ostati sa ovom osobom i i dali ce doći do neceg konkretnijeg izmedju nas.15 04 75 a ona 1002 83

  • Horoskop

   Teri, zadrzacete dati posao. Sa ovom osobom ocekujte zasnivanje porodice

 41. Dajana

  Ja 31.03.2000. On 25.12.1997. Sta nas ocekuje u narednom periodu?

  • Horoskop

   Dajana, pred vama je burnih pola godine

 42. maya

  Da li mi je sudjen decko rodjen 9.4.1980...ja sam rodjena 27.3.1985

  • Horoskop

   maya, ova osoba vam nije sudjena

 43. slaki

  Ja imam problema sa mojim bratom, neslaganje ceo zivot, on je ozenjen, ja sam neudata, u istoj smo kuci, prvo je sluso oca sad snaju, sta vise hoce od mene...sto me toliko mrzi...on 04.09.1975, ja 10.04.1974. a snaja 11.12.1983..uvek je brani a mene napada...

  • Horoskop

   slaki, vasi problemi ce u velikoj meri nestati kada se vi budete iselili iz kuce

 44. Hana

  Zanima me da li ce odluciti za devojku 25.3. 1997 ili 31.1.1997. On je rodjen 6.8. 1997. Uospte da li smo pretnja jedna drugoj?

  • Horoskop

   Hana, bolja kombinacija je sa prvom devojkom

 45. lola

  Ja 22.3.'81 u 15:20 u Kruševcu,on 12.1.'81 u 22 isto u Kš,dugo nismo bili jedno drugom u životu,sada se ponovo srećemo poslovno.Postoji li šansa da budemo zajedno,naravno ako nije u vezi,prosto da li me gleda na taj način na koji bih htela?hvala,pozdrav

  • Horoskop

   lola, postoji sansa za vas dvoje

 46. Persa

  On 25.01.1985 Ona 02.04.1990 da li ce se uskoro pomiriti I da li On nju voli

  • Horoskop

   Persa, doci ce do skorijeg pomirenja. Prisutne su emocije

 47. Persica

  On 25.01.1985 Ona 02.04.1990 da li ce opet biti u vezi I koliko ce trajati I da li On nju voli

  • Horoskop

   Persica, moguca je obnova veze. Prisutna su romanticna osecanja

 48. maya

  Ja sam rodjena 27.03.1985 On 25.05.1984 Sta nam stoji u buducnosti? Da li cemo biti zajedno?

  • Horoskop

   maya, moguca je kraca ljubavna veza

 49. Persica

  On 25.01.1985 Ona 02.04.1990 da li su sudbinski povezani da li im prestoji brak I deca

  • Horoskop

   Persica, ove dve osobe su povezane ali im nece sve ici glatko

 50. Jov

  Da li bi trebalo da idem u Ameriku posle srednje skole da nastavim svoje skolovanje i sportsku karijeru?i da li cu otici?Rodjena sam 25.03.1999

  • Horoskop

   Jov, odgovor je DA

 51. Persa

  On 25.01.1985 Ona 02.04.1990 da li ova veza ima buducnost da li ce doci do braka I dece pozdrav

  • Horoskop

   Persa, predstoji vam srecna zajednicka buducnost i zasnivanje porodice

 52. Persica

  On 25.01.1985 Ona 02.04.1990 veza brak deca

  • Horoskop

   Persica, postoje sanse da ostvarite ove planove

 53. POMOC

  On ima devojku trenutno, tako da nisam sigurna dal mu nedostajem.Znam da je ponosan, imam i ja ponosa i ne planiram da se javim.Ne desava se oov prvi put.Ali sve se nadam da ce me zvati nekada i da cemo biti u vezi..Rodjena 15.04.1999 u 01:00 u Pljevljima on 27.08.1996 isto u Pljevljima iz Beograda smo.POZDRAV za Vas

  • Horoskop

   POMOC, pustite da vreme ucini svoje. Shvatice on koliko mu znacite

 54. Ovcica

  Ja 14.04.1996 On 20.08.1996 Kad cemo opet biti zajedno?

  • Horoskop

   Ovcica, moguca ponovna veza kroz godinu dana

 55. POMOZITE

  Jel mu nedostajem,da li misli na mene i jel mogu da ocekujem nesto u bliskoj budicnosti? Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 u ponoc u Pljevljima, on je rodjen 27.08.1996 takodje u Pljevljima zivimo u Beogradu.HVALA

  • Horoskop

   POMOZITE, nedostajete ovoj osobi ali je suvise ponosna da bi vam se javila

 56. maky13

  03.04.1993.god. Niksic. Zanima me stanje na poslu, kada mogu ocekivati poboljsanje u smislu promjene posla u struci i da li cu promijeniti ustanovu i kad? Hvala na ljubaznim odgovorima, za dosadasnje savjete ste bili vrlo konkretni i u pravu.

  • Horoskop

   maky13, promena posla vas ocekuje polovinom naredne godine, samo budite strpljivi

 57. POMOZITEE

  Jel nas ocekuje veza i kad, ili je kraj ovaj put? HVALA UNAPRED NA ODGOVORU.Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 u ponoc, a on 27.08.1996 iz Pljevalja smo oboje zivimo u Bg.

  • Horoskop

   POMOZITEE, sa ovom osobom vas ocekuje vise raskida i pomirenja

 58. Bambino

  06.04.1994. Kada ce stvari u zivotu konacno da se srede?

  • Horoskop

   Bambino, resavanje vasih problema u zivotu zapocece polovinom naredne godine

 59. Sunce

  28.06.1982 god. u 01:30 Nisam u vezi....Kada cu se udati? Hvala

  • Horoskop

   Sunce, brak vas ocekuje za tri godine

 60. Maca

  Kada ce momak 17.02.1980 god. da se ozeni ?

  • Horoskop

   Maca, ovu osobu brak ocekuje kroz dve godine

 61. Nada

  28.06.1982 god. u 01:30 Sama sam...kada me ocekuje ozbiljna veza i brak? Hvala

  • Horoskop

   Nada, ozbiljna veza za godinu dana

 62. Nensi

  On je rodjen 18og 9og 1997, ona 31.3.2000. Kakve situacije ih ocekuju u buducnosti, da li ce biti zajedno i na cemu ce ostati?

  • Horoskop

   Nensi , ove dve osobe ocekuje kraca avantura

 63. janko

  Kada mogu da ocekujem brak i decu? rodjen sam 15 septembra 1984

  • Horoskop

   janko, brak i deca vas ocekuju kroz dve godine

 64. Mira

  28.06.1982 u 01:30. Kada cu se udati i dali je to mozda sa osobom 17.02.1980 sa kojom sam godinu dana i tri meseca u vezi

  • Horoskop

   Mira, ova osoba vam nije sudjena

 65. JVS

  Kada I da li cemo biti zajedno?ja 25.03.1999 on 05.07.2000

  • Horoskop

   JVS, postoje sanse za ljubavnom vezom polovinom naredne godine

 66. dpjz

  On 22.03.1994. Ona 10.03.1997. Sta momak osjeca prema djevojci, i da li ce njihova veza potrajati?

  • Horoskop

   dpjz, prisutna su iskrena osecanja. Ove dve osobe ocekuje duga veza

 67. POMOTITEE

  On mi je rekao kako zeli ozbiljno samnom, vezu i sve...Imam utisak da hoce da me iskoristi.Jako dugo se znamo zavolela sam ga.Stalno razmisljam o njemu, ne znam sta da radim?Sta da ocekujem?Rodjena sam 15.04.1999 u Pv u 01:00 u ponoc on 27.08.1996 u Pljrvljima isto zivimo u Beogradu,upoznali smo se u sk od svih devojka ja sam mu se svidela i bas se potrefi isto mesto rodjenja previse smo povezani.HVALA VAM UNAPRED!

  • Horoskop

   POMOTITEE, buidte na oprezu sa datom osobom, nemojte joj se u potpunosti predavati

 68. Nanana

  Jel on nema ozbiljne namere sa mnom,da li cemo se stabilizovati i biti zajedno?Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 u ponoc, u Pljevljima.On je rodjen 27.08.1996 isto u Pv a zivimo u Beogradu.

  • Horoskop

   Nanana, njenove namere trenutno nisu ozbiljne, odnosno jos uvek ne razmislja u tom pravcu

 69. Dariaa

  Hocemo mi biti zajedno, kad nas ocekuje veza ili je kraj sa nama?Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 u ponoc u Pljevljima.On je rodjen 27.08.1996 takodje u Pljevljima zivimo oboje u Beogradu.HVALA

  • Horoskop

   Dariaa, naisli ste na vecu prepreku. Bilo bi dobro da neko vreme provedete odvojeno

 70. maya

  Kada me ocekuje ozbiljna veza? Rodjena 27.03.1985

  • Horoskop

   maya, sledi vam ozbiljna veza kroz godinu dana

 71. VJS

  Da li nam uskoro predstoji veza?on 05.07.2000 ona 25.03.1999

  • Horoskop

   VJS, moguca je kraca veza

 72. POMOC

  Hoce biti nesto sa nama,previse se sve oduzilo sad smo u svadji.Ljut je na mene..Sta da ocekujem? Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 u ponoc on 27.08.1996 u Pv zivimo u Bg

  • Horoskop

   POMOC, ignoristite takvo ponasanje. Doci ce k vama kad se odljuti

 73. Maca

  Postovani Ja 28.06.1982, on 17.02.1980,u vezi smo godinu i tri meseca, ali ne mogu da kazem da je veza ozbiljna. Dali ova veza vodi u brak, kada cu se udati i imati djete?.Hvala

  • Horoskop

   Maca, ne ocekujte brak sa ovom osobom

 74. maky

  03.04.1993. 1:30h, kada me ocekuje naredna veza i sa kojim horoskopskim znakom? Hvala

  • Horoskop

   maky, sledi vam ljubav pocetkom naredne godine sa strelcem

 75. Milva

  Ja 31.03.2000. On 19.11.1997. ??? Hoce li se situacija ubrzo primjeniti i ako hoce kako?

  • Horoskop

   Milva , tesko ce se ista medju vama promeniti

 76. Latino

  Da ima nesto izmedju ove dve osobe i da li ce biti u vezi? On 26.09.1993 i ona 12.01.1991?

  • Horoskop

   Latino, prisutne su emocije ali do veze nece doci u skorije vreme

 77. ana

  Kakva buducnost nas ceka?. Uzmite u obzir da je veza na daljinu. Ja 09-11-1994. a on 26.03.1983.

  • Horoskop

   ana, pred vama je svetla buducnost

 78. Jovana

  Sta on oseca prema meni I da li cemo biti zajedno uskoro?Rodjena sam 25.03.1999 a on 05.07.2000

  • zoran

   Vi ste idealan par gledajući uporednu analizu u natalnom horoskopu. Problem se sastoji u osobinama ličnosti. U ovom slučaju morate prvi krenuti i smanjiti vašu konzervativnost. - Muška osoba ekscentrični i sposobni za razbijanje konvencija. Oni mogu šokirati, zaprepastiti, osramotiti, ili ići do toga da se ljudi osećaju neugodno u njihovom prisustvu, ali moge biti uzbudljivi, biti u blizini ako zatreba.- Ženska osoba praktična i slobodna , ali je još uvijek pomalo konzervativna.

 79. POMOZITE

  Sta ce biti sa nama?Kad nas ocekuje veza.Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 Pljevlja, On je rodjen 27.08.1996 Pljevlja zivimo u Bg oboje.Hvala na odgovoru za ova 2 pitanja.

  • Horoskop

   POMOZITE, veza pocetkom naredne godine

 80. boban

  zanima me brak mojih roditelja, otac nas je napustio ..05.03.1949 i preti razvodom u 67 godini, a majka 17.09.1949..nas,porodicu krivi za sve..Sta ce se desiti, mene zanima i auto koji nam je uzeo a mi smo ulozili u njega..pa se sad mucimo a on uziva,,

  • Horoskop

   boban, situacija ce se vrlo tesko popraviti. Ukoliko ne popricaju ozbiljno, male su sanse da se bilo sta popravi

 81. Dani

  Sta me ocekuje na polju finansija i ljubavi?150475 u 4 ujutru.Hvala

  • Horoskop

   Dani, za sad nepromenjena situacija na oba polja

 82. Jovana

  Da li ce sledeci decko biti stariji od mene? Rodjena sam 25.03.1999

  • Horoskop

   Jovana, odgovor je DA

 83. Jovana

  Zanima me kada cu uci u vezu sledeci put,koje ce on godiste biti I koji horoskopski znak?Hvala unapred,rodjena sam 25.03.1999

  • Horoskop

   Jovana, sledi vam ljubavna veza sa vodolijom kroz godinu dana

 84. srce

  Datumi rodjenja 15.04.1985. i 06.01.1981. Kakva nas buducnost ceka, kada mozemo ocekivati dete (decu)? Pozdrav

  • Horoskop

   srce, pred vama je srecna buducnost. Trudnoca vam sledi naredne godine

 85. IVONA

  kada cu upoznati srodnu dusu 10.04.1974 i koji ce horoskopski znak biti...

  • Horoskop

   IVONA, vama je sudjena osoba u znaku lava. Upoznacete je kroz godinu dana

 86. Daria

  Kada me ocekuje veza? I sa kojim horoskopskim znakom rodjena sam 15.04.1999 u 01:00

  • Horoskop

   Daria, veza sa skorpijom pocetkom naredne godine

  • ljubica

   da li cu uopste da imam dece, i kad ako mogu da znam? unapred vam hvala.... a rodjena sam 12.04.1989 11:45

  • Horoskop

   ljubica, imacete dvoje dece. Prvo kroz godinu dana

 87. Daria

  Zanima me hocu li proci razred pala sam iz 4 predmeta imam polaganja uskoro ne znam tacno kojim danima.Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00.HVALA

  • Horoskop

   Daria, situacija vam je poprilicno podeljenja na ovom polju. Ulozite vise truda

 88. Mare

  04.11.1990. Kada me ocekuje brak i kada cu upoznati sudjenu?

  • Horoskop

   Mare, bark vam sledi kroz 4 godine a vasu voljenu cete upoznati naredne godine

 89. Xy

  Kada me ocekuje emotivna veza i u kom horoskopskom znaku ce biti ta osoba? 10.06.1995.

  • Horoskop

   Xy, ocekuje vas ljubavna veza sa vagom

 90. magda

  Ona 03.04.1993. 1:30 on 02.09.1992. Sta on zeli i sta nas ocekuje? Hvala

  • Horoskop

   magda, ova osoba sa vama zeli ozbiljnu vezu

 91. Daka majstor

  Sta ce mi se desavati na polju ljubavi i inace ovako kakav period sledi? Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 u noc, mesto Pljevlja, zivim u Bg

  • Horoskop

   Daka majstor, pred vama je trenutno miran period

 92. POMOZITEEE

  Napisali ste mi za njega da je nezreo kako mislite? Jel sa nama kraj??? ja ne mogu da vam objasnim koliko mi je stalo i koliko ga volim.Sve sto vidite mi recite bicu Vam zauvek zahvalna!Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 u noc(Pljevlja) zivim u Bg.On je rodjen 27.08.1996 u Pljevljima kao ja zivi u Bg.POZDRAV

  • Horoskop

   POMOZITEEE, iako je ovoj osobi stalo do vas, ona vas trenutno ne dozivljava preterano ozbiljno. Nije kraj medju vama, ali mu morate pruziti neko vreme da spozna svoja osecanja, i pri tom sarze kao osoba. Vase svadje ce i proizilaziti iz te njegove nezrelosti (lakomislenosti) i ponasanja koje se vama nece svideti. Nemojte previse navaljivati i neke ce se stvari resiti same od sebe.

 93. plovidba

  Hoce li otici da radi na brod u narednih 6 meseci? 26.3.1984. Hvala

  • Horoskop

   plovidba, veoma su male sanse da ce vam se ovaj plan ostvariti

 94. POMOZITE MOLIM VAS

  Kako ovaj decko posmatra mene? Imamo jako cudan odnos,jel mogu da ocekujem da mu jednog dana budem vazna osoba da me iskreno zavoli? Rodjena sam 15.04.1999 u 01:00 u noc, mesto rodjenja Pljevlja.On je rodjen 27.08.1996 iz Pljevalja zivimo u Bg.

  • Horoskop

   POMOZITE MOLIM VAS, iako je ovoj osobi stalo do vas, jos uvek je veoma nezrela. Sami odlucite da li je vredna cekanja

 95. slaki

  zelim ozbiljnu vezu, 10.04.1974.postoje li ikakve sanse za to.. zanimaju me i deca..postoji li mogucnost ,pa i vanbracno...

  • Horoskop

   slaki, ozbiljna veza i trudnoca vam slede kroz godinu dana

 96. saki

  zanima me da li cu skoro naci srodnu dusu i kada..10.04.1974. da li ce se ista promeniti na ljubavnom polju...

  • Horoskop

   saki, ocekuje vas skoriji susret sa srodnom dusom

 97. Vesnaa

  Dobar dan, rodjena sam 13.03.1991 u Pljevljima interesuje me hoce li mi se javiti ili je definitivno kraj sa nama?? On je rodjen 25.03.1975 u Turskoj,zivi u Ahenu..HVALA

  • Horoskop

   Vesnaa, ne biste trebali cekati poziv ove osobe

 98. masa

  Ona 03.04.1993. 1:30 on 26.03.1989. Znamo se pet godina,da li su osjecanja obostrana i da li cemo nekada biti zajedno, da li ce to biti ozbiljna veza. Hvala na odgovoru

  • Horoskop

   masa, prisutna su obostrana osecanja ali ce veoma tesko doci do ljubavne veze

 99. mm71

  Ona 03.04.1993. 1:30 On 11.10.1991. Sta se desava sa nama, kakva su osjecanja i kada nam slijedi duga veza (kao sto ste rekli) .Hvala na odgovoru

  • Horoskop

   mm71, pocetak duge veze za manje od godinu dana

 100. Pomozite

  Hocemo uci u vezu u skorije vreme.Kaze da hoce ozbiljno samnom ali ja mu nista ne verujem zato sto je neozbiljan.Nekako nemam poverenje da li je iskren?Rodjena sam 15.04.1999 on 27.08.1996 iz istog mesta smo a zivimo u Bg.

  • Horoskop

   Pomozite, predstoji vam ozbiljna veza