Ponedeljak 30.03.2015 11:21

Jarac

(22.12 - 20.01)
Horoskop Jarac

Usmeravate svoju paznju na vazne dogadjaje na poslovnoj sceni i ne dozvoljavate da neko menja utvrdjeni poredak vrednosti. Imate sugestivan uticaj i umete da organizujete svoju okolinu u pravcu resavanja zajednickih interesa. Emotivni sklad Vam donosi posebno zadovoljstvo. Zelite da sacuvate svoju intimu za drage osobe, uzivajte u svojoj sreci.rnSugestija: Vazno je da uskladite svoje misli i osecanja i da ostvarite psiholosku ravnotezu.

Jarac

Od 22. decembra do 20. januara

Jarac je ženski zemljani znak koji je pod vladavinom Saturna. Jarac je znak koji je ozbiljan i koji nije preterano druželjubiv. Ne vole da pričaju drugima o svojim problemima i da im traže pomoć Tvrdoglavost i upornost su im primarne osobine.

U suštini, Jarac je hrabar, a kada dođe do svađe voli da problem reši mirnim diplomatskim putem. Jarčevima je rad na prvom mestu, pa ne čudi podatak da baš ovaj znak lako dolazi do viskih položaja. U ljubavi, Jarac je praktičan kaoi na poslu i ne pokazuje osećanja, zbog čega deluje hladno i nezainteresovano.

Vole da rade, ali i da zarađuju. Bez obzira na to, Jarčevi ne znaju da raspolažu novcem. Ako se Jarac odluči na brak veoma je stabilan i rezervisan. Veoma su samostalni i prija im samoća. Uporni su i vredni, ali su im mane oholost i tvrdoglavost.

Skloni su bolestima kostiju i nekom mističnom ludilu. Iako vole da rade, često se bave poslovima koji im donose zadovoljstvo ali ne i novac. Bar ne onoliko koliko bi njih zadovoljio. Nemaju mnogo samopouzdanja i vole da se izoluju od sveta.

Veoma dobro zapažaju stvari. Kada se nađe u teškoj situciji, Jarac se povlači i ne uspeva da prevaziđe problem. Omiljene boje Jarčeva su siva i plava. Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Jarca su – Džek London, Stevan Mokranjac, Vojvoda Putnik, Pol Sezan, Žan Batist Poklen Molijer...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Sanovnik

Današnji pojam

Koza

Bela koza- koristan poduhvat Crna koza- nesreća... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike :

 1. Jovana

  Kada me očekuje ljubav? Rodjena sam 19.01.1998.

  • Horoskop

   Jovana, postoje događaji koji u Vama bude pozitivno razmišljanje u različitim pravcima i želju za novim emotivnim zbližavanjem. Delujete zadovoljno i vodite aktivan društveni život. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam zanimljivo poznanstvo i prilika da ostvarite ljubavnu romansu.

 2. jarac

  Rodjena sam 06.12.1996. zanima me moj ljubavni zivot i koje su sanse da upisem zeljeni fakultet?

  • Horoskop

   jarac, postoje događaji koji u Vama bude pozitivno razmišljanje u različitim pravcima i želju za novim emotivnim zbližavanjem. Delujete zadovoljno i vodite aktivan društveni život. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam zanimljivo poznanstvo i prilika da ostvarite ljubavnu romansu. Imate velike šanse da upišete željeni fakultet, jer je Vaš znak veoma sposoban i u kojoj god situaciji da se nađe sve okrene u svoju korist.

 3. kaćo

  moj ljubavni zovot? ja 13.01.2002

  • Horoskop

   kaćo, u svom prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na različitim stranama. Nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću, jer Vam uskoro predstoji novo poznanstvo sa jednom zanimljivom osobom i prilika da ostvarite ljubavnu romansu.

 4. Mica

  Rodjena sam 16.1,1997. Zanima me da li cu naci uskoro imati decka i situacija oko daljeg skolovanja?

  • Horoskop

   Mica, delujete zadovoljno i vodite aktivan društveni život. Umete da »očarate« svoju okolinu ili osobu koja Vam se dopada. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam zanimljivo poznanstvo i prilika da ostvarite ljubavnu romansu. Što se tiče daljeg školovanja, uz dobru procenu mogućnosti možete ostvariti svoje ciljeve.

 5. Maca

  Ja 13.1.1999, on 9.7.1995, da li mu se svidjam, da li cemo biti zajedno?

  • Horoskop

   Maca, dotična osoba se trenutno nalazi pred mnogim emotivnim dilemama i nije načisto sa svojim osećanjima. Potrebno je da pokažete malo više strpljenja i pružite mu priliku da reši svoje emotivne probleme. Važno je da uskladite svoje misli i osećanja i da ih usmerite u pozitivnom pravcu.

 6. capricorn

  da li je osoba 17 01 1997 zauzeta i u koji horoskopski znak je osoba koja mu se svidjq

  • Horoskop

   capricorn, dotična osoba trenutno nije u emotivnoj vezi, ali mu prija emotivna pažnja jedne osobe koja mu daje posebnu inspiraciju. Osoba koja mu se sviđa je rođena u znaku Blizanca.

 7. kaćo

  Da li ce se nesto novo desiti izmedju mene i jednog malog na mom rodjendanu.Da li ce mi prici ili ce mi dati neke znakove? Ja 13.01.2002. on 21.02.2002

  • Horoskop

   kaćo, potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred bliskom osobom i uspećete da ostvarite Vaše ljubavne snove. Obratite pažnju na "ljubavne signale" koje Vam upućuje dotična osoba. Razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva.

 8. ivi

  Kada cu se ostvariti kao majka..i kada udati. Imam stalnog partnera vec 8meseci.rodjena sam 31,12,1984 u 00:15 u leskovcu

  • Horoskop

   ivi, uživajte u prisustvu bliske osobe i u emotivnoj pažnji koju dobijate, sačuvajte ono sto imate. Važno je da se svakodnevno trudite da ulepšate Vaš odnos sa voljenom osobom, a sve ostalo će vremenom doći.

 9. kaćo

  Interedujeme za prijateljstvo.. da li je moguca svadja izmedju mene i moje najjbolje drugarice.. JA 13.02.2002

  • Horoskop

   kaćo, nema potrebe da se opterećujete negativnim mislima, jer Vaš odnos funkcioniše odlično. Među Vama postoji visok nivo poverenja i podjednako brinete jedna za drugu. Priredite Vašoj drugarici neko lepo iznenađenje koje će Vam doneti novu radost i zajedničko zadovoljstvo.

 10. Zaljubljena

  Kada će se ove osobe sresti ? Ja: 15.01.1995. On: 13.08.1995. I da li će između njih biti nešto više od prijateljstva .

  • Horoskop

   Zaljubljena, nema razloga sa sumnjate u Vašu ljubavnu sreću i uticaj. Razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva. Moguć je skori susret sa dotičnom osobom, a tada je najvažnije da se prikažete u pravom svetlu. Na sreću Vaši ljubavni planovi mogu da se ostvare.

 11. D

  Rodjen sam 06.01.1956 Interesuje me finansijsko stanje.

  • Horoskop

   D, generalno ovo je dobra godina za Vas. Ili bolje reći ovo je godina žetve, pa sada vidite šta ste uradili u prethodnoj. Krajem juna i početkom jula na redu su bitne odluke, a jesen donosi dobre finansije.

 12. Ana

  Ljubav 04.01.1995. 01:00

  • Horoskop

   Ana, razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na »ljubavne signale«.

 13. Malena

  Interesuje me da li je moguca veza izmedju zene rodjene 15.01.1993 i muskarca rodjenog 17.05.1993?

  • Horoskop

   Malena, usmerite Vaše misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite.

 14. cupko

  Interesuje me da li ja mogu da budem sa ovim djecakom bar extra prijatelj i da li ce se ista desiti izmedju nas? ja 13.01 on 21.02

  • Horoskop

   cupko, nalazite se u sjajnoj formi i delujete vrlo zanosno. Što se Vas tiče Vi ste spremni da se prepustite nečijoj emotivnoj pažnji ili novom zadovoljstvu. Postoji šansa da se Vaša veza ostvari, ali je potrebno da budete iskreni u izražavanju osećanja.

 15. Marija

  Zanima me dali ču ikad uspjeti zamenjiti radno mesto. Zapravo ne želim više, da radim u prodaji sa klientima. 23.12.1976 volela bi imati neki mirniji posao.

  • Horoskop

   Marija, ukoliko budete istrajni u Vašim namerama i ne dozvolite da Vas ograničavaju u bilo kom pogledu, u stanju ste da ostvarite sve Vaše ciljeve. Moguća su nova rešenja i ideje, koje će imati pozitivan uticaj na razvoj događaja na poslovnoj sceni.

 16. Zaljubljena

  Da li je moguća veza između žene rođenje 15.01.1995. i muškarca rođenog 13.08.1995. ? Da li postoji šansa za njih dvoje?

  • Horoskop

   Zaljubljena, imate dobar predosećaj, jer će Vas u narednom periodu pratiti sreća u ljubavnom životu. Vas dvoje povezuju slične želje i afiniteti, tako da imate sve šanse da ostvarite lepu emotivnu vezu u budućnosti.

 17. imovina

  Da li cu naplatiti otetu svoju imovinu i time resiti stambeno pitanje, i kada ce to da se desi ?? 04.01.1960 u 23 i 45 hvala unapred.

  • Horoskop

   imovina, važno je da ostanete otvorenog duha i pozitivnog mišljenja, jer Vas u narednom periodu očekuju novi pozitivni rezultati na polju finansija. Potrudite se da pravite detaljne planove i da sprovodite Vaše odluke do finalne faze.

 18. Mikiii

  Postovani interesuju me konacno resenje u vezi mog posla? Rodjen sam 09.01.1987. Pozdrav !

  • Horoskop

   Mikiii, prati Vas osećaj neizvesnosti u proceni novih događaja na poslovnoj sceni, ali potrebno je da imate više vere, jer konačno rešenje se nazire. Oslonite se na Vaš praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja.

 19. kss

  da li je moguca veza izmedju mene i jednog malog. Ja 13.01.2002 On 21.02.2002

  • Horoskop

   kss, potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Ljubavna sreća je moguća i dostižna. Potrebno je da sačuvate osobu do koje Vam je stalo.

 20. Queen

  Da li je moguca veza ako sam ja rođena 28.12 a on 17.11?

  • Horoskop

   Queen, Vaša veza je moguća i dostižna, ali ponekad morate da korsitite Vaše "skrivene adute" u društvu bliske osobe. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju Vaših osećanja.

 21. lalal

  Ja-3.jan 1999,on-20.feb 1995 Da li mu se stvarno svidjam?

  • Horoskop

   lalal, nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću. Vi mu se sviđate, ali dotična osoba još uvek ne može da nađe pravi način da Vam pokaže svoje emocije, zato morate pokazati još malo strpljenja.

 22. Marija

  Zanima me dali ču uspeti za par godina, da uhvatim visoku poziciju na poslu? 23121976 trebalo bi me znanje stranih jezika gurnuti malo dalje.

  • Horoskop

   Marija, delujete aktivno na različitim stranama i imate dovoljno samopouzdanja, što predstavlja dobar preduslov za dalji profesionalni napredak. Vaša investicija u znanje sigurno će se jednom isplatiti, a Vaš poslovni uspeh se zasniva na dobroj proceni i na detaljnom planiranju.

 23. AJAI

  Ja 05.01.93 u 16:45h u Užicu. Da li ima šanse da obnovim ljubavnu vezu sa dečkom rođenim 13.07.94? Unapred zahvalna

  • Horoskop

   AJAI, neprekidno analizirate Vaš odnos sa voljenom osobom, u nameri da odgonetnete različite dileme. Budite iskreni i otvoreni u susretu sa voljenom osobom i moguće je obnavljanje Vaše veze pod uslovom da iskreno izrazite Vaše emocije.

 24. tanja

  odlican opis mog stava, osobina i pristupa ljudima

 25. hjurhj

  misljenje momka o devojci, on 17.01.1996 ona 12.07.1997

  • Horoskop

   hjurhj, njegovo mišljenje o Vama je vrlo pozitivno. Dotična osoba je čak i malo previše zaneta ružičastom slikom i ima velika emotivna očekivanja.

 26. S.J.

  Ja: 05.01.1999.-Srbija On: 24.01.1999.-Grčka Hoce li biti necega??

  • Horoskop

   S.J., nalazite se u fazi emotivnog uzleta i osećate da je sreća na Vašoj strani. Potrebna je samo mali podsticaj da bi se Vaša veza ostvarila, tako da neko od Vas dvoje treba da napravi prvi korak.

 27. AAI

  Ja 05.01.93 u 16:45h u Uzicu rodjena. On 13.07.94. Da li nam predstoji sustret u skorije vreme? Hvala unapred

  • Horoskop

   AAI, morate biti strpljivi, jer uskoro Vam predstoji susret sa bliskom osobom kada ćete osetiti novo emotivno zbližavanje i zanos.

 28. AiA

  Ja 05.01.93 u 16:45h u Uzicu. On 13.07.94. Da li cemo obnoviti vezu? Imamo li zajednicku buducnost? Unapred zahvalna

  • Horoskop

   AiA, ukoliko želite da obnovite Vašu vezu potrebno je više iskrenosti i razumevanja kako biste uspeli da rešite zajedničke probleme i prevaziđete sve sumnje.

 29. Srki

  16.01.1999 zanjima me ljubav?skola?da li mi se svidja ona 24.11.1999?da li je moguce da ce da postoji nesto izmedju nas?sta ja osecam prema njoj s obzirom da se nismo upoznali. ali znamo se preko fb-a?

  • Horoskop

   Srki, nalazite se u fazi emotivnog uzleta i osećate da je sreća na Vašoj strani. Svet oko sebe posmatrate u vedrijim tonovima i osećate veliko zadovoljstvo pri pomisli na dotičnu osobu. Predstoji Vam ljubavno zbližavanje i novi zanos.

 30. kss

  Da li ce se nesto desiti izmedju njih ..Hoce li moci opet da budu zajedno i da li on nju voli i ona njega? On 21.01.2002 ONA 17.09.2002

  • Horoskop

   kss, postavljate "pogrešna pitanja" i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.

 31. kss

  Da li sam i dalje zaljubljena u njega? Ja 13.01.2002 .ON 21.02.2002 :)

  • Horoskop

   kss, da, Vi osećate novo zadovoljstvo u blizini voljene osobe. Predstoji Vam ljubavno zbližavanje i skladan odnos sa bliskom osobom.

 32. Najs

  sledeća ocena iz matematike. (Jarac sam) (8.1)

  • Horoskop

   Najs, Vaša ocena zavisiće od truda i rada koji uložite u učenje. Ukoliko želite da ta ocena bude viša, morate se potruditi i zagrejati stolicu.

 33. mimi

  Dalice dobiti posao koji ocejuje .Rodjena Sam 1.1.70god.

  • Horoskop

   mimi, ovo će biti veoma snažna godina za Vas, tako da posao koji priželjkujete možete dobiti, ali samo uz neverovatnu energiju i polet kako biste ostvarili sve Vaše ciljeve.

 34. nena

  Hocu li otici ove godine na prekookeanski brod radi zaposlenja? 04.01.1992. 4:15 h ujutru

  • Horoskop

   nena, treba da budete optimistični, jer pred Vama je dobra perspektiva i vreme je da krenete u nove radne pobede.

 35. AAIJ

  Njegovi nam roditelji brane da budemo zajedno. I evo sad je proslo nedelju dana i nismo se nijednom culi. Da li ce mi se ikad vise javiti? Ima li buducnosti za nas ili da zaboravim sve? On 13.07.94, ja 05.01.93. Unapred hvala.

  • Horoskop

   AAIJ, najvažnije je da u afektu ne donosite nikakve ishitrene odluke. Pokažite malo strpljenja, bliska osoba će Vam se sigurno javiti i objasniti situaciju.

 36. Ana

  Ljubav 04.01.1995. 01:00

  • Horoskop

   Ana, stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Pokažite samo malo više strpljenja i možete očekivati pozitivne rezultate na polju ljubavi.

 37. Draga

  10. 10. 1982. u 05.40, a on 17.01.1987. Ima li nesto od nastavka vrze?

  • Horoskop

   Draga, nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Učinite sve što je potrebno da iskreno obradujete dragu osobu i rešite nesporazum koji je nastao.

 38. IN

  Rodjena sam 11.01.1998. u 23:10. Zanima me da li imam talenta za fotografiju i fotografisanje? Ako pocnem time da se bavim da li cu uspjeti?

  • Horoskop

   IN, Jarčevima je rad na prvom mestu i veoma su uporni i vredni. Tako da za koji god posao da se odlučite zahvaljujući Vašoj upornosti i trudu, možete ostavriti zapažen uspeh.

 39. Smesko

  22 02 1992 12 44 Prokuplje Da li cu da diplomiram uz svoj rad do Oktobra tekuce godine. ili po vasem tumacenju?Zabrinuta sam veoma.Hvala

  • Horoskop

   Smesko, nema potrebe da budete zabrinuti, sve se dobro odvija po tom pitanju, tako da samo nastavite da vredno radite i uspeh neće izostati.

 40. Lola

  On 24. oktobar 1991. Ona 21. maj 1991. Budućnost? Hvala.

  • Horoskop

   Lola, iako Vaša kombinacija znakova nije idealna, uz dosta ljubavi i međusobnog razumevanja uspećete da izgradite lepu i uspešnu vezu.

 41. Akta

  On 13.07.94, ja 05.01.93. Buducnost? Sta mi mozete reci o nama?

  • Horoskop

   Akta, među Vama postoje iskrena osećanja i naklonost, tako da je neophodno samo da afirmišete zajedničku sreću i ostanete na dobrom pravcu u kome se Vaša veza razvija.

 42. Haris Sijaric :D

  Htio bih Vas pitati, da li cu uspjeti ove Godine i kako ce mi biti zdravstveno stanje? Ja rod 10.01.1995 u 00;30

  • Horoskop

   Haris Sijaric :D, Vaš naporan rad će se napokon isplatiti, jer sve dolazi na svoje mesto. Sreća će Vas pratiti u finansijskom i poslovnom smislu u prvom kvartalu ove godine. Kasnije uspeh bez velikog napora nije moguć. Što se tiče zdravlja važno je da budete umereni u svemu i da vodite računa o pravilnom načinu života kako ne bi ugrozili Vaše zdravlje.

 43. Filip

  17.01.1991 posao? dal me ceka put ove godine u inostranstvo? ljubav?

  • Horoskop

   Filip, na poslovnom planu Vas u ovoj godini očekuje uspeh i napredak, tako da ćete konačno uspeti da uberete plodove Vašeg truda. Što se tiče ljubavi uskoro će Vas iznenaditi nečiji poziv.

 44. Dragana Jovicic

  Koga da odabere ona 16.01.1988. u 4h i 05m? Da li njega 16.06.1986. u 11h ili njega 30.03.1989?

  • Horoskop

   Dragana Jovicic, po karakteristikama više Vam odogovara osoba rođena u znaku Blizanca.

 45. S.J.

  Zdravlje? Skola? Ljubav? 05.01.1999. Hvala unapred.

  • Horoskop

   S.J., na polju škole stvari se odvijaju onako kako ste planirali, tako da nema potrebe da brinete. Ukoliko ste slobodni, očekuje Vas "susret iznenađenja" ili nečiji poziv. Zdravlje je dobro i bez bitnijih promena.

 46. Tea

  Da li će mi ova godina biti srećnija, uspešnija,radosnija?Ostavljam li , konačno, loš sedmogodišnji period zauvek iza sebe?(14.01.1961. 20h)

  • Horoskop

   Tea, imate utisak da Vam ljubav i lično zadovoljstvo nepobitno izmiču, ali na brinite konačno će se i to promeniti u ovoj godini. Predstoji Vam uspešan period i sreća će ovog puta biti na Vašoj strani.

  • Tea

   Hvala! :-)

 47. Jana

  Stanas ocejuje na ljubavnom planu? Ona:11.09.1995. On: 13.09.1996.

  • Horoskop

   Jana, imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom, a spontanost u izražavanju emocija deluje pozitivno na Vaš ljubavni odnos. Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku novu ili uzbudljivu zabavu u dvoje.

 48. Maka

  On 9.7.1995, ja 13.1.1999, ljubav?

  • Horoskop

   Maka, predstoji Vam ljubavno zbližavanje i novi emotivni zanos. Osećate novo zadovoljstvo u blizini voljene osobe.

 49. Marija

  Zanima me dali da još komuniciram sa tim čovekom 2108175on. Čini mi se da mi radi izza leđa ja 23121976? Hvala

  • Horoskop

   Marija, nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Pažljivo sagledajte situaciju i pokušajte da donesete najbolju moguću odluku.

 50. miki

  Dali ce doci do pomirenja ja rodj Sept.5 66. Ona Jan 1 .70.

  • Horoskop

   miki, stalo Vam je da rešite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema Vašem partneru i otvoreno razgovarajte, samo tako može doći do poboljšanja u Vašem odnosu.

 51. gagi

  10.10.1982.,sta me ceka na ljubavnom planu u narednih par meseci?

  • Horoskop

   gagi, iskoristite povoljne aspekte kada je ljubav u pitanju. Prijaće Vam neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja na nekom neuobičajenom mestu.

 52. Mara

  On 8.5.1999, ja 13.1.1999 ljubav?

  • Horoskop

   Mara, sreća je na Vašoj strani, tako da Vam predstoji emotivno zbližavanje i novi ljubavni zanos.

 53. kss

  Sta ce biti sa mojom ljubavlju da li ce se desiti nesto novo?? Ja 13.01.2002 .ON 21.02.2002

  • Horoskop

   kss, zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.

 54. Ana

  Da li cemo se pomiriti? on 05.10.1990. ja 04.01.1995. u 01:00

  • Horoskop

   Ana, doći će do pomirenja samo pod uslovom da otvoreno razgovarate sa partnerom i otkrijete šta je to što Vam smeta i kvari Vaš odnos.

 55. Beba

  Postovani, interesuje me da li imamo zajednicku buducnost. Ja sam rodjena 31.1.1984, 2h, Bg. i on 26.4.1978. (podznak skorija).

  • Horoskop

   Beba, iako prema horoskopu Vaša kombinacija nije idealna, Vi uspevate da funkcionišete zajedno i stvorite prekrasnu ljubavnu vezu. Samo tako nastavite i očekuje Vas lepa budućnost.

 56. TR

  17.04.1999 -ljubav, škola

  • Horoskop

   TR, u školi za sada nema bitnijih promena i sve dobro funkcioniše. Što se tiče ljubavi prijaće Vam novi emotivni kontakti koje ćete ostvariti uskoro, a na Vama je da donesete odluku da li ćete prihvatiti nečiju poruku ili igru zavođenja.

 57. Marija

  Zanima me dali ču ja ikad imati svoju kuču i živeti u njoj? 23121976 tako sam poželela svoju kuču ali nekako mi neide to pitanje? Hvala

  • Horoskop

   Marija, nemojte da sumnjate u Vaše sposobnosti, sve je dostižno ukoliko budete vredno radili na tome da ostvarite Vaše ciljeve.

 58. Haris Sijaric :D

  Ocel mi se javiti osoba koja je rod 04.07.1947 i dali ce doci do jednog susreta? Ja rod 10.01.1995

  • Horoskop

   Haris Sijaric :D , uskoro Vas očekuje prijatan susret sa jednom osobom koji najavljuje dobar početak.

  • Haris Sijaric :D

   Ta osoba je rod 04.07.1974 an ne 1947 oprostite mi sto sam pogrijesio ! Ocel mi se barem javiti ova Osoba ili ne, strah me je d me ne slaze :( i da li cemo se susresti jednog dana bilo bi mi drago da znam. Ja rod 10.01.1995 u 00:30 casova

  • Horoskop

   Haris Sijaric :D, očekuje Vas toliko željeni susret sa dotičnom osobom uskoro. Nema potrebe da brinete, ta osoba će održati svoje obećanje.

 59. Mekekeke

  Ja-3.januar 1999,on-3.jun 2000,da li je moguca veza u toku ove godine ili prid kraju?

  • Horoskop

   Mekekeke, veza je moguća, ali samo pod uslovom da izrazite Vaša osećanja i namere ili učinite neki gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

 60. Sunce

  Da li veza koja je pukla nedavno ima sanse za pomirenjem, da li je vredna jos jednog pokusaja, kakve su joj mogucnosti ili mi je bolje srecu potraziti dalje? (JA: 19.01.1984) (ON: 02.03.1984) Hvala unapred!

  • Horoskop

   Sunce, prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu. Suočavanje sa istinom predstavlja rasterećenje i najavljuje novi početak.

 61. Marija

  Šta me očekuje u 2015? Po pitanju posla i financija 23121976 Hvala

  • Horoskop

   Marija, na poslovnom i finansijskom planu očekuje Vas jedan miran i stabilan period. Zaobići će Vas ozbiljniji problemi i prepreke i moći ćete da se koncentrišete na što kvalitetnije obavljanje posla.

 62. nena

  Hoce li biti necega izmedju osobe rodjene 4.1.1992. I osobe rodjene 17.11.1990?

  • Horoskop

   nena, moguća je lepa veza, ali morate prvo izraziti Vaša osećanja i emotivne namere.

 63. Oraspolozi se

  Da li cu biti u vezi sa ovom devojkom? Ja: 28.12.1986 ona: 22.08.1987

  • Horoskop

   Oraspolozi se, ukoliko želite da Vaša veza uspe, prvo morate izraziti Vaša osećanja i namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

 64. NADA

  Nedavno smo počeli vezu i interesuje me kakva smo kombinacija i kakva nam je budućnost. Ja 09.01.1982.(podz.vodolija) ONA:10.6.85(podz devica). Hvala,

  • Horoskop

   NADA, Vaša kombinacija nije baš idelna, ali to ne znači da treba da odustanete od Vaše ljubavi, jer postoje šanse da na kraju nađete zajednički jezik.

 65. Opis

  Da ji je ovaj momak nesiguran i posesivan u ljubavi ? 9.1.1982(podz.vodolija)

  • Horoskop

   Opis, Jarac je znak kod koga se javlja najmanje spontanosti u ljubavi, zato što misli više glavom nego srcem. Nažalost jesu posesivni u ljubavi, ali ne i nesigurni.

 66. Maka

  On 9.7.1995, ja 13.01.1999, kakvo misljenje ima o meni, hoce li biti neceg? Da li cemo u narednoj godini konacno biti zajedno?

  • Horoskop

   Maka, važno je da slobodno izrazite Vaša potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

 67. kss

  Ja sam mu rekla sta osecam ali je on rekao da nece da bude sa mnom sada u vezi... Moze li se desiti nesto posle ... MOZEMO LI POSLE BITI U VEZI!!! ON 21.02.2002 .Ja 13.01.2002

  • Horoskop

   kss, Vama nedostaje strpljenje, a njemu više hrabrosti da se suoči sa istinom koju ste mu saopštili. Suočenje sa istinom donosi rasterećenje i najavljuje novi početak.

 68. Dusan

  Da se ispravim, predhodno pitanje nisam lepo postavio :-) njih dvoje su se samo dopisivali 20 dana i iznenada je taj kontakt prestao, zanima me da li ce se opet cuti i kada od prilike? On: 28.12.1986 ona: 22.08.1987

  • Horoskop

   Dusan, važno je da zadržite pozitivan način razmišljanja i ostvarićete uspeh možda i brže nego što se nadate.

 69. kaćo

  Mozete li mi reci nesto o ljubavi i da li cu biti sa tom osobom sto je volim? Ja 13.01.2002

  • Horoskop

   kaćo, slobodno izrazite Vaša osećanja i namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

 70. Haris Sijaric :D

  zanimame sta me ocekuje u novoj godini i da li ce se poboljsati stanje i na poslu i u ljubavi ? dali ce doci do susreta sa osobom 04.07.1974 i dali ce se uopste javiti ? roden sam 10.01.1995 u 00:30 casova

  • Horoskop

   Haris Sijaric :D, na poslovnom planu sledi poboljšanje i uspeh u narednoj godini. Što se tiče ljubavi očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva koja će možda prerasti i u nešto više.

 71. Dusan

  Kada ce se opet cuti i ko ce se prvi javiti? On: 28.12.1986 ona: 22.08.1987

  • Horoskop

   Dusan, ukoliko žele da njihova veza uspe, moraju da odlučno nastupe i priznaju svoja osećanja. Nije važno ko će to prvi učiniti, važno je da neko napravi taj korak.

 72. kaćo

  Postoji li bilo kakva nada bilo kakva!!?? ON 21.02.2002 .Ja 13.01.2002

  • Horoskop

   kaćo, slobodno izrazite Vaša potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

 73. STANA JAKSIC

  JARAC SAM U HOROSKOPU NISAM UDATA 29. 12 . 1975. RODJENA NEMAM NEKE SRECE SA MOMCIMA ZANIMAME . LJUBAV , ZDRAVLJE, POSAO , I JEL NE RADIM.

  • Horoskop

   STANA JAKSIC, na poslovnom planu je moguće poboljšanje tokom naredne godine. Što se tiče ljubavi izgleda da ste postavili visoke kriterijume i previše očekujete od partnera. Zdravlje je dobro, važno je samo da se opustite.

 74. Veza

  On:9.1.82(poz vodolija) ja: 10.6.85(11.35), kakva smo kombinacija, da li cemo imati uspjesnu vezu i imamo li buducnost?

  • Horoskop

   Veza, Vaša kombinacija znakova nije baš idealna, ali to ne znači da treba da odustanete od Vaše ljubavi. Važno je samo da imate dovoljno razumevanja i pažnje prema partneru.

 75. kaćo

  Mzemo li da se poljubimo usta? ON 21.02.2002 .Ja 13.01.2002

  • Horoskop

   kaćo, Vašem zadovoljstvu nema kraja kada se uz Vas nalazi draga osoba. Partenr ume da Vas iznenadi svojom emotivnom pažnjom i da dobro utiče na Vaše raspoloženje.

 76. Dusan

  Interesuje me ljubav 28.12.1986

  • Horoskop

   Dusan, očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja.

 77. Marija

  Dali ču se u narednoj godini seliti u manji grad? 23121976 mada ja to ne želim ali zbog financijskog problema moram. Hvala

  • Horoskop

   Marija, dobar savet neke osobe od poverenja mogao bi Vam biti od velike pomoći. Dobro razmislite o Vašoj situaciji i pokušajte da donesete najbolju odluku.

 78. kss

  Moze li bilo sta da se desi izmedju nas? Bar da mu budem BFF? ON 21.02.2002 .Ja 13.01.2002

  • Horoskop

   kss, pokušajte da izrazite Vaša osećanja i namere, daje mu do znanja da Vam se sviđa.

 79. kss

  Moze li sta da mi se desi sa jednim malim koji je rodjen 21.02.2002 a ja sam 13.01.2002 ? Hocemo li biti u vezi i da li me on bar malo voli?

  • Horoskop

   kss, trenutno se u njegovom ljubavnom životu smenjuju topli i hladni talasi, tako da morate biti strpljivi i sačekati da on reši svoje ljubavne dileme.

 80. Jagoda

  interesuju me dešavanja na ljubavnom planu i kada ću ući u vezu? 23.2.1996

  • Horoskop

   Jagoda, uživajte u stvarima koje Vam pričinjavaju zadovoljstvo i opustite se, jer Vas krajem meseca očekuju noviteti na ljubavnom planu.

 81. Odnos

  Mozete li malo opisti ovu musku osobu u ljubavi 9.1.1982?

  • Horoskop

   Odnos, u ljubavi Jarac je praktičan, kao i u poslu i ne pokazuje osećanja, zbog čega deluje hladno i nezainteresovano. Ako se Jarac odluči na brak veoma je stabilan i rezervisan. Ponekad im prija samoća.

 82. I

  11.01.1998. u 23:10. Ljubav?

  • Horoskop

   I, krajem meseca očekuju Vas sjajni događaji i "ljubavni procvat".

 83. snezana

  Ja sam 18.01.1984 u 06:15 h. A on 04.12.1985 u jutarnjim casovima. Da li ima buducnosti za nas i koje su sanse za pomirenje? Ps: kako u horoskop nevjerovati, kada mi se udvara jos jedan momak koji je rodjen istoga dana i godine u istoj bolnici! ;) unaprijed hvala!!!

  • Horoskop

   snezana, dobra volja, nežnost ili pažnja su najbolji odgovor na zajedničke dileme, pokušajte da kroz iskren razgovor rešite sve Vaše probleme.

 84. Natašenjka

  U sredu sam konkurisala na mesto direktora škole. Protivkandidatkinja mi je Riba. Kakve su mi šanse? 20.1.1968. u 13, 15 h, Užice

  • Horoskop

   Natašenjka, važno je da budete strpljivi i sačekate ishod konkursa, ali znajte da su različite okolnosti na Vašoj strani.

 85. 123la

  05.01.1999. Zdravlje? Ljubav? Škola?

  • Horoskop

   123la, na ljubavnom planu Vam predstoji uspeh u narednom periodu, prihvatite nečije udvaranje ili poziv. Što se tiče škole imaćete mnogo obaveza, ali uspećete sve da ostvarite. Zdravlje je dobro.

 86. I

  Svidja mi se momak iz razreda, ali mislom da se ja njemu ne svidjam (tako mi se cini iz njegovog ponasanja). Mozete lo molim vas da mi kazete osjeca li on ista prema meni i kako da ga osvojim? Rodjena sa 11.01.1998. Moje ime pocinje na slovo I, a njegovo na V.

  • Horoskop

   I, morate pokušati da mu stavite do znanja da Vam se sviđa i sačekati njegovu reakciju. Krajem meseca Vam predstoji povoljan period za ljubav.

 87. loš

  U vezi sam 4 godine ,da li ću je oženiti ove godine ili ćemo nastaviti vezu 15 januar 1990 ?

  • Horoskop

   loš, Vaša ljubav je dovoljno jaka da pređe na viši nivo, ali ta odluka zavisi isključivo od Vas i Vašeg partnera.

 88. lola

  on:08.12.1998. ja: 11.01.1998. u 23:10. Osjeca li on ista prema meni, sta on misli o meni?

  • Horoskop

   lola, kako biste saznali odgovor na to pitanje, potrebno je da i Vi pokažete Vaša osećanja. Predstoje Vam novi događaji koji će Vam popraviti raspoloženje.

 89. snezana

  Da li cu biti u vezi ili nesto vise sa jednim strijelcem?18.01.1984 u 06:15 CG.

  • Horoskop

   snezana, krajem meseca očekuju Vas sjajni događaji i "ljubavni procvat".

 90. Haris Sijaric :D

  Volio bih znati da li cu poloziti moje prakticne ispite u maju i junu ? Ja rod 10.01.1995 u 00:30

  • Horoskop

   Haris Sijaric :D, važno je da vredno radite i učite, samo tako ćete imati uspeha.

 91. Zaljubljena

  Da li ćemo se pomiriti (biti u vezi) ponovo, kolike su šanse i kad bi to bilo? Ja: 15.01.1995. On: 13.08.1995. Hvala unaprijed!

  • Horoskop

   Zaljubljena , ne možete zavaravati partnera ponavljanjem iste priče. Morate biti iskreni i reći sve što mislite, tek tada je moguće eventualno pomirenje.

 92. I

  Koje je prvo slovo imena mog buduceg momka? Rodjena sam 11.01.1998. u 23:10. i prvo slovo mog imena je I.

  • Horoskop

   I, ime Vašeg budućeg momka počinje slovom M.

 93. zdravlje

  Postovana,htela bih da Vas pitam zasto mi stalno curi nos,da li imam neki zdravstveni problem i kako da ga resim?Ocajna sam! Rodjena sam 17.09.1997 u 5h ujutru.Molim Vas,odgovorite mi.Hvala unapred!

  • Horoskop

   zdravlje, odgovor na Vaše pitanje je bolje da potražite kod nekog stručnog lica, koje će Vam dati najbolji savete šta i kako treba da radite u vezi poboljšanja Vašeg zdravlja.

 94. Xxx3

  Da li ce to biti stara ljubav, ili neka nova? 301293 00:50

  • Horoskop

   Xxx3, dozvolite Vašim emocijama na Vas navedu na dobar izbor ili odluku kada je u pitanju ljubav.

 95. ruza

  Ja 24.12.1980 u 19 i 45, On 29.12.1984 dali ima neke sanse za ljubav. Hvala

  • Horoskop

   ruza, ova veza Vam može doneti puno radosti i sreće, ali samo pod uslovom da imate dosta različitih interesa koji će Vašu vezu spasiti od upadanja u rutinu.

 96. lola

  Da li sesvidjam momku iz mog razreda koji se meni svidja? Hoce li ista biti izmedju nas? Rodjena sam 11.01.1998.

  • Horoskop

   lola, obradovaće Vas saznanje da se nalazite u centru nečije emotivne pažnje i da Vam u ljubavnom životu predstoje novi i veseliji događaji.

 97. Haris Sijaric:D

  Kada cu se sresti sa tom osobom koja je rod 04.07.1974 i ocemu cemo razgovarati ? I kakva ce biti moja Buducnust ocul poloziti prakticne ispite i da licu ostati na istom mjestu gdje radim? Hvala Vam

  • Horoskop

   Haris Sijaric:D, učinite sve što je potrebno da do tog susreta dođe, jer može imati vrlo povoljan ishod. Predstoji Vam uspešan period.

 98. xxx3

  ljubav na kraju decembra,da li me nesto ocekuje ??30.12.1993

  • Horoskop

   xxx3, neko će Vam uputiti iskreni gest pažnje koji će Vas jako obradovati.

 99. Marija

  Ja zaista trošim novac za dodatno školovanje, zar je to pogrešno? 23121976 Dali ču uspjeti uplatiti međunarodne ispite iz ruskog jezika? Ja sve to trebam zato pitam dali če mi dignuti platU?

  • Horoskop

   Marija, ne, naravno da nije pogrešno, jer je lično usavršavanje najvažnije, samo je važno da racionalno iskoristite Vaše vreme i energiju.

 100. niki

  rodjena 31.12.1984 u 00 15 leskovac, on je 8.avgust.1985.bg.. da li nam stoji ozbiljna veza , sta nas ocekuje> hvalaaaaaa

  • Horoskop

   niki, potrebno je da sačuvate zajedničku naklonost kao uvertiru u lepše dane.