Četvrtak 28.05.2015 09:54

Jarac

(22.12 - 20.01)
Horoskop Jarac

Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobicnim situacijama. Tajnu Vaseg uspeha, predstavlja dobro osmisljena kombinacija lepih i korisnih stvari u razlicitim pravcima. Slobodno izrazite svoju ljubavnu srecu, priustite sebi neku »uzbudljivu zabavu« u dvoje. Neko Vam daje do znanja, da obozava Vasu pojavu ili prisustvo.rnSugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizickoj formi.

Jarac

Od 22. decembra do 20. januara

Jarac je ženski zemljani znak koji je pod vladavinom Saturna. Jarac je znak koji je ozbiljan i koji nije preterano druželjubiv. Ne vole da pričaju drugima o svojim problemima i da im traže pomoć Tvrdoglavost i upornost su im primarne osobine.

U suštini, Jarac je hrabar, a kada dođe do svađe voli da problem reši mirnim diplomatskim putem. Jarčevima je rad na prvom mestu, pa ne čudi podatak da baš ovaj znak lako dolazi do viskih položaja. U ljubavi, Jarac je praktičan kaoi na poslu i ne pokazuje osećanja, zbog čega deluje hladno i nezainteresovano.

Vole da rade, ali i da zarađuju. Bez obzira na to, Jarčevi ne znaju da raspolažu novcem. Ako se Jarac odluči na brak veoma je stabilan i rezervisan. Veoma su samostalni i prija im samoća. Uporni su i vredni, ali su im mane oholost i tvrdoglavost.

Skloni su bolestima kostiju i nekom mističnom ludilu. Iako vole da rade, često se bave poslovima koji im donose zadovoljstvo ali ne i novac. Bar ne onoliko koliko bi njih zadovoljio. Nemaju mnogo samopouzdanja i vole da se izoluju od sveta.

Veoma dobro zapažaju stvari. Kada se nađe u teškoj situciji, Jarac se povlači i ne uspeva da prevaziđe problem. Omiljene boje Jarčeva su siva i plava. Neke od poznatih osoba rođenih u znaku Jarca su – Džek London, Stevan Mokranjac, Vojvoda Putnik, Pol Sezan, Žan Batist Poklen Molijer...

Za povratak na početnu stranu horoskopa kliknite na "Horoskop".


Sanovnik

Današnji pojam

Brana

Videti- nesreća, šteta Upasti u nju- zaboravljaš obaveze... Dalje...

Pretraži sanovnik

Komentariši horoskop

Unesite kod sa slike :

 1. DIS

  Ja 01.01.1999 ,on 13.09.1993 .Da li sam mu sada potrebna?

  • Horoskop

   DIS, dotična osoba trenutno pokušava da odgonetne različite dileme koje ga muče u vezi sa Vašim odnosom. Potrebno je da pokažete dovoljno razumevanja i da mu pružite podršku i oslonac. Razmislite na koji način treba da odobrovoljite svog partnera. Uvek postoji novi ili dobar način da osvojite dragu osobu.

 2. fbvfbgh

  03.01.1999, on. 0407.1999, da li ce da bude necega izmedju nas?

  • Horoskop

   fbvfbgh, događaji koji Vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu osobe koja Vas podstiče na maštovitije emotivno izražavanje. Rak i Jarac su suprotnih shvatanja u mnogim aspektima, ali to je i ono što ih međusobno privlači. Oba partnera su okrenuta tradicionalnim vrednostima i porodičnom životu, tako da ima izgleda za uspešnu vezu, ali i brak.

 3. DIS

  Rodjena sam 11.01.1998. a on 13.09.1993. Sta on osjeca prema meni i kakve namjere ima?

  • Horoskop

   DIS, dotična osoba trenutno prolazi kroz određene faze emotivne i lične nesigurnosti pokušavajući da ostvari harmoniju između svojih misli i osećanja. Pred Vama pokušava da izgleda tajanstveno i da prikrije svoje pravo raspoloženje i emocije koje potiskuje u sebi. Važno je da pokažete više razumevanja i strpljenja kako bi se emocije iskristalisale i Vaš odnos sredio.

 4. mii

  Budućnost ja 09011996 u 19:10h, on 23021996 u 07h? Hvala unapred. :)

  • Horoskop

   mii, ovo je veza koja se često pretvori u prijateljstvo, jer je Jarcu teško da se izbori sa Vodolijom u ljubavnom odnosu. Vodolija je nestalna, i stalno u pokretu, dok će Jarac stalno pokušavati da joj nametne strogu kontrolu. U ovoj vezi nijedan partner neće biti zadovoljan, iako van ljubavnog odnosa ovi znaci dele mnoštvo sličnih ideja. Veza će često zahtevati puno napora, a brak je gotovo nemoguć.

 5. Nesuđena ljubav

  Šanse za vezu? Ja : 15.01.1995. On: 11.07.1995. Hvala unaprijed!

  • Horoskop

   Nesuđena ljubav, Rak i Jarac su suprotnih shvatanja u mnogim aspektima, ali to je i ono što ih međusobno privlači. Oba partnera su okrenuta tradicionalnim vrednostima i porodičnom životu, tako da ima izgleda za uspešnu vezu, ali i brak. Možda još uvek ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namera i borite se za Vašu ljubav.

 6. DIS

  ja 01.01.1999. on 13.09.1993. Sta osjeća prema meni?

  • Horoskop

   DIS, dotična osoba je trenutno vrlo neodređena i koči svoje emocije iz nekog samo njemu znanog razloga. Možda još uvek nije siguran u svoja osećanja ili konačan izbor partnera. Važno je da pokušate da ga na suptilan način navedete da pokaže svoja osećanja koja su prisutna. Upriličite neku zabavu u dvoje i uživajte u lepim stvarima.

 7. Nika

  Izasla naglo iz duze veze sa lavom , da li naredni period donosi novu ljubav i kada. ocajna.31.12.1984 u 00:15 leskovac

  • Horoskop

   Nika, trenutno ste još uvek pod uticajem prethodne veze i to Vas dodatno opterećuje. Potrebna Vam je dobra volja i veliko strpljenje da prebrodite ovaj period. Ipak, nema razloga da budete tužni, jer nakon kiše dolazi sunce. U narednom periodu očekuju Vas novi ljubavni događaji i prilike. Možda još uvek ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namera.

 8. Tea

  Poštovana, kakve su mi šanse da pokrenem privatan biznis ili za odlazak u inostranstvo?(14.01.1961. 20h)

  • Horoskop

   Tea, povremeno uslovi u kojima se nalazite deluju promenljivo, ali to Vas neće onemogućiti da ostvarite pozitivne rezultate. Važno je da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za kranji izbor. Opredelite se za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici na različitim nivoima i budite pažljiviji sa ulaganjem novca.

 9. Cici

  Da li cemo otici ove godine zajedno u inostranstvo? Ja 09011996, on 23021996. Hvala :)

  • Horoskop

   Cici, povremeno uslovi u kojima se nalazite deluju promenljivo, ali to Vas neće onemogućiti da ostvarite pozitivne rezultate. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, koncentrišite se na svoje ciljeve i aktivno pratite trend novih događaja. Uskoro ćete morati da donesete jednu važnu zajedničku odluku. Oslonite se na lično iskustvo koje posedujete, ali i na proverene informacije.

 10. Bbbbb

  Da li ce se nesto desavati izmedju mene(01.10.1999.) i njega(16.02.1996.), zasto smo prekinuli kontakt i da li postoji sansa da se mi vratimo na staro?

  • Horoskop

   Bbbbb, potrebno je da pokušate da prevaziđete trenutne nesporazume. Očekujete da voljena osoba preuzme zaštitnicku ulogu, naročito kada se nalazite u osetljivoj psihološkoj fazi. Iznenadni impuls Vas navodi na pogrešno ponašanje, što dodatno otežava ljubavni dijalog. Greške koje se dešavaju treba ispraviti bez dramatičnog prizvuka i suvišnih reči. Važno je da sačuvate prisebnost duha i izbegavate konfliktne situacije.

 11. GAK sestra

  ja: 05.01.1999. 23:55h moja drugarica: 13.10.1998. 01:10h Zanima me prijateljski odnos, i da li cemo ostati dobre drugarice u buducnosti? Hvala

  • Horoskop

   GAK sestra, za sada sve dobro funkcioniše u Vašem odnosu i važno je da se potrudite da tako i ostane. Ukoliko uspete da pređete preko manjih razlika u temperamentu, Vaga i Jarac mogu ostvariti dobra prijateljski odnos. Oboje volite da pomažete jedno drugo i pružate međusobnu podršku u ostvarenju životnih ciljeva.

 12. Zabrinuta

  Postovani, interesuje me da li cu se pomiriti sa deckom ili je ovo definitivno kraj? moj datum 05,01,1993 u 16.30h Bg, on 29,11,1993, u 11.10h, Bg. Inace smo bili skoro 6god zajedno i desavalo nam se da se rastajemo, ali ovo sad mi se cini ozbiljnije. Hvala u napred.

  • Horoskop

   Zabrinuta, u novim događajima koji obeležavaju Vaš ljubavni odnos, često kao da idete za korak ispred svog partnera. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom o problemima koji opterećuju zajednički život. Nema razloga da skrivate svoja osećanja i potrebe. Stalo Vam je da ponovo osetite partnerovu naklonost i uzajamno poverenje, tako da pokušajte sve kako biste spasili Vašu vezu, jer šanse postoje.

 13. Nesrećno zaljubljena

  Šanse za vezu? Ja : 15.01.1995. On: 29.6.1994. Hvala unaprijed!

  • Horoskop

   Nesrećno zaljubljena, Rak i Jarac su suprotnih shvatanja u mnogim aspektima, ali to je i ono što ih međusobno privlači. Oboje ste okrenuti tradicionalnim vrednostima i porodičnom životu, tako da ima izgleda za uspešnu vezu, ali i brak. Problem može biti u tome što će Jarac često biti suviše okupiran drugim stvarima da bi posvećivao pažnju partneru, koja je Raku potrebna, ali Jarac je veran, i to će zadovoljiti Raka.

 14. aaaaaa

  u kom horoskopskom znaku ce biti moj ljubavni partner? 12.07.1997 06:40

  • Horoskop

   aaaaaa, na sreću splet novih događaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, koju ćete i uspeti da ostvarite sa osobom rođenom u znaku Ovna.

 15. DIS

  Sta da uradim da se pomirimo? ja:01.01.1999. on:13.09.1993.

  • Horoskop

   DIS, jedino rešenje za poboljšanje Vašeg odnosa je da iskreno razgovarate sa partnerom o problemima koji opterećuju zajednički život. Nema razloga da skrivate svoja osećanja i potrebe. Stalo Vam je da ponovo osetite partnerovu naklonost i uzajamno poverenje, zato mu iskreno predočite Vaša osećanja i namere.

 16. Jelkica

  U kom horoskopskom znaku ce biti moj sledeci ljubavni partner? Moj datum rodjenja je 30.08.1995. Hvala

  • Horoskop

   Jelkica, nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću, jer Vam uskoro predstoji neobična ljubavna romansa sa osobom rođenom u znaku Lava. Osoba koja privlačili Vašu emotivnu pažnju zaslužuje da se nalazi na listi prioriteta. Tek kada iskreno izrazite svoja osećanja, očekuju Vas skladan odnos i kompletno zadovoljstvo.

 17. 11111

  Ja sam 14.07.1994 u 19 I 35h.Da li ce doci do susreta I razgovora izmedju mene I osobe 22.10.1993.? I sta ce se dogoditi I kad medju nama.Hvala.

  • Horoskop

   11111, na sreću splet novih događaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Uskoro Vam predstoji susret sa voljenom osobom i tada je potrebno da otvoreno razgovarate sa njim i otkrijete Vaše emocije. Emotivna inspiracija je neiscrpna, ako postoji zajednički fluid i dobra volja. Nemojte dozvoliti da neko sa strane narušava Vaš svet intime i ličnu sreću.

 18. Koka

  Rodjena sam 11.01.1998. a on: 07.02.1993. Da li muje stalo do mene?

  • Horoskop

   Koka, priželjkujete više emotivne pažnje i ustupaka nego što je moguće, stoga partner deluje uznemireno i mrzovoljno. Dotičnoj osobi je definitivno stalo dao Vas i gaji izvesna osećanja, ali je potrebno da korigujete Vaše ponašanje. Emotivni zanos ponekad treba kontrolisati, obratite pažnju na nečije komentare. Sve ima pravi smisao, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja.

 19. DIS

  Rodjena sam 01.01.1999. a on:13.09.1993. Da li mu je stalo do mene?

  • Horoskop

   DIS, osećanja su defintivno prisutna i dotičnoj osobi je stalo do Vas, samo je neophodno da bolje uskladite zajednička interesovanja. Sve ima pravi smisao, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

  • irena

   Rodjena sam 08.01.1990 god u Skopje u 10: 40 zanima me za moj partner rodjen 10.11.1969 u skopje dali ce se razvesti i dali cemo biti u zajednici i kakav ce biti nas zivot jer cekamo bebu.

  • Horoskop

   irena, u novim događajima koji obeležavaju Vaš ljubavni odnos, često kao da idete za korak ispred svog partnera. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom o problemima koji opterećuju zajednički život. Nema razloga da skrivate svoja osećanja i potrebe. Budite dovoljno oprezni, neko može da razotkrije Vaše tajne planove. Nedostaje Vam emotivna podrška, što dodatno utiče na Vaše raspoloženje. Pokažite da se zajednička sreća krije u iskrenoj razmeni osećanja.

 20. DIS

  Da li cu se pomiriti sa njim i da li ce ponovo biti necega izmedju nas? ja:01.01.1999. on:13.09.1993.

  • Horoskop

   DIS, prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu. Suočavanje sa istinom predstavlja rasterećenje i najavljuje dobar početak. Vi pokušavate sve da popravite Vaš odnos, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja. Možda nije loša ideja da se malo distancirate od voljene osobe i pokušate da sami sa sobom razrešite sve dileme. Važno je da pravilno razumete poruku koju Vam upućuje.

 21. MAKI

  Bliska buducnost? Ja 09.1.1996, on 23.02.1996. Hvala unapred. :)

  • Horoskop

   MAKI, kako bi Vaša veza imala uspeha potrebno je da pokušate da pravilno uskladite Vaše misli i osećanja. Sve ima pravi smisao, ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

 22. fenix

  Interesuje me ljubav,zdravlje i da li mi stoji promena posla.Rodjena 28.12.1973.Hvala

  • Horoskop

   fenix, što se tiče ljubavi u narednom periodu Vas očekuju zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će Vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja. Na poslovnom planu uspeh je dostižan, ali važno je da ostanete istrajni u svojim namerama. Potrebne su Vam pouzdane informacije i nečije posredovanje, kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje poslovne vizije. Zdravlje je u globalu dobro, samo pokušajte da izbegavate situacije koje Vas dodatno iscrpljuju.

 23. andjeo

  Da li cu se uskoro zaposliti?Rodjena Januar 8 1985

  • Horoskop

   andjeo, uspeh ponekad izgleda nedostižno, ali okolnosti se uvek menjaju. Važno je da ostane istrajni u svojim namerama i podstičete pozitivno raspoloženje kod sebe, jer moguće su značajne promene na poslovnom planu vrlo brzo.

 24. boki

  Ja bih vas zamolio da mi odgovorite.Dali cu otici sa porodicom u inostranstvo.Unapred zahvalan..rod.07.01.1989.

  • Horoskop

   boki, potrebne su Vam pouzdane informacije i nečije posredovanje, kao dodatna garancija da biste ostvarili svoje ciljeve. Nema potrebe da verujete u sreću koja dolazi iznenada ili bez odobravanja Vaše porodice. Ipak, Vaši ciljevi su dostižni uz pravilno rasuđivanje i dobru taktiku.

 25. kekekeke

  03.jan 1999, on- 08. dec 1999, da li ce opet da bude necega izmedju nas?

  • Horoskop

   kekekeke, kako bi došlo do pomirenja, potrebno je da pokažete više razumevanja i iskrenosti jedno prema drugom. Potrebna Vam je nova bliskost sa voljenom osobom, kao i veće međusobono poverenje. Do ljubavne romanse se stiže kroz različite faze emotivnog zbližavanja.

 26. Marija

  Zanima me dali osoba rođena 28.07.1974 zaista loše utječe na mene i moje razpoloženje. Zanima me dali zaista trača kao što mi svi govore. Ja 23.12.1976. Hvala za odgovor

  • Horoskop

   Marija, nemojte dozvoliti da Vas neko zavrava pogrešnim informacijama, važno je da izbegavate brzopletost i impulsivne reakcije. Ponekad delujete suviše strogo u svojim očekivanjima, potrebno je da uskladite svoja raznovrsna interesovanja i mogućnosti.

 27. maja

  Dalicu ove godine dobiti posao Koji ice kume. ....?Rodjena Sam Jan. 1.70 god.

  • Horoskop

   maja, stalo Vam je da ostvarite svoje poslovne ciljeve na različitim stranama, međutim postoje dodatne komplikacije ili saradnici koji usporavaju Vaše planove. Analizirajte poslovne interese sa različitih aspekata. Važno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti.

 28. kss

  Ljubavni zivot? Hocu li biti sa nekim u vezi uskoro? Ja 13.01.2002

  • Horoskop

   kss, nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću i uticaj, jer Vas uskoro očekuju velike i značajne promene na ljubavnom planu. Važno je da pokušate da ostvarite ravnotežu između Vaših misli i osećanja. Potrudite se da neko ozbiljno shvati Vaše namere.

 29. capricorn

  sta ona (12071997 06:45) osjeca prema (17011997) i kakva su njegova osjecanja prema njoj. da li im ista slijedi u budcnosti ili su to prolazne simaptije (posebno molim za ovaj odgovor) hvala

  • Horoskop

   capricorn, ono što sada ne razumete najbolje, možda ćete shvatiti uskoro i zato dajte sebi i partneru šansu da se situacija između Vas bolje iskristališe. Ponekad previše reči ume da optereti ili zavede osećanja u pogrešnom pravcu. Vas dvoje imate mnogo toga zajedničkog i odlično se slažete, tako da Vaša veza može da ima lepu i uspešnu budućnost.

 30. Mila

  Zdravo zivo :) Rodzena sam 10.01.1987 u 13:05 .moj partner je Skorpija 26.10.1987 ali je puno posesivan i stalno sumlja na mene iako nije u pravo..ja trpim i toleriram,no neznam dal vredi da zrtvujem svoje vreme i njegovoo..pa malo pomociii :)))

  • Horoskop

   Mila, različito vidite svet oko sebe, što je jedan od uzroka problema u Vašem odnosu. Zbog različitih emotivnih žaoka koje trpite, povremeno delujete napeto i nervozno. Smirite zajedničke strasti i pokušajte da otvoreno razgovarate sa partnerom i preispitate Vaše zajedničke planove. Pokažite svom partneru, da uvek postoji neki lepši ili srećniji put do zajedničke sreće. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

 31. Jovana

  Kada me očekuje ljubav? Rodjena sam 19.01.1998.

  • Horoskop

   Jovana, postoje događaji koji u Vama bude pozitivno razmišljanje u različitim pravcima i želju za novim emotivnim zbližavanjem. Delujete zadovoljno i vodite aktivan društveni život. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam zanimljivo poznanstvo i prilika da ostvarite ljubavnu romansu.

 32. jarac

  Rodjena sam 06.12.1996. zanima me moj ljubavni zivot i koje su sanse da upisem zeljeni fakultet?

  • Horoskop

   jarac, postoje događaji koji u Vama bude pozitivno razmišljanje u različitim pravcima i želju za novim emotivnim zbližavanjem. Delujete zadovoljno i vodite aktivan društveni život. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam zanimljivo poznanstvo i prilika da ostvarite ljubavnu romansu. Imate velike šanse da upišete željeni fakultet, jer je Vaš znak veoma sposoban i u kojoj god situaciji da se nađe sve okrene u svoju korist.

 33. kaćo

  moj ljubavni zovot? ja 13.01.2002

  • Horoskop

   kaćo, u svom prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na različitim stranama. Nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću, jer Vam uskoro predstoji novo poznanstvo sa jednom zanimljivom osobom i prilika da ostvarite ljubavnu romansu.

 34. Mica

  Rodjena sam 16.1,1997. Zanima me da li cu naci uskoro imati decka i situacija oko daljeg skolovanja?

  • Horoskop

   Mica, delujete zadovoljno i vodite aktivan društveni život. Umete da »očarate« svoju okolinu ili osobu koja Vam se dopada. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam zanimljivo poznanstvo i prilika da ostvarite ljubavnu romansu. Što se tiče daljeg školovanja, uz dobru procenu mogućnosti možete ostvariti svoje ciljeve.

 35. Maca

  Ja 13.1.1999, on 9.7.1995, da li mu se svidjam, da li cemo biti zajedno?

  • Horoskop

   Maca, dotična osoba se trenutno nalazi pred mnogim emotivnim dilemama i nije načisto sa svojim osećanjima. Potrebno je da pokažete malo više strpljenja i pružite mu priliku da reši svoje emotivne probleme. Važno je da uskladite svoje misli i osećanja i da ih usmerite u pozitivnom pravcu.

 36. capricorn

  da li je osoba 17 01 1997 zauzeta i u koji horoskopski znak je osoba koja mu se svidjq

  • Horoskop

   capricorn, dotična osoba trenutno nije u emotivnoj vezi, ali mu prija emotivna pažnja jedne osobe koja mu daje posebnu inspiraciju. Osoba koja mu se sviđa je rođena u znaku Blizanca.

 37. kaćo

  Da li ce se nesto novo desiti izmedju mene i jednog malog na mom rodjendanu.Da li ce mi prici ili ce mi dati neke znakove? Ja 13.01.2002. on 21.02.2002

  • Horoskop

   kaćo, potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred bliskom osobom i uspećete da ostvarite Vaše ljubavne snove. Obratite pažnju na "ljubavne signale" koje Vam upućuje dotična osoba. Razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva.

 38. ivi

  Kada cu se ostvariti kao majka..i kada udati. Imam stalnog partnera vec 8meseci.rodjena sam 31,12,1984 u 00:15 u leskovcu

  • Horoskop

   ivi, uživajte u prisustvu bliske osobe i u emotivnoj pažnji koju dobijate, sačuvajte ono sto imate. Važno je da se svakodnevno trudite da ulepšate Vaš odnos sa voljenom osobom, a sve ostalo će vremenom doći.

 39. kaćo

  Interedujeme za prijateljstvo.. da li je moguca svadja izmedju mene i moje najjbolje drugarice.. JA 13.02.2002

  • Horoskop

   kaćo, nema potrebe da se opterećujete negativnim mislima, jer Vaš odnos funkcioniše odlično. Među Vama postoji visok nivo poverenja i podjednako brinete jedna za drugu. Priredite Vašoj drugarici neko lepo iznenađenje koje će Vam doneti novu radost i zajedničko zadovoljstvo.

 40. Zaljubljena

  Kada će se ove osobe sresti ? Ja: 15.01.1995. On: 13.08.1995. I da li će između njih biti nešto više od prijateljstva .

  • Horoskop

   Zaljubljena, nema razloga sa sumnjate u Vašu ljubavnu sreću i uticaj. Razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva. Moguć je skori susret sa dotičnom osobom, a tada je najvažnije da se prikažete u pravom svetlu. Na sreću Vaši ljubavni planovi mogu da se ostvare.

 41. D

  Rodjen sam 06.01.1956 Interesuje me finansijsko stanje.

  • Horoskop

   D, generalno ovo je dobra godina za Vas. Ili bolje reći ovo je godina žetve, pa sada vidite šta ste uradili u prethodnoj. Krajem juna i početkom jula na redu su bitne odluke, a jesen donosi dobre finansije.

 42. Ana

  Ljubav 04.01.1995. 01:00

  • Horoskop

   Ana, razmišljate u pozitivnom pravcu i nemojte dozvoliti da Vam promiču nove čari i »mala« emotivna zadovoljstva. Ako ste mladi ili slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na »ljubavne signale«.

 43. Malena

  Interesuje me da li je moguca veza izmedju zene rodjene 15.01.1993 i muskarca rodjenog 17.05.1993?

  • Horoskop

   Malena, usmerite Vaše misli u pozitivnom pravcu. Postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja i emotivnu pažnju, uživajte u zajedničkoj sreći koju možete da osetite.

 44. cupko

  Interesuje me da li ja mogu da budem sa ovim djecakom bar extra prijatelj i da li ce se ista desiti izmedju nas? ja 13.01 on 21.02

  • Horoskop

   cupko, nalazite se u sjajnoj formi i delujete vrlo zanosno. Što se Vas tiče Vi ste spremni da se prepustite nečijoj emotivnoj pažnji ili novom zadovoljstvu. Postoji šansa da se Vaša veza ostvari, ali je potrebno da budete iskreni u izražavanju osećanja.

 45. Marija

  Zanima me dali ču ikad uspjeti zamenjiti radno mesto. Zapravo ne želim više, da radim u prodaji sa klientima. 23.12.1976 volela bi imati neki mirniji posao.

  • Horoskop

   Marija, ukoliko budete istrajni u Vašim namerama i ne dozvolite da Vas ograničavaju u bilo kom pogledu, u stanju ste da ostvarite sve Vaše ciljeve. Moguća su nova rešenja i ideje, koje će imati pozitivan uticaj na razvoj događaja na poslovnoj sceni.

 46. Zaljubljena

  Da li je moguća veza između žene rođenje 15.01.1995. i muškarca rođenog 13.08.1995. ? Da li postoji šansa za njih dvoje?

  • Horoskop

   Zaljubljena, imate dobar predosećaj, jer će Vas u narednom periodu pratiti sreća u ljubavnom životu. Vas dvoje povezuju slične želje i afiniteti, tako da imate sve šanse da ostvarite lepu emotivnu vezu u budućnosti.

 47. imovina

  Da li cu naplatiti otetu svoju imovinu i time resiti stambeno pitanje, i kada ce to da se desi ?? 04.01.1960 u 23 i 45 hvala unapred.

  • Horoskop

   imovina, važno je da ostanete otvorenog duha i pozitivnog mišljenja, jer Vas u narednom periodu očekuju novi pozitivni rezultati na polju finansija. Potrudite se da pravite detaljne planove i da sprovodite Vaše odluke do finalne faze.

 48. Mikiii

  Postovani interesuju me konacno resenje u vezi mog posla? Rodjen sam 09.01.1987. Pozdrav !

  • Horoskop

   Mikiii, prati Vas osećaj neizvesnosti u proceni novih događaja na poslovnoj sceni, ali potrebno je da imate više vere, jer konačno rešenje se nazire. Oslonite se na Vaš praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja.

 49. kss

  da li je moguca veza izmedju mene i jednog malog. Ja 13.01.2002 On 21.02.2002

  • Horoskop

   kss, potrebno je da delujete opuštenije pred bliskom osobom zarad boljeg razumevanja. Ljubavna sreća je moguća i dostižna. Potrebno je da sačuvate osobu do koje Vam je stalo.

 50. Queen

  Da li je moguca veza ako sam ja rođena 28.12 a on 17.11?

  • Horoskop

   Queen, Vaša veza je moguća i dostižna, ali ponekad morate da korsitite Vaše "skrivene adute" u društvu bliske osobe. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju Vaših osećanja.

 51. lalal

  Ja-3.jan 1999,on-20.feb 1995 Da li mu se stvarno svidjam?

  • Horoskop

   lalal, nema razloga da sumnjate u Vašu ljubavnu sreću. Vi mu se sviđate, ali dotična osoba još uvek ne može da nađe pravi način da Vam pokaže svoje emocije, zato morate pokazati još malo strpljenja.

 52. Marija

  Zanima me dali ču uspeti za par godina, da uhvatim visoku poziciju na poslu? 23121976 trebalo bi me znanje stranih jezika gurnuti malo dalje.

  • Horoskop

   Marija, delujete aktivno na različitim stranama i imate dovoljno samopouzdanja, što predstavlja dobar preduslov za dalji profesionalni napredak. Vaša investicija u znanje sigurno će se jednom isplatiti, a Vaš poslovni uspeh se zasniva na dobroj proceni i na detaljnom planiranju.

 53. AJAI

  Ja 05.01.93 u 16:45h u Užicu. Da li ima šanse da obnovim ljubavnu vezu sa dečkom rođenim 13.07.94? Unapred zahvalna

  • Horoskop

   AJAI, neprekidno analizirate Vaš odnos sa voljenom osobom, u nameri da odgonetnete različite dileme. Budite iskreni i otvoreni u susretu sa voljenom osobom i moguće je obnavljanje Vaše veze pod uslovom da iskreno izrazite Vaše emocije.

 54. tanja

  odlican opis mog stava, osobina i pristupa ljudima

 55. hjurhj

  misljenje momka o devojci, on 17.01.1996 ona 12.07.1997

  • Horoskop

   hjurhj, njegovo mišljenje o Vama je vrlo pozitivno. Dotična osoba je čak i malo previše zaneta ružičastom slikom i ima velika emotivna očekivanja.

 56. S.J.

  Ja: 05.01.1999.-Srbija On: 24.01.1999.-Grčka Hoce li biti necega??

  • Horoskop

   S.J., nalazite se u fazi emotivnog uzleta i osećate da je sreća na Vašoj strani. Potrebna je samo mali podsticaj da bi se Vaša veza ostvarila, tako da neko od Vas dvoje treba da napravi prvi korak.

 57. AAI

  Ja 05.01.93 u 16:45h u Uzicu rodjena. On 13.07.94. Da li nam predstoji sustret u skorije vreme? Hvala unapred

  • Horoskop

   AAI, morate biti strpljivi, jer uskoro Vam predstoji susret sa bliskom osobom kada ćete osetiti novo emotivno zbližavanje i zanos.

 58. AiA

  Ja 05.01.93 u 16:45h u Uzicu. On 13.07.94. Da li cemo obnoviti vezu? Imamo li zajednicku buducnost? Unapred zahvalna

  • Horoskop

   AiA, ukoliko želite da obnovite Vašu vezu potrebno je više iskrenosti i razumevanja kako biste uspeli da rešite zajedničke probleme i prevaziđete sve sumnje.

 59. Srki

  16.01.1999 zanjima me ljubav?skola?da li mi se svidja ona 24.11.1999?da li je moguce da ce da postoji nesto izmedju nas?sta ja osecam prema njoj s obzirom da se nismo upoznali. ali znamo se preko fb-a?

  • Horoskop

   Srki, nalazite se u fazi emotivnog uzleta i osećate da je sreća na Vašoj strani. Svet oko sebe posmatrate u vedrijim tonovima i osećate veliko zadovoljstvo pri pomisli na dotičnu osobu. Predstoji Vam ljubavno zbližavanje i novi zanos.

 60. kss

  Da li ce se nesto desiti izmedju njih ..Hoce li moci opet da budu zajedno i da li on nju voli i ona njega? On 21.01.2002 ONA 17.09.2002

  • Horoskop

   kss, postavljate "pogrešna pitanja" i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.

 61. kss

  Da li sam i dalje zaljubljena u njega? Ja 13.01.2002 .ON 21.02.2002 :)

  • Horoskop

   kss, da, Vi osećate novo zadovoljstvo u blizini voljene osobe. Predstoji Vam ljubavno zbližavanje i skladan odnos sa bliskom osobom.

 62. Najs

  sledeća ocena iz matematike. (Jarac sam) (8.1)

  • Horoskop

   Najs, Vaša ocena zavisiće od truda i rada koji uložite u učenje. Ukoliko želite da ta ocena bude viša, morate se potruditi i zagrejati stolicu.

 63. mimi

  Dalice dobiti posao koji ocejuje .Rodjena Sam 1.1.70god.

  • Horoskop

   mimi, ovo će biti veoma snažna godina za Vas, tako da posao koji priželjkujete možete dobiti, ali samo uz neverovatnu energiju i polet kako biste ostvarili sve Vaše ciljeve.

 64. nena

  Hocu li otici ove godine na prekookeanski brod radi zaposlenja? 04.01.1992. 4:15 h ujutru

  • Horoskop

   nena, treba da budete optimistični, jer pred Vama je dobra perspektiva i vreme je da krenete u nove radne pobede.

 65. AAIJ

  Njegovi nam roditelji brane da budemo zajedno. I evo sad je proslo nedelju dana i nismo se nijednom culi. Da li ce mi se ikad vise javiti? Ima li buducnosti za nas ili da zaboravim sve? On 13.07.94, ja 05.01.93. Unapred hvala.

  • Horoskop

   AAIJ, najvažnije je da u afektu ne donosite nikakve ishitrene odluke. Pokažite malo strpljenja, bliska osoba će Vam se sigurno javiti i objasniti situaciju.

 66. Ana

  Ljubav 04.01.1995. 01:00

  • Horoskop

   Ana, stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Pokažite samo malo više strpljenja i možete očekivati pozitivne rezultate na polju ljubavi.

 67. Draga

  10. 10. 1982. u 05.40, a on 17.01.1987. Ima li nesto od nastavka vrze?

  • Horoskop

   Draga, nemojte dozvoliti da se partner previše udaljava od nekih zajedničkih tema. Učinite sve što je potrebno da iskreno obradujete dragu osobu i rešite nesporazum koji je nastao.

 68. IN

  Rodjena sam 11.01.1998. u 23:10. Zanima me da li imam talenta za fotografiju i fotografisanje? Ako pocnem time da se bavim da li cu uspjeti?

  • Horoskop

   IN, Jarčevima je rad na prvom mestu i veoma su uporni i vredni. Tako da za koji god posao da se odlučite zahvaljujući Vašoj upornosti i trudu, možete ostavriti zapažen uspeh.

 69. Smesko

  22 02 1992 12 44 Prokuplje Da li cu da diplomiram uz svoj rad do Oktobra tekuce godine. ili po vasem tumacenju?Zabrinuta sam veoma.Hvala

  • Horoskop

   Smesko, nema potrebe da budete zabrinuti, sve se dobro odvija po tom pitanju, tako da samo nastavite da vredno radite i uspeh neće izostati.

 70. Lola

  On 24. oktobar 1991. Ona 21. maj 1991. Budućnost? Hvala.

  • Horoskop

   Lola, iako Vaša kombinacija znakova nije idealna, uz dosta ljubavi i međusobnog razumevanja uspećete da izgradite lepu i uspešnu vezu.

 71. Akta

  On 13.07.94, ja 05.01.93. Buducnost? Sta mi mozete reci o nama?

  • Horoskop

   Akta, među Vama postoje iskrena osećanja i naklonost, tako da je neophodno samo da afirmišete zajedničku sreću i ostanete na dobrom pravcu u kome se Vaša veza razvija.

 72. Haris Sijaric :D

  Htio bih Vas pitati, da li cu uspjeti ove Godine i kako ce mi biti zdravstveno stanje? Ja rod 10.01.1995 u 00;30

  • Horoskop

   Haris Sijaric :D, Vaš naporan rad će se napokon isplatiti, jer sve dolazi na svoje mesto. Sreća će Vas pratiti u finansijskom i poslovnom smislu u prvom kvartalu ove godine. Kasnije uspeh bez velikog napora nije moguć. Što se tiče zdravlja važno je da budete umereni u svemu i da vodite računa o pravilnom načinu života kako ne bi ugrozili Vaše zdravlje.

 73. Filip

  17.01.1991 posao? dal me ceka put ove godine u inostranstvo? ljubav?

  • Horoskop

   Filip, na poslovnom planu Vas u ovoj godini očekuje uspeh i napredak, tako da ćete konačno uspeti da uberete plodove Vašeg truda. Što se tiče ljubavi uskoro će Vas iznenaditi nečiji poziv.

 74. Dragana Jovicic

  Koga da odabere ona 16.01.1988. u 4h i 05m? Da li njega 16.06.1986. u 11h ili njega 30.03.1989?

  • Horoskop

   Dragana Jovicic, po karakteristikama više Vam odogovara osoba rođena u znaku Blizanca.

 75. S.J.

  Zdravlje? Skola? Ljubav? 05.01.1999. Hvala unapred.

  • Horoskop

   S.J., na polju škole stvari se odvijaju onako kako ste planirali, tako da nema potrebe da brinete. Ukoliko ste slobodni, očekuje Vas "susret iznenađenja" ili nečiji poziv. Zdravlje je dobro i bez bitnijih promena.

 76. Tea

  Da li će mi ova godina biti srećnija, uspešnija,radosnija?Ostavljam li , konačno, loš sedmogodišnji period zauvek iza sebe?(14.01.1961. 20h)

  • Horoskop

   Tea, imate utisak da Vam ljubav i lično zadovoljstvo nepobitno izmiču, ali na brinite konačno će se i to promeniti u ovoj godini. Predstoji Vam uspešan period i sreća će ovog puta biti na Vašoj strani.

  • Tea

   Hvala! :-)

 77. Jana

  Stanas ocejuje na ljubavnom planu? Ona:11.09.1995. On: 13.09.1996.

  • Horoskop

   Jana, imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom, a spontanost u izražavanju emocija deluje pozitivno na Vaš ljubavni odnos. Budite dovoljno maštoviti, planirajte neku novu ili uzbudljivu zabavu u dvoje.

 78. Maka

  On 9.7.1995, ja 13.1.1999, ljubav?

  • Horoskop

   Maka, predstoji Vam ljubavno zbližavanje i novi emotivni zanos. Osećate novo zadovoljstvo u blizini voljene osobe.

 79. Marija

  Zanima me dali da još komuniciram sa tim čovekom 2108175on. Čini mi se da mi radi izza leđa ja 23121976? Hvala

  • Horoskop

   Marija, nema razloga da donosite važne odluke u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Pažljivo sagledajte situaciju i pokušajte da donesete najbolju moguću odluku.

 80. miki

  Dali ce doci do pomirenja ja rodj Sept.5 66. Ona Jan 1 .70.

  • Horoskop

   miki, stalo Vam je da rešite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema Vašem partneru i otvoreno razgovarajte, samo tako može doći do poboljšanja u Vašem odnosu.

 81. gagi

  10.10.1982.,sta me ceka na ljubavnom planu u narednih par meseci?

  • Horoskop

   gagi, iskoristite povoljne aspekte kada je ljubav u pitanju. Prijaće Vam neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja na nekom neuobičajenom mestu.

 82. Mara

  On 8.5.1999, ja 13.1.1999 ljubav?

  • Horoskop

   Mara, sreća je na Vašoj strani, tako da Vam predstoji emotivno zbližavanje i novi ljubavni zanos.

 83. kss

  Sta ce biti sa mojom ljubavlju da li ce se desiti nesto novo?? Ja 13.01.2002 .ON 21.02.2002

  • Horoskop

   kss, zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da Vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri Vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.

 84. Ana

  Da li cemo se pomiriti? on 05.10.1990. ja 04.01.1995. u 01:00

  • Horoskop

   Ana, doći će do pomirenja samo pod uslovom da otvoreno razgovarate sa partnerom i otkrijete šta je to što Vam smeta i kvari Vaš odnos.

 85. Beba

  Postovani, interesuje me da li imamo zajednicku buducnost. Ja sam rodjena 31.1.1984, 2h, Bg. i on 26.4.1978. (podznak skorija).

  • Horoskop

   Beba, iako prema horoskopu Vaša kombinacija nije idealna, Vi uspevate da funkcionišete zajedno i stvorite prekrasnu ljubavnu vezu. Samo tako nastavite i očekuje Vas lepa budućnost.

 86. TR

  17.04.1999 -ljubav, škola

  • Horoskop

   TR, u školi za sada nema bitnijih promena i sve dobro funkcioniše. Što se tiče ljubavi prijaće Vam novi emotivni kontakti koje ćete ostvariti uskoro, a na Vama je da donesete odluku da li ćete prihvatiti nečiju poruku ili igru zavođenja.

 87. Marija

  Zanima me dali ču ja ikad imati svoju kuču i živeti u njoj? 23121976 tako sam poželela svoju kuču ali nekako mi neide to pitanje? Hvala

  • Horoskop

   Marija, nemojte da sumnjate u Vaše sposobnosti, sve je dostižno ukoliko budete vredno radili na tome da ostvarite Vaše ciljeve.

 88. Haris Sijaric :D

  Ocel mi se javiti osoba koja je rod 04.07.1947 i dali ce doci do jednog susreta? Ja rod 10.01.1995

  • Horoskop

   Haris Sijaric :D , uskoro Vas očekuje prijatan susret sa jednom osobom koji najavljuje dobar početak.

  • Haris Sijaric :D

   Ta osoba je rod 04.07.1974 an ne 1947 oprostite mi sto sam pogrijesio ! Ocel mi se barem javiti ova Osoba ili ne, strah me je d me ne slaze :( i da li cemo se susresti jednog dana bilo bi mi drago da znam. Ja rod 10.01.1995 u 00:30 casova

  • Horoskop

   Haris Sijaric :D, očekuje Vas toliko željeni susret sa dotičnom osobom uskoro. Nema potrebe da brinete, ta osoba će održati svoje obećanje.

 89. Mekekeke

  Ja-3.januar 1999,on-3.jun 2000,da li je moguca veza u toku ove godine ili prid kraju?

  • Horoskop

   Mekekeke, veza je moguća, ali samo pod uslovom da izrazite Vaša osećanja i namere ili učinite neki gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

 90. Sunce

  Da li veza koja je pukla nedavno ima sanse za pomirenjem, da li je vredna jos jednog pokusaja, kakve su joj mogucnosti ili mi je bolje srecu potraziti dalje? (JA: 19.01.1984) (ON: 02.03.1984) Hvala unapred!

  • Horoskop

   Sunce, prihvatite realnu sliku u ljubavnom odnosu. Suočavanje sa istinom predstavlja rasterećenje i najavljuje novi početak.

 91. Marija

  Šta me očekuje u 2015? Po pitanju posla i financija 23121976 Hvala

  • Horoskop

   Marija, na poslovnom i finansijskom planu očekuje Vas jedan miran i stabilan period. Zaobići će Vas ozbiljniji problemi i prepreke i moći ćete da se koncentrišete na što kvalitetnije obavljanje posla.

 92. nena

  Hoce li biti necega izmedju osobe rodjene 4.1.1992. I osobe rodjene 17.11.1990?

  • Horoskop

   nena, moguća je lepa veza, ali morate prvo izraziti Vaša osećanja i emotivne namere.

 93. Oraspolozi se

  Da li cu biti u vezi sa ovom devojkom? Ja: 28.12.1986 ona: 22.08.1987

  • Horoskop

   Oraspolozi se, ukoliko želite da Vaša veza uspe, prvo morate izraziti Vaša osećanja i namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

 94. NADA

  Nedavno smo počeli vezu i interesuje me kakva smo kombinacija i kakva nam je budućnost. Ja 09.01.1982.(podz.vodolija) ONA:10.6.85(podz devica). Hvala,

  • Horoskop

   NADA, Vaša kombinacija nije baš idelna, ali to ne znači da treba da odustanete od Vaše ljubavi, jer postoje šanse da na kraju nađete zajednički jezik.

 95. Opis

  Da ji je ovaj momak nesiguran i posesivan u ljubavi ? 9.1.1982(podz.vodolija)

  • Horoskop

   Opis, Jarac je znak kod koga se javlja najmanje spontanosti u ljubavi, zato što misli više glavom nego srcem. Nažalost jesu posesivni u ljubavi, ali ne i nesigurni.

 96. Maka

  On 9.7.1995, ja 13.01.1999, kakvo misljenje ima o meni, hoce li biti neceg? Da li cemo u narednoj godini konacno biti zajedno?

  • Horoskop

   Maka, važno je da slobodno izrazite Vaša potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

 97. kss

  Ja sam mu rekla sta osecam ali je on rekao da nece da bude sa mnom sada u vezi... Moze li se desiti nesto posle ... MOZEMO LI POSLE BITI U VEZI!!! ON 21.02.2002 .Ja 13.01.2002

  • Horoskop

   kss, Vama nedostaje strpljenje, a njemu više hrabrosti da se suoči sa istinom koju ste mu saopštili. Suočenje sa istinom donosi rasterećenje i najavljuje novi početak.

 98. Dusan

  Da se ispravim, predhodno pitanje nisam lepo postavio :-) njih dvoje su se samo dopisivali 20 dana i iznenada je taj kontakt prestao, zanima me da li ce se opet cuti i kada od prilike? On: 28.12.1986 ona: 22.08.1987

  • Horoskop

   Dusan, važno je da zadržite pozitivan način razmišljanja i ostvarićete uspeh možda i brže nego što se nadate.

 99. kaćo

  Mozete li mi reci nesto o ljubavi i da li cu biti sa tom osobom sto je volim? Ja 13.01.2002

  • Horoskop

   kaćo, slobodno izrazite Vaša osećanja i namere. Učinite neki poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći.

 100. Haris Sijaric :D

  zanimame sta me ocekuje u novoj godini i da li ce se poboljsati stanje i na poslu i u ljubavi ? dali ce doci do susreta sa osobom 04.07.1974 i dali ce se uopste javiti ? roden sam 10.01.1995 u 00:30 casova

  • Horoskop

   Haris Sijaric :D, na poslovnom planu sledi poboljšanje i uspeh u narednoj godini. Što se tiče ljubavi očekuju Vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva koja će možda prerasti i u nešto više.