Dodaj firmu

Brižna Sestra kućna nega

Pomoć starim i bolesnim licima, kućna nega i medicinske usluge u saradnji sa privatnim klinikama i laboratorijama u Beogradu
Pročitaj više

Igora Vasiljeva 6
Palilula, Beograd

Ambulanta Beomed

U cilju poboljšanja kvaliteta zdravstvene nege koju tim profesionalaca BEOMED-a pruža svojim pacijentima od januara 2013. godine uveli smo i novu uslugu kompletne kućne nege pacijenata.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 25
Voždovac, Beograd

Mobilna medicinska sestra

Milentija Popovića 32a, (lokal L-35)
Novi Beograd, Beograd

VB holistic - pomoć u kući

Agencija za pomoć u kući VB Holistic pruža Vam stručnu pomoć prilikom pronalaska odgovarajuće osobe za brigu o starima i pomoć u kući. U sklopu agencije nalazi se i psihološko savetovalište gde možete obaviti konsultacije sa psihologom i so...
Pročitaj više

Kralja Milutina 73
Savski venac, Beograd

Studio zdravstvene nege

Studio zdravstvene nege pruža medicinsku pomoć za polupokretne i nepokretne pacijente 24 časa dnevno na celoj teritoriji Beograda. Naš tim čine profesionalni zdravstveni radnici koji su spremni da preuzmu kompletnu brigu o Vašem zdravlju.
Pročitaj više

Vase Čarapića 41
Stari grad, Beograd

Kućna nega - medicinska pomoć Ana

Medicinska sestra sa višegodišnjim iskustvom u nezi starih, bolesnih i teško pokretnih osoba nudi usluge kućne nege - medicinske pomoći. Pomoć se obavlja u domu bolesnika u vidu davanja prepisane terapije, plasiranja i zamene braunila, urina...
Pročitaj više


Beograd

Minute Nurse kućna nega

Kućna nega starih i bolesnih lica. Kompletne usluge stručnog medicinskog osoblja, kao i negovatelja, od pripreme obroka, nabavke, održavanja higijene, organizacije pregleda i prevoz do ustanove , davanja terapije, pa sve do socijalnih i druš...
Pročitaj više

Rade Končara 18
Voždovac, Beograd

Druga nega - kućna nega starih lica

Kućna nega starih lica Druga nega nalazi se na opštini Stari Grad u Beogradu i pruža zdravstvenu negu starim i bolesnim osobama
Pročitaj više

Stari grad
Stari grad, Beograd

Kucna nega Safe medic

Kućna nega, medicinske usluge kod kuće, patronaža, davanje infuzije, Dogovorena nega nekoliko puta nedeljeno ili mesečno na teritoriji Beograda i okoline.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 87
Zvezdara, Beograd

Eliksir agencija za pruzanje nege i pomoci u kuci

Narodnih heroja 15, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Zdravstvena nega Maka Medic

Zdravstvena nega Maka Medic nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Maršala Tita 122. Nudimo svojim pacijentima usluge kompletne kućne zdravstvene nege.
Pročitaj više

Maršala Tita 122
Palilula, Beograd

Zdravstvena nega Medical Point

Zdravstvena nega Medical Point nalazi se na Vračaru u ulici Internacionalnih brigada 22. Naš mobilni tim će doći na poziv kada je potrebno i pružiti Vam zdravstvenu negu kod Vas u kući.
Pročitaj više

Internacionalnih brigada 22
Vračar, Beograd

Zdravstvena nega Sigurna ruka

Zdravstvena nega Sigurna ruka se nalazi na teritoriji oštine Steri grad u ulici Balkanska 23. Agencija za pružanje zdravstvene nege i usluga starim licima.
Pročitaj više

Balkanska 23
Stari grad, Beograd

Zdravstvena nega Sis family

Zdravstvena nega Sis family nalazi se u Bulevaru Mihajla Pupina 10i, na Novom Beogradu. Pružamo zdravstvenu negu našim starijim sugrađanima na mestu gde se osećaju najudobnije u vlastitim domovima.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10i
Novi Beograd, Beograd

Zdravstvena nega Legat Invest

Zdravstvena nega Legat Invest nalazi se u samom centru Beograda u ulici Lomina 5. Bavimo se pružanjem usluga zdravstvene nege starih lica i pomoći u kući u Vašem domu.
Pročitaj više

Lomina 5 II sprat
Savski venac, Beograd

Zdravstvena nega Eliksir

Zdravstvena nega Eliksir nalazimo se na Novom Beogradu, na adresi Narodnih heroja 15. Naš zadatak je pružanje usluga iz oblasti zdravstvene zaštite i nege obolelim i starim osobama.
Pročitaj više

Narodnih heroja 15
Novi Beograd, Beograd

Zdravstvena nega Sestrinstvo

Zdravstvena nega Sestrinstvo se nalazi u Zemunu u ulici Aleksandra Dubčeka 38c. Naši profesionalni timovi sa iskustvom u radu pružaju zdravstvenu negu starim i bolesnim osobama.
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 38c
Zemun, Beograd

Zdravstvena nega Gala

Zdravstvena nega Gala se nalazi u Ruzveltovoj ulici broj 45, na Paliluli. Nudimo Vam zdravstvenu negu pacijenta u cilju poboljšanja opšteg psiho – fizičkog zdravstvenog stanja
Pročitaj više

Ruzveltova 45
Palilula, Beograd

Zdravstvena nega Nana

Zdravstvena nega Nana nalazimo se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Murmanska 23v. Mi Vam možemo obezbediti stručnu negu medicinskih sestara u kućnim uslovima i pomoć u rehabilitaciji.
Pročitaj više

Murmanska 23v
Zvezdara, Beograd

Zdravstvena nega Antamedica

Zdravstvena nega Antamedica nalazimo se na Vračaru u ulici Nebojšina 30. Usluge koje pružamo su prilagođene potrebama naših korisnika, bilo da se radi o pokretnim ili nepokretnim osobama.
Pročitaj više

Nebojšina 30
Vračar, Beograd

Ambulanta - Medic Help

Ambulanta MEDIC HELP je prva i jedina privatna ambulanta zdravstvene nege koja pruža sve vrste medicinskih usluga u prijatnom ambijentu na Zvezdari, kao i na terenu. Naše usluge su dostupne na celoj teritoriji grada Beograda.
Pročitaj više

Partizanska 49
Zvezdara, Beograd

Nina - Nega starih i nepokretnih

Ukoliko je vašim starijim ukučanim potrebna hitna infuzija, merenje pritiska, redovna terapija, inekcije i davanje lekova pozovite tim stručnih medicinskih sestara u Beogradu, za negu bolesnih I starih lica Nina.
Pročitaj više

Matice Srpske 91j
Zvezdara, Beograd

Sanja - ambulanta za zdravstvenu negu

Ostala zdravstvena zaštita
Pročitaj više

Đorđa Ognjanovića 12
Čukarica, Beograd

Novosti iz rubrike Zdravstvena nega

Vidi sve (5)

Najbolje cene specijalističkih pregleda!

Poverite svoje zdravstveno stanje i zdravlje Vaših najbližih najboljim stručnjacima iz različitih oblasti medicine. U centru Beograda, po nižim cenama uz naše kupone možete da dobijete uvid u stanje Vaše štitaste žlezde, bubrega, kardiovaskularnog i koštano-zglobnog sistema, kao i na sve vrste specijalističkih pregleda.

Najbolje cene specijalističkih pregleda!

Najbolja dijagnostika i zdravstvena nega!

Tražite najbolje stručnjake iz različitih oblasti medicine sa znanjem, praksom i iskustvom stečenim u najvećim državnim ustanovama? Na pravom ste mestu!

Najbolja dijagnostika i zdravstvena nega!

Najbolji popusti za penzionere!

Za naše drage penzionere, izdvojili smo akcijske ponude kojima mogu da ostvare sjajne popuste na različite vrste usluga. Većina baka i deka brinu i o najmlađim članovima porodice uz angažovanje i pomoć u kući, pa ih neki sa pravom i od milošte zovu "baka i deka servis".

Najbolji popusti za penzionere!

Komforno i pristupačno!

Svima nama je ponekad neophodna zdravstvena nega. Portal Navidiku.rs je ovog puta pripremio kupone za akcijske ponude koji Vam mogu biti od pomoći ukoliko imate akutni bol ili Vam je neophodna medicinska nega u domu.

Komforno i pristupačno!
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane