Dodaj firmu

Vitaminska infuzija Beograd

MoM privatna patronaža vitaminska infuzija

Patronažna služba u Beogradu koja se bavi negom teško pokretnih, nepokretnih i starih pacijenata kao i negom porodilja
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Brižna Sestra kućna nega vitaminska infuzija

Pomoć starim i bolesnim licima, kućna nega i medicinske usluge u saradnji sa privatnim klinikama i laboratorijama u Beogradu
Pročitaj više

Igora Vasiljeva 6
Palilula, Beograd

MSV Medica internistička ordinacija vitaminska infuzija

Porodična ordinacija za odrasle i decu na Vračaru. Specijalistički pregledi, dijagnostika kućne posete, palijativna nega
Pročitaj više

Kursulina 20
Vračar, Beograd

Pulmo Centar lekarska ordinacija vitaminska infuzija

Pulmološka lekarska ordinacija Pulmo Centar nalazi se na Novom Beogradu. Tim pulmologa specijalista i drugi internistički pregledi. Ultrazvučna dijagnostika, saradnja sa osiguravajućim kućama
Pročitaj više

Djordja Stanojevića 11a, Belvil, zgrada Zumbul
Novi Beograd, Beograd

Poliklinika Vaša Kuća zdravlja vitaminska infuzija

Poliklinika na Vidikovcu, sa kompletnim internističkim i specijalističkim pregledima, vrhunskim stručnjacima i kompletnim paketima usluga po prihvatljivoj ceni, za svakog pacijenta.
Pročitaj više

Vidikovački Venac 73 T
Rakovica, Beograd

Vitaminska infuzija Tara 70 poliklinika

Poliklinika specijalizovana za hirurgiju, internu medicinu i radiologiju. Nalazi se u mirnom delu Novog Beograda, a u saradnji sa specijalistima pruža visok kvalitet pregleda i intervencija
Pročitaj više

Antifašističke Borbe 2a
Novi Beograd, Beograd

Medisimo lekarska ordinacija

U lekarskoj ordinaciji Medisimo Clinic na Savskom Vencu, možete doći na tretman vitaminske infuzije kada se osećte isrpljeno, umorno ili ste dehidrirani i bezvoljni.
Pročitaj više

Senjačka 21
Savski venac, Beograd

Vitaminska infuzija Gracia Medika

Pregledi opšte medicine u cilju pravilne dijagnoze i prevencije i usmeravanje pacijanata kod specjalista u renomiranoj klinici “Gracia Medika” u Beogradu.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Vitaminska infuzija Mobilna medicinska sestra

Ambulanta Mobilna medicinska sestra je pravo rešenje uvek kada Vam je potrebna profesionalna zdravstvena nega beba, dece, odraslih, starih i bolesnih lica. Dodatna pogodnost je usluga pomoći u kući koja ne mora biti uslovljena medicinskom potrebom.
Pročitaj više

Milentija Popovića 32a, (lokal L-35)
Novi Beograd, Beograd

Vitaminska infuzija Gracia Medika poliklinika

Prepustite brigu o Vašem zdravlju vrhunskom timu stručnjaka, posetite polikliniku Gracia Medika koja se nalazi u samom centru Beograda. U prijatnom ambijentu nudimo Vam konsultacije i preglede iz hirurgije, ginekologije, fizijatrije, ultrazvučnu dijagnostiku i antiaging.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Ambulanta za zdravstvenu negu ZIMMEDIK

Zdravstvena nega, usluge patronažne službe na teritoriji Beograda. Medicinsko-tehničke usluge i davanje parenteralne terapije.
Pročitaj više

Beogradska 5
Zemun, Beograd

Da li ste nekada culi da neko kaze kako mu je potrebna vitaminska infuzija? Svi znamo koliko su vitamini i minerali važni za zdravlje. Ipak, danas je u svetu popularan jedna pomalo neobičan trend, a radi se o tome da se ovakvi rastvori ubrizgavaju intravenozno ili drugačije rečeno, to su vitaminske infuzije.

Kada se daje vitaminska infuzija?

Vitamini i minerali se nalaze u slanom rastvoru, i kao takvi, kada se unose intravenozno, dosta su učinkovitiji od oralne primene. Ovaj trend redovno koriste Madona, Rijana, i još mnogo drugih poznatih ličnosti.

Vitaminska infuzija se može davati u mnogo slučajeva, od kojih je najčešći slabost i malaksalost organizma, nastala usled različitih medicinskih stanja.

Čemu služi vitaminska infuzija?

Vitaminska infuzija služi da se organizam brzo oporavi, da se osoba vrati u normalno stanje, te da oseti trenutno olakšanje. U rastvoru se nalaze vitamini i minerali, koji su neophodni ljudskom organizmu. Pomoću njega ćete popraviti imunološki sistem, lakše ćete se boriti protiv sezonskih alergija, eliminisaćete hroničan umor, umanjiće se simptomi astme kao i fibromijalgije.

Vitaminska infuzija sastav

U sastavu vitaminske infuzije mogu da se nalaze različiti sastojci, ali su najčešći magnezijum hlorid, kalcijum glukonat, B kompleks vitamina, vitamin C.

Davanje vitaminske infuzije u kućnim uslovima

Davanje vitaminske infuzije je moguće i kod vaše kuće i ekipa će u najkraćem roku izaći na teren. Vitamin C je izuzetno jak antioksidans, dok su vitamini B kompleksa učinkoviti kod zdravlja kože, boljeg funkcionisanja nervnog sistema, tonusa mišića, rada gastrointestinalnog trakta, podizanja energije... Pored svega navednog, oni pomažu očima, sluzokoži usta, jetri, kosi...

Takođe, učestvuju u metabolizmu ugljenih hidrata, masti i proteina.

Kalcijum glukonat je vrlo važan za zube i kosti, a takođe je vrlo bitan kod mišićnih kontrakcija, kao i pri izlučivanju hormona i enzima; važan je i kod prenošenja nervnih signala.

Magnezijum hlorid je koristan za imunološki sistem i njegovu jačinu, dobar je za sprečavanje upala, kao i za lečenje hipertenzije – visokog krvnog pritiska, migrene, i astme.

Privatno davanje vitaminske infuzije

Vitaminska infuzija može biti data u ambulanti ali se isto tako daje i u kućnim uslovima. Neki pacijenti jednostavno nisu u stanju da dođu do ordinacije, pa je neophodno da medicinska ekipa izađe na teren. Ekipu čine lekar i medicinska sestra i potrebno je da uvek imate u vidu da se vitaminska infuzija mora davati u strogo kontrolisanim uslovima i da se pri tome prati medicinska procedura.

Razlog je što oprema za davanje infuzije, a to je igla, braunila i dr. dolaze u kontakt sa vašom kožom, venama, krvotokom, tako da sve mora da bude sterilno, i da se proveri rastvor koji će biti ubrizgan, a to može da izvrši samo stručno medicinsko osoblje.

Vitaminska infuzija cena

Vreme za koje se ubrizgava rastvor u venu je oko trideset do šezdeset minuta, a cena za tu uslugu je od 55 do 200 evra.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, a za sve precizne inforamacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane