Ambulanta Beomed

3.3 | 3 ocena
Ulica: Vojvode Stepe 25
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Ambulanta Beomed
Telefon: 011/
Mobilni: 061/

O nama

U cilju poboljšanja kvaliteta zdravstvene nege koju tim profesionalaca BEOMED-a pruža svojim pacijentima od januara 2013. godine uveli smo i novu uslugu kompletne kućne nege pacijenata.

Tako sada u okviru kućnih poseta koje pružamo našim pacijentima postoji:

 • Doktori dostupni u svakom trenutku
 • Medicinske sestre sa iskustvom u nezi (gerijatrijskih pacijenata i pacijenata sa teškim hroničnim bolestima), previjanju i aplikaciji lekova, prevencija i tretman dekubita, obrada rane, toaleta stome, promena katetera
 • Sve vrste laboratorijskih analiza i u stanu & kući pacijenta
 • Gerontodomaćice na zahtev.


Posete tima BEOMED-a (ordinirajući lekar i medicinska sestra) u stanu ili kući mogu ostvariti pacijenti BEOMED-a u cilju:

 • Kompletne zdravstvene nege pacijenta (kao i u samoj ambulanti) u svrhu poboljšanja njegovog opšteg psiho – fizičkog zdravstvenog stanja i sprečavanja njegovog pogoršanja
 • Sprovođenje zdravstvene nege uključuje i edukaciju pacijenta kao i članova porodice o sprovođenju terapijskih postupaka u cilju zdravstvene nege.


Pravo na posete tima BEOMED-a u stanu ili kući imaju pacijenti BEOMED-a koji nisu u mogućnosti da dođu u ambulantu zbog:

 • nepokretnosti ili teške pokretnosti (pacijentima je za kretanje potrebna pomoć druge osobe ili koriste pomagala za kretanje)
 • hronične bolesti u fazi pogoršanja ili komplikacije, uz uslov da ordinirajući lekar Beomed-a istovremeno sprovodi lečenje u kući zbog:


- prolaznih ili trajnih zdravstvenih stanja kod kojih nije moguće samozbrinjavanje
- nakon složenijih operativnih zahvata koji zahtevaju previjanje i negu rane, toaletu stome, prevenciju i tretman dekubita, kateterizaciju bešike i promenu katetera, i sl.
- kod pacijenata u terminalnoj fazi bolesti.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Maja Matic
  28.06.2017 03:21

  Pruzaju usluge nakon slozenijih operativnih zahvata koji zahtevaju previjanje i negu rane,toaletu stome,prevenciju i tretman dekubita,kateterizaciju besike i promenu katetera,kod pacijenata u terminalnoj fazi bolest.

  Milos Topalovic
  29.12.2016 08:28

  Najpouzdanija nega starih lica u gradu.Njihovi clanovi su vrhunski strcnjaci na ovom polju i obezbedjuju savrsenu negu svim licima kojima je ona neophodna.Danonocna paznja pacijenata na kucnom lecenju.

  Kristina Milosevic
  23.06.2016 07:54

  Veoma sam zadovoljna njihovim profesionalnim odnosom i paznjom koju poklanjaju poslu.Korisnik sam njihove kucne nege clana porodice i za njih imam samo reci hvale i sve preporuke.

  Slobodanka Stanimirovic
  28.07.2015 11:02

  VISA MEDICINSKA SESTRA, 38 GODINA KLINICKOG RADA U KLINICKOM CENTRU SRBIJE, ZIVI NA VOZDOVCU KOSTOLACKA ULICA, POTRBAN DODATNI POSAO. HVALA.

  Seharsoji valer
  03.09.2013 12:11

  potrebna potvda da je pacijent nepokretan i bolestan.

  Firme u blizini

  Mobilna medicinska sestra, Milentija Popovića 32a, (lokal L-35), Novi Beograd, Beograd
  VB holistic - pomoć u kući, Kralja Milutina 73, Savski venac, Beograd
  Studio zdravstvene nege, Vase Čarapića 41, Stari grad, Beograd
  Ambulanta - Medic Help, Partizanska 49, Zvezdara, Beograd