Veterinarska ambulanta Vidikovac

5.0 | 18 ocena
Ulica: Patrijarha Joanikija 11a
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Veterinarska ambulanta Vidikovac
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

VETERINARSKA AMBULANTA VIDIKOVAC

Osnovana je 20.10.1992 godine. Jedna je od prvih veterinarskih ambulanti za kućne ljubimce u Beogradu.

Otvaranjem ambulante pokušali smo da pružimo vlasnicima mogućnost potpune zdravstvene zaštite kućnih ljubimaca. Stalninim stručnim usavršavanjem zaposlenih i nabavkom opreme za specijalističke preglede i intervencije pokušavamo da pratimo trendove u veterinarskoj medicini.

Možemo da budemo ponosni da smo stručnom edukacijom kolega uspeli da ih osposobimo da samostalno otvore sopstvene ambulante.

Redovnim praćenjem i veterinarskim pregledima možemo pomoći da se bolest kod Vaših životinja na početku otkrije. Ako Vaš ljubimac ima određene medicinske probleme tokom pregleda veterinar će uzeti anamnezu od vlasnika, izvršiti detaljan klinički pregled da bi utvrdio stanje svih organskih sistema, preporučio biohemiju, hematologiju, pregled fecesa i urina.

Važno je da vlasnici od početka budu upoznati o preventivi koju treba da sprovode na kućnim ljubimcima. Redovna vakcinacija ima ogroman značaj u preventivi teških zaraznih bolesti koje mogu imati fatalan ishod.Kod pasa radimo vakcinaciju protiv besnila i zaraznih bolesti (štenećak, hepatitis, mačija kuga, korona, leptospiroza, zarazni kašalj ). Kod mačaka protiv besnila i zaraznih bolesti (panleukopenija, FIV, leukemije mačaka, mačiji grip ). VAŽNO !!! Mnogo je lakše i bolje vakcinisati i zaštititi životinju jer je lečenje dugotrajno, neizvesno i skupo.
Važan deo preventive je i redovno čišćenje od ekto i endo parazita. Sve napred navedene usluge mogu se dobiti u našoj ambulanti.

U našoj ambulanti se svakodnevno vrše i sve vrste opštih specijalističkih intervencija. Vršimo operacije koje se u veterinarskoj praksi smatraju kao rutinske, kao što su: sterilizacije, carski rezovi, kastracije, kile…Takođe i specijalizovane hiruške zahvate kao što su operacije odstranjivanje složenih tumora, gastrične torzije, odstranjivanje stranih tela iz jednjaka, želuca, creva, urgentna hirurgija, estetski hiruški zahvati itd.
Naš veterinar će vam, kao deo pripreme za operaciju, objasniti celokupnu proceduru kroz koju će proći Vaš ljubimac i kakve moguće rizike možemo da očekujemo u toku same itervencije i posle nje.

U ambulanti radimo oftalmološke preglede i hirurgiju, kao i sve vrste stomatoloških intervencija.

Intervencije iz oblasti porodiljstva su česte u našoj praksi
(ginekološki pregledi, hormonski profile, veštačko osemenjavanje, spermogram, praćenje trudnoće, akuširanje i sve vrste hiruških intervencija pri porođaju ).

Kompletna dermatološka dijagnostika se sprovodi u ambulanti, jer se kožne bolesti često sreću u maloj praksi.Neke od njih mogu se preneti na ljude (zoonoze), neke od njih mogu da budu uporne, a neke čak fatalne za vaše ljubimce. Zbog toga je vrlo važno prepoznati ih i lečiti na odgovarajući način.

Savet veterinara možete dobiti kako u ambulanti, tako i na dežurni telefon. Radi što efikasnije organizacije preporučujemo da kad je god moguće zakažete pregled Vašeg ljubimca. Takođe ukoliko je potrebno naši veterinari izlaze na teren.

Radno vreme:

Radnim danima: 9 - 13h i od 16 - 19h
Subotom: 9 - 13h
Nedelja: neradni dan

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  10.04.2022 11:17

  Vrhunski stručnjaci,vrhunska ambulanta.

  Neregistrovan korisnik
  25.07.2020 14:38

  Odlican veterinar,sve pohvale

  Neregistrovan korisnik
  14.05.2020 10:07

  Odlican veterinar kod lidla na Vidikovcu

  Neregistrovan korisnik
  18.03.2020 10:31

  Dobar veterinar na Vidikovcu, izmedju lidla i maksija

  Snezana Milosavljevic
  08.06.2019 03:04

  Veterinarske ambulante su veoma važne zato što želimo samo najbolje za svoje četvoronožne prijatelje, a ja bih otišla u Veterinarsku ambulantu Vidikovac, čak i da ne živim na Vidikovcu! Zaista vam iskreno kažem, usluga je tako dobra, veterinari su toliko ljubazni i baš se vidi da vole životinje... Stoga, ovim putem preporučujem njihove usluge svima... I da ne zaboravim, cene su jako prihvatljive!

  ana milovanovic
  02.04.2014 08:44

  Imam stence sarplaninca stare 25 dana,nisam uspela da nanjem soltrex,pa su mi dali vermox a sve je na grckom pa bih vas zamolila koju dozu da dam stencima.....hvala unapred...pozzz

  Radmila
  11.02.2014 11:28

  Imala sam potrebu da vam se zahvalim.Jos uvek sam pod utiskom,posto smo mog ljubimca uspavali.Nekako sam imala lose iskustvo sa veterinarima,a samim tim i nepoverenje.Vi ste prvi koji su imali razumevanje za mene a i za psa.Ovim putem zelim da se zahvalim od srca.Svakako cemo se vidjati na pregledima mog drugog ljubimca.Hvala! S postovanjem Radmila

  Firme u blizini

  Veterinar Doki-Vet Košutnjak, Matije Gupca 3, Košutnjak, Rakovica, Beograd
  Veterinarska ambulanta Palvet, Bulevar JNA 34, Jajinci, Voždovac, Beograd
  Veterinarska ambulanta Vet House, Blagoja Parovica 27, Banovo Brdo, Cara Uroša 37, Dorćol, Čukarica, Beograd
  Pet Friend veterinarska ambulanta, Borska 9c, Miljakovac, Rakovica, Beograd
  Veterinarska ordinacija Vita Anima JR, Pilota Mihaila Petrovića 5, Rakovica, Beograd
  Veterinarska ambulanta Pet Land, Vidikovački venac 73z, Rakovica, Beograd
  Veterinarska ambulanta Ada Vet, Radnička 37b, Čukarica, Beograd
  Testudo Vet Veterinarska Ambulanta, Crnotravska 13a, Voždovac, Beograd
  Veterinarska ambulanta VetHome, Susedgradska 26a, Rakovica, Beograd
  Veterinarska ambulanta Tomić, Valjevska 1, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
  Idi na vrh strane