Dodaj firmu

Svileni tepisi Global tepisi

Global tepisi po prvi put u Srbiji nudi najveći izbor persijskih i orijentalnih tepiha iz Irana, Indije, Pakistana, Nepala. U našoj ponudi nalazi se preko 5. 000 tepiha visokog kvaliteta koje nabavljamo direktno od proizvođača sa dugogodišn...
Pročitaj više

Vojvođanska 399a
Novi Beograd, Beograd

TepArt

Ukoliko tragate za idealnim tepihom za Vaš dom, firma TepArt je prava adresa za Vas. Kod nas Vas očekuje veliki izbor ručno rađenih tepiha vodećih italijanskih proizvođača: LINIE DESIGN, ABC carpet & home, SITAP koji će oplemeniti Vaš dom.
Pročitaj više

Mačvanska 33/1
Vračar, Beograd

Svileni tepisi su jako popularni. Kakvu atmosferu će imati naš dom, umnogome zavisi od tepiha koji se u njemu nalaze. Kupovina tepiha nije mala investicija, i zbog toga dizajneri enterijera savetuju da se kod ovog ulaganja ne štedi novac, jer kvalitet, komfor i udobnost koju dobijate pravim izborom tepiha, zaista nema cenu.

Svileni tepisi za dnevnu sobu

Kada nam neko dolazi u goste, obično će sesti u našu dnevnu sobu. Osim toga, i porodica najviše voli da se okuplja upravo u toj prostoriji, jer se tu uvek vodi živ razgovor, gleda se TV program i slično.

Zbog toga je jako važno na koji način će dnevna soba biti dekorisana. Potrebno je voditi računa da njome vladaju relaksirajući tonovi, ali koji ne uspavljuju, već pozivaju na aktivno druženje i veselu atmosferu.

Pri tome, bitno je da se slaže boja zidova sa bojom nameštaja, a potom i zavese sa tepisima... Zaključujemo da je potrebno dosta ukusa i veštine da bi se dnevna soba opremila tako da deluje kao lepa i harmonična celina.

Ukoliko se odlučite za svilene tepihe, vaš dnevni boravak će biti vrlo otmen i sa stilom.

Svileni tepisi za spavaću sobu

Spavaću sobu krase mirni tonovi, jer nam taj prostor služi da se opustimo i utonemo u dubok san, nakon napornog radnog dana, prepunog obaveza. Svileni tepih daće notu elegancije ovom prostoru, a potrebno je da vodite računa da se takva vrsta tepiha uklapa sa ostatkom nameštaja koji već postoji.

Svileni tepisi prodaja

U doba elektronske komunikacije nije neophodno da obiđete čitav grad da biste našli svileni tepih po svom ukusu, koji će zadovoljiti sve vaše želje, potrebe i zahteve. Saloni tepiha imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su prikazani modeli svilenih tepiha.

Pored fotografije, tu je i kratak tekstualni opis, gde su navedene osnovne karakteristike svilenog tepiha: veličina, boje u kojima je dostupan i slično. Ako se odlučite na poručivanje, potrebno je samo da artikal dodate u korpu, i da nakon toga izvršite plaćanje putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti. Tepih možete da platite i pouzećem kada pristigne na vašu adresu.

Svileni tepisi cena

Cena svilenih persijskih tepiha zavisi od njihove veličine, kao i od toga da li su ručno čvorovani ili su rađeni fabrički. U tom smislu, raspon cena je od 190 000 din. sve do 2 300 000 dinara.

Svileni tepisi iskustva

Zanimljivo je da tepisi imaju i svoju sentimentalnu vrednost, pored one praktične, a to je da služe dekoraciji prostora, zvučnoj i toplotnoj izolaciji, očuvanju podnih obloga... Naime, pošto kupovina svilenog tepiha nije mala investicija, obično se takav tepih prenosi kroz generacije, pa na taj način stiče tu svoju emotivnu vrednost za porodicu.

Prilikom izbora, uvek imajte na umu da je tepih gospodar prostora i da će na određen način povezati sve ostale elemente u domu, tako da se dobija skladno uređena celina.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone tepiha koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane