Dodaj firmu

Dečiji tepisi Mirković

Toplinom i udobnošću koju pruža, tepih je jedan od najvažnijih elemenata u opremanju enterijera. Firma Mirković nudi veliki izbor kvalitetnih tepiha različitih dimenzija i cena, na dve lokacije u Borči. Pored toga, u našoj ponudi su kreveti, dušeci, jastuci
Pročitaj više

Valjevskog Odreda 29, Bratstva i Jedinstva 59
Borča, Beograd

Dečiji tepisi BEOMODA

Novootvoreni salon tepiha BEOMODA može da se pohvali raznovrsnom ponudom tepiha i staza modernih, neobičnih i tradicionalnih dezena, nežnih ili jarkih boja. Posetite nas i izaberite tepih sa stilom za Vaš životni ili radni prostor
Pročitaj više

Sarajevska 73
Savski venac, Beograd

Dečiji tepisi Venum

Najkvalitetniji tepisi u Beogradu, očekuju Vas u prodavnici tepiha Venum. Iz naše ponude izdvajamo širok asortiman tepiha različitih oblika, dezena i veličina iz uvoza. Takođe, nudimo Vam i druge podne obloge za spoljnu i unutrašnju upotrebu.
Pročitaj više

Belo Vrelo 2
Čukarica, Beograd

Kuća tepiha

TZR "Kuca tepiha" se nalazi u Batajnici, na dve lokacije, i prepoznatljivi smo po velikom i ozbiljnom izboru: tepiha, staza, laminata, linoleuma, garnišni, ukrasnih slika, taburea, lustera, dušeka, itisona
Pročitaj više

Majke Jugovića 16, Pukovnika Milenka Pavlovića 129
Zemun, Beograd

Dečiji tepisi su sastavni deo decijih soba. Dečija soba bi trebalo da odiše toplinom i veselim bojama. Poznato je da mališani, kako mlađi, tako i oni malo stariji, vole da se igraju na podu, pa je iz tog razloga veoma važno da imate kvalitetan tepih.

Tepisi za dečiju sobu

Nameštaj u dečijoj sobi uvek je prilagođen uzrastu deteta, a i kada je reč o bojama, namenjen je dečacima ili devojčicama. Bitno je da ova prostorija raspiruje dečiju maštu, i da ona bude opremljena tako da u njoj mališani mogu da se igraju tokom čitave godine.

Kada govorimo o izboru tepiha, pošto će deca dosta vremena provoditi u igri na podu, trebalo bi da birate tepihe koji se lako održavaju. U tom smislu se savetuje nabavka manjeg tepiha, koji ćete moći veoma često da istresate, usisavate ili perete.

Takođe, posebnu pažnju bi trebalo obratiti da tepih bude izrađen od antialergijskih i antibakterijskih materijala, jer oni sprečavaju zadržavanje prašine.

Dečiji tepisi prodaja

Saloni tepiha imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su predstavljeni dečiji tepisi u slici i reči, odnosno kratkim tekstualnim opisom. U njemu je navedeno od čega je izrađen tepih, kojih je dimenzija, u kojim dezenima i bojama je dostupan i slično.

Ako ste se odlučili za kupovinu, dovoljno je da artikal dodate u korpu, i da izvršite potvrdu naručivanja. Nakon toga, sledi regulisanje plaćanja, a to ćete obaviti putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti. Postoji i mogućnost da se dečiji tepih plati pouzećem kada pristigne na vašu adresu, dva do tri dana nakon poručivanja.

Dečiji tepisi cena

Cene dečijih tepiha su veoma različite, a najviše zavise od materijala od koga je tepih izrađen, od njegove veličine, oblika, kao i od motiva i šara koje se nalaze na njemu. Primera radi, tepih koji na sebi ima polja da možete igrati neku jednostavniju društvenu igru košta oko 5500 dinara, dok dečiji tepih sa raznim životinjama košta i do 22000 dinara.

Dečiji tepisi iskustva

Kao što smo već naveli u prethodnom delu teksta, dečiji tepih bi trebalo da bude maštovit, pa u tom smislu možete da odaberete tepih na kome se mogu igrati razne igre, kao što je „Ne ljuti se, čoveče“, ili fudbal uz pomoć raznih lutkica, na primer.

Deca provode dosta vremena na tepihu, igrajući se, i zato je važno da na njemu budu neki neobični motivi, kao što je tepih sa omiljenim crtanim junacima vašeg mališana. Najmlađi će biti oduševljeni i tepihom na kome su nacrtane planete, teniski teren, kao i sve ostalo što budi dečiju maštu i poziva na još više igre i zabave.

Boje bi trebalo da budu žive i tople, a ako ne možete da se odlučite, jednostavno odaberite šareni tepih, koji će doprineti stvaranju vesele atmosfere u dečijoj sobi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone tepiha koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane