O nama - GLOBAL TEPISI

Firma Global tepisi već dugi niz godina uspešno se bavi veleprodajom i maloprodajom ručno čvorovanih tepiha na Balkanu. Po prvi put u Srbiji nudimo Vam najveći i najrazličitiji izbor persijskih i orijentalnih tepiha iz Irana, Indije, Pakistana, Nepala koji će ulepšati Vaš stambeni ili poslovni prostor.

Tepih je podna obloga koja predstavlja konačnu reč u uređenju doma, čineći prostoriju za koju je tepih namenjen potpunom, toplijom i prijatnijom za boravak. Na izbor tepiha utiče veliki broj faktora, ali je najvažnije da se tepih savršeno uklopi sa drugim elementima u toj prostoriji, kao što su nameštaj, zavese, zidovi. Zahvaljujući bogatoj i raznovrsnoj paleti visoko kvalitetnih tepiha, sigurni smo da ćete kod nas pronaći idealan tepih za dnevnu sobu, trpezariju, spavaću ili dečiju sobu.

Naša ponuda obuhvata mnogobrojne ćilime, persijske, orijentalne, dizajnerske, kao i moderne tepihe visokog kvaliteta, koje nabavljamo direktno od proizvođača iz zemalja koje imaju dugu tradiciju u ručnoj izradi tepiha i koji su na njih veoma ponosni. Ukoliko tragate za idealnim tepihom koji će oplemeniti Vaš dom, posetite naš izložbeni salon u kome Vas očekuje preko 5.000 komada ručno čvorovanih vunenih i svilenih tepiha iz Isfahana, Tabriza, Bidjara, Kashmira...

Sve jedno koju cenu, boju, veličinu ili oblik zamišljate, među našim okruglim, duguljastim, ovalnim ili kvadratnim tepisima, sigurni smo da ćete naći nešto i za Vaš ukus. Ljubazno i profesionalno osoblje firme Svet tepiha pružiće Vam svu neophodnu pomoć i savete pri izboru idealnog tepiha za Vaš stan ili kuću.

Sa željom da izađemo u susret svim našim kupcima, pružamo Vam brojne prednosti: stalne akcije i do 70%, mogućnost 30-dnevne zamene, plaćanje na rate, kao i besplatna isporuka na teritoriji cele Srbije. Bez obzira da li se radi o ekskluzivnoj robi, nomadskom ili seoskom tepihu – kod nas ćete pronaći Vaš tepih iz snova.

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 10h-19h
nedelja od 11h-17h

Letnje radno vreme (od 20.juna do 31. avgusta)

ponedeljak – subota od 10h-18h
nedelja neradan dan

Global tepisi, Ratarski Put 33a, Stari auto put za Novi Sad, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

05.06.2018 02:56
Marko Miletic

Firma SVET TEPIHA vec dugi niz godina uspesno se bavi veleprodajom i maloprodajom rucnocvorovanih tepiha na Balkanu.Najveci i najrazlicitiji asortiman tepiha mozete pronaci upravo kod njih.Persijski orjentalni tepisi iz Irana, Indije,Pakistana,Nepala, koji ce ulepsati vas stambeni prostor. Sve pohvale!

07.07.2016 11:41
Ilija Radovic

Ovde mozete pronaci mnoge vrste tepiha,itisona,cilima najpoznatijih proizvodjaca u svetu.Da li mozda hocete stazu ili tepih okruglog oblika ovde mozete sve pronaci.Cene su veoma povoljne a osoblje usluzno.

23.05.2016 03:09
Milos Topalovic

Imaju najvecu ponudu tepiha iz uvoza najpoznatijih proizvodjaca.Njihova ponuda obuhvata mnogobrojne cilime,persijske,orijentalne,dizajnerske,kao i moderne tepihe visokog kvaliteta,koje nabavljaju direktno od proizvodjaca iz zemalja koje imaju dugu tradiciju u rucnoj izradi tepiha i koji su na njih veoma ponosni.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Tepisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Global tepisi
  • Global tepisi,
  • global tepisi zemun,
  • svet tepiha beograd,
  • global tepisi radno vreme,
  • prodavnica tepiha,
  • tepisi,
  • veleprodaja tepiha,
  • ručno cvorovani tepisi,
  • prodaja tepiha